- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.881
Bebişim ben dinamikim hava burda açık olmasına rağmen..Halbuki kasvetli havalar tam bana göredir daha dinamik olurum aynı senin gibi..
Bazı günler insanların enerjileri düşük oluyor, bazı günler tavanda, işte buda düşük günlerden biri sanırım :)
Gökçe yok ondan :)) Şimdi espriler havada uçuşurdu.
Tatlım idrarda kan olmuyor zaten. Normal tuvaletine çıkıyorsun. Ama peçeteye sildikçe geliyor.
Aynen tarifini verdiğin tarzda pembe/kırmızı.
Tuvalete gitmedikçe gelmiyor bir daha.
Ondan dedim enfeksiyon olabilir idrar yollarında diye.
Bir tam idrar kültürü yaptır olmazsa bu akşam.
.
canim, benim ilk 3 - 3.5 ayim surekli kanamali gecti... Sonra kanama bitti.. Ama bundan 1 hafta filan once uzun yolculuk yaptim mesela, hemen ardindan yine lekelenme oldu... Ondan beri karar verdim, uzak mesafeye gitmiyorum, haftasonlari dinleniyorum filan... Bence dikkat et, kendini yorma, dinlenerek gecir hamileligini... Insallah ciddi birsey degildir canim....
Ben de bu sabah tuvalete girdiğimde aynı şeyle karşılaştım ve bu durumda olan var mı diye girdim hemen foruma. Ne tesadüf ki hemen senin yazdığını gördüm. Sana yazılan cevaplara da baktım. Ben doktora da gitmedim, gitmem gerekiyor mu bilemedim de. Bebek hareket ediyor, umarım önemli birşey yoktur. Çok geçmiş olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah...
Vuslata az kaldı, mahpus damının kapısında bekliyorum, alıp gelecem kendisini az kaldı
Bugun enerjısı yok kımsenın demek ):
Sevmedım forumun bu halını.
Bende gıdeyım artık, toplantı vaktı yaklastı.
Gorusuruz sonra, ıyı sohbetler hepınıze.
hııııhhhh
Tamam canım yazarsan yorumlamaya çalışırız.
Vuslata az kaldı, mahpus damının kapısında bekliyorum, alıp gelecem kendisini az kaldı
ben geldim kızlarrr aile hekimine gittim soğuk algınlığım için idrarımdan bile iltihap geliyo düşünün antibiyotik yazdı,öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdı yanlız yarın doktoruma sormadan antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum 500mg ilaç hamileye verilirmi aklım ermedi :44:
hadi ya 3. kim
azelya benim ablam da epidural normal oldu
ablamın da doktoru çapa'da prof.
Gelsin bakalım bir iki espürük iyi gelir valla simdi...
ben geldim kızlarrr aile hekimine gittim soğuk algınlığım için idrarımdan bile iltihap geliyo düşünün antibiyotik yazdı,öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdı yanlız yarın doktoruma sormadan antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum 500mg ilaç hamileye verilirmi aklım ermedi :44:
çok sağol canım benim..darısı size..
limango da prima ıkız bezlerı var, bır bak ıstersen.
salak hekime dedim gebeyim 21 haftalık die dayadı yinede ilaçları sesim çıkmıyo ki hırıltıdan kızlar adam epey ilerlemiş dedi bilmiyorum bakmadım prospekdüse ama yarın doktoruma bir sorayım şurubu içtim o kadar parolu bile içmedim korkudanGeçmiş olsun kuzum ya bütün ilaçları dayamış sana prospektüste yazıyor mu hamileler kullanabilir diye?
Bence de doktoruna sormadan kullanma.
canım okumadım ama yarın doktora sorup kullanmayı planlıyorum bebişime bişi olmasın ben her türlüğ hastalığı çekerim:)))) Gelir valla, neşemizi buluruz :)
Geçmiş olsun canım. Prospektüslerini oku istersen en az B kategorisi olmalı diye biliyorum ama...
geçmiş olsun canım..bende nerdetse ilk 3 ayımı boğaz iltihabıyla geçirdim,,ilaçda kullanamadım ,çokk kötüydü((((
önümüz kış,herkesden daaha çok dikkat etmeliyiz kendimize..
Prof olması birşey değiştirmiyor, çünkü adam gecenin bir yarısı sıcak yatağından kalkmamak için randevulu sezeryan tarihi veriyor, prof bile olsa insanın niyetiyle alakalı..Bir sorun çıkar kordon dolanır, Allah korusun suyun biter tabiki sezeryana alacak, ama herşey normal giderken kalkıp epidural normal doğumu tavsiye etmemesi garip olmuş.kaldı ki mantıklı düşündüğünde epidural sezeryan ile epidural normalde uygulanan işlem hemen hemen aynı, normalde sadece uyuşukluk hissediyorusn bacağını oynatabiliyorsun ama sezeryanda tamamen uyuşuyorsun hissin olmuyor tek fark bu..Bende sezeryandan çok korkuyorum her türlü..Allah hepimizin kalbine göre versin, en mantıklısı hangisinden korkmuyorsan o şekilde doğum yapmak.
sağol canım
eet gördüm de gerçekten indirimli mi onu pek anlayamadım
ben sana demiştim bana da 2 kez largopen verdi öksürük şurubu benical ve minoset verdi
bende sizlerdeki gibi tablodan yapmak istedim baby-gaga diye bir siteye girdim ama o kadar ingilizcem yoknasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz?
günısıgim biraz önce okudum.. gözünaydın, güzel haberler almıssın USG den...
geçmiş olsun canım grip ilaçlı ilaçsız 7 gün sürüyor bu kadar ilaca ne gerek varsa agrı kesici yeterli diye düşünüyorum ateşin yoksa tabiii
yaa cnm korktum kullanmadım doktor değişmiş yeni gelen adamda inşaat işçisi gibi tuhaf bir kılıktaydı güvenemedim bende sadece öksürük şurubu içtim diğerlerinide sorup iççem kulaklarım dahil duymuyo resmen tatlım ya:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?