- 14 Mayıs 2010
- 1.977
- 1
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.081
Ev tipi çok lazım mı acep yaw?
Aslında burada da yatak fiyatları aynen öyle, İstanbulda.
Annemle Eskişehirden beğendik, sanırım ordan alacağız biz de kısmet olursa…
Kargoluyorlarmış, en son gittiğimde beğenmiştik…
eskişehirde nerde begendin canım nasıl bişey bende daha bakacagımda fikir olsun çevik bebenin var ama kesin degililm
selam hanımlar ben geldim oglumla
Nasılsınız bakalım. Minişleriniz nasıl
eneeeeee resmen hatun dizmiş yavrunun çeyizini yaaaaaa. ne hızlısın kızım. nit for sipidim. gonzalesim... bu arada altın yastıkları da 2 adet :))) ehehehehehehehe ben altın suuna batırılmış yonca takıcam sana. ahahahahhahahaa
girer bebişim girer. kasma bak bana bişiyim yok ama rahatım... :)))
selam cnm hoşgeldin biz iyi olmaya çalışıyoruz grip tetikledi yine bizi teyzesi sen nerdesin özettin kendini?
sular yarın sabah 9 a kadar yokmus:26::26::26: izsu cumm saolsun planlı kesinti listesini bizim semtin adını koymamıs ama yinede etkileniyomusvana kapagı 24 saatte mi degişir yaa böle salak sey görmedim hayatımda. aksam kayınvalideme gdiyorum yine.. allah tan dün gece ordayken pek eglendimm iyi saatindeydi dimek.. nasipte yine oraya gitmek varmıs.. ay tuvalet derdi olmasa evde oturucam ama yazık ettik damacana suya bende yogurtt corbası götürüciimm :97:
Şampuanları dalin aldım, nivea ve sebamedin de bakım kremlerini, pudralarını, pişik kremlerini aldım.Çok pahalıya kaçmadım bitiyor diyeBidaha alacam bittikçe.
Ev tipi çok lazım mı acep yaw?
Ya evet elektrikli daha kullanışlı diyolar…Ama epey de fiyat farkı var, x2-3 gibi elektrikliler manuellere göre…
Banyo&bakım ürünleri chicco aldım ben ama ne kadar iyi bilmiyorum valla...
bende tam karar vermedim ama ablamda hamile ona nivea nın bakım çantasını aldık ve tek tek almaya kalksak içindekileri daha pahalı idi şampuan pişik kremi pudra ıslak mendil sabun birde bebek yağı vardı içinde carrefourda 45 lira dışardaki mağazalarda 55-60 falan dediler beşik olarakta oyun parkı alacagız sonrası için odasına baza alırım diye düşünüyorum arabasını falan babam alacak ablam oyun parkını alacak mama sandalyesini görümcek alacak.
bende nıvea nın bakım ürünlerini almıştım oğlumda onları kullandım ama dalin şampuan daha iyi nivea dan hala dalin kullanıyorum ben
en iyi ürünler sebamed in ama diğerlerine göre pahalı
ama kimi bebeklerde aslında şimdi doğan çoğu bebekte alerji oluyor ve doktorlar sebamed i öneriyor
eskişehirde nerde begendin canım nasıl bişey bende daha bakacagımda fikir olsun çevik bebenin var ama kesin degililm
İnşallah yine iyi saatindedir kuşum
Susuzluk kötü vallahi bütün işler yarım kalıyor.
lahanam benim gelde sen düşünme ortada bişeycik yok hazırda ne oda ne doğru dürüst kıyafeti osu busu uff valla sanki günlerim bitmiş gibi konuştum bu arada hastalıkla birlikte aşağı yukarı 2 saattir sol böbreğimde sızı hissediyorum sancıya dönük ??? Böyle bir şikayeti olan var mı kızlar??
Altın yastığı didi yaaaaaOnları anam beşiğin altındaki pitikare mi pötikare mi neyse işte o kumaşa uysun die elcazlarıyla hazırladı, ama iyi fikirmiş kız altın yastığı
üşüttün mü? valla takma kafana bi anda çıkıverır herşey meydana merak etme. hele kafanda tasarladıysan tamamdır o iş.
altın yastığı değil mi ayol? ne biliyim kızım kedi gibi hersene doğurmuyorum ki ben bileyım nedır ne degıldır. bence altın yastığı o çünkü bebek ziyaretine gııtıgımde o yastığa hep altın takmamla ünlüyümdür. böyle de asılzade yönlerim vardır. (hıh yapan smiley was here)
Selam hanımlar ben geldim oglumla
Nasılsınız bakalım. Minişleriniz nasıl
Altın yastığı didi yaaaaaOnları anam beşiğin altındaki pitikare mi pötikare mi neyse işte o kumaşa uysun die elcazlarıyla hazırladı, ama iyi fikirmiş kız altın yastığı
hoşgeldin canım
altında aldı başını gitti
bize kimse altında takmaz
kızz baslamadı ki yarım kalsın sabah 9 dan beri yokbütün gün su içmedim wc ye gitmiim diye.. bulasık makinem dolu calıscak. camasır makinem dolu calıscak.. evinn silinmesi lazımdı artıkın.. bu devirde hala su sıkıntısı yasayan tek yer biziz he
Sorma ya bi de o sorun var demi, herkes kıyafet getirir
şansa bak bide gelen kıyafetler bir şeye benzese
benim oğluma pembe etek getirmişlerdi
şansa bak bide gelen kıyafetler bir şeye benzese
benim oğluma pembe etek getirmişlerdi
aaa lütfen yaşadığım şehir kesilen sularıyla ünlüdür. her evin bi yerlernde illa 5 lt'lik şişelerde su bidonu vardır. özellikle h.sonları kesilir ki belediyeyi analım...
ahahahahhaha hatta annem bu su kesintilerinde su arızaya sürekli telefon eder ve "x'imiz öldü merhum yıkanacak suların gelmesini bekliyoruz çok mağdur olduk. "diye yalanlar atar.
yine böyle bi yalanında karşıdaki adam "vahhhh vahhhhh yenge başınız sağolsun üzüldüm ya bak şimdi" demişti de annem sandalyeden düşmüştü gülerken.
ne oğluna pembe etek miay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?