- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.921
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine..Bugün çok bunaltıcı hava var Samsunda..Artık bizde yağmur yüzü görsek diyorum..
Doktor konusunda söylediklerinde haklısın.
Oooo senin kız babacı her kız gibi :)) Bende küçükken bi tek amcamlaırn ve babamın kucağında susarmışım
Ben bişey fark ettim. Benim kızımın kıyafetlerinin %90ını anneannesi aldı. Kalanı da babaanne…
Patikli alt, çıtçıtlı badi, takımlar, tulumlar çok.
Ama üst az onu fark ettim. İkili takımların üstleri var ama o patikli altlar var ya onlar çok olduğu için onları karşılayacak kadar tek üst yok…
Online satış yapan sitelere baktım fazla üst de yok sanki…
Ne tavsiye edersiniz, ne tip üstler var kışlık?
Ben bişey fark ettim. Benim kızımın kıyafetlerinin %90ını anneannesi aldı. Kalanı da babaanne…
Ama üst az onu fark ettim. İkili takımların üstleri var ama o patikli altlar var ya onlar çok olduğu için onları karşılayacak kadar tek üst yok…
evin nasıl sıcak oluyormu ?ben uzun kollu badi üstünede yelek giydiriyordum. pazar günü wenıce ikili üstler vardı ben aldım penye yeleklerdende çok aldım
Canım ben üstlerden renk renk aldım uzun kollu penye, yeşil,beyaz,mavi,sarı..İnternetten almıştım bende ama siteyi hatırlayamadım
saol cnmmm..yaa artık soğuk olsun yağmur yağsın yaa ben çok sewioumm yağmurlu soğuk hawalarııı...kesin babacı olcak ona eminimm zatenn
canım hepsi birbirinden güzel.. güle güle giysin kızın..
canım bu ağız bezi dediğin.. bebişin sürekli ağzını filan silmek için kullanıcağın bezler dimi ? :26: :26:
yanlış anlamadıysam eğer sağlıksız olduklarını duymuştum.. sürekli kullanıldıkları için bakteri üretiyorlarmış ve doktorlar önermiyorlar kullanmayı. onun yerine selpak kullanın 1 sefer kullanın ve atın diyorlar..
canım hepsi birbirinden güzel.. güle güle giysin kızın..
canım bu ağız bezi dediğin.. bebişin sürekli ağzını filan silmek için kullanıcağın bezler dimi ? :26: :26:
yanlış anlamadıysam eğer sağlıksız olduklarını duymuştum.. sürekli kullanıldıkları için bakteri üretiyorlarmış ve doktorlar önermiyorlar kullanmayı. onun yerine selpak kullanın 1 sefer kullanın ve atın diyorlar..
baby gagadan istiyorsan ben yaparım sana, son adet tarihin lazım, bi de bebişin cinsiyeti
Evim çok çok sıcak olmuyor canım, yeni bina ancak ısınıyor işte duvarları...
2010 Ocak 1'de taşınmıştık.
Bu 3. kış olacak, ama geçen kış ondan önceki kışa göre daha güzel ısındı...
Uzun kollu badi üstüne yelek yeter herhalde...
Ayyy o siteyi bi hatırlarsan var ya, sırtımda tur attırırım sana
harika canım iyigünlerde kullansın minik prenses çok güsel hepside bu anneannelerde olmasa ahhhh...selam kizlar biz geldik insallah herkes iyidir bende kizimin cicilerinin resimlerini ekliyorum allah basimizdan eksik etmesin anneannesi herseyini almis hic bir eksigi yok cok sükür
bunlarda benim bebeklik tulumlarim annem saklamis atmamisEki Görüntüle 271093
Eki Görüntüle 271096 Eki Görüntüle 271098 Eki Görüntüle 271099 Eki Görüntüle 271101 Eki Görüntüle 271102 Eki Görüntüle 271103
kislik polar ceketlerimiz ve tulumlarimiz Eki Görüntüle 271104 Eki Görüntüle 271106
plaj kiyafetlerimiz :79: Eki Görüntüle 271108
elbiselerimiz ve sapkalarimiz Eki Görüntüle 271109 Eki Görüntüle 271110
havlumuz coraplarimiz agiz bezleri polar örtüsü ve pikesi Eki Görüntüle 271111 Eki Görüntüle 271112
tasimiz tabagimiz oyuncaklarimiz ve ayakkabilarimiz Eki Görüntüle 271113 Eki Görüntüle 271114
bunlarda telsiz ates ölcme cihazi manikür seti taragi falan Eki Görüntüle 271115
bebek albümü fotoragflar icin ve sol taraftaki cok orjinal bir hediye cantasi icinde polar battaniyemiz vardi Eki Görüntüle 271116
nerdeyse herseyi tamam sayilir bir kac elisi örgülük kaldi okadar
geçmiş olsun ama drna sormadan bence de içme canım
bendede üst cok hem uzun kollu hem kisa kollu uzun kollu olanlarim kadifemsi bir kumastan yumusacik
ama zibinlarim az gibi geldi biraz alayim diyorum sizler kac zibin almayi düsünüyorsunuz
bende annemle alış veriş yapıcam,bayramda yada bayramdan sonra,oraya giittiğimde!kıyafetlerini kendi beyenilerime göre alıcamda,diğer önemli ıvır zıvırları annemle alıyım diyorum,zıbın,,battaniye vs...
