2012 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorcam
mesela SAT'a göre bebek 20 haftalık ama ölçümlere göre 22 haftalık
o zaman hangisi kabul ediliyor ve bebek 2 hafta erken ki doğuyor

Benim başlarda öyleydi, ilerdeydi şimdi uyumlu oldu..İlerde olduğunda ya kilosu ya boyu fazladır ondan ileride gözüküyordur bebek diye biliyorum ama bi tohtorumuz bblau ya sormak lazım
Ama 2 hafta erken doğmuyor
.

Bi gün ben de gidersem, benim arkamdan da ağlamazsan çok küserim bak he

Anammmm gitmeeeeeeeeeeee Gidersen topiki yakarım, bir kibrit bana bir kiprit topike kafama çakar giderim

merhaba, ben geldimmm

anamm gökcede gelmis, hosgeldin tatlım

Hoşgeldin sende canım benimmm

Değişmedi be çiçeğum Az sessizlik hakimdi sen yoksun diye, çok pöykürdüm evine dönnnnnnnnnnnnn diye

dönecektim de kafa izni alayım dedim )) bu da kafa da... sürekli vır vır, dır dır çekemıyor bi raddeden sonra. dedim dinlen gökçe pammuk ol hayata polyanna tadında bak... hümanist ol. konkon kelebek ol. sevgi pıtırcığı ol. bas böğrüne insanları...

tek tek basaraktan geldim...

o değil de benim göbekle senin göbek yarışır.

Ohh sefalar getirdinnnn pammık Gökçe
Yarışır mı Maşallah o zaman o tosunda şaha kalkmış

He aynen buyurduğun gibi azoşum erken doğmuyor(muş).
Biraz genç irisi olduğunun göstergesi ileri ölçümler.
Bu aralar termonun sıfırıncı kanununa takılıyorum ama anatomi filan tarzım diil please

ben doktorumu aradım da zaten ondaki ultrason ayrıntılı utrasonmuş o yüzden gerek görmemiş her hafta zaten bana bi ölçümler veriyor doktor ve bütün organlarını gösteriyorduhatta bebeişimin ayak tabanını gösterdi dün

Hoşgeldin yavruşum :)
Sağ cepten sol cebe girmiş oldun ama olsun, buraya da hoşgeldin diyim ben yine

hoşbulduk hemşire...

sana en kamyoncu tavrımla şu lafı demek istiyorum gülüm

sollamayı zevk edindim sağda neşe ne arar?
son zamanlarda albüm çıkardı mı funda arar?
sağ cebinde yer yoksa güzelim merak etme ben sol cepte de giderim...
üzülme hemşirem ben burda yokken de buna değerim....
o öyle değildi ama olsun. benden redif uyak kafiye bu kadar.

adengökçe hoşgeldin

kızlar bişey sorcam
mesela SAT'a göre bebek 20 haftalık ama ölçümlere göre 22 haftalık
o zaman hangisi kabul ediliyor ve bebek 2 hafta erken mi doğuyor

hoşbulduk sultanım... iyisin inşallah. (bu kızda da ağır abla tavrı var)

Bi gün ben de gidersem, benim arkamdan da ağlamazsan çok küserim bak he

ahahahahah kıskanmasana kıskanç. gitme kızım ekmeklere yağ sürme.... ben sensiz nefes alamam buralarda hiç duramam...

merhaba, ben geldimmm

anamm gökcede gelmis, hosgeldin tatlım

hoşbulduk yevrummm... geldim geldim de bi sor niye geldim...

babu benim de bi sorum olacak izninlen!!!! çok büyük bi derdim var...

hoşbulduk hemşire...

hemşire Far. hemş³re
a. 1. Doktor tarafından acil durumlar dışında yazılı olarak verilen tedavileri uygulamak, hastanın bakımını düzenlemek, denetlemek ve değerlendirmekle görevli ve yetkili sağlık çalışanı, şvester: “Hemşirenin onlara ters ters bir şeyler söylediğini işitiyorum.” -A. Ümit. 2. esk. (hemşi:re) Kız kardeş, bacı: “İyi tanıdığım anasına ve hemşirelerine hiçbir suretle benzemiyor.” -Y. K. Beyatlı.

allah seni inandırsın yeminle yemekle alakası yok.... :))) sırf anne yerim dar demesin diye çocuk büyüttüm ben o göbeği.

Biliyorum yemekle alakası yok, kendimden biliyorum su içsem yarıyor :))Valla bu haftadan sonra daralcakmış yerleri diyim ben sana, kuvvetli depiklere hazır olmak lazımmış

Ben de geldim
Tam pikeciğim de geleydi diceedim he

gelddim tatlım.. deneme niyetine bir kac resim cektiydim minnos tulumlarından.. onla ugrasıyodum ehehe

Hoşgeldin sende canım benimmm [/B]

Hosbulduk tatlım

kıs benim göbekte fena dii... ama benim üstte 2 adet te tepe var masallah

lahana bebeim benim peki o saman la bir nana limon kaynatmaya gittim 4 sayfa ilerlemiş napıyonuz siz yahuu teker teker yazın yetişemiyorum karşınızda hasta ve bitik bir kadun var

He aynen buyurduğun gibi azoşum erken doğmuyor(muş).
Biraz genç irisi olduğunun göstergesi ileri ölçümler.
Bu aralar termonun sıfırıncı kanununa takılıyorum ama anatomi filan tarzım diil please

ney ney ney? termonun sıfırıncı kanunu mu? nı ha ha hahahhahahahhhahhahhaahh ay ben buna yarıldım....

nı ha ha hahahhahahahhhahhahhaahh ay ben buna yarıldım level2...

çaçaron kelimesinin anlamı nedir hemşire? bilin mi?

Biliyorum yemekle alakası yok, kendimden biliyorum su içsem yarıyor :))Valla bu haftadan sonra daralcakmış yerleri diyim ben sana, kuvvetli depiklere hazır olmak lazımmış

yeahhh ne dıyosun? sıkış tıkış daralar çocuk oralarda ya. daralmasın.

Anee kızçeniz gelmiş..

Herkesin gözü gönlü açıldı sankim..
Sabah beri seni aş eriyorlardı kız gökçe..

Şaka bir yana hoş geldin kuzu..

:92: Muhohhoyytttt oğlumu renklü renklü görmeme tam tamına 24 saat kaldı çok mutluyum

Çaçaron dedin de aklıma Sagopa Kajmer geldi, "çaçaron konuşur sen yalnızca şık seç "mi diyordu ne, adamı severim ben eski rapçilerdenim haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…