2012 Şubat Anneleri

azelya55, işin zor canım benimde köpeğim vardı 3 sene oldu öleli 1 yaşında aldık 7 yaşında öldü yaşlanmıştı, köpek çok ilgi istiyor ve çok bağlıyor insanı, ondan sonra muhabbet kuşu aldım onu besliyorum konuşuyor, canım bebişinde olucak Allah kolaylık versin zor olmicakmı senin için

Evet çok haklısın, tepüklenmek gibisi yokmuş
Benim oğlum baya büyüdü ya, 3 yaşına geldi sıpa Çok sağol canım tatlıdır ama şimdi azcık kel, hamileyim diye traş oluyor garibim
Kızını gördüm eğer albümdeki prenses oysa Çok severim ben kedileride köpekleride Allah uzun ömür versin hepsine.. Canın sıkkınsa onları bi okşuyorsun geçiveriyor, annem sara(epilepsi) hastasıydı, bayılırdı durmadan, Allah nazarlardan saklasın bu köpeği aldım annemin herşeyi oldu, 3 senedir hastalığının hiçbir belirtisini yaşamadı Çok şey borçluyum oğluma yani :)

Tamam tatlım...
Böyle havalarda ne iyi gelir bana biliyo musun..
kahve icerken rahat ve konforlu bir ortamda dostlarımla sohbet etmek.. güzel de bir müzik calıcak...
cıkarıp gönlünüzü ortaya koyacaksınız böyle oldugu gibi... sıcacık duygular hüzünleri de saricak, moral bozukluklarını da...
sonra insallah herseyin üstesinden gelicek gücü buluyor insan....

Teşekkürler canım,çok kullanışlı gibi görünüyor,güle güle kullan inşallah,nerden aldın acaba?

jokerden cnmm.. insallahh bendee cok rahatt edicegimii düsünüyorummm:97::97:

selammmm annnişşlerrrr alısverise gittim sabah sabah.. tansasa hem gidesim yok bim daha ucuz diye hem de kendimi alamıyorum yanii. :97::97: evden cıkarken yagmur yagıyo diye buldugum esofmanı giydimm. megersem bana cok darmıss o kadar sıktı karnımı anlatamam. bide göbegiminn altonda tutmaya özen gösterdim. cocum hepp oraya vurdu içim ezildi valla onu sıkıstırmıs gbi hissettim

haftasonu kendime hamile plates dvd si aldımm. umarım bugün baslıycam arabada sanıyorum 1_1.5 yıl öncesine ait bi resmimizi buldum. kendime asık oldumm resmen bi daha o hale dönebilir miyim kilo olarakk bilmiyorum:97::97: yaa köprücük kemiklerimkaybolmuss yüzüm degişmiş dedim görümceme. kayınvalidem de dogurduktan sonra benim gibi olcan masallah dedi cevap vermeye fırsat kalmadan bide sezeryan olursan o göbek de kalcak dedi. yok artık dedim bende 3_5 ay öyle olurum heralde. ama olsun dedi cocugunu kucagına alınca iyiki almısım kiloyu dersin dedi. onu da 3_5 ay derim ilk heyecanla sonra özüne dönmek ister insann yani dedim. sessizce allah büyük dediayy sinirri oldummmmmmmm ondan öncede evde otururken aynı günün sabahı ellerim karnımdaydı.. bi tanesinin parmagıyla da oksuyodum karnımı oynuyodu cünkü. geldi gülerek güzel kızınla kafayı yediniz dedi ne alaka anlamadım.. hıı güzel kızım dedim devam ettim.. onunla konusuyomusun diye basladı yine. hayır anne konusmuyorumm müzk dinletiyorum sadece dedim.. ama o seni duyuıypor diye vaaz vermeye basladı.. sevgisiz olur cocuk dedi. anne o beni ne anlıcak harf harf anlamıyo heralde ona duydugum sevgiyi mutlulugu hisediyodur dedim seviyorum ediyorum ya.. yok o sana öyle alıscak gibi sacma bi laf etti. o bana güdüsel olarak alıskın olcak zaten kokumdan tanıcak beni dogduktan sonra sesimi de tanır dedim. heralde sevcek cnm ona laf yok bizim zamanımızda ayıptı ben sonradan ögrendim bilsem konusurdum ayıp diye konusmadım hiç dedi.. sanki hiç tek basına kalmadı o zaman konussaydı. cocuk nefretle büyümesin sevgisiz olmasın dedi. kesin ben öpüşmüyorum sarılmıyorum diye laf sokuyo anladım. cünkü bu konusmanın basıı sana sarılıp öpüpp hosgeldin dicektimm sevmiyosun diye yapmadım bak dedi. cok terliydim anne iyi ki öpmemişin dedim gülerek. ama bu bizim örf adetlerimizde var var eve gelen misafir öpülür sarılınır dedi. anne biz misafirmiyiz artık hadi hala falan geliyo ayda yılda 1 görüyozz öpüyorum ama onun dısında gereksiz dedim. bozuldu yine olur mu hiçç hala kim asıl diyoo.. ayyyy

ben çalışmıyorken zaten bi beklettim yoktu elefera nasılki çalışıyorum bir yıldır herşey ister istemez zor geliyo..ilk zamanlar çok halsizlik ve uyku sorunu yaşadığım için hamileleikten yardım ediyor yine arada yemek falan yapıyordu son zamanlarda hiçbişeye elini sürmez oldu..tv izleyip hemen hopp yatmaya gidiyor..doğru düzgün bişey konuşamaz paylaşamaz olduk..yok konuşucamda kalbini kırmaktan korkuyorum biraz fevriyim ben...zaten neye kızdığımı oda biliyoda işine gelmiyo ..bişey sorsa biliyo patlıcağımı....inş düzelir..benim korkum bebek oluncada herşeyi benden beklemesi..bi kere eline alıştırınca sen herşeye atılınca hep senden bekleniyo o iş ben anladım..bana çok dediler ama sevgiden hiç dinlemedik büyükleri..şimdide kendi şımartmışlığımın cezasını çekiyorum..ama adam etcem dur senn..o görcek son aylara doğru...

Başın sağolsun canım, en beter yanı da alıştıktan sonra o ölüm..
Biliyor musun benim hep hayalimdi köpeğim ve bebeğimin birarada büyümesi, amerikan özentisi diyebilirsin :)))
Eşimde şansıma benim gibi hayvan delisi çıktı..Gerçekten dediğin gibi çok ilgi istiyor, günde 3 kere dışarı çıkıyor tuvalet için..Ama annem sağolsun biz yokken çıkarıyor evde..Bebiş olunca da iş bölümü yapıcaz..Temizlik konusunda zaten her giriş çıkışında ayakları yıkanıyor, evde girmediği odalar var; yatak odam ve mutfak..Bi de bebek odasına girmemeyi öğreticez şimdi, bir sorun çıkmıcak Allah nasip ederse..Bana "Paşa nolcak sen doğurunca" diyorlar, "abi olcak" diyorum :) Ben bebeğini doğurup köpeğinden vazgeçenlere kızdığım için kendim böyle birşey yapmayı asla düşünmedim, çevrem yadırgıyor ama umrumda değil

Allah sabır versin
bi de çalışmıyor
küçük de değil ya
kızma sakın bana
ama her yaptığında arkasında olmayın bence

benimki de çok nazlı yaa
bi kere öksürsün Allah Allah başlar inlemeye

hoşgeldin aysebahar
Allah bi daha düşürmesin hiçbirimizi

ayy azelyam.. nasıl duygulandım bak...
evet canım benim prenses o....
bizde pike'yi evimizin yatakodasında bulduk (istanbulda ki ev bahce katıydı) üst komsunun yavrusuymus düsmüs bizim balkona oradan evin icine...
tam kayınpederin vefat ettigi zamanda esim cok kötü idi.. ona o kadar iyi bir dost oldu ki.. bu babamdan geldi dedi, daha da bırakmadık, komsuda istemedi zaten... yani cok iyi anlıyorum tatlım seni yaa......

hoşgeldin ayşebahar.. allah bir daha düşürmesin bacım

hehehhe Kaynanana gıcık kapmışsın sen kız Ne dese sana ters geliyor, halbuki konuşma konusunda doğru söylüyor..Bende salak salak şeyler anlatıyorum bebişime Niye öpmüyon kadını öp gitsin

ecrinn gerçekten bebeklerimiz sıkı bişey giyince nedense gidiyolar sıkan yere pıt pıt vuruyolar anlamadım bende ama bişey olmaz merak etme...bana iş yerimde bi abla dediki sıkı şeyler giyme çocuğun kafası yamuk doğcak dedi.. gül gül öldüm yaa yok böyle cahillik..he dedim geçtim..millet nedense hamilelere akıl vermeyi laf sokmayı endişenlendirmeyi çok seviyo..bende inanmazdım ama başıma gelince anladım..geçen dolgu topuk ayakkabı giydim yok efendim öyle şeyler giymicekmişim artık..yaa rahatım yürüyorum ayaklarımda şişmedi daha ne olcak dimi..ama yok akıl vercekler illa..akılda akıl olsa.. bişey olmaz dedim geçtim.. sende kafaya takma görümcenle annen sanırım kaynanan boşver hiç takma... çok biliyolar onlar ..bende oğlumla konuşamıyorum hiç nefretlemi? byüyecek şimdi ne alaka dimi..ama anlatmak zor millete..

Ayy kıyamammm Beni anlayan birinin olması tahmin edersin ne güzel bir duygu, çünkü genelde hayvanlara pek sıcak bakmaz insanlar, özellikle evde bakılınca..Ama yaşayan bilir

evet öldükten sonra bir süre atamıyorsun üstünden herşeyde aranıyor, girmediği odalar varsa güzel ama yarın öbür gün emeklediğinde zor olucaktır, Allah kolaylık versin ne diyim:)

evet öldükten sonra bir süre atamıyorsun üstünden herşeyde aranıyor, girmediği odalar varsa güzel ama yarın öbür gün emeklediğinde zor olucaktır, Allah kolaylık versin ne diyim:)

Mikroba karşı bağışıklık kazanır emeklediğinde Sağol canım, güzelliği veren Allah kolaylığı da verir eminim

Baharcıgım, gecmıs olsun.
Allah kurtarsına gelemedık, kapalı ceza evıydı sanırım
Nasılsın, hersey yolunda mı hayatında?

herşeyde bir hayır vardır gülüm..
Girdik çıktık alnımız akıyla
Herşey yolunda
Banyo dolabını taktı eşim
Yerleştirmem kaldı
Çocuklara alışveriş yaptım dün
Ve dayanamadım tepikoğluma 150 tl lik alışveriş yaptım
Sen ansılsın

Oh aman iyi olun, bizimde usta uğramaz eve ama elinden her iş gelen benimdir Kocam duysa kızar şimdi
Benim teşekkür ederim

Erkek fatosun sen maşallah
Stüdyoda mı çektin...

Ayy kıyamammm Beni anlayan birinin olması tahmin edersin ne güzel bir duygu, çünkü genelde hayvanlara pek sıcak bakmaz insanlar, özellikle evde bakılınca..Ama yaşayan bilir

azelya bigün köpeğinin resmini eklermisin çok merak ettim yaa sevimlimi acaba ? adı ney bide..:44: ama bebeğin yüzünü gözünü yalatma sakın köpeğine hee sakın çok sevimli olurlar ama gözümde canlandırdımda..kangurunda oğlun elinde köpeğin yürüyüşe çıkmışın..

ayşedim gerçekten hapsemi? girdin sen ben şaka sandımdı kız neden ki? şaşırdım şimdi..

öyle canım....

tatlım yaa sizin su altta ki bebükler büyüdükce icimi nasıl bir heyecan sarıyor biliyo musun.. bak gene gördüm, kalbim pır pır oldu......

(Allahım o günleri saglıkla ve hayırlısıyla bizede göstersin insallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…