2012 Şubat Anneleri

bendee evdeyimmmm.. hemde sakırr sakırr yagmurr yagıyoo:97::97::97::97: ehliyet aldımm direksiyona gecemedim bi türlüü. biliyo basına gelceklerii.. simdiye kadar onu tv siyle basbasa bırakıp coktaaaannnn avm ninn yolunu tuttuydummm

ecrinn nerde oturuyosun cnm anadolu yakasına ist çok yağıyor şuan yarın dahada etkili olcakmış yağmur özellikle ist avrupa yakasında..sel haberleri alır başını gider kesin..şimdi eve bakmaya gittik eşimle bizden önce tutmuşlar çok moralim bozuldu evde çok güzeldi ama napalım kısmet değilmiş..inş bi daha öyle ev buluruz..off offff

Cepten giriyorum bn silmedim listeyi elefera yada bnmolan bana listeyi yeniden yollayin yapayim guzelim yada bilenlerin gorenlerin bana listeyi yollamalari rica olunur

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz / Kız 31 Mayıs 25 Şubat

izmirde cnmm.. dogru sölüosun allah evi zeminde olanlara yardım etsin.. olsun vardırr bi hayırr.. bizz yıllar öncee annemlee binbirr hevess babamaa tutturdugumuz evv hamam böcüklü cıkmıstı bosverr daha güzelini bulursunn nasip

ama bu sıfır daireydi.. yerleri marley camları pimapen banyosu duşakabinliydi.. ve birinci kattı ama altındada daire vardı dükkan değildi.. kendi evim değil sonuçta ama benim şuan oturduğum evden çok çok güzeldi ...üzüldüm işte..üstelik şuan oturduğum evden 50 tl fazla kira verip o evde oturcaktım..nasip tabi..keşke görmeseydim..napalım..

Kizlar telden giriyorum liste silinmemis yazim hatssi var tatildeyim su an eve donunce akiligi duzelticem biraz sabir cici anneler

ayy kıyamamm.. aramaya devam et senn.. bebeginin sansına cok daha güzel bi ev cıkıcak belki hürriyet emlak,milliyet emlak falann bak bunlara cok güzel evler düsüyor cnmm

kızlar 21 haftalık hamileyim cuma sağlık ocağından aradılar aşı olmalıymışım ve olduk tetenoz aşısı olurken biraz canın yanacak dedi ebe ama inanın ondan sonrası berbattı felaket ağrıyor kolum ya sizdede öylemi oldu merak ettim ikinciside kasımda olucakmış sanırım benim kol anca o zamana kendine gelir:) bide kalp atışlarını dinledi normal dedi ama şeker çıktı dr sordum aynı gün gittim tesadüf kontrol günümdü orda labaratuarda tekrar test yaptı ama şeker çıkmadı ? valla ben hastanede olana güvenmeyi seçtim sizler naptınız nasıl gidiyor

Selam hanımlar. Bugun pazar oldugu nasıl da belli kimsecikler yok

Herkes kocisiyle geziyor biz evdeyiz her zamanki gibi

oy oyyy kıyamam canım ya valla ben uyumayı seçenlerdendim eşimde evdeydi 2 ye kadar uyuduk kahvaltı falan şimdi o ps3 te maçta bende burdayım sen nerelerdesin yazımı oku cevabını bekliyorum :)

cnm bende tetanoz asısı yaptırdımm.. benim 4. dozdu.. digeri bir yıl sonra o nedenle sanslıyımm agrım olmuyo benim hiç ama kolumun üstüne yatamıyodum bende acıyodu.. yarına en gec öbürgüne gecerr merak etme bencede saglık ocagı degill hastane testine güvenn.. cünkü saglık ocaklarıının laboratuarı yokk dısarı gidiyor hepsii

canım senin bu konuda yanlışın war...14.günden önce kesinlikle ilişki olsa dahi bebek olmaz.çünkü yumurta serbest deildir.ayrıca sperm hücrelerin ömrü uzun deil kesinlikle kısadır,kesinlikle diğer siklusa kalması imkansızdır...asıl bu kadar uzunkalabilseydi dünya nüfusunda patlama olurdu.. dünya nüfusunda patlama olmasınınn nedeni de 14.güne kadar döllenme ihtimalinin olmaması!.eğer senin dedğin tarzda yumurta 14.günden sonra ölseydii kadınların adet döngüsü 14 gün olması gerekir..ben biyoloji mezunuyum yani biyologum..bitirme tezim embriyolojiydi ve hocam türkiyenin en iyi embriyologları arasındaydı..

iyi aksamlar hanımlar hehehe kimseler yok pek heralde neyse ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ağrım sızım yok persembe kontrolüm var önce gidemiyorum ilçedeyim malum burda doktor yok çok endişeliyim persembe seker yüklemem var insallah hayırlısı olur offfffff ya içim çok kötü sıkılıyor bi sey olsa belirti verirdi demi

Kızlar bişi sorucam, şimdi hamileliğin son döneminde ve lohusalıkta hurma yemek çok iyi biliyosunuz... Ama hangi hurma bu acaba ??? Taze hurma mı ? yoksa bu ramazanda yediğimiz hurma mı ??? ((

canım iyi akşamlar bende vuruldum aşıyı çok kötü olmuştum bende 2 gün yattım kemiklerim çok agrıdı ama 2 gün sonra bişeyim kalmamıştı, haftaya perşembe 2. aşım var, yani ağrılar normal artabilirde sıkıntı yapma ve test içinde hastaneye güven derim

Kızlar bişi sorucam, şimdi hamileliğin son döneminde ve lohusalıkta hurma yemek çok iyi biliyosunuz... Ama hangi hurma bu acaba ??? Taze hurma mı ? yoksa bu ramazanda yediğimiz hurma mı ??? ((

canım ramazanda yediğimiz hurma, çünkü protein bulunan tek meyve ve başlı başına bir yemek sayılır şimdiden tüketebilirsin çok faydalı

Ben de tetenoz aşısı oldum,aşıyı olurken biraz yandı kolum,2 gün kolum sanki çürümüş gibi dokununca acıyordu ama şimdi hepsi geçti,birde grip oldum kızlar,bütün hafta hastaydım.Zor nefes alabiliyordum,boğaz ağrısı vardı,bi yandan burnum akıyodu,halsizlik falan offf off...

amaa ben 30_31 günde 1 oluyorumm.. hatta söyle bi durum var simdii cnmm ben 2 mayısta regl olmustum her zamanki gibi.. 5 inde de bitmişti.. öncesi ve sonrası gün asırı ilişki denebilir. 13 ü falandı sanırımm 2 damla kanamm geldi ben 15 inde dr a kostum hamileyim diye. negatif cıktı. kramp girdi vs die 28 inde vde test yaptım pozitif cıktı.. ay ben ne ara yumurtladım acaba yaaaa dr adet tarihiyle uyumsuz döllenme demek didiydi ama acıklama yapmamıstı.. bak merak etim simdi:44::44::44::44::44: ben beslenme programlarını deniyim o zaman belki o tutar bi dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…