- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.861
merhaba kızlar ben de bugün itibariyle 20+5 günlük hamileyim.birşey sormak istiyorum 3 lü tarama sonuçlarını doktora göstermek için geç mi sizce.ben testi yaptırdım fakat doktora gidemedim...götürsem geç mi kalmış olurum?
Canım gözün aydın...
Resimlerini albüm yap... Sakla....
Kız senin oğlanın ağzı büyükmüş...
4 parmağını yesinler onun....
totosunu ısırsın teyzesi...
MAşallah gülüm....
Hoşbuldum gülüm....
Valla çok hoş buldum
Cumartesi İffet pazar umutsuz ev kadınları
Çok hoş laylammmmm
günaydınlarr...
geçen çarşamba ayrıntılı ultrasonda bebeğimin böbreğinin birinde 2-3 mm bi genişleme çıkmıştı,demiştimya,doktorum hiç ama hiç önemsemediği halde ben kafama çok takmıştım.dün başka bi hastaneden ayrıntılı içimn randeu almıştım.çokk şükür allahıma hiç bişey çıkmadı.evet 22 mm lik bi genişleme var la yok arası bişey var ama,bu doktor da hiç önemsemedi.erkek beebeklerde genelde oluyor dedi.rapora yazmaaya bile gerek görmedi!hatta BAKTIM dojtordan ses çıkmadı,böbrekle ilgili,muayene nin sonuna geldik,ben sordum da ozaman söyledi.demekki gerçekten önemli değilmiş!
ayrıca renkli ve 4 boyutlu resim verdi bana!4 poz hemde,bide cd!bebeğm çok tatlıydı maşallah!parmağını emiyordu bi ara!hatta sonra 4 parmağını biirden ağzına götürdü:)))))
darısı sizlerin başına arkadaşlar inşallah!!!
kızlar ben yemeğe iniyorum
Hayatım, Nazom yazılarınızı okuyunca bı tesekkur edeyım dedım.
Gozlerım sulandı, burnumda azıcık sızladı ama cok guzel bır paylasımdı
kızlar ben yemege çıkıyorum bys
Prof.Dr.Alkan YILDIRIM
bblau bende 7 aylık doğmuştum söylemiştim daha önce dün onuda gitiğğim doktora sordum,bi ihtimal dahi olsa bebeğin de 7 aylık doğma ihtimali olabiliyormuş!illaki erken doğacak diyede bişey yok dedi ama!
Ben dedim bilir diye :)))
Ben istiyorum o listeyi canım ya zahmet olmazsa boş bi anında paylaşırsan sevinirim
Epidural normal doğumda açıklık 4 cm. olduktan sonra uyuşturuyorlar, açıklık olmaması epiduralden kaynaklı değil kişi ile alakalıdır.Yani epiduralsiz normal doğumda da açılman olmazsa vakumla çekiyorlar..Gerçi şimdi hemen sezeryana alıyorlar.Yalnız yanlış bilgilenmişsin, sırf bu sebepten sezeryanı düşünme bence dalında uzman olan doktorlarla görüşmeni tavsiye ederim.Birçok epidural normal doğum okudum, hepside çok kolay doğum gerçekleştirmişler..Hakkında hayırlısı olsun.
Off kızlar..
Gece yatmadan wcye gittim sölemesi ayıptır idrarı mı yaptım peçeyetle temizlenirken kan geldi yine..
Bu sefer ki resmen pembe kırmızı gibi kandı!
Eşim acile gidelim dedi ben beş on dakika öle oturdum gittim bir daha baktım durmuştu..
Sonra hareketlerini hissedince rahatladım ama sabah doktora gittim erkenden..
Doktor baktı herşey normal dedi..
Neyden kaynaklanıyor oda bilmiyor..:S
Alttan muane yapayım dedi belki yara felan vardır dedi..
Bende düşüneyim dedim çıktım..
Doktorum erkek eşimde bir şey der belki die..
Hem birazda çekindim hiç alttan muane olmadım ben..
Dedim eşinize sonra muane olurum o da tmm dedi..
Dotorumun eşide aynı yerde kadın doğumcuda..
Puff ne yapcam bilmiyorum..
Bu foruma kaç kişi geliyor benim gibi böle kanama sorunu yaşayan kimse yok sanırım..
Neden ben diye isyan etmek istemiyorumda..
_ neeeeeeeeee :53: ben de 7 aylığım :18:[/QUOTE .!.:şubat annelerinden 7 aylık doğan 3 kişi olduk!:)))
sağol canım..
bunu bana söyleyen doktor çapa da Prof. o yüzden onada güvenemezsem kime gideyim artık...
Tetenoz aşısını da sen sormasan ben git ol demezdm ama istersen olabilirsin dedi.o aşı daha çok sağlıksız yerlerde doğum yapanlar için dedi.göbek bağını makas ve jiletle kesenler oluyormuş..ve günde 1 litre süt yada eşdeğer ayran ve peynir önerdi.Balık yağı hapı ve ceviz yeme onların hepsi uydurma sana sadece kilo yapar günde 1 adet yumurta da yersen ii olur dedi.
Sizlere neler önerildi.Bu arada doktorum epidural normal doğumu tavsiye etmedi.
şubat annelerinden 7 aylık doğan 3 kişi olduk!:)))
sağol canım..
Prof olması birşey değiştirmiyor, çünkü adam gecenin bir yarısı sıcak yatağından kalkmamak için randevulu sezeryan tarihi veriyor, prof bile olsa insanın niyetiyle alakalı..Bir sorun çıkar kordon dolanır, Allah korusun suyun biter tabiki sezeryana alacak, ama herşey normal giderken kalkıp epidural normal doğumu tavsiye etmemesi garip olmuş.kaldı ki mantıklı düşündüğünde epidural sezeryan ile epidural normalde uygulanan işlem hemen hemen aynı, normalde sadece uyuşukluk hissediyorusn bacağını oynatabiliyorsun ama sezeryanda tamamen uyuşuyorsun hissin olmuyor tek fark bu..Bende sezeryandan çok korkuyorum her türlü..Allah hepimizin kalbine göre versin, en mantıklısı hangisinden korkmuyorsan o şekilde doğum yapmak.
hadi ya 3. kim
azelya benim ablam da epidural normal oldu
ablamın da doktoru çapa'da prof.
herşeyde pimpirikli olan ben,nedense bu konuda içim rahat!:)))
Ben dedim bilir diye :)))
Ben istiyorum o listeyi canım ya zahmet olmazsa boş bi anında paylaşırsan sevinirim
Selam canım.Allah tamamına erdirsin öncelikle
Geç kalmış olmazsın, doktoruna mutlaka yorumlat. Önemli olan vaktinde yapmış olman testi.
Kendinde yorumlarsın aslında, sonuç yazar."Cut of değerinin altında" filan gibi...
Yada burda yazarsan,yardımcı olabilirsek oluruz da...
Forumun eskı tadı yok sankı :26:
Gökçe yok ondan :)) Şimdi espriler havada uçuşurdu.
Yarın duzelır mı o zaman?
Ne bılıyım Azelyam, ben zevk alıyordum bu foruma gırmekten, ıslerımı yetıstıremıyordum sırf bu yuzden.
Sımdı bakıyorum, sabahtan berı herkes mıy mıy yazıyor.
Ya bi toparlansın herkes, havadan mıdır nedır!
Ama hanı bız kısı sabırsızlıkla beklıyorduk?
Kıs gelınce bebeklerımıze kavusmamıza az kaldı dıyecektık.
Noldi simdi?
canım çok teşekkür ederim testlerim yanımda değil yarın size sonuçları yazarım bi kaç fikir edinirim netten baktım biraz sonuçlara ama emin olmamadım.bu hafta doktora gideceğim zaten.şimdiki haftalarda vitamin vs kullanılması gerekiyormu?yada başka test yapılıyormu?
Gökçe yok ondan :)) Şimdi espriler havada uçuşurdu.
Gökçeeeeeeeeeeeee evine dön Gökçeeeeeeeeeeeeeeeee
Tülayyyyyyyyy evine dönnnnnn diye höyküren adamdan esinlendim
Yarın duzelır mı o zaman?
Ne bılıyım Azelyam, ben zevk alıyordum bu foruma gırmekten, ıslerımı yetıstıremıyordum sırf bu yuzden.
Sımdı bakıyorum, sabahtan berı herkes mıy mıy yazıyor.
Ya bi toparlansın herkes, havadan mıdır nedır!
Ama hanı bız kısı sabırsızlıkla beklıyorduk?
Kıs gelınce bebeklerımıze kavusmamıza az kaldı dıyecektık.
Noldi simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?