2012 Şubat Anneleri

Bugun enerjısı yok kımsenın demek ):
Sevmedım forumun bu halını.

Bende gıdeyım artık, toplantı vaktı yaklastı.

Gorusuruz sonra, ıyı sohbetler hepınıze.

Kafam çok dalgın bu ara cnm ben yanlış anlamış olabilirim yazdıklarını..
Doktora gitcem bakalım olmadı söylerim idrar kültürü tahlilide yaptıralım mı diye..

Doktor banada bol bol dinlen dedi ama doğru dürüst iş yaptığımda yok ki..
İnşallah cnm..

Teşekkür ederim cnm..
Ben ne olur ne olmaz diye görünmek istedim hareketlerini hissetsem dahi..
Amin Tüm anne adayları hayırlısı ile inş. yavrucuklarına kavuşurlar inş.
İnternetten araştırırken bir arkadaş şey demiş hamileliğimle birlikte miyomumda büyümş ve miyom rahme baskı yaptığı için kanamam oluyormuş demiş.. Gerçi doktor bunu önceden farkederdi..

ben geldim kızlarrr aile hekimine gittim soğuk algınlığım için idrarımdan bile iltihap geliyo düşünün antibiyotik yazdı,öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdı yanlız yarın doktoruma sormadan antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum 500mg ilaç hamileye verilirmi aklım ermedi :44:

Geçmiş olsun kuzum ya bütün ilaçları dayamış sana prospektüste yazıyor mu hamileler kullanabilir diye?
Bence de doktoruna sormadan kullanma.

Gelsin bakalım bir iki espürük iyi gelir valla simdi...

:)))) Gelir valla, neşemizi buluruz :)

Geçmiş olsun canım. Prospektüslerini oku istersen en az B kategorisi olmalı diye biliyorum ama...

geçmiş olsun canım..bende nerdetse ilk 3 ayımı boğaz iltihabıyla geçirdim,,ilaçda kullanamadım ,çokk kötüydü((((
önümüz kış,herkesden daaha çok dikkat etmeliyiz kendimize..

çok sağol canım benim..darısı size..

sağol canım

limango da prima ıkız bezlerı var, bır bak ıstersen.

eet gördüm de gerçekten indirimli mi onu pek anlayamadım

ben sana demiştim bana da 2 kez largopen verdi öksürük şurubu benical ve minoset verdi

Geçmiş olsun kuzum ya bütün ilaçları dayamış sana prospektüste yazıyor mu hamileler kullanabilir diye?
Bence de doktoruna sormadan kullanma.
salak hekime dedim gebeyim 21 haftalık die dayadı yinede ilaçları sesim çıkmıyo ki hırıltıdan kızlar adam epey ilerlemiş dedi bilmiyorum bakmadım prospekdüse ama yarın doktoruma bir sorayım şurubu içtim o kadar parolu bile içmedim korkudan
:)))) Gelir valla, neşemizi buluruz :)

Geçmiş olsun canım. Prospektüslerini oku istersen en az B kategorisi olmalı diye biliyorum ama...
canım okumadım ama yarın doktora sorup kullanmayı planlıyorum bebişime bişi olmasın ben her türlüğ hastalığı çekerim
geçmiş olsun canım..bende nerdetse ilk 3 ayımı boğaz iltihabıyla geçirdim,,ilaçda kullanamadım ,çokk kötüydü((((
önümüz kış,herkesden daaha çok dikkat etmeliyiz kendimize..

yaa iş yerinde herkes hasta ben tam toparlıyorum kendimi yine hasta oluyorum devamlıı ıhlamur tüketirim halbuki ama yok yani meyve mi filan hiç eksik etmem olucağımız varsa oluyo tatlım sanada geçmiş olsun ama salgın varmış:2:

Amin gerçekten o ana kadar zaten herşey değişebiliyor.Bende ilk başlarda hep normal isterdim ve şimdi çok korktum.Doktorum normal doğumu da onayladı ama ben istemiyorum çok korkuyorm zaten kendisi de giremez ki doğuma asistanı yapacak.Bakalım zaman neler gösterecek Allah hepimize kazasız belasız sağlıklı evlatlar doğurmamızı nasip etsin...

geçmiş olsun canım grip ilaçlı ilaçsız 7 gün sürüyor bu kadar ilaca ne gerek varsa agrı kesici yeterli diye düşünüyorum ateşin yoksa tabiii

sağol canım

eet gördüm de gerçekten indirimli mi onu pek anlayamadım

ben sana demiştim bana da 2 kez largopen verdi öksürük şurubu benical ve minoset verdi

yaa cnm korktum kullanmadım doktor değişmiş yeni gelen adamda inşaat işçisi gibi tuhaf bir kılıktaydı güvenemedim bende sadece öksürük şurubu içtim diğerlerinide sorup iççem kulaklarım dahil duymuyo resmen tatlım ya:105:

bende sizlerdeki gibi tablodan yapmak istedim baby-gaga diye bir siteye girdim ama o kadar ingilizcem yok nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz?

günısıgim biraz önce okudum.. gözünaydın, güzel haberler almıssın USG den...

sağol bebişim,çok sağol..

geçen gün benimle birlikte aynı hastaneye gidecek olan kasap yelizmiydi!!!!!?????
ondan haber varmı???
bu kadr ay oldu yazışıyoruz ben hala isim özürlüyüm..bi kaç kişi hariç ,başka kiminle yazıştığımı unutuyorum!
bide elefere,azelya ve ayşebaharı çok karıştırıyordum nedense!
ayşebaharı ayırdım,elefere ve azelyayı hala karıştırıyorum!

geçmiş olsun canım grip ilaçlı ilaçsız 7 gün sürüyor bu kadar ilaca ne gerek varsa agrı kesici yeterli diye düşünüyorum ateşin yoksa tabiii

hiç öyle deme benim öksürüğüm 2 ay çok şiddetli sürdü hala daha öksürüyorum arada 4 ay olmasına rağmen

kendi doktoruna da sor canım öyle başla antibiyotiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…