- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.821
evet ben de izledim yaa ne datluydu öyle..
maşallah..
ağız burun yüz bakışlar aynı anası ama bebiş sarı ve mavi gözlüydü..
Korkuların nedeni olabilir evet..
Yani bende ondandır diye kendimi teselli ediyorum bakalım..
Bazen zaman dursun derdim hiç geçmesin..
Şimdi ise bir an önce hayırlısı ile zaman geçsin gitsin istiyorum..
Seninde hastane çantanı ve içini merak ediyoruz tatlım..
cnm sen bunları azaltabilirsin ama sana örenek olsun dedim
günaydınlarr...
geçen çarşamba ayrıntılı ultrasonda bebeğimin böbreğinin birinde 2-3 mm bi genişleme çıkmıştı,demiştimya,doktorum hiç ama hiç önemsemediği halde ben kafama çok takmıştım.dün başka bi hastaneden ayrıntılı içimn randeu almıştım.çokk şükür allahıma hiç bişey çıkmadı.evet 22 mm lik bi genişleme var la yok arası bişey var ama,bu doktor da hiç önemsemedi.erkek beebeklerde genelde oluyor dedi.rapora yazmaaya bile gerek görmedi!hatta BAKTIM dojtordan ses çıkmadı,böbrekle ilgili,muayene nin sonuna geldik,ben sordum da ozaman söyledi.demekki gerçekten önemli değilmiş!
ayrıca renkli ve 4 boyutlu resim verdi bana!4 poz hemde,bide cd!bebeğm çok tatlıydı maşallah!parmağını emiyordu bi ara!hatta sonra 4 parmağını biirden ağzına götürdü:)))))
darısı sizlerin başına arkadaşlar inşallah!!!
burda bir haftalık gereçler varokurken bebegin dolabını hastaneye taşıyorum zannettim bebek dogdugu gün bir gün boyunca uyuyor zavallını çiş bile yapmaya hali olmuyor yorgunluktan
canım gözün aydın.. korkulacak bir şey yokmuş bak , ama annelik işte insan evham yapmadan duramıyor.
ohh gözünaydın canım bende rahatladım
Limon_ik canım çok geçmiş olsun... keşke doktora muayene olsaydın hemen..
ama sürekli bir şey olmadığı için korkulacak bir şey değilmiş gibi geliyor ama yine de ihmale gelmez.
canım bir de şey sorucam.. nasıl desem ki.. popodan gelmediğine eminsin dimi ? :26: :26:
çünkü hamilelikte olmayan kişide bile hemoroid olurmuş.. o yüzden dedim..
Hayatım, Nazom yazılarınızı okuyunca bı tesekkur edeyım dedım.
Gozlerım sulandı, burnumda azıcık sızladı ama cok guzel bır paylasımdı.
Gunısıgım, sonucların guzel cıkmasına cok sevındım.
Kızlar dun aksam 'o ses Turkıye' yı ızledınız mı?
Ben yalancı baharla, ıkısı arasında gıttım geldım.
Ama eglencelı bır yarısmaydı genel anlamda.
günaydınlarr...
geçen çarşamba ayrıntılı ultrasonda bebeğimin böbreğinin birinde 2-3 mm bi genişleme çıkmıştı,demiştimya,doktorum hiç ama hiç önemsemediği halde ben kafama çok takmıştım.dün başka bi hastaneden ayrıntılı içimn randeu almıştım.çokk şükür allahıma hiç bişey çıkmadı.evet 22 mm lik bi genişleme var la yok arası bişey var ama,bu doktor da hiç önemsemedi.erkek beebeklerde genelde oluyor dedi.rapora yazmaaya bile gerek görmedi!hatta BAKTIM dojtordan ses çıkmadı,böbrekle ilgili,muayene nin sonuna geldik,ben sordum da ozaman söyledi.demekki gerçekten önemli değilmiş!
ayrıca renkli ve 4 boyutlu resim verdi bana!4 poz hemde,bide cd!bebeğm çok tatlıydı maşallah!parmağını emiyordu bi ara!hatta sonra 4 parmağını biirden ağzına götürdü:)))))
inşallah canım
eşim kastamonulu benim kütük de artık oralı
Saat 03.30'du. adamın telefonu çalmaya başladı. başını
gömdüğü yastıktan
binbir zorlukla kaldıran adam, yatak ucundaki telefona uzandı:
"alo! kimsiniz?"
"benim oğlum, annen!"
"anne of ya.. bu saatte ne var aşkına! yarın ne kadar önemli
işlerim
olduğunu bir bilsen...."
"şey oğlum.."
"ne var anne, beni bu saatte uyandıracak kadar önemli ne var? sabah
arasan olmaz mıydı?"
anne, oğlundan duyduğu bu kırıcı sözlerden dolayı, çok
üzülmüş ve çok
incinmişti. ağlamaklı bir sesle şunları söyleyerek telefonu kapattı:
"bundan tam otuzbeş yıl önce, böyle bir gece yarısı saat tam
03.30'da sen de
beni uyandırmıştın! doğum günün kutlu olsun evladım..
günaydın Amin senin de canım
hayırlı uğurlu olsun oğlun
Allah hayırlı sonuçlar versin
doktorun kim canım çapa'da
kızlar sizlere bi şey danışacam..
bı arkadaş varda hamiile kalmak istiyo..
ama kanında talasemı taşıyıcısı olduğu çıkmış..
gebeliğinde sorun olur mu acaba
ay pardon cnm ya wc gidip geldim olur buluşuruz tabi ki sonunda şu kulüpde esk.li buldum ya daha ne isterim
Ellerine sağlık...
Bebeğin kalbindeki delikle ilgili son gelişmeler var mı gülüm?[/I][/QUOTE
delik degil tatlımm (alah tan degil o zaman amniyosentez olucaktım) odak..yani aslında bu hafta fetal eko ya gitmem gerek tekrar. ama kendi dr um cok emin kaybolucakk benim kızımda da vardıı hiçbişi olmaz bundan baska hiçbişi yok cünkü vb konusmalar yapınca rahatladım.. gitmesem mi diye düsünüyorum.. cünkü 24 ünde kendi dr um kendi makinesiyle onun orda olup olmadıgını görebilecek.. bilmiyorum bende emin degilim.:44:
Şükür ki odak evet
Git bence canım.. Yüreğini rahatlatırsın...
gell güzelimmm gel ankarayaa valla cok keyifli oluyor keşkem resim cekseydik laylamm bi dahakileree cekelimm..
Geleceğim valla bir gün buluşacağız sizle...
keşke gel gel her zaman bekleriz birde sen olsan düşünemiyorum halimizi valla
Kız o zaman bak bende düşünemiyorum halimizi...
Ama süper olur..
gözün aydın senin adına çok sevindimAllah sağlıklı kucagına almayı nasip etsin canım
Gözünaydın gunisigimmm
Hayatım, Nazom yazılarınızı okuyunca bı tesekkur edeyım dedım.
Gozlerım sulandı, burnumda azıcık sızladı ama cok guzel bır paylasımdı.
Gunısıgım, sonucların guzel cıkmasına cok sevındım.
Kızlar dun aksam 'o ses Turkıye' yı ızledınız mı?
Ben yalancı baharla, ıkısı arasında gıttım geldım.
Ama eglencelı bır yarısmaydı genel anlamda.
Ben bu ayın sonunda doğum çantamı hazırlıcam kızlar, ne olur ne olmaz Dünya hali...
Şimdi detaylı bir araştırma içerisine giriyorum içine ne konulmalı diye..Hazırladıktan sonra sizlerle hepsini resimli paylaşıcam eksik birşey görürseniz söylersiniz
Sağol cnm..
Smear testi yaptırmadım cnm..
Ya idararımda kan yok normal renkte..
Sadece peçeteyle temizlenirken geliyor o kadar..
Eşine muayene olcam galiba..
İki gündğr hastaneye gel git telef oldum..
İş yeride baya stresli..
Bu hafta içi bir gün giderim inş.
Ben bilmiyorum canım ama bblau kesin biliyordur, bilmediği yok
günaydınlarr...
Epidural normali neden tavsiye etmedi? Ben epidural normal yapıcam Allah izin verirse..
Bi de ceviz konusunda neden öyle demiş, cevizin beyin gelişimi konusundaki katkısı tartışılmaz bence. Ayrıca tetanozu sadece sağlıksız koşullarda doğum yapacaklara önermiyorlar, dünyanın binbir türlü hali var, yarın birgün çocuğun doğdu, biryerde giderken düştün paslı çivi battı (Allah korusun olmayacağının garantisi yok) yani hazır elinde imkan varken yaptırmak lazım bence.
bende izledim ,ilk önce mecburiyetten başladım kanallarda başka bişey yok diye(pazartesileri boşum,dizim yok)sonra baktım güzel gidiyo,hoşuma gitti yani!
teşekkürler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?