2012 Şubat Anneleri

Epidural Normal doğumda anne biraz sancı çekip açıklık yeterli seviyeye ulaşınca uyuşturuyorlarmış ve bazen bu açıklık yetmediği için vakumlayarak bebeği çıkarıyorlarmış.Buda bebeğin sağlığı için çok zaralıymış.Bende bu sebepten epidural sezeryan doğum olmak istiyorum.

Tetenoz içinde olmanda fayda var sonuçta sizin için koruyucu bir aşı dedi.Ben olucam zaten sağlık ocaklarında yapıyormş.

evett...ben hadiseyi sevmem aslında ama dün nedense biraz sempatik geldi:))
resmen yalvarıyorlar yarışmacılara!.))
benimde senle diziler aynı!çarşamba hariç!ben sülümanı iliyorum!:))

bblau sağol bitanem..içim rahatladı çok şükür!

Aynen, bende Hadıse yı sevmem ama dun pek bi sırın geldı gozume.

Sülüman ı esım bastan ızlemek ıstemedı, bız beraber ızlıyoruz da dızılerı

bblau bende 7 aylık doğmuştum söylemiştim daha önce dün onuda gitiğğim doktora sordum,bi ihtimal dahi olsa bebeğin de 7 aylık doğma ihtimali olabiliyormuş!illaki erken doğacak diyede bişey yok dedi ama!

cok guzel bir yazi bu... paylastigin icin tesekkurler canimmmm..

Allah kahretmesın ya!

Ne zamandan kalma cevız ıclerı vardı cekmecemde, canım bırseyler yemek ıstedı.
Hıc bakmadan aldım agzıma attım bır kac tane.
Tam bır tane daha alayım dedım, ıcınde kurt gordum.
Mıdem alt ust oldu.
Öğğğğ ben ıstıfra etmeye gıdıyorum.

Ceviz ve balık yağı konusundada bende fazla olmamak kaydıyla ceviz tüketiyorum ama hangi çocuk ceviz yenildiği için aşırı zeki doğmuş ben çevrem için söyleyeym hiç görmedm.Ama çocuğum ondan da vitaminini alsın diye bende tüketiyorum.

Aynen, bende Hadıse yı sevmem ama dun pek bi sırın geldı gozume.

Sülüman ı esım bastan ızlemek ıstemedı, bız beraber ızlıyoruz da dızılerı

benim eşimde aslında hiç bir idiziyi sevmez di ,sayemde mecburen oda bakıyor!
genelde ben dizilere bakarken oda bilgisayar başına geçmiş oluyo,göz ucuylada olsa takip ediyo!:)

ahhhh şu internet yok mu? ben artık araştırmıyorum inan bir şey olduğunda.. çünkü o kadar fazla bilgi var ki insan ister istemez etkileniyor.. allaha şükürler olsun ki bebeğin sağlıklıymış, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah..

canım inan bana korkulacak hiç bir şey yok.. ihmal etme sen bir an önce muayene ol .

merhaba kızlar ben de bugün itibariyle 20+5 günlük hamileyim.birşey sormak istiyorum 3 lü tarama sonuçlarını doktora göstermek için geç mi sizce.ben testi yaptırdım fakat doktora gidemedim...götürsem geç mi kalmış olurum?

Canım gözün aydın...
Resimlerini albüm yap... Sakla....
Kız senin oğlanın ağzı büyükmüş...
4 parmağını yesinler onun....
totosunu ısırsın teyzesi...
MAşallah gülüm....

ayşebahar gelmiş,hoş gelmiş:))))

Hoşbuldum gülüm....
Valla çok hoş buldum

Cumartesi İffet pazar umutsuz ev kadınları

ay bu karükatür çok hoşuma gitti sizinle paylaşıyım dedimEki Görüntüle 271054

Çok hoş laylammmmm

canim, benim ilk 3 - 3.5 ayim surekli kanamali gecti... Sonra kanama bitti.. Ama bundan 1 hafta filan once uzun yolculuk yaptim mesela, hemen ardindan yine lekelenme oldu... Ondan beri karar verdim, uzak mesafeye gitmiyorum, haftasonlari dinleniyorum filan... Bence dikkat et, kendini yorma, dinlenerek gecir hamileligini... Insallah ciddi birsey degildir canim....

benim eşimde aslında hiç bir idiziyi sevmez di ,sayemde mecburen oda bakıyor!
genelde ben dizilere bakarken oda bilgisayar başına geçmiş oluyo,göz ucuylada olsa takip ediyo!:)

Benımkı resmen ızlıyor.
Sımdı yenı dızılere daha alısamadı ama Yaprak dokumu, Askı memnu fılan oldugu zaman, dıyelım kı baska kanala almısım o geldıgınde
'acsana yaprak dokumu basladı' dıyordu
Bırde ızlerken pür dıkkat bakar, sahne kacırmayacagım dıye.
Komık oluyor ama eglenıyorum, en azından kanal kavgası yapmıyoruz.

Bız evdekı ınternete bos yere odeme yapıyoruz zaten.
Neredeyse hıc kullanmıyoruz evde.
Ama dogum ıznıne ayrılınca ıyı bır arkadas olacak bana.

Ben dedim bilir diye :)))
Ben istiyorum o listeyi canım ya zahmet olmazsa boş bi anında paylaşırsan sevinirim

Epidural normal doğumda açıklık 4 cm. olduktan sonra uyuşturuyorlar, açıklık olmaması epiduralden kaynaklı değil kişi ile alakalıdır.Yani epiduralsiz normal doğumda da açılman olmazsa vakumla çekiyorlar..Gerçi şimdi hemen sezeryana alıyorlar.Yalnız yanlış bilgilenmişsin, sırf bu sebepten sezeryanı düşünme bence dalında uzman olan doktorlarla görüşmeni tavsiye ederim.Birçok epidural normal doğum okudum, hepside çok kolay doğum gerçekleştirmişler..Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…