2012 Şubat Anneleri

azelya seninle aynıyız sanırım, ben de 24+1 deyim. doktorumun dediği tarihte olmayı düşünüyorum ama neden böyle dedi acaba genelde bir ay arayla yapıyorlarmış ya.

Evet aynıyız bende 24+1.
Hiç anlamadım niye öyle dediklerini, en iyisi doktorunu dinlemek..Ben sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum hep doktorun verdiği tarihe göre hareket ediyorum.

Çok çok güzzeldi..
Biliyordum ama tekrar okumak iyi geldi...
Okudukça daha çok seviyorum çocuklarımı...
İyi ki varlar...
Rabbime şükür iyi ki varlar...

iyi sayılırım tatlımm.tek sorunumuz tembellik bendee seni özledimm.sen nasılsın,keyfin nasıl?persembe yada cuma işin olmazsa bulusalım mıı optimuma gidelimm bebiklere cici bakalımm olma mıı

Ay kıskanıyorum burda valla sizin yüzünüzden Ankara'ya taşınacağım bu gidişle şekerler.....

Afr!!!!!
Nerdesin kız?
Bizde buluşalım bir gün böyle olmayacak şeker...

iyi sayılırım tatlımm.tek sorunumuz tembellik bendee seni özledimm.sen nasılsın,keyfin nasıl?persembe yada cuma işin olmazsa bulusalım mıı optimuma gidelimm bebiklere cici bakalımm olma mıı

gidelim gidelimbu aralar bebek mağazalarına takmış durumdayım bıraksalar saatlerce dolaşırım pazarda form ankaradaydım akşama kadar bebegime bişeyler baktım sıkılmadan müsaidsen arayım bana gelen bayanla konuştum onu anlatayım sana

gell güzelimmm gel ankarayaa valla cok keyifli oluyorkeşkem resim cekseydik laylamm bi dahakileree cekelimm..

günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım..

azelya55 canım günaydın... ne güzel rüyalar görüyorsun sen öyle ya.. vallahi kıymetini bil tatlım ben o kadar istememe rağmen bebek göremiyorum rüyamda..

Günaydın hoşgeldin :))
Darısı başına diyim o zaman Ama o rüyadan sonra bir kadının eşime gözümün önünde asıldığını da gördüm Çok sinirlendim ama uyanınca bebişli rüya ağır bastığı için geçti sinirim

ay pardon cnm ya wc gidip geldim olur buluşuruz tabi ki sonunda şu kulüpde esk.li buldum ya daha ne isterim

benim 20. hafta doldu ondan sonra ilk dozu yaptılar 4 hafta sonra tekrar ararım o zamanda 2. dozu yaparız dedi aile hekimim ama kendi doğum doktorum bu konuda bişey söylemedi

benim doktorum da aslında ben sormasam söylemeyecekti, çünkü yaptırmasan da olur dedi. ama ben 1. yaptırdığım içi artık 2. yi de yaptırmayı düşünüyorum.

Evet aynıyız bende 24+1.
Hiç anlamadım niye öyle dediklerini, en iyisi doktorunu dinlemek..Ben sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum hep doktorun verdiği tarihe göre hareket ediyorum.

evet, 28. haftada yaptırayım, bir de aşıyı da dışarıdan alıyorum, illa olacaksan tetevax ol demişti.

o kadını da yoluverseydin hemencecik orda..

bende rüyamda hep birilerini dövdüğümü görürüm.. normal hayatta yapamadığımı rüyamda yapıveriyorum valla

Ben bu ayın sonunda doğum çantamı hazırlıcam kızlar, ne olur ne olmaz Dünya hali...
Şimdi detaylı bir araştırma içerisine giriyorum içine ne konulmalı diye..Hazırladıktan sonra sizlerle hepsini resimli paylaşıcam eksik birşey görürseniz söylersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…