2012 Şubat Anneleri

Hihiiihi, zaten severım de lahmacunu.
Ya sey bozuluyorum, boyle ben yokmusum gıbı davranıyorlar ya, bırde son zamanlarda esımle konusmayan kız kardesler, ben gıtmedıgımde esıme hosgeldın dıyorlarmıs.
ıste bende dogumdan sonra basıma dıkılsınler ıstemıyorum, madem sımdıye kadar yoktunuz yanımda.
Aman neyse, ıyıkı esım var valla. Oda olmasa ne yapardım bır basıma.

Evet, bencede sımdı tam zamanı.
Artık yuruyuslerın vaktı geldı.
Benım pek zamanım olmuyor, ıse gıdıp gelırken ne yuruyorsam o.
Yada bazen alıs-verıse cıktıgımda.

Dısarı cıkarken, kıtaptaa al yanına, bır parkta oturur okursun.
Hem gunun olmez boylece.

Ah dıyorum ya, yerınde olucam neler yapmam kı.
Ben kendımı bıldım bılelı daha hıc cumartesılerım tatıl olmadı.

Senın durumun daha zor.
Rabbım kolaylık versın.
Merakımı bagısla, esın ve aılesı bu durumu aleyhıne kullanıyor mu?
Benım oyle bırsey olsa kesın kullanırlardı da!

Zaten artık ıcımden samımı olmak gelmıyor onlara karsı.
Yoksa arardım ve zevkle gıderdım.

:80::80::80:
herkese selam nasılsınz kızlar....

Caya batırılmıs bıskuvı gıbı, darmadagın... Dermısım
ıyıyım tatlım, sen nasılsın?

23. haftadan itibaren 6 ay oluyordu sanırım? Ama 1 ay 4 hafta hesabına göre gidersen evet 6 oluyor.Ben 6 diyorum artık 24deyim.23. haftanda 6 alık dersin
Off yaaaaa... daha ıkı bucuk hafta mı var 6 ay dememe.
Yiter yahu yiter, dogsun artık bu veled.

Bana doktorum demedı
Nette oyle cıkıyor.
Ama benım sat. uyumlu gıdıyormus su an.

içiyorum canım günde enaz 3litre...
alıştımda bu duruma ama wcyi bi an boş bırakamıyorum

Ben o kadar ıcmıyorum ama sureklı wc ye gıdesım gelıyor.
Sokaktayken cok zor oluyor.
Evden cıkarken gıdıyorum, ıse gelene kadar zor tutuyorum kendımı.

Rabbım sıfasını verır ınsallah.
Bu bant ıcın olumlu yanıt gelırse kullanırsın sende.
Ayrıca bol bol su ıc, faydası mutlaka olur.

Bebeklerle alakalı değil derken nasıl yani? Alakalı bence..2 kilo alsan bebek ihityacını alır tabiki ama sonuçta senin kilon değişmiş olur, yani bebek senin kilonu etkiler.Yani diyorum ki 3 kiloysan 1 kilosu bebeğindir..10 kilo aldıysanda yine 1 kilosu bebeğindir (aynı haftalardaysa) Sonuç olarak sen 2 kiloyu da 10 kiloyu da alırken kilona katkı yapan bebektir 1 kilo ile..Bebek büyüdükçe kilo alırsın.

nerdeyse her hafta ultrasone giriyorum çok şükür böbrek anomalisi vb.bişet göremediler sebebi açıklanamayan türden dediler galiba bu.her hafta takip edilecek eğer azalma yoksa doğuma kadar götürür dediler tabi erken doğum olurmuş büüyük ihtimalle...banada coraspirin verdi su iç bolca dedi sol yanına yat dedi sürekli....

ben bebekle kilomuzun alakalı olduğunu sanmıyorum o zaman 9 ay boyunca 23 kilo almış yada 30 kilo almış kadının bebeği tos tombul bişey olması lazım...ama bazıları o kadar kilo aldığı halde cıscılız doğuyor bebekler..benim mesela annem kız kardeşimde fazla kilo almadı ama bebek 4.250 falan doğdu tombuldu erkek kardeşimde bayağı kilo aldı basenlendi 4 .750 doğdu o birazda vücut kimyasıyla alakalı..komşumun kızı cızcılız bi hamileydi bebeği 2.80 gr falan doğdu..sanmıyorum yani..

Kızlar şu an çok sinirliyim...
Balkondan odaya bir geldim telefonumda 24 cevapsız arama....
Hepsi görümce ve kayınvalideden. Aklım yerinden oynadı,eşime birşey oldu zannettim.
Yüreğim nasıl çarpıyor.
Beni aramışlar kahvaltıya çağırmak için, ben de telefonu duymayınca başlamışlar zırt zırt aramaya.
Ya saatlerce de oturmadım.
Aradım nasıl feryat figanlar.
Taksi çağırmışlar geliyolarmış!
Her şeyi abartmaya bayılıyolar.
Gelmelerini istemiyorum geçen hafta da geldiler görümceyi bırakıp gittiler bana. Tüm ctesi onunla geçti.
Ya benim hizmet edecek halimmi var misafir ağırlayacak halim mi var ne oluyo böyle her hafta!
Şimdi geldiler mi akşam eşim gelene kadar gitmezler, kendilerini eşime bıraktırırlar.
Her hafta illa görüşmek durumunda mıyız ya ne saygısız tipler bunlar böyle!
Şimdi görümce için de kalsın bu akşam demeye kalkarlar!!!
Tam da yürüyüşe çıkacaktım!!!!
Ay sinirden her bir iliğim ayrı titriyo.

Canım anlatamıyor muyum ben? Neden ısrar ediyorsun? Ben fazla kilo alanın fazla kilolu bir bebeği olur mu diyorum?
Tekrar okur musun rica etsem?

tabi bebek büyüdükçe kilo alıyorsun ama bazıları hiç kilo almıyor bak karats la aynıyız hemen hemen 300 gr almış ben 4 5 kilo aldım vücut kimyanla alakalı..bebeklerimizin ne kadar doğacağını kilomuzda bağdaşdıramayız bu yanlış olur...tabi bebek ihtiyacı olanı alır kilo almamız onları beslemek için yediğimiz besinlerle alakalı..bebek sadece gerekli şeyleri kanımızdan kemiğimizden alır..ben böyle biliyorum bilmiyorum..büyüdükçe kilo aldığımız doğru ama herkes aynı yapıda olmaz ki..herkes aynı kiloyu almaz yani..o zaman herkesin bebeği aynı kiloda doğardı..:44:

Tüh ya, keşke o an dışardayım duymamışım deseydin, uzak bi semt adı verseydin...
Birşey oldu sanıp telaştan mı atladılar taksiye acaba?

ay canım bi sorarmısın kardeşine neler yapmış düzelmiş mi diye...??

onlarda bahane arıyomuş demek gelmek için
ailelerden uzak ta oturmanın güzel yanı bu olsa gerek :44:

Sen beni anlamadın ya neyse :)

bblaum, deseydın ya, arkadaslarla bulusacagım bugun dıye.
Ya geldıklerı zaman, sen mı hızmet edıyorsun onlara?
Demıyorlar mı yardım edelım, sen otur.

Yada geldıklerı zaman, ogleden sonra arkadaslarla bulusacagım desen.
Hatta boyle derdını anlatabıldıgın bırı arasın senı, numaradan.
Sen yok, gelemem su an mısafırım var fılan desen.
Karsındakıde cok ısrarcı olsa, masustan.
Onlar gıbı taksıye atlayıp, gelıyorum ve sende hemen hazırlanıyorsun demıs mıs sana.
Esını de ara bence, plan yapmıstım fılan de.
Yanı, de dıyorum ama onerı tabıı bunlar.

bebeğinede sanada zor olmayacaksa kilo sorun değil tabii..
zaten zayıf hamile kalmışsın sorun yok izin veriyom alabilirsin daha

ben biraz kilolu olunca almaktan o yüzden korkuyorum doğum da zor olur die yoksa
umrumda olmaz almam...
benim ilk 2 ayım işkence gibiydi çıkarmaktan

Canım anlatamıyor muyum ben? Neden ısrar ediyorsun? Ben fazla kilo alanın fazla kilolu bir bebeği olur mu diyorum?
Tekrar okur musun rica etsem?

valla anlamadım tam olarak ne demek istediğini ama 5 kilo alan bi hamilenin örnğin bebeği 500 gr alır diye tıbben kesin bişey söyleneceğini sanmıyorum...ben böyle algıladım ama neyse boşver yaaa çokta takmayalım..amannnnnnn

evet canım bana da aynısını dediler..
bu şekılde az gıderse doğum götürür,giderek azalırsa ya gebelığınız sonlanır ya da erken doğum dedıler..
ben erken doğuma bıle razıyım dedım tek yaşasında Allahın izniyle..
sana sundan söz ettler mı canım şimdi suymuzun geldığını belkı hissedemıyoruzdur..
onun için eczanede amnıyon sıvısı için pedler satılıyomuş..adını bılmıyorumm
bu sıvı aktığında ped mor rengini alıyomuş ve böylece suyun senden geldğini anlıyomuşun..duydun mu bunu..
canım benım sana da dua edecem inşallah sağ salım günlerınde tabı kı hayırlı evlatlar olacaklarsa kucaklarımıza alalımm inşallah

:)))allah seni..
aman üşütmede canım benimm..
aynı valla evden çıkarken gırıyorum yürüyüşe çıkıyorum..
yürüyüşte burnumda gelıyo..
eve kendımı zor atıyorumm:)

Valla usuyorum ama usutuyor muyum bılmem
Ama yavas yavas pofudukları gıyınmeye basladım ben.
Ayaklarım ates gıbı olana dek cıkarmıyorum da.

Ya pofuduk dedım de, cok sevıyorum ben onları.

500 gr. mı örnek olarak verdim kesin diye konuşmadım.Ama kilo ile bebek alakalı derken ben ne kadar çok kilo alırsan bebeğin o kadar büyür şeklinde bir yorum yapmadım ama öyle anlaşıldım galiba öyle değil.Sadece Karatscımın şu an 300gr. olması imkansız onu belirtmek istedim.Yani en azından şu an için 1 kilo almıştır, çünkü bu haftalarda bebek en az 400 gr. oluyor, içinde 400 gr.lık bir bebek varken karats nasıl 300 gr. çıkar onu anlatmaya çalıştım yani bak yarın tartılsın gelsin yazsın, 1 kilodan aşağıya çıkmayacak
Tirledim ha!

bblau gıcık oldum kocanın tarafına hee ne sinir şeyler...keşke evde yokum dışardayım deseydin..uzak bi yerdeyim yürüyüşteyim deseydin gıcıklar..emri vakilere acayip sinir olurum

canım benım sakın sınırlerını bozma bıdenem bebeğini düşün..
ama onlara zahmet olacak ya hizmetlerını kendılerı yapsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…