- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.101
İnşallah yine iyi saatindedir kuşum
Susuzluk kötü vallahi bütün işler yarım kalıyor.
Hadi yaw :44: Bize de beklerük o zaman :86:
Sorma ya bi de o sorun var demi, herkes kıyafet getirir
Benim beşik sallanmıyor, annem mama yedirirken yatırırız ana kucağına, sallanır felan dedi..Mantıklı geldi bana, bebeği oyalamak için ideal
lahanam benim gelde sen düşünme ortada bişeycik yok hazırda ne oda ne doğru dürüst kıyafeti osu busu uff valla sanki günlerim bitmiş gibi konuştum bu arada hastalıkla birlikte aşağı yukarı 2 saattir sol böbreğimde sızı hissediyorum sancıya dönük ??? Böyle bir şikayeti olan var mı kızlar??
Sorma ya bi de o sorun var demi, herkes kıyafet getirir
aaa lütfen yaşadığım şehir kesilen sularıyla ünlüdür. her evin bi yerlernde illa 5 lt'lik şişelerde su bidonu vardır. özellikle h.sonları kesilir ki belediyeyi analım...
ahahahahhaha hatta annem bu su kesintilerinde su arızaya sürekli telefon eder ve "x'imiz öldü merhum yıkanacak suların gelmesini bekliyoruz çok mağdur olduk. "diye yalanlar atar.
yine böyle bi yalanında karşıdaki adam "vahhhh vahhhhh yenge başınız sağolsun üzüldüm ya bak şimdi" demişti de annem sandalyeden düşmüştü gülerken.
Kızlar birisi bana yardım etsin yaa
Benim agız kokum var ne kadar dislerimi fırcalasam da gecmiyor. Sabahları da disetlerim kanamıs oluyor uyandıgımda.
Napıcam ben bana bir akıl verin
şansa bak bide gelen kıyafetler bir şeye benzese
benim oğluma pembe etek getirmişlerdi
ne oğluna pembe etek miay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..
Ay koptum Allah seni
aa deli mi ne? altın suyuna bandırılmış nazarlık alacak halimiz yok herhalde. kuzey oğlana teyzesinden cumhuriyet altını....
.
hee iyi saatindedir insallah.. dün top gibi yuvarlandı durdu odada vallasaolsunn yerimden kıpırdatmıyo cayıma kahveme kadar yapıp yapıpp geliyo emme agzıma bişi tıkmaktan vazgecmiyo.. gittim yemek yedim orda kociş yok.. aradan 20 dk gecti cigdemle cay geldi.. onu yedikk.. sonra bana dolaptaki böregi anlatıyoo hayatınnda böle börek yememiştirsindirr.. cok lezzetli inanılmaz güzell x ablan ısıtsın getirsin ye accık.. anne tokumm accık ye ama cok güzel.. ama anne cok tokumm azcıcıkk ye cok güzell o gecti yarım saat sonra kutuda kurabiye kapmıs gelmişş. eline de bi tane almıs bi tanecik ye bak bu kurabiye cok güzell tadını unutamıcaksınn.. anne ben kurabiye sevmem simdide cok tokumm.. ama at agzına minnacık ne olcakk bayılcaksın bakk cok degişik bi tatt (bu arada yüzündeki yemege duyulan sehveti görmeniz lazım).. agzıma aldım bi tane onu yutmaya calısırkenn nasıl diye sordu.. güzelmiş dedimm bu sefer ikinciyi uzatıyoo al bunu da yee diye ısrarla.. bi de beni, kandırıyo bunla o farklı diye o bitti kabuklu cevizi de almıs kıracagı ve havlusuyla.. ben yedim dedim bugn t5 tane hayatta yemem bak bana kırmaa.. mümkün degil o cevizi yedirmeden kalkamazsınn cok faydalı bebegin beyni bilmemnesi.. arada kendii de bi sürü yedi görümcemle öldük gülmektenn.. bide onlar dalga gecince allah seni inandırsın hiçbişi yemiyorum diyo bitii sanıyosan yanıldınnnn benn görümcemin odasında kıyafett secerken kendime o arada mandalinler gelmişş 1 büyük 2 minik yedim hala bi tane soymuss arkamda dolanıodu 10 dk sonra kociş gelcekk görümcem ayakların üsümüyo mu dedi. yok dedimm olmaz kısım corap giy didi.. ev komple halıfleks ve kalorifer yanıyo bu arada.. kayınvalidem bu kez de bir ciftt corap kapmıss arkamda dolanıyoduu.. hatta corabı cıkarcam diye cekmeceyi kırdıı
aaa lütfen yaşadığım şehir kesilen sularıyla ünlüdür. her evin bi yerlernde illa 5 lt'lik şişelerde su bidonu vardır. özellikle h.sonları kesilir ki belediyeyi analım...