kayınvalidemdende hiç haber yok bu arada..odayı biz yaparız demişlerdi,bende oda yapmıcam ilk etapta deyince, hiiiç sesleri çıkmadı!!!
görücez bakalım.))
bu arada bişey farkettim kızlar,havalar birden soğudu ya,dün doktora giderken üzerime giyecek kışlık yağmurluk veya mont tarzı bişey bulamadım evde!göbekten hiç bişeyim kaapanmadı !!!!!:)))
bizlerede bi alışvewriş lazım!
bende annemle alış veriş yapıcam,bayramda yada bayramdan sonra,oraya giittiğimde!kıyafetlerini kendi beyenilerime göre alıcamda,diğer önemli ıvır zıvırları annemle alıyım diyorum,zıbın,,battaniye vs...
kayınvalidemdende hiç haber yok bu arada..odayı biz yaparız demişlerdi,bende oda yapmıcam ilk etapta deyince, hiiiç sesleri çıkmadı!!!
görücez bakalım.))
bu arada bişey farkettim kızlar,havalar birden soğudu ya,dün doktora giderken üzerime giyecek kışlık yağmurluk veya mont tarzı bişey bulamadım evde!göbekten hiç bişeyim kaapanmadı !!!!!:)))
bizlerede bi alışvewriş lazım!
18 Mayıs 2011 ama doktorum yumurtlama geç olmuş dedi ve 26 Mayıs 2011 kabul edecz dedi doğumum da 1 hafta ertelendi bu sebepten bebişim de erkek:))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev060pb___.png
Tatlım 26 mayıs sat ise doğumun 1 Mart görünüyor, ona göre yaptım.Bunu profilinden ticker yazan yere yapıştırıyorsun, çizelgede yazıyor olabilir.
[
Zıbın derken alttan çıtçıtlı badiler mi canım?
Onlardan sayısını bilmiyorum ama epey aldım ben.
Mothercaredan almıştım bi 3lü,bi 5li, tulumlarla takım aldım 2-3 tane.
2-3 tane e-bebekten aldım.
Hastane çıkışının içinde var.
Annem de almış aylara göre…
Bi de 3 tane kimono gibi olanlardan var…
Aynen aynen benim mont da göbüşten kapanmıyor :)
Chicco’ya çok tatlı tulumlar gelmiş bakmanı öneririm canım, yeni sezonlarına…
azo bana da bi çizelge yapsana. ama bebekle ilgili olmasın direk benle ilgili olsun.
Selam kizlar biz geldik insallah herkes iyidir bende kizimin cicilerinin resimlerini ekliyorum allah basimizdan eksik etmesin anneannesi herseyini almis hic bir eksigi yok cok sükür
bunlarda benim bebeklik tulumlarim annem saklamis atmamisEki Görüntüle 271093
Eki Görüntüle 271096 Eki Görüntüle 271098 Eki Görüntüle 271099 Eki Görüntüle 271101 Eki Görüntüle 271102 Eki Görüntüle 271103
kislik polar ceketlerimiz ve tulumlarimiz Eki Görüntüle 271104 Eki Görüntüle 271106
plaj kiyafetlerimiz :79: Eki Görüntüle 271108
elbiselerimiz ve sapkalarimiz Eki Görüntüle 271109 Eki Görüntüle 271110
havlumuz coraplarimiz agiz bezleri polar örtüsü ve pikesi Eki Görüntüle 271111 Eki Görüntüle 271112
tasimiz tabagimiz oyuncaklarimiz ve ayakkabilarimiz Eki Görüntüle 271113 Eki Görüntüle 271114
bunlarda telsiz ates ölcme cihazi manikür seti taragi falan Eki Görüntüle 271115
bebek albümü fotoragflar icin ve sol taraftaki cok orjinal bir hediye cantasi icinde polar battaniyemiz vardi Eki Görüntüle 271116
nerdeyse herseyi tamam sayilir bir kac elisi örgülük kaldi okadar
cocuk odasini bizde kiz tarafi yapar ama benimde kaynanamlar pek bi ilgisiz bide biraz aramiz bozuldu maddiyatta biraz daraldik bu sirlar esimin isleri kötüye gidiyor onlarda sahip cikmiyor terslediler bende kizdim doguma girerken haber vermem hic arayip sorma ilgi sefkat yok ama bebek dünyaya gelince torunum diye hava atacak kolu komsuya razi gelmiyorum dedim esime oda bana katiliyor
sen delilik etmissin oda yapmayacam demekle bosver madem heveslenmisler yaptirsaydin ne zarari olcakti sanki ben olsaydim aldirirdim :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?