- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.541
inşallah fazla sabrım kalmadı çarşamba olsada artık bugüne kendimi çok şartlandırmıştım şimdi kocaman bir hayal kırıklığı oldu aklım iyice karıştı doğrusu Allahtan hayırlısı
gecmis olsun tatlım.. hosgeldin...
valla ben bugün derdimi anlatırken bile topiği meşgul ettiğimi düşünüyordum
neyse banlanan varmı acaba
özgecim inş korktuğun gibi olmaz canım..sana bişey sorcam sen şimdi ikiz bebek bekliyorsunya tekmeler o zaman dahamı çok oluyor ikiz oldukları için...merak ettim
..kazencim ağzına sağlık yaa ohh beeeuyarı aldık rahatlarız şimdi hep barber..
süslü seni.... beyaz çok riskli ama lohusayken söylim...
yok canım normal tek bebek gibi
bende bu cumartesi ayrıntılıya gireceğim öyle heyecanlıyım ki
haftaiçine aldırmayı düşünüyordum ama bu durumda yine h.sonunu bekleyeceğim galiba
çok heyecanlıyım sağlık durumları nasıl gerçekten kızlar mı diye
Hoş bulduk cnm..
Yok cnm ayrıntlı için birşey demediler..Verdikleri kağıttada başka bazı ultrasyon incelemeleri için aç gelin yazıyor ama bnm için yani Obstetrik US için bişe yazmıyor..
Normal doktor randevumuz 20 gün sonra o zaman doktor gelirken bir limonla aç karnına gel dedi şeker ime bakmak için sanırım cnm.. Verecekleri içeceği içemezsin belki dedi içine limon sıkarsın dedi
Hımm köpeklerini gördüm cnm çok sevimli görünüyor..
Seninde tombiş halini yakından görmek isterdim ama
bende çok sıkkındım azelyanın köpeğini görünce keyfim yerine geldi..çok tatlıydı....
geçmiş sayfalara baktım adengökçe banlanmış
biliyorum tatlım en azından tahmin edebiliyorum ama tecrubeli hanımlardan duyduğum hastane normal pedleri kabul etmiyomuş hasta bezi tarzı birşey veriyomuş ki olası kazaları önlemek için aklınızda olsun yataktan kalkılmıycak zaten kalkıncada sabahlığı alırız üzerimize bişi olmaz inşallah temennim bu beyazı pek sevmem aslında krık beyaz yada krem rengine aşığımdır kıymızı vavi yengede bayılıyım :93: o günler gelsinde hele biii az kaldı bakıyoruz ama netten almam heralde geceliğimi filan gözümle görmek istiyorum
ayy nasıl bi duygu ikiz bebekler ..çok güzel olmalı yaa iki tane kalp var atan senle beraber 3 can ...çok güzel bişey yaa.canım tüp bebekmi? yoksa normal bi şekildemi? oldu ikizlerin.... allahım olmayanlarada versin...senin heyecanın bizdende fazla olmalı düşündüğün iki canın var...ayy yerim ben onları yaaaaaaaa
geçmiş sayfalara baktım adengökçe banlanmış
evett banlanmıss. neyse cok uzamıstı zaten bu konu. topluca rahatlamısızdır artıkuzunca bi süre tartısma olmaz sanırımm insallahh kızlarr.. bizz bebüklerimizii konusalımmm
süslü seni.... beyaz çok riskli ama lohusayken söylim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?