- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.761
Süperiz sen nasılsın bacım.
of herşeyde gözlerim doluyor
güzel yazıydı teşekkür ederim canım
Haklısın.
Zaten unuttum gıbı onu
Yapacak o kadar ıs var kı.
Ecrın guzel bır paylasımdı, tesekkur ederım.
Ben hamılelıkle ılgılı hıc kıtap almadım, var mı bır onerınız?
Süperiz sen nasılsın bacım...
günaydın canım inş.güzel hayırlı bir gün olur
[Çok güzel ecrinnim
Okurken yaşadım adeta
Yazarken de yorulmuşsundur
helal et hakkını kız...
helall olsunn bacımmm.. herkes tekme takibinde ya bu ara bende yazayım didimm okuyunca
günaydınn güzellerrrr...geçmişe bakamadım henüzzz naparsınızz keyifler iyidir insallahh.limon geçmiş olsun canım bence ihmal etme muayeneni önerilen sekilde ol tatlım.
Günaydın kızlar :80:
Limon_ik tatlım bence ol alttan muayeni ne olur ne olmaz içinde bir şüphe kalmasın..
Kızlar sabaha karşı harika bir rüya gördüm...
Rüyamda bebeğimi yeni doğurmuşum ama akça pakça 4 aylık görünümünde bir bebekİşin tuhafı bana "annecim" dedi, sarıldım öptüm, kokladımmm...Rüyaydı ama harika bir duyguydu.
Siyah saçlı, bembeyaz tenliydi..Bana benzememiş gözleri çekik değildi :)) Birde mavi gözlüydü ne hikmetse
Sabah eşime anlattım "bazı hamile kadınlar görürlermiş doğacak çocuklarını rüyalarında" dedi bi sevindim ki
Kısacası çok güzel uyandım, hayırlara çıksın.
ecrinnn paylaştığın yazı çok güzeldi
Limon_ik tatlım bence ol alttan muayeni ne olur ne olmaz içinde bir şüphe kalmasın..
Rüyamda bebeğimi yeni doğurmuşum ama akça pakça 4 aylık görünümünde bir bebekİşin tuhafı bana "annecim" dedi, sarıldım öptüm, kokladımmm...Rüyaydı ama harika bir duyguydu.
Siyah saçlı, bembeyaz tenliydi..Bana benzememiş gözleri çekik değildi :)) Birde mavi gözlüydü ne hikmetse
Sabah eşime anlattım "bazı hamile kadınlar görürlermiş doğacak çocuklarını rüyalarında" dedi bi sevindim ki
ecrinnn paylaştığın yazı çok güzeldi
Allah hayırlara çıkarsın canım, ne güzel bi rüya
ben hiç görmedim daha bebeğimi, inşallah görürürm doğurana kadar
içimdeki korkuyu atıp bi çöp alamıyorum psikoloğa falan mı başvursam acaba
Eşinle konuşmuyor musun ne zaman geleceğini söylemiyor mu canım?
Annen veya başka bi yakının yok mu yanında olabilecek
Kastamonu'ya selamlarrr
Günaydın hepinizeeee
Azoşum hayırlara çıksın gündüz niyetine :)
Çok güzel rüyaymış…
Ben bu gece bir kabus gördüm ama hayra yordum, takılmadım…
Gayet keyifliyim maşallah :)
Off kızlar..
Gece yatmadan wcye gittim sölemesi ayıptır idrarı mı yaptım peçeyetle temizlenirken kan geldi yine..
Bu sefer ki resmen pembe kırmızı gibi kandı!
Eşim acile gidelim dedi ben beş on dakika öle oturdum gittim bir daha baktım durmuştu..
Sonra hareketlerini hissedince rahatladım ama sabah doktora gittim erkenden..
Doktor baktı herşey normal dedi..
Neyden kaynaklanıyor oda bilmiyor..:S
Alttan muane yapayım dedi belki yara felan vardır dedi..
Bende düşüneyim dedim çıktım..
Doktorum erkek eşimde bir şey der belki die..
Hem birazda çekindim hiç alttan muane olmadım ben..
Dedim eşinize sonra muane olurum o da tmm dedi..
Dotorumun eşide aynı yerde kadın doğumcuda..
Puff ne yapcam bilmiyorum..
Bu foruma kaç kişi geliyor benim gibi böle kanama sorunu yaşayan kimse yok sanırım..
Neden ben diye isyan etmek istemiyorumda..
