2012 Şubat Anneleri

Selam canım.Allah tamamına erdirsin öncelikle
Geç kalmış olmazsın, doktoruna mutlaka yorumlat. Önemli olan vaktinde yapmış olman testi.
Kendinde yorumlarsın aslında, sonuç yazar."Cut of değerinin altında" filan gibi...
Yada burda yazarsan,yardımcı olabilirsek oluruz da...

Son düzenleme:

ayyy:90: koca ağızılı mı olacak ne!:))
burnuda yandan profilden fındık burundu!ama nekadar aynısı çıkar bilmem!benim anne taraf ın burunlrı hep öyledir!hele iki kız kardeşimin ikiside kalkık burunludur!teyzelerine benziiyecek burnu galiba!sağlıklı olsunda hiiiç önemi yok!

gözünaydın canım

kızlar ben yemeğe iniyorum

afiyet olsun

Hayatım, Nazom yazılarınızı okuyunca bı tesekkur edeyım dedım.
Gozlerım sulandı, burnumda azıcık sızladı ama cok guzel bır paylasımdı

kızlar ben yemege çıkıyorum bys

afiyet olsun

Prof.Dr.Alkan YILDIRIM

ablamın da fakur bey'di

bblau bende 7 aylık doğmuştum söylemiştim daha önce dün onuda gitiğğim doktora sordum,bi ihtimal dahi olsa bebeğin de 7 aylık doğma ihtimali olabiliyormuş!illaki erken doğacak diyede bişey yok dedi ama!

neeeeeeeeee
ben de 7 aylığım :18:

bunu bana söyleyen doktor çapa da Prof. o yüzden onada güvenemezsem kime gideyim artık...

Ben de bu sabah tuvalete girdiğimde aynı şeyle karşılaştım ve bu durumda olan var mı diye girdim hemen foruma. Ne tesadüf ki hemen senin yazdığını gördüm. Sana yazılan cevaplara da baktım. Ben doktora da gitmedim, gitmem gerekiyor mu bilemedim de. Bebek hareket ediyor, umarım önemli birşey yoktur. Çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah...

bunu bana söyleyen doktor çapa da Prof. o yüzden onada güvenemezsem kime gideyim artık...

Prof olması birşey değiştirmiyor, çünkü adam gecenin bir yarısı sıcak yatağından kalkmamak için randevulu sezeryan tarihi veriyor, prof bile olsa insanın niyetiyle alakalı..Bir sorun çıkar kordon dolanır, Allah korusun suyun biter tabiki sezeryana alacak, ama herşey normal giderken kalkıp epidural normal doğumu tavsiye etmemesi garip olmuş.kaldı ki mantıklı düşündüğünde epidural sezeryan ile epidural normalde uygulanan işlem hemen hemen aynı, normalde sadece uyuşukluk hissediyorusn bacağını oynatabiliyorsun ama sezeryanda tamamen uyuşuyorsun hissin olmuyor tek fark bu..Bende sezeryandan çok korkuyorum her türlü..Allah hepimizin kalbine göre versin, en mantıklısı hangisinden korkmuyorsan o şekilde doğum yapmak.

ben kırmızı et yemem mesela, tavuk balık tüketirim ama bana tavuğu da çok yeme dedi, balık olarak küçük balık önerdi, ceviz balık hapı falan vermedi zaten ama ben ceviz, badem, fındık tüketiyorum her gün azar azar. et yemediğim için baklagillerden yiyorum. çok ilaç öneren bir doktorum yok ki bu da işime geliyor hap da yutamam çünkü. kramplar için magnezyum, mide yanması için de gaviscon verdi talebimle. sezaryen doğum için ise epidural önerdi, genel anestezi de bebeğe ilaç gider dedi.

şubat annelerinden 7 aylık doğan 3 kişi olduk!:)))
sağol canım..

hadi ya 3. kim

azelya benim ablam da epidural normal oldu
ablamın da doktoru çapa'da prof.

herşeyde pimpirikli olan ben,nedense bu konuda içim rahat!:)))

Ben de rahatım, hayırlısıyla inşallah canım ya, sorun olmaz umarım....

Ben dedim bilir diye :)))
Ben istiyorum o listeyi canım ya zahmet olmazsa boş bi anında paylaşırsan sevinirim

Bilirim kız, senin yüzünü karar çıkarır mıyım :)))
Yakında termodinamik dersi de vereyim diyorum burdan mühendisliğim de körelmesin
Listeyi paylaşıcam canım tamamdır.

canım çok teşekkür ederim testlerim yanımda değil yarın size sonuçları yazarım bi kaç fikir edinirim netten baktım biraz sonuçlara ama emin olmamadım.bu hafta doktora gideceğim zaten.şimdiki haftalarda vitamin vs kullanılması gerekiyormu?yada başka test yapılıyormu?

Gökçe yok ondan :)) Şimdi espriler havada uçuşurdu.

Yarın duzelır mı o zaman?
Ne bılıyım Azelyam, ben zevk alıyordum bu foruma gırmekten, ıslerımı yetıstıremıyordum sırf bu yuzden.
Sımdı bakıyorum, sabahtan berı herkes mıy mıy yazıyor.
Ya bi toparlansın herkes, havadan mıdır nedır!
Ama hanı bız kısı sabırsızlıkla beklıyorduk?
Kıs gelınce bebeklerımıze kavusmamıza az kaldı dıyecektık.
Noldi simdi?

Bebişim ben dinamikim hava burda açık olmasına rağmen..Halbuki kasvetli havalar tam bana göredir daha dinamik olurum aynı senin gibi..
Bazı günler insanların enerjileri düşük oluyor, bazı günler tavanda, işte buda düşük günlerden biri sanırım :)

Tamam canım yazarsan yorumlamaya çalışırız.
Ben elevit alıyorum vitamin olarak.
Bir de kramplarım için kalsiyum-magnezyum desteği.
Balık yağını da arada içiyorum.
Başka test yok da, detaylı ultrason var, bir de şeker yüklemesi geriye kalan.

Gökçe yok ondan :)) Şimdi espriler havada uçuşurdu.

Gökçeeeeeeeeeeeee evine dön Gökçeeeeeeeeeeeeeeeee

Tülayyyyyyyyy evine dönnnnnn diye höyküren adamdan esinlendim

Vuslata az kaldı, mahpus damının kapısında bekliyorum, alıp gelecem kendisini az kaldı

Bak bende kısı bekliyorum eheehe....

pistttttttbbbb buda adasım görümcene gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…