- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.461
eheheevet canım sükür tepüklüyorda anasını merakta bırakmıyor... iyi oldu be tepüklerin baslamısı yoksa usg yolları bekleyip duracaktık her zaman....
(ayy senin oglunu (pasa) gördüm demin albume baktım.. bide degisikmis profilin... anam masallah cokkkkkk tatlı yaaaaaaa.. benimde kızımın bi resmi var profilde... bide istanbulda kardesimin senin oglunun siyahı var ... ben cok seviyorum minnosları yaaaaaaa... )
Öyle canım benim haklısın...
Aslında bazı yarı-önemli meseleler.Birkaç sağlık sorunu filan, benden yana değil de aileden diyeyimi şimdi hiç konuşasım da yok üzerinde...
Arkadaşımın babasının durumu ki, bizim de 26 senelik komşumuz aynı zamanda,sadece arkadaşımın babası da değil...
Hava da kapalı öyle bir hüzün var içimde...
Teşekkürler canım,çok kullanışlı gibi görünüyor,güle güle kullan inşallah,nerden aldın acaba?
Ne guzel dıyorsun Azelyam.
Evet benım_olan, her evde oluyor boyle tatsızlıklar.
Kımse dort dortluk ıyı ve mutlu degıl ınan.
Oyle gıbı gorduklerının dahı dertlerı var, eslerınden, aılelerınden yana sıkıntıları.
Erkeklerı egıtmek lazım, bana evlılıgımın ılk yılında derlerdı de, anlamazdı bu ne demek dıye.
ılk yıl mesela; benım ruhum sıkıldı dıyecegım de, yagmurlu havada kalkıp dısarı cıkacagız he!
Peehhh, gorumcelerım bıle derdı, 'sız 10 yıllık evlı gıbısınız, ne kadar sıkıcı gecıyor gunlerınız' dıye.
Sımdı ama, degıstı. Egıttım keratayı
Sende bıraz gayret et canım, oyle ıcıne atmakla, kusmekle, bagırmakla cozulmuyor sorunlar.
Hem kararlı ol, hem sıkıntılarını ve beklentılerını anlar.
Bak, hemen olmasa da zamanla hersey yoluna gırecek, Rabbımın ıznıyle.
azelya55, işin zor canım benimde köpeğim vardı 3 sene oldu öleli 1 yaşında aldık 7 yaşında öldü yaşlanmıştı, köpek çok ilgi istiyor ve çok bağlıyor insanı, ondan sonra muhabbet kuşu aldım onu besliyorum konuşuyor, canım bebişinde olucak Allah kolaylık versin zor olmicakmı senin için
çok sağolun kızlar
ama bu kardeşimin ilk kazası değil
daha öncede kaza yaptı 2-3 ay içeri girdi birde
işte eşim 3-4 saat konuştu onunla
akıllanmış falan diye düşünüyordu
çok kızıyorum ne cesaret o kadar uzaklaşırsın evden
eşimden hep istiyordu araba eşim patronunun diye bide yabancı araba diye vermiyordu
akşam nasıl verdi anlamadım
inşallah yapılır ama yapılcak bi tarafı yok diyorlardı
aynen aynen adam grip olsa 10 gün yatıyor, bi nezle oluyor sürünüyor. nerden bileyim normalde de nazlıdır bizimki, dedim bu da onun gibi bişi herhalde. kabız oldu sandım, en fazla basurdur dedim.
meğersem adamın ızdırabı büyükmüş... neyse çok şükür yi şimdi.
de topığe bi kurşun döktürmek lazım artık.
Zamansız mahpusa girdik kızlar…
5 günlük cezamızı çektik geldik
Hayatta hiçbirşeyden pişmanlığım olmadı benim..
Yaşamış ve söylemiş olduğumun hep ardında oldum…
Hiç nedamet duymadım duymuyorum da…
Şu şarkıya sardım son 5 günde
Hepinizi çok özledim..
