2012 Şubat Anneleri

of herşeyde gözlerim doluyor
güzel yazıydı teşekkür ederim canım

Haklısın.
Zaten unuttum gıbı onu
Yapacak o kadar ıs var kı.

Ecrın guzel bır paylasımdı, tesekkur ederım.

Ben hamılelıkle ılgılı hıc kıtap almadım, var mı bır onerınız?

bendekini en kücük görümcem hediye etmişti bana hamile oldugumu ögrendigimde. epsilon yayınlarının ''bebeginizi beklerken sizi neler bekler'' ariene einsberg, heidi e. murkoff, sandee e. hathaway de yazarları.. bu yazı 6. aydan dı mesela. ama o kadar cok detay var ki. işte bu ay size ne gibi testler uygulanacak, ne gibi sikayetleriniz olabilir, sizin merak ettikleriniz bilmeniz gerekenler vs vs.. cinsel ilşkiden beslenmeye, egzersizden bunalıma herseyi yazmıs hatta bebek dogduktan sonrası içinn ve ikinci bebege hazırlık için bile var kitabın sonlarında bilgiler

Allah hayırlara çıkarsın canım, ne güzel bi rüya
ben hiç görmedim daha bebeğimi, inşallah görürürm doğurana kadar

Azoşum hayırlara çıksın gündüz niyetine :)
Çok güzel rüyaymış…
Ben bu gece bir kabus gördüm ama hayra yordum, takılmadım…
Gayet keyifliyim maşallah :)

Azoşum hayırlara çıksın gündüz niyetine :)
Çok güzel rüyaymış…
Ben bu gece bir kabus gördüm ama hayra yordum, takılmadım…
Gayet keyifliyim maşallah :)

Sağol bblaucum Hala etkisindeyim
En iyisini yapmışsın, hayra yor hayrolsun, Allah keyfini bozmasın

Sevginin Bedeli
Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kurulad...ıktan sonra kağıdı okumaya başladı; Çimleri biçtiğim için 5 lira Odamı temizlediğim için 2 lira Alışverişe gittiğim için 1 lira Küçük kardeşime baktığım için 2 lira Çöpü attığım için 1 lira İyi bir karne getirdiğim için 5 lira Bahçeyi temizlediğim için 2 lira Toplam borç 18 lira Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı; Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü... Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu. Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda "HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı..

hosbuldum oyelkenimm azelyam rüyan hayırlara karsı gelsin canımm...ölee rüyandaki gibi pamuktan bi tosun paşan olur kucagına alırsın inşallah canımm.

herkese günaydın :)

şimdi sağlık ocağından aradılar 2. doz tetenoz için, genelde 20. ve 24. haftalarda yapıyorlarmış, benim doktorum 28. haftada 2. doz yaptır dedi, 8 hafta olacak ilk dozla arasında, bu şekilde yaptıran ya da yaptıracak olan var mı, merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.

geçen doktor muayenemde bir bayan vardı kanamam var diye gelmişti sıramı beklerken sohbet ettik bebek rahime çok fazla bakı yapıyormuş kanama ondan olmuş doktor istiraat vermiş bebegin yukarıya çıkmasını beklicem dedi ayrıca ilk hamileligimde idrar yolu kanamam olmuştu o çok sancılı oluyor dayanamıyosun yani sende varmı bilmiyorum ama ben acile zor yetişmiştim doktorum sabah 5 te hastaneye gelmişti idrar yolu olduğunu düşünmüyorum tabi en iyisini doktorlar bilir çok geçmiş olsun

Kuzummmm amin inşallah çok sağol O yazıyı okumuştum ben kapak gibi cevap vermiş anası :))

Günaydın..25. haftamdayım beni 2. doz için daha aramadılar..Bu kadar erken vurulmuyor diye biliyorum, doktorunun söylediği doğru bence.

çok güzelllllllllllllll

Geçmiş olsun limonik...
Bence çekinecek bişey değil..
Normal doğum yaparsan zaten burdan olacak canım..
Bence bir bayan doktora muayene ol gülüm..

anadolu hastanesi haluk teoman minsin cnm sen kime gidiyorsun
Sakarya hastanesi ramazan bey

Ben onları oyle bır etkılerım kı.
Cesaret edemezler bır daha benı aramaya.

Neyse canım ya, sınırlerımı bozmayayım bos yere.

Sen aldıgın cıcılerı hıc eklemıyorsun, merak edıyorum.

Canım senin için eklerim..

günaydınn güzellerrrr...geçmişe bakamadım henüzzz naparsınızz keyifler iyidir insallahh.limon geçmiş olsun canım bence ihmal etme muayeneni önerilen sekilde ol tatlım.

İyi canım ya..
Sen bir gözüküp bir kayboluyorsun ama
Biraz sonrada İrem prensesi hazırlayacağım diye kaçarsın
Az zaman ayır bize ama
Değil mi laylaaa

benim 20. hafta doldu ondan sonra ilk dozu yaptılar 4 hafta sonra tekrar ararım o zamanda 2. dozu yaparız dedi aile hekimim ama kendi doğum doktorum bu konuda bişey söylemedi

günaydın datlummmmmm özledim seni valla senin keyifler nasıl

iyi sayılırım tatlımm.tek sorunumuz tembellik bendee seni özledimm.sen nasılsın,keyfin nasıl?persembe yada cuma işin olmazsa bulusalım mıı optimuma gidelimm bebiklere cici bakalımm olma mıı

benn gideyim accık yatayım kızlar.. sular hala kesik makinelerimi calıstıramıyorum sinirlerim bozuldu:84::84::84: sonra görüsürüz

günaydın azelyacıgım rüyan hayırlara çıksın inşallah rüyada güzel bebek sevinçle yorumlanır sende sevinirsin umarım

Günaydın..25. haftamdayım beni 2. doz için daha aramadılar..Bu kadar erken vurulmuyor diye biliyorum, doktorunun söylediği doğru bence.[/QUOTE]

azelya seninle aynıyız sanırım, ben de 24+1 deyim. doktorumun dediği tarihte olmayı düşünüyorum ama neden böyle dedi acaba genelde bir ay arayla yapıyorlarmış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…