2012 Şubat Anneleri

İnşallah yine iyi saatindedir kuşum
Susuzluk kötü vallahi bütün işler yarım kalıyor.

hee iyi saatindedir insallah.. dün top gibi yuvarlandı durdu odada valla saolsunn yerimden kıpırdatmıyo cayıma kahveme kadar yapıp yapıpp geliyo emme agzıma bişi tıkmaktan vazgecmiyo.. gittim yemek yedim orda kociş yok.. aradan 20 dk gecti cigdemle cay geldi.. onu yedikk.. sonra bana dolaptaki böregi anlatıyoo hayatınnda böle börek yememiştirsindirr.. cok lezzetli inanılmaz güzell x ablan ısıtsın getirsin ye accık.. anne tokumm accık ye ama cok güzel.. ama anne cok tokumm azcıcıkk ye cok güzell o gecti yarım saat sonra kutuda kurabiye kapmıs gelmişş. eline de bi tane almıs bi tanecik ye bak bu kurabiye cok güzell tadını unutamıcaksınn.. anne ben kurabiye sevmem simdide cok tokumm.. ama at agzına minnacık ne olcakk bayılcaksın bakk cok degişik bi tatt (bu arada yüzündeki yemege duyulan sehveti görmeniz lazım).. agzıma aldım bi tane onu yutmaya calısırkenn nasıl diye sordu.. güzelmiş dedimm bu sefer ikinciyi uzatıyoo al bunu da yee diye ısrarla.. bi de beni, kandırıyo bunla o farklı diye o bitti kabuklu cevizi de almıs kıracagı ve havlusuyla.. ben yedim dedim bugn t5 tane hayatta yemem bak bana kırmaa.. mümkün degil o cevizi yedirmeden kalkamazsınn cok faydalı bebegin beyni bilmemnesi.. arada kendii de bi sürü yedi görümcemle öldük gülmektenn.. bide onlar dalga gecince allah seni inandırsın hiçbişi yemiyorum diyo bitii sanıyosan yanıldınnnn benn görümcemin odasında kıyafett secerken kendime o arada mandalinler gelmişş 1 büyük 2 minik yedim hala bi tane soymuss arkamda dolanıodu 10 dk sonra kociş gelcekk görümcem ayakların üsümüyo mu dedi. yok dedimm olmaz kısım corap giy didi.. ev komple halıfleks ve kalorifer yanıyo bu arada.. kayınvalidem bu kez de bir ciftt corap kapmıss arkamda dolanıyoduu.. hatta corabı cıkarcam diye cekmeceyi kırdıı

Benim beşik sallanmıyor, annem mama yedirirken yatırırız ana kucağına, sallanır felan dedi..Mantıklı geldi bana, bebeği oyalamak için ideal

Benim bi arkadaş da ana kucağını çok kullanmış, onda uyuyormuş yavruş sürekli…
Araba tipleri de evde kullanılıyomuş onu kullansak
Cimriliğim geldi

Şirketten bir kıza oldu bizim böyle hamileyken. Bebek böbreğe baskı yaptığından olmuş. Sürekli su içerdi.

Sorma ya bi de o sorun var demi, herkes kıyafet getirir

Yonca getirirler maşallah getirirler :) Onlar da var :)

Valideye selam, hürmetler, öpücükler.
Grubumda kendisini kati surette istiyorum.
Transfer teklifi götürüciim kendüsüğe.

Kızlar birisi bana yardım etsin yaa

Benim agız kokum var ne kadar dislerimi fırcalasam da gecmiyor. Sabahları da disetlerim kanamıs oluyor uyandıgımda.
Napıcam ben bana bir akıl verin

iltihap vardır. sinüzit? geniz akıntısı?

şansa bak bide gelen kıyafetler bir şeye benzese
benim oğluma pembe etek getirmişlerdi

puahauhauahuahuahauuaahuhauahuahauahuahaua annem gibi düşüyordum az daha sandalyaden beeeeeeeeeee...

ne oğluna pembe etek mi ay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..

aynen yaaa... offfff :)

Ay koptum Allah seni

eheee eheeee...

aa deli mi ne? altın suyuna bandırılmış nazarlık alacak halimiz yok herhalde. kuzey oğlana teyzesinden cumhuriyet altını....
.

Ouuuwwwww Yürü be Gökçe teyzesi :))) Biz zaten bu gidişle altını anca birbirimize takıcaz
Anaaaaa sende hala çemkiriyon Pervane olmuşlar kız etrafında aman nazar değmesin

ilahii ben güldüm allah ta annecigini güldürsün bende hamileyim tuvalete giremiyorum deseydim keske nefret ederim kesintilerden.. burası su kesilmeleriylee bozyaka da elektrik kesilmeleriyle ünlü. almanyadan gelen bi tanıdıgın oglu yine elektrikler kesildigi bigünn salak salak suratıma bakmıstı. saat mi attı diyo, hayır , fişlerrr falan mı bozuldu,, hayırrr, belki biri asagıdan kapatmıstırr.. öyle bi bakmısım kii kapattı ceneyi.. adam yasamamıss orda böle bişi aklı almıyoo elektrigin hüketten gittigini daha güzeli buranın adı su deposu

üşütüğüm ben zaten doğuştan :82:bakırköyde doğmak herkese nasip olmaz ama böbrekleride üşütmüşüm sanırım
tasarladığım odalardan şunlar var
Eki Görüntüle 271313

Eki Görüntüle 271315

Benim bi arkadaş da ana kucağını çok kullanmış, onda uyuyormuş yavruş sürekli…
Araba tipleri de evde kullanılıyomuş onu kullansak
Cimriliğim geldi
.

O da olur, alt tarafı bi oyuncağı yok tepesinde, sende verirsin eline bi oyuncak al sana ev tipi ana kucağı

ilahii ben güldüm allah ta annecigini güldürsün bende hamileyim tuvalete giremiyorum deseydim keske nefret ederim kesintilerden.. burası su kesilmeleriylee bozyaka da elektrik kesilmeleriyle ünlü. almanyadan gelen bi tanıdıgın oglu yine elektrikler kesildigi bigünn salak salak suratıma bakmıstı. saat mi attı diyo, hayır , fişlerrr falan mı bozuldu,, hayırrr, belki biri asagıdan kapatmıstırr.. öyle bi bakmısım kii kapattı ceneyi.. adam yasamamıss orda böle bişi aklı almıyoo elektrigin hüketten gittigini daha güzeli buranın adı su deposu

aaa bak benim kuzenin kızı abartmıyorum 3 yaşına kadar onda uykuya daldı. kız helak olmuştu yeminle. bebe orda uyuyor o da iyice dalınca alıp yatagına goturuyordu. ha dıeceksın ki nasıl sığdı be? (ordaki be yi duymadım say) yavrunun dizden aşağsı yerdeydi en son ahahahahhahaha yastık koyduyduk... bazı bebeler inatçı oluyor böyle. o yüzden demem o ki bence de kullanılı olabilir.

bu arada annemmm ya ne bombaları var daha... ahahahhahahaa...

kızlar en son kaçıncı haftanızda muayene oldunuz kaç gramdı bebişleriniz ?? benim perşembe günü 650 gram gelmişti bebişim 23+2de yani

2 Nömaroyu çok beğendim Geçen oğluşun odaya halı alırken dekorasyon malzemelerine baktım, burda aktif diye bir mağaza var orda..Sonra denizci dekorları gördüm harikaydı, direk aklıma geldin görse hemen alırdı oğlanın odaya dedim içimden :)

Yuh Kız mı biliyormuş cinsiyetini

bilmiyorum ki kim getirmiş zaten karışıklık oluyor kimin ne getirdiğini anlayamıyorsun
hatta bişi diyim mi ben teyzemin kızına tembih ettim mevlütte eline kağıt kalem al
kim poşet bırakırsa içine adını yaz at poşetin içine bende ona göre onlara götürcem diye
yine bile yapamadık

ne oğluna pembe etek mi ay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..

evet kesin kötü şeyler geliyor

iltihap vardır. sinüzit? geniz akıntısı?
puahauhauahuahuahauuaahuhauahuahauahuahaua annem gibi düşüyordum az daha sandalyaden beeeeeeeeeee...

düşme kız hamilesin sen bişi mişi olur

Kızlar birisi bana yardım etsin yaa

Benim agız kokum var ne kadar dislerimi fırcalasam da gecmiyor. Sabahları da disetlerim kanamıs oluyor uyandıgımda.
Napıcam ben bana bir akıl verin

Diş etlerin kanamaması için bol bol C vitamini tüketmek gerekiyormuş cnm..
Hem diş fırçanıda soft yani yumuşak diş fırçası al kullan diş etlerin hassas olabilir..
Bu ağız kokusuda büyük ihtimalle midenle alakalıdır diye düşünüyorum..
Arkadaş bahsetmişti ağız kokuusu için diş doktoruna gitmiş oda demiş dişlerinde problem yok..
KBB a göndermiş ve ordaki doktorda Mide Gastritinden şüphelenmişti ne oldu sonucu bilmiyorum ama..
Bir doktora görün istersen..
Birde ağız kokusuna Kakule yağı iyi geliyor diyebiliyorum..
Bunun çayıda var ben bir kere içmiştim ağızda bir ferahlık oluyor..
Ama şuan gebe olduğun için ne olur ne olmaz..
Doğumdan sonra al bir dene bence cnm..

neyse ben cıkayımm artıkınn.. az dönyimm evin içindee sonra hazırlamnır cıkarımm:97::97::97::97: yarın görüsürükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…