ahahahahhaha hatta annem bu su kesintilerinde su arızaya sürekli telefon eder ve "x'imiz öldü merhum yıkanacak suların gelmesini bekliyoruz çok mağdur olduk. "diye yalanlar atar.
yine böyle bi yalanında karşıdaki adam "vahhhh vahhhhh yenge başınız sağolsun üzüldüm ya bak şimdi" demişti de annem sandalyeden düşmüştü gülerken.
üşüttün mü? Valla takma kafana bi anda çıkıverır herşey meydana merak etme. Hele kafanda tasarladıysan tamamdır o iş.
Altın yastığı değil mi ayol? Ne biliyim kızım kedi gibi hersene doğurmuyorum ki ben bileyım nedır ne degıldır. Bence altın yastığı o çünkü bebek ziyaretine gııtıgımde o yastığa hep altın takmamla ünlüyümdür. Böyle de asılzade yönlerim vardır. (hıh yapan smiley was here)
Benim bi arkadaş da ana kucağını çok kullanmış, onda uyuyormuş yavruş sürekli…
Araba tipleri de evde kullanılıyomuş onu kullansak
Cimriliğim geldi
.
Benim bi arkadaş da ana kucağını çok kullanmış, onda uyuyormuş yavruş sürekli…
Araba tipleri de evde kullanılıyomuş onu kullansak
Cimriliğim geldi
Şirketten bir kıza oldu bizim böyle hamileyken. Bebek böbreğe baskı yaptığından olmuş. Sürekli su içerdi.
Yonca getirirler maşallah getirirler :) Onlar da var :)
Valideye selam, hürmetler, öpücükler.
Grubumda kendisini kati surette istiyorum.
Transfer teklifi götürüciim kendüsüğe.
OuuuwwwwwYürü be Gökçe teyzesi :))) Biz zaten bu gidişle altını anca birbirimize takıcaz
Anaaaaa sende hala çemkiriyonPervane olmuşlar kız etrafında aman nazar değmesin
üşütüğüm ben zaten doğuştan :82:bakırköyde doğmak herkese nasip olmaz ama böbrekleride üşütmüşüm sanırım
tasarladığım odalardan şunlar var
Eki Görüntüle 271313
Eki Görüntüle 271314
Eki Görüntüle 271315
Eki Görüntüle 271312
üşütüğüm ben zaten doğuştan :82:bakırköyde doğmak herkese nasip olmaz ama böbrekleride üşütmüşüm sanırım
Eki Görüntüle 271313
Eki Görüntüle 271314
Eki Görüntüle 271315
Eki Görüntüle 271312
Eki Görüntüle 271313
Eki Görüntüle 271314
Eki Görüntüle 271315
Eki Görüntüle 271312
YuhKız mı biliyormuş cinsiyetini
ne oğluna pembe etek miay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..
iltihap vardır. sinüzit? geniz akıntısı?
puahauhauahuahuahauuaahuhauahuahauahuahaua annem gibi düşüyordum az daha sandalyaden beeeeeeeeeee...
düşme kız hamilesin sen bişi mişi olur
kızlar en son kaçıncı haftanızda muayene oldunuz kaç gramdı bebişleriniz ?? benim perşembe günü 650 gram gelmişti bebişim 23+2de yani
cünkü bigün böleyken bigün error veriyo.arada resetlemek lazım
Kızlar birisi bana yardım etsin yaa
Benim agız kokum var ne kadar dislerimi fırcalasam da gecmiyor. Sabahları da disetlerim kanamıs oluyor uyandıgımda.
Napıcam ben bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?