- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.781
azelya seninle aynıyız sanırım, ben de 24+1 deyim. doktorumun dediği tarihte olmayı düşünüyorum ama neden böyle dedi acaba genelde bir ay arayla yapıyorlarmış ya.
Sevginin Bedeli
Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kurulad...ıktan sonra kağıdı okumaya başladı; Çimleri biçtiğim için 5 lira Odamı temizlediğim için 2 lira Alışverişe gittiğim için 1 lira Küçük kardeşime baktığım için 2 lira Çöpü attığım için 1 lira İyi bir karne getirdiğim için 5 lira Bahçeyi temizlediğim için 2 lira Toplam borç 18 lira Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı; Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü... Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu. Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda "HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı..
hosbuldum oyelkenimmazelyam rüyan hayırlara karsı gelsin canımm...ölee rüyandaki gibi pamuktan bi tosun paşan olur kucagına alırsın inşallah canımm.
iyi sayılırım tatlımm.tek sorunumuz tembellikbendee seni özledimm.sen nasılsın,keyfin nasıl?persembe yada cuma işin olmazsa bulusalım mıı optimuma gidelimm bebiklere cici bakalımm olma mıı
iyi sayılırım tatlımm.tek sorunumuz tembellikbendee seni özledimm.sen nasılsın,keyfin nasıl?persembe yada cuma işin olmazsa bulusalım mıı optimuma gidelimm bebiklere cici bakalımm olma mıı
Ellerine sağlık...
Bebeğin kalbindeki delikle ilgili son gelişmeler var mı gülüm?[/I][/QUOTE
delik degil tatlımm (alah tan degil o zaman amniyosentez olucaktım) odak..yani aslında bu hafta fetal eko ya gitmem gerek tekrar. ama kendi dr um cok emin kaybolucakk benim kızımda da vardıı hiçbişi olmaz bundan baska hiçbişi yok cünkü vb konusmalar yapınca rahatladım.. gitmesem mi diye düsünüyorum.. cünkü 24 ünde kendi dr um kendi makinesiyle onun orda olup olmadıgını görebilecek.. bilmiyorum bende emin degilim.:44:
Çok çok güzzeldi..
Biliyordum ama tekrar okumak iyi geldi...
Okudukça daha çok seviyorum çocuklarımı...
İyi ki varlar...
Rabbime şükür iyi ki varlar...
ALLAH acılarını göstermesinn.ne mucizevi bişey anne olmak.tonlarca para verseler yaptıramazlar bi çok seyi.ama onlar gözü kapalı herseyi yapıyor insan..ben bu ara işin garibi ireme daha da bi düştüm.gözümün önünden ayırmak istemiyorum.neden ki:44:
Ay kıskanıyorum burda valla sizin yüzünüzden Ankara'ya taşınacağım bu gidişle şekerler.....
Afr!!!!!
Nerdesin kız?
Bizde buluşalım bir gün böyle olmayacak şeker...
Ay kıskanıyorum burda valla sizin yüzünüzden Ankara'ya taşınacağım bu gidişle şekerler.....
Afr!!!!!
Nerdesin kız?
Bizde buluşalım bir gün böyle olmayacak şeker...
günaydın şekerler..
nasılsınız bakalım, keyifler yerindedir umarım..
azelya55 canım günaydın... ne güzel rüyalar görüyorsun sen öyle ya.. vallahi kıymetini bil tatlım ben o kadar istememe rağmen bebek göremiyorum rüyamda..
günaydınlar güzel annelerr...
nasılsın?
gününüz güzel geçsin inşallahh:))
Merhabalar bende 20+5 hamileyim.bende sürekli ekşi yiyorum hatta limona aşığım...Oğlum olacakmış Allah nasip ederse
Merhabalar bende 20+5 hamileyim.bende sürekli ekşi yiyorum hatta limona aşığım...Oğlum olacakmış Allah nasip ederse
benim 20. hafta doldu ondan sonra ilk dozu yaptılar 4 hafta sonra tekrar ararım o zamanda 2. dozu yaparız dedi aile hekimim ama kendi doğum doktorum bu konuda bişey söylemedi
Evet aynıyız bende 24+1.
Hiç anlamadım niye öyle dediklerini, en iyisi doktorunu dinlemek..Ben sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum hep doktorun verdiği tarihe göre hareket ediyorum.
Günaydın hoşgeldin :))
Darısı başına diyim o zamanAma o rüyadan sonra bir kadının eşime gözümün önünde asıldığını da gördüm Çok sinirlendim ama uyanınca bebişli rüya ağır bastığı için geçti sinirim
günaydınlar güzel annelerr...
nasılsın?
gününüz güzel geçsin inşallahh:))
merhabalar bende 20+5 hamileyim.bende sürekli ekşi yiyorum hatta limona aşığım...oğlum olacakmış allah nasip ederse
o kadını da yoluverseydin hemencecik orda..
bende rüyamda hep birilerini dövdüğümü görürüm.. normal hayatta yapamadığımı rüyamda yapıveriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?