- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.941
azo bana da bi çizelge yapsana. Ama bebekle ilgili olmasın direk benle ilgili olsun.
Wuuuuuu kimleri görüyorummmmm
Hoşgeldinnnnn Gökçemmm
barbimmm hoşgeldinnnnnnnn
birşey sorcm sizler ayrıntılı ultrason çektirdiniz mi? bana doktorm hiç birşey sölemedi de:44:
Bende aldım 20 tane o bezlerden :)) Bunlar kustuğu zaman silmek için sanırım..bi kere kirlenince makinaya atılır diye düşünmüştüm ben..Annem hep bunlardan kullanmış bana, kağıt havlu ile silsem sert gelir diye düşündüm.Selpak iyi fikir, ay ama aldım da he kullanmazsam içimde kalır :)))
bir çoğumuz çektirdi canım.bende dün çektirdim.keşke sorsaydın doktorua?
buda benim küçüklüğüm müş annem öyle dedi:))Eki Görüntüle 271193
yeaahhhh hoşbulduk ahretlik. değişmedi mi kız burası? aynı tas aynı hamam mı? bıraktığım merada otlamaya devam????
hoşbulduk şekerim. ama barbie değilim artıkın... lahana bebekle benzeşiyoruz bu ara...
hamile bir arkadaşım söyledi bana da olmadı ararım bi sorarım doktora peki onu çektirmenn haftası vardı belirli haftalar içerisn de mi çekiliyor?
makinada yıkanınca bişey olmuyor bakteri uretse o zaman kıyafetleride kullan at yapmak lazım:) biz yegenime cok kullandık cok rahat oluyor, dr lar esas altını silmek için kullanılan bu ıslak mendıllerı onermıyor ne kadar saf olsada mısafırlık gıbı acıl durumlar dısında sureklı onları kullanmak bebegın o hassas cıldını tahrıs edıp pısık yapıyor hatta hassas cıldı varsa yara bıle yapıyor bız cok yasadık
Çok tatlısın şekerim o zaman..
Ben çok beğendim fotoyu...
doğal bir resim...
kim ki bu?
azo bana da bi çizelge yapsana. ama bebekle ilgili olmasın direk benle ilgili olsun.
Değişmedi be çiçeğumAz sessizlik hakimdi sen yoksun diye, çok pöykürdüm evine dönnnnnnnnnnnnn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?