2012 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar bizde artık bebek arabamızı aldık begendıgım model joker magazlarının ıthal urunu cosatta marka baston aldım 23 ekıme kadar ındırıme gırmıstı hemen aldık 259 tl bu tarz dusunenlerın haberı olsun baston hafıf araba arıyorsanız dusunun derım işte resmi

günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın cümleten
kızlar grip oldumm
napabilirim...

aynen cnm bende geçen hafta griptim geçti sandım ama tam geçmemiş ki dün akşam bir daha tetikledi fena halde şimdi halsizim ve öksürünce deli gibi başım arıyo ıhlamur yapcam şimdi ballı kendime iş yerindeyim ancak bu yani dahada malesef ilaç içmek yasak doğal yollardan tedavi olcaz artık:26:

kızlar grip oldumm
napabilirim...

günaydın canım
largopen 1 mg veriyor doktorlar
doktoruna sor istersen yada dahiliyeye git hamileyim de
ben 2 kez grip oldum 2 sinde de verdi
ben ilaç içmedim ilkinde dr kızdı
hiç bir yan etkisi yok bebeğe dedi
gripken bebek daha çok etkileniyormuş

günaydın cümleten

günaydın cnaım

kızlar benimde canım çok sıkkın yaa
hiç uyumadım gece
bugün işe gelsem mi gelmesem mi çok düşündüm
ama yine sonuç olarak geldim yine
daha ezan okunuyordu uyumamıştım

kızlar benimde canım çok sıkkın yaa
hiç uyumadım gece
bugün işe gelsem mi gelmesem mi çok düşündüm
ama yine sonuç olarak geldim yine
daha ezan okunuyordu uyumamıştım

canım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ya bende hiç uyuyamıyorum bide senle ben biraz balık etliyiz diğer kızlara göre tombuluz bence onunda etkisi var uyuyamamakta boğulcak gibi hissediyorum kendimi bi türlü uyuyamıyorum

evet olabilir sırt ağrısı bel ağrısı da çok oluyor bende
ama ben kardeşime kızdım oyüzden uyuyamadım bu sefer

evet olabilir sırt ağrısı bel ağrısı da çok oluyor bende
ama ben kardeşime kızdım oyüzden uyuyamadım bu sefer

belimi koparıyolar sanıyorum bazen haftada bir eşime bengay sürdürüp masaj yaptırıyorum belime çok rahatlatıyor sanırım kilodan bu şikayetler daha erken başladı bizde tatlım hayırdır kardeşin naptı?

adengökçe barbim günaydın ne alaka deme dün gece seni rüyamda gördüm kızın olmuş hep beraber buluşmuşuz ama aşağ yukarı 5 yaşlarında falanlar tam muziplik zamanları kızın aynı şuna benziyodu öpmeye doyamadım

kızlar grip oldumm
napabilirim...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben normalde hiç ilaç almayı sevmem bu tür durumlarda doğal yolu seçmişimdir herzaman ( hamilelik dışındada ) bol bol kiwi ye, limon sık sek olarak yarım çay bardağı iç en güzel vitamin ve ilaç inan bana
Günaydın;

pazartesi sendromuyla başlayan bir güne merhaba:)

aynen çalışanlar için bende hiç sevmiyorum

bende yorulduğumda bazen koltukta uyuyakalıyorum şekerleme tarzı yarım saat 20dk gibi, sabahta çok erken uyanıyorum uyuyamıyorum birde çalışıyorum, neden uyuyamyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…