- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.121
Amannn boşver canım ya indir mideye lahmacunları, iki kahkaha patlat hiç canını sıkma..Aramasınlar boşver ya, zaten görümce kaynana çok samimi olup arayıp sormaları daha fena, doğumdan sonra hemen başına dikilirler.
Hihiiihi, zaten severım de lahmacunu.
Ya sey bozuluyorum, boyle ben yokmusum gıbı davranıyorlar ya, bırde son zamanlarda esımle konusmayan kız kardesler, ben gıtmedıgımde esıme hosgeldın dıyorlarmıs.
ıste bende dogumdan sonra basıma dıkılsınler ıstemıyorum, madem sımdıye kadar yoktunuz yanımda.
Aman neyse, ıyıkı esım var valla. Oda olmasa ne yapardım bır basıma.
Aslında haklısın eleferacım.
Geçen sonbahar ve kış boyu cumartesileri çalıştım...Hiç hoş değildi gerçekten :)
Birazdan bir kahvaltı edip, yürüyüşe filan çıkmayı planlıyorum.
Yazın yürüyemedim, sıcaktan tansiyonum çıkıyodu, şimdi tam zamanları.
Aslında ben yalnızlığı da severim, öyle kolayına sıkılmam ama, sanki günüm ölüyomuş gibi geliyo.
Zaten hafta sonu şuncacık bişey...
İlla bişeylerle doldurmalıymışım gibi bi bilinçaltı var işte.
Evet, bencede sımdı tam zamanı.
Artık yuruyuslerın vaktı geldı.
Benım pek zamanım olmuyor, ıse gıdıp gelırken ne yuruyorsam o.
Yada bazen alıs-verıse cıktıgımda.
Dısarı cıkarken, kıtaptaa al yanına, bır parkta oturur okursun.
Hem gunun olmez boylece.
Ah dıyorum ya, yerınde olucam neler yapmam kı.
Ben kendımı bıldım bılelı daha hıc cumartesılerım tatıl olmadı.
slm kızlar güzel anneler napıyosunuz bakemm keyifler nasıl?.... boşverin kimseyi kafaya takmaya değmez..bakın ben annemlerle aynı binadayım ne ararlar ne sorarlar yalan yere bi kavga çıkardılar o kadar komik bişeyden hamile olduğum halde insafları yok yani..üstelik kendi ailem düşünün...canınızı sıkmayın..napalım..elefera boşver git canım..benim görümcemde aramaz beni ama eşime sorar nasıl diye..boşver git ama fazla yüzgöz olma..sonuçta eşlerimiz için bazı şeyleri yiyip yutmalıyız...benim sorunum yok ama yinede görümce işte çok samimide olamıyorsun..
Senın durumun daha zor.
Rabbım kolaylık versın.
Merakımı bagısla, esın ve aılesı bu durumu aleyhıne kullanıyor mu?
Benım oyle bırsey olsa kesın kullanırlardı da!
Zaten artık ıcımden samımı olmak gelmıyor onlara karsı.
Yoksa arardım ve zevkle gıderdım.
:80::80::80:
herkese selam nasılsınz kızlar....
Caya batırılmıs bıskuvı gıbı, darmadagın... Dermısım
ıyıyım tatlım, sen nasılsın?
Off yaaaaa... daha ıkı bucuk hafta mı var 6 ay dememe.
23. haftadan itibaren 6 ay oluyordu sanırım? Ama 1 ay 4 hafta hesabına göre gidersen evet 6 oluyor.Ben 6 diyorum artık 24deyim.23. haftanda 6 alık dersin
Yiter yahu yiter, dogsun artık bu veled.
elefera seninle aramızda tam bir hafta var canım...banada doktorum 17 şubat dedi ama normal sat hesaplamamda 15 şubat doğum zamanım..inş 14 şubatta sevgililer gününde yada 12 şubatta gelir 12 02 2012 olur ne güzel yaa inş..
Bana doktorum demedı
Nette oyle cıkıyor.
Ama benım sat. uyumlu gıdıyormus su an.
içiyorum canım günde enaz 3litre...
alıştımda bu duruma ama wcyi bi an boş bırakamıyorum
Ben o kadar ıcmıyorum ama sureklı wc ye gıdesım gelıyor.
Sokaktayken cok zor oluyor.
Evden cıkarken gıdıyorum, ıse gelene kadar zor tutuyorum kendımı.
herkese merhaba arkadaşlar.....umarım herkes iyidir geçmişi fazla okuyamıyorum zaten bu ara hastane hastane gezmekten fırsat da bulamıyorum açıkçası...bebeğimin suyu azmışnolur diğer arkadaşa banada dua edin kızlar nolurrrr duaya ihtiyacımız var çünkü.....
Rabbım sıfasını verır ınsallah.
Bu bant ıcın olumlu yanıt gelırse kullanırsın sende.
Ayrıca bol bol su ıc, faydası mutlaka olur.