Sevginin Bedeli
Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kurulad...ıktan sonra kağıdı okumaya başladı; Çimleri biçtiğim için 5 lira Odamı temizlediğim için 2 lira Alışverişe gittiğim için 1 lira Küçük kardeşime baktığım için 2 lira Çöpü attığım için 1 lira İyi bir karne getirdiğim için 5 lira Bahçeyi temizlediğim için 2 lira Toplam borç 18 lira Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı; Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü... Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu. Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda "HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı..
hosbuldum oyelkenimmazelyam rüyan hayırlara karsı gelsin canımm...ölee rüyandaki gibi pamuktan bi tosun paşan olur kucagına alırsın inşallah canımm.
herkese günaydın :)
şimdi sağlık ocağından aradılar 2. doz tetenoz için, genelde 20. ve 24. haftalarda yapıyorlarmış, benim doktorum 28. haftada 2. doz yaptır dedi, 8 hafta olacak ilk dozla arasında, bu şekilde yaptıran ya da yaptıracak olan var mı, merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
Sevginin Bedeli
Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kurulad...ıktan sonra kağıdı okumaya başladı; Çimleri biçtiğim için 5 lira Odamı temizlediğim için 2 lira Alışverişe gittiğim için 1 lira Küçük kardeşime baktığım için 2 lira Çöpü attığım için 1 lira İyi bir karne getirdiğim için 5 lira Bahçeyi temizlediğim için 2 lira Toplam borç 18 lira Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı; Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü... Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu. Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda "HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı..
hosbuldum oyelkenimmazelyam rüyan hayırlara karsı gelsin canımm...ölee rüyandaki gibi pamuktan bi tosun paşan olur kucagına alırsın inşallah canımm.
Off kızlar..
Gece yatmadan wcye gittim sölemesi ayıptır idrarı mı yaptım peçeyetle temizlenirken kan geldi yine..
Bu sefer ki resmen pembe kırmızı gibi kandı!
Eşim acile gidelim dedi ben beş on dakika öle oturdum gittim bir daha baktım durmuştu..
Sonra hareketlerini hissedince rahatladım ama sabah doktora gittim erkenden..
Doktor baktı herşey normal dedi..
Neyden kaynaklanıyor oda bilmiyor..:S
Alttan muane yapayım dedi belki yara felan vardır dedi..
Bende düşüneyim dedim çıktım..
Doktorum erkek eşimde bir şey der belki die..
Hem birazda çekindim hiç alttan muane olmadım ben..
Dedim eşinize sonra muane olurum o da tmm dedi..
Dotorumun eşide aynı yerde kadın doğumcuda..
Puff ne yapcam bilmiyorum..
Bu foruma kaç kişi geliyor benim gibi böle kanama sorunu yaşayan kimse yok sanırım..
Neden ben diye isyan etmek istemiyorumda..
Sakarya hastanesi ramazan beyanadolu hastanesi haluk teoman minsin cnm sen kime gidiyorsun
Ben onları oyle bır etkılerım kı.
Cesaret edemezler bır daha benı aramaya.
Neyse canım ya, sınırlerımı bozmayayım bos yere.
Sen aldıgın cıcılerı hıc eklemıyorsun, merak edıyorum.
günaydınn güzellerrrr...geçmişe bakamadım henüzzz naparsınızz keyifler iyidir insallahh.limon geçmiş olsun canım bence ihmal etme muayeneni önerilen sekilde ol tatlım.
Canım tablo harika olmuş..
Ellerine sağlık gülüm..
ya bende pazar günü gezdim bebe mağazalarını kızlara hep pembe yapmışlar değişik renk yok sanki ben oluşuma şu organik krem tek renk aldım fiyatıda çok uygundu indirimden aldım bir tanede kırmızılı alacagım çok güzel duruyor bebekte sende kırmızılı al oyelken
CAnım senin erkekti değil mi?
Kırmızıyı ben erkeğe de yakıştırıyorum...
bu arada bende pazar günü sokaklardaydım..
Hep gezdik ailecek...
Allaha şükür bacım iyiyim senin enerji yine tavan yapmış
bendekini en kücük görümcem hediye etmişti bana hamile oldugumu ögrendigimde. epsilon yayınlarının ''bebeginizi beklerken sizi neler bekler'' ariene einsberg, heidi e. murkoff, sandee e. hathaway de yazarları.. bu yazı 6. aydan dı mesela. ama o kadar cok detay var ki. işte bu ay size ne gibi testler uygulanacak, ne gibi sikayetleriniz olabilir, sizin merak ettikleriniz bilmeniz gerekenler vs vs.. cinsel ilşkiden beslenmeye, egzersizden bunalıma herseyi yazmıshatta bebek dogduktan sonrası içinn ve ikinci bebege hazırlık için bile var kitabın sonlarında bilgiler
Süperiz sen nasılsın bacım...
helall olsunn bacımmm.. herkes tekme takibinde ya bu ara bende yazayım didimm okuyunca
Ellerine sağlık...
Bebeğin kalbindeki delikle ilgili son gelişmeler var mı gülüm?[/I]
herkese günaydın :)
şimdi sağlık ocağından aradılar 2. doz tetenoz için, genelde 20. ve 24. haftalarda yapıyorlarmış, benim doktorum 28. haftada 2. doz yaptır dedi, 8 hafta olacak ilk dozla arasında, bu şekilde yaptıran ya da yaptıracak olan var mı, merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
günaydın datlummmmmm özledim seni valla senin keyifler nasıl
:
günaydın azelyacıgım rüyan hayırlara çıksın inşallah rüyada güzel bebek sevinçle yorumlanır sende sevinirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?