Nazom laylam oyelkenim eleferam azelyam,benim_olan pikepolat mannak tuanatay
ssshumo kahogulo kasapyeliz filancam ve olmayan herkessssss
Düstüm mapus damlarina ögüt veren bol olur
Toplasam o ögütleri burdan köye yol olur
Ana baba baci kardas dar günümde el olur
Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim
Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz
Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz
At bizim avrat bizim silah bizim san bizim
Namus belasina kardas yatariz zindan bizim
Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize
Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize
Almis götürmüsler seni çökertmisler issiza
Namus belasina kardas kiydigimiz can bizim
Agam kurban beyim kurban hallarimi eyledim
Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim
Kir kalemi kes cezami yasamayi neyleyim
Namus belasina kardas verdigimiz can bizim
Kurumdayım o yüzden şarkı sözlerini yazdım…
Ekleyemedim şarkıyı..
Kurumum yasak koymuş…
Tohtor bu neeeee
Pammuh hemşire….
Biri yine beğenmez şikayet eder şarkımı yine
Evet çok haklısın, tepüklenmek gibisi yokmuş
Benim oğlum baya büyüdü ya, 3 yaşına geldi sıpaÇok sağol canım tatlıdır ama şimdi azcık kel, hamileyim diye traş oluyor garibim
Kızını gördüm eğer albümdeki prenses oysaÇok severim ben kedileride köpekleride Allah uzun ömür versin hepsine.. Canın sıkkınsa onları bi okşuyorsun geçiveriyor, annem sara(epilepsi) hastasıydı, bayılırdı durmadan, Allah nazarlardan saklasın bu köpeği aldım annemin herşeyi oldu, 3 senedir hastalığının hiçbir belirtisini yaşamadı Çok şey borçluyum oğluma yani :)
Zamansız mahpusa girdik kızlar
5 günlük cezamızı çektik geldik
Hayatta hiçbirşeyden pişmanlığım olmadı benim..
Yaşamış ve söylemiş olduğumun hep ardında oldum
Hiç nedamet duymadım duymuyorum da
Şu şarkıya sardım son 5 günde
Hepinizi çok özledim..
Nazom laylam oyelkenim eleferam azelyam,benim_olan pikepolat mannak tuanatay
ssshumo kahogulo kasapyeliz filancam ve olmayan herkessssss
Düstüm mapus damlarina ögüt veren bol olur
Toplasam o ögütleri burdan köye yol olur
Ana baba baci kardas dar günümde el olur
Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim
Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz
Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz
At bizim avrat bizim silah bizim san bizim
Namus belasina kardas yatariz zindan bizim
Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize
Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize
Almis götürmüsler seni çökertmisler issiza
Namus belasina kardas kiydigimiz can bizim
Agam kurban beyim kurban hallarimi eyledim
Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim
Kir kalemi kes cezami yasamayi neyleyim
Namus belasina kardas verdigimiz can bizim
Kurumdayım o yüzden şarkı sözlerini yazdım
Ekleyemedim şarkıyı..
Kurumum yasak koymuş
Tohtor bu neeeee
Pammuh hemşire .
Biri yine beğenmez şikayet eder şarkımı yine
jokerden cnmm.. insallahh bendee cok rahatt edicegimii düsünüyorummm:97::97:
selammmm annnişşlerrrralısverise gittim sabah sabah.. tansasa hem gidesim yok bim daha ucuz diye hem de kendimi alamıyorum yanii. :97::97: evden cıkarken yagmur yagıyo diye buldugum esofmanı giydimm. megersem bana cok darmıss o kadar sıktı karnımı anlatamam. bide göbegiminn altonda tutmaya özen gösterdim. cocum hepp oraya vurdu içim ezildi valla onu sıkıstırmıs gbi hissettim
haftasonu kendime hamile plates dvd si aldımm. umarım bugün baslıycamarabada sanıyorum 1_1.5 yıl öncesine ait bi resmimizi buldum. kendime asık oldumm resmen bi daha o hale dönebilir miyim kilo olarakk bilmiyorum:97::97: yaa köprücük kemiklerimkaybolmuss yüzüm degişmiş dedim görümceme. kayınvalidem de dogurduktan sonra benim gibi olcan masallah dedi cevap vermeye fırsat kalmadan bide sezeryan olursan o göbek de kalcak dedi. yok artık dedim bende 3_5 ay öyle olurum heralde. ama olsun dedi cocugunu kucagına alınca iyiki almısım kiloyu dersin dedi. onu da 3_5 ay derim ilk heyecanla sonra özüne dönmek ister insann yani dedim. sessizce allah büyük dedi ayy sinirri oldummmmmmmm ondan öncede evde otururken aynı günün sabahı ellerim karnımdaydı.. bi tanesinin parmagıyla da oksuyodum karnımı oynuyodu cünkü. geldi gülerek güzel kızınla kafayı yediniz dedi ne alaka anlamadım.. hıı güzel kızım dedim devam ettim.. onunla konusuyomusun diye basladı yine. hayır anne konusmuyorumm müzk dinletiyorum sadece dedim.. ama o seni duyuıypor diye vaaz vermeye basladı.. sevgisiz olur cocuk dedi. anne o beni ne anlıcak harf harf anlamıyo heralde ona duydugum sevgiyi mutlulugu hisediyodur dedim seviyorum ediyorum ya.. yok o sana öyle alıscak gibi sacma bi laf etti. o bana güdüsel olarak alıskın olcak zaten kokumdan tanıcak beni dogduktan sonra sesimi de tanır dedim. heralde sevcek cnm ona laf yok bizim zamanımızda ayıptı ben sonradan ögrendim bilsem konusurdum ayıp diye konusmadım hiç dedi.. sanki hiç tek basına kalmadı o zaman konussaydı. cocuk nefretle büyümesin sevgisiz olmasın dedi. kesin ben öpüşmüyorum sarılmıyorum diye laf sokuyo anladım. cünkü bu konusmanın basıı sana sarılıp öpüpp hosgeldin dicektimm sevmiyosun diye yapmadım bak dedi. cok terliydim anne iyi ki öpmemişin dedim gülerek. ama bu bizim örf adetlerimizde var var eve gelen misafir öpülür sarılınır dedi. anne biz misafirmiyiz artık hadi hala falan geliyo ayda yılda 1 görüyozz öpüyorum ama onun dısında gereksiz dedim. bozuldu yine olur mu hiçç hala kim asıl diyoo.. ayyyy
jokerden cnmm.. insallahh bendee cok rahatt edicegimii düsünüyorummm:97::97:
selammmm annnişşlerrrralısverise gittim sabah sabah.. tansasa hem gidesim yok bim daha ucuz diye hem de kendimi alamıyorum yanii. :97::97: evden cıkarken yagmur yagıyo diye buldugum esofmanı giydimm. megersem bana cok darmıss o kadar sıktı karnımı anlatamam. bide göbegiminn altonda tutmaya özen gösterdim. cocum hepp oraya vurdu içim ezildi valla onu sıkıstırmıs gbi hissettim
haftasonu kendime hamile plates dvd si aldımm. umarım bugün baslıycamarabada sanıyorum 1_1.5 yıl öncesine ait bi resmimizi buldum. kendime asık oldumm resmen bi daha o hale dönebilir miyim kilo olarakk bilmiyorum:97::97: yaa köprücük kemiklerimkaybolmuss yüzüm degişmiş dedim görümceme. kayınvalidem de dogurduktan sonra benim gibi olcan masallah dedi cevap vermeye fırsat kalmadan bide sezeryan olursan o göbek de kalcak dedi. yok artık dedim bende 3_5 ay öyle olurum heralde. ama olsun dedi cocugunu kucagına alınca iyiki almısım kiloyu dersin dedi. onu da 3_5 ay derim ilk heyecanla sonra özüne dönmek ister insann yani dedim. sessizce allah büyük dedi ayy sinirri oldummmmmmmm ondan öncede evde otururken aynı günün sabahı ellerim karnımdaydı.. bi tanesinin parmagıyla da oksuyodum karnımı oynuyodu cünkü. geldi gülerek güzel kızınla kafayı yediniz dedi ne alaka anlamadım.. hıı güzel kızım dedim devam ettim.. onunla konusuyomusun diye basladı yine. hayır anne konusmuyorumm müzk dinletiyorum sadece dedim.. ama o seni duyuıypor diye vaaz vermeye basladı.. sevgisiz olur cocuk dedi. anne o beni ne anlıcak harf harf anlamıyo heralde ona duydugum sevgiyi mutlulugu hisediyodur dedim seviyorum ediyorum ya.. yok o sana öyle alıscak gibi sacma bi laf etti. o bana güdüsel olarak alıskın olcak zaten kokumdan tanıcak beni dogduktan sonra sesimi de tanır dedim. heralde sevcek cnm ona laf yok bizim zamanımızda ayıptı ben sonradan ögrendim bilsem konusurdum ayıp diye konusmadım hiç dedi.. sanki hiç tek basına kalmadı o zaman konussaydı. cocuk nefretle büyümesin sevgisiz olmasın dedi. kesin ben öpüşmüyorum sarılmıyorum diye laf sokuyo anladım. cünkü bu konusmanın basıı sana sarılıp öpüpp hosgeldin dicektimm sevmiyosun diye yapmadım bak dedi. cok terliydim anne iyi ki öpmemişin dedim gülerek. ama bu bizim örf adetlerimizde var var eve gelen misafir öpülür sarılınır dedi. anne biz misafirmiyiz artık hadi hala falan geliyo ayda yılda 1 görüyozz öpüyorum ama onun dısında gereksiz dedim. bozuldu yine olur mu hiçç hala kim asıl diyoo.. ayyyy
ayy azelyam.. nasıl duygulandım bak...
evet canım benim prenses o....
bizde pike'yi evimizin yatakodasında bulduk (istanbulda ki ev bahce katıydı) üst komsunun yavrusuymus düsmüs bizim balkona oradan evin icine...
tam kayınpederin vefat ettigi zamanda esim cok kötü idi.. ona o kadar iyi bir dost oldu ki.. bu babamdan geldi dedi, daha da bırakmadık, komsuda istemedi zaten... yani cok iyi anlıyorum tatlım seni yaa......
Başın sağolsun canım, en beter yanı da alıştıktan sonra o ölüm..
Biliyor musun benim hep hayalimdi köpeğim ve bebeğimin birarada büyümesi, amerikan özentisi diyebilirsin :)))
Eşimde şansıma benim gibi hayvan delisi çıktı..Gerçekten dediğin gibi çok ilgi istiyor, günde 3 kere dışarı çıkıyor tuvalet için..Ama annem sağolsun biz yokken çıkarıyor evde..Bebiş olunca da iş bölümü yapıcaz..Temizlik konusunda zaten her giriş çıkışında ayakları yıkanıyor, evde girmediği odalar var; yatak odam ve mutfak..Bi de bebek odasına girmemeyi öğreticez şimdi, bir sorun çıkmıcak Allah nasip ederse..Bana "Paşa nolcak sen doğurunca" diyorlar, "abi olcak" diyorum :) Ben bebeğini doğurup köpeğinden vazgeçenlere kızdığım için kendim böyle birşey yapmayı asla düşünmedim, çevrem yadırgıyor ama umrumda değil
evet öldükten sonra bir süre atamıyorsun üstünden herşeyde aranıyor, girmediği odalar varsa güzel ama yarın öbür gün emeklediğinde zor olucaktır, Allah kolaylık versin ne diyim:)
Baharcıgım, gecmıs olsun.
Allah kurtarsına gelemedık, kapalı ceza evıydı sanırım
Nasılsın, hersey yolunda mı hayatında?
Oh aman iyi olun, bizimde usta uğramaz eve ama elinden her iş gelen benimdirKocam duysa kızar şimdi
Benim teşekkür ederim
Ayy kıyamammmBeni anlayan birinin olması tahmin edersin ne güzel bir duygu, çünkü genelde hayvanlara pek sıcak bakmaz insanlar, özellikle evde bakılınca..Ama yaşayan bilir
Erkek fatosun sen maşallah
Stüdyoda mı çektin...
herşeyde bir hayır vardır gülüm..
Girdik çıktık alnımız akıyla
Herşey yolunda
Banyo dolabını taktı eşim
Yerleştirmem kaldı
Çocuklara alışveriş yaptım dün
Ve dayanamadım tepikoğluma 150 tl lik alışveriş yaptım
Sen ansılsın
Erkek fatosun sen maşallah
Stüdyoda mı çektin...
Ayy kıyamammmBeni anlayan birinin olması tahmin edersin ne güzel bir duygu, çünkü genelde hayvanlara pek sıcak bakmaz insanlar, özellikle evde bakılınca..Ama yaşayan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?