2012 Şubat Anneleri

Altın yastığı didi yaaaaa Onları anam beşiğin altındaki pitikare mi pötikare mi neyse işte o kumaşa uysun die elcazlarıyla hazırladı, ama iyi fikirmiş kız altın yastığı

sular yarın sabah 9 a kadar yokmus:26::26::26: izsu cumm saolsun planlı kesinti listesini bizim semtin adını koymamıs ama yinede etkileniyomus vana kapagı 24 saatte mi degişir yaa böle salak sey görmedim hayatımda. aksam kayınvalideme gdiyorum yine.. allah tan dün gece ordayken pek eglendimm iyi saatindeydi dimek.. nasipte yine oraya gitmek varmıs.. ay tuvalet derdi olmasa evde oturucam ama yazık ettik damacana suya bende yogurtt corbası götürüciimm :97:

selam cnm hoşgeldin biz iyi olmaya çalışıyoruz grip tetikledi yine bizi teyzesi sen nerdesin özettin kendini?

Hosbulduk canım. Girmiyorum haftasonundan beri. Gorumceme gidip duruyorum dolanıyorum oyle can sıkıntısına. Gecmis olsun size de.
Dikkat et kendine ve ogluna.

İnşallah yine iyi saatindedir kuşum
Susuzluk kötü vallahi bütün işler yarım kalıyor.

Şampuanları dalin aldım, nivea ve sebamedin de bakım kremlerini, pudralarını, pişik kremlerini aldım.Çok pahalıya kaçmadım bitiyor diye Bidaha alacam bittikçe.

eskişehirde nerde begendin canım nasıl bişey bende daha bakacagımda fikir olsun çevik bebenin var ama kesin degililm

Canım ben aslen Eskişehirliyim de, bayramda anneme gittiğimde Çevik bebeye bakmıştık orda beğendim.
Ama oda değil tek beşik.
Büyüyenlerden. Aslında büyümesi önemli değil de büyüyenle büyümeyen aynı fiyataymış...
Yanında çekmeceleri var, ufak bir dolabı.
Sallanıyor işte.
Bembeyaz. Deseni filan yok, sade birşey...Kampanya vardı hala sürüyor mu bilmem...

İnşallah yine iyi saatindedir kuşum
Susuzluk kötü vallahi bütün işler yarım kalıyor.

kızz baslamadı ki yarım kalsın sabah 9 dan beri yok bütün gün su içmedim wc ye gitmiim diye.. bulasık makinem dolu calıscak. camasır makinem dolu calıscak.. evinn silinmesi lazımdı artıkın.. bu devirde hala su sıkıntısı yasayan tek yer biziz he

üşüttün mü? valla takma kafana bi anda çıkıverır herşey meydana merak etme. hele kafanda tasarladıysan tamamdır o iş.

Altın yastığı didi yaaaaa Onları anam beşiğin altındaki pitikare mi pötikare mi neyse işte o kumaşa uysun die elcazlarıyla hazırladı, ama iyi fikirmiş kız altın yastığı

altın yastığı değil mi ayol? ne biliyim kızım kedi gibi hersene doğurmuyorum ki ben bileyım nedır ne degıldır. bence altın yastığı o çünkü bebek ziyaretine gııtıgımde o yastığa hep altın takmamla ünlüyümdür. böyle de asılzade yönlerim vardır. (hıh yapan smiley was here)

Hadi yaw :44: Bize de beklerük o zaman :86:

Selam hanımlar ben geldim oglