- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.961
merhaba, ben geldimmm
anamm gökcede gelmis, hosgeldin tatlım
kızlar bişey sorcam
mesela SAT'a göre bebek 20 haftalık ama ölçümlere göre 22 haftalık
o zaman hangisi kabul ediliyor ve bebek 2 hafta erken ki doğuyor
Bi gün ben de gidersem, benim arkamdan da ağlamazsan çok küserim bak he
merhaba, ben geldimmm
Değişmedi be çiçeğumAz sessizlik hakimdi sen yoksun diye, çok pöykürdüm evine dönnnnnnnnnnnnn diye
Haklısın mantıklı
Ya ıslak mendil konusunda evet bende duydum, ama her defasında pamuk ıslatıp pamukla silmekte çok zor, zırt pırt alt değiştiriyor olacağız.
dönecektim de kafa izni alayım dedim)) bu da kafa da... sürekli vır vır, dır dır çekemıyor bi raddeden sonra. dedim dinlen gökçe pammuk ol hayata polyanna tadında bak... hümanist ol. konkon kelebek ol. sevgi pıtırcığı ol. bas böğrüne insanları...
tek tek basaraktan geldim...
o değil de benim göbekle senin göbek yarışır.
Benim başlarda öyleydi, ilerdeydi şimdi uyumlu oldu..İlerde olduğunda ya kilosu ya boyu fazladır ondan ileride gözüküyordur bebek diye biliyorum ama bi tohtorumuz bblau ya sormak lazım
Ama 2 hafta erken doğmuyor.
Anammmm gitmeeeeeeeeeeeeGidersen topiki yakarım, bir kibrit bana bir kiprit topike kafama çakar giderim
Hoşgeldin sende canım benimmm
Hoşgeldin yavruşum :)
Sağ cepten sol cebe girmiş oldun ama olsun, buraya da hoşgeldin diyim ben yine
adengökçe hoşgeldin
kızlar bişey sorcam
mesela SAT'a göre bebek 20 haftalık ama ölçümlere göre 22 haftalık
o zaman hangisi kabul ediliyor ve bebek 2 hafta erken mi doğuyor
Bi gün ben de gidersem, benim arkamdan da ağlamazsan çok küserim bak he
merhaba, ben geldimmm
Benim başlarda öyleydi, ilerdeydi şimdi uyumlu oldu..İlerde olduğunda ya kilosu ya boyu fazladır ondan ileride gözüküyordur bebek diye biliyorum ama bi tohtorumuz bblau ya sormak lazım
Ama 2 hafta erken doğmuyor. [/B]
Ohh sefalar getirdinnnn pammık Gökçe
Yarışır mıMaşallah o zaman o tosunda şaha kalkmış
hoşbulduk hemşire...
allah seni inandırsın yeminle yemekle alakası yok.... :))) sırf anne yerim dar demesin diye çocuk büyüttüm ben o göbeği.
babu benim de bi sorum olacak izninlen!!!! çok büyük bi derdim var...
Ben de geldim
Tam pikeciğim de geleydi diceedim he
Hoşgeldin sende canım benimmm[/B]
kıs benim göbekte fena dii... ama benim üstte 2 adet te tepe var masallahdönecektim de kafa izni alayım dedim)) bu da kafa da... sürekli vır vır, dır dır çekemıyor bi raddeden sonra. dedim dinlen gökçe pammuk ol hayata polyanna tadında bak... hümanist ol. konkon kelebek ol. sevgi pıtırcığı ol. bas böğrüne insanları...
tek tek basaraktan geldim...
o değil de benim göbekle senin göbek yarışır.
yeaahhhh hoşbulduk ahretlik. Değişmedi mi kız burası? Aynı tas aynı hamam mı? Bıraktığım merada otlamaya devam????
Hoşbulduk şekerim. Ama barbie değilim artıkın... Lahana bebekle benzeşiyoruz bu ara...
He aynen buyurduğun gibi azoşum erken doğmuyor(muş).
Biraz genç irisi olduğunun göstergesi ileri ölçümler.
Bu aralar termonun sıfırıncı kanununa takılıyorum ama anatomi filan tarzım diil please
hemşire Far. hemş³re
a. 1. Doktor tarafından acil durumlar dışında yazılı olarak verilen tedavileri uygulamak, hastanın bakımını düzenlemek, denetlemek ve değerlendirmekle görevli ve yetkili sağlık çalışanı, şvester: “Hemşirenin onlara ters ters bir şeyler söylediğini işitiyorum.” -A. Ümit. 2. esk. (hemşi:re) Kız kardeş, bacı: “İyi tanıdığım anasına ve hemşirelerine hiçbir suretle benzemiyor.” -Y. K. Beyatlı.
Biliyorum yemekle alakası yok, kendimden biliyorum su içsem yarıyor :))Valla bu haftadan sonra daralcakmış yerleri diyim ben sana, kuvvetli depiklere hazır olmak lazımmış
ney ney ney? termonun sıfırıncı kanunu mu? nı ha ha hahahhahahahhhahhahhaahh ay ben buna yarıldım....
nı ha ha hahahhahahahhhahhahhaahh ay ben buna yarıldım level2...
çaçaron kelimesinin anlamı nedir hemşire? bilin mi?
yeahhh ne dıyosun? sıkış tıkış daralar çocuk oralarda ya. daralmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?