2012 Şubat Anneleri

yok canım normal tek bebek gibi
bende bu cumartesi ayrıntılıya gireceğim öyle heyecanlıyım ki
haftaiçine aldırmayı düşünüyordum ama bu durumda yine h.sonunu bekleyeceğim galiba
çok heyecanlıyım sağlık durumları nasıl gerçekten kızlar mı diye

bblau, tatlım ne sorcam..
hani bu tasimalar varya onların wrap olanlarından varmıs, gerci ben chiccodan aldım bir tane ama ilk baslarda cok uygun olmayacak gibi...
sen hicbiryerde gördün mu onlardan? :26: yoksa yurtdısından falan mı getirtmek gerekli acba? ben simdi onlara tatktım onlardan istiyorum galiba.....

Son düzenleme:
süslü seni.... beyaz çok riskli ama lohusayken söylim...

biliyorum tatlım en azından tahmin edebiliyorum ama tecrubeli hanımlardan duyduğum hastane normal pedleri kabul etmiyomuş hasta bezi tarzı birşey veriyomuş ki olası kazaları önlemek için aklınızda olsun yataktan kalkılmıycak zaten kalkıncada sabahlığı alırız üzerimize bişi olmaz inşallah temennim bu beyazı pek sevmem aslında krık beyaz yada krem rengine aşığımdır kıymızı vavi yengede bayılıyım :93: o günler gelsinde hele biii az kaldı bakıyoruz ama netten almam heralde geceliğimi filan gözümle görmek istiyorum

ayy nasıl bi duygu ikiz bebekler ..çok güzel olmalı yaa iki tane kalp var atan senle beraber 3 can ...çok güzel bişey yaa.canım tüp bebekmi? yoksa normal bi şekildemi? oldu ikizlerin.... allahım olmayanlarada versin... senin heyecanın bizdende fazla olmalı düşündüğün iki canın var...ayy yerim ben onları yaaaaaaaa

Sağol canım Minnacık oluyor avatarım, düzenlemeye çalıştım ama olmadı..Minnak kaldı

bende çok sıkkındım azelyanın köpeğini görünce keyfim yerine geldi..çok tatlıydı....

Sen canın sıkıldıkça söle ben resim ekleyeyim

valla ben bugün derdimi anlatırken bile topiği meşgul ettiğimi düşünüyordum
neyse banlanan varmı acaba

valla ben bugün derdimi anlatırken bile topiği meşgul ettiğimi düşünüyordum
neyse banlanan varmı acaba

Canım biz burda birbirimizin derdi sevinci için burdayız zaten...
Elbet anlatacaksın..
Ben bunu daha önce eleferaya ve diğer kızlara da yazdım..
Ben de yazıyorum..
Eşimin banyo dolabı aldığını...
Ustaya para vermediğimizi...
Bu duruma çok sevindiğimi..

Sonra tepikoğluma ilk hastane çıkışını aldığımızı...
Siz olmasanız kime anlatırdım...

O kadar sözden sonra bir banlanan olmalı gülüm...
Kim olduğu üzerinde konuşulmaya değmez..
Lütfen canımızı sıkmayalım artık...

Ben sana ne diyeceğim...
Tam olarak kardeşin kazayı nasıl yapmış..
Yaptığı araba emanet miymiş?
Sen beşik işini ne yaptın?
Sonra neden eviniz satılığa çıkabilme ihtimali içinde?

annemde eczaneden aldırmışlardı hasta bezini..ben koycam çantama..kanama çok oluyo çünkü...aman naparız üstümüze başımıza geçerse...alalım alalım...oda bayağı büyük ama napalım...

3,5 yaşında oğlum var canım
yani tüp bebek değil
üstelik ilk 2 ay falan hep tek bebek biliyordum
çok şaşırdım ve çok zor alıştım bu fikre
hatta yeni yeni alışıyorum diyebilirim
valla banada hayal gibi geliyor kucağıma almadan inanamıyacağım galiba

az önce kızcem aclıktan olsa gerekkk öyle bi tepük attı kii anlatamamm.. zaten hep dısardan görünüyodu ama bu sefer resmen karnımın yan tarafı dısarı uzadı bu kadar kuvvetli cok vurmuyo kamerayı acıp bekledim emme tekrar etmedii inatcı kuzu

evett banlanmıss. neyse cok uzamıstı zaten bu konu. topluca rahatlamısızdır artık uzunca bi süre tartısma olmaz sanırımm insallahh kızlarr.. bizz bebüklerimizii konusalımmm

evet yaa kafam şişti..zaten canım sıkkındı uzattılar uzattılar..birbirimize sataşmanın anlamı yokki..beğenmiyorsan konuşmalarını birebir yüzgöz olma dimi...ohh beeeeeee.........

süslü seni.... beyaz çok riskli ama lohusayken söylim...

biliyorum tatlım en azından tahmin edebiliyorum ama tecrubeli hanımlardan duyduğum hastane normal pedleri kabul etmiyomuş hasta bezi tarzı birşey veriyomuş ki olası kazaları önlemek için aklınızda olsun yataktan kalkılmıycak zaten kalkıncada sabahlığı alırız üzerimize bişi olmaz inşallah temennim bu beyazı pek sevmem aslında krık beyaz yada krem rengine aşığımdır kıymızı vavi yengede bayılıyım :93: o günler gelsinde hele biii az kaldı bakıyoruz ama netten almam heralde geceliğimi filan gözümle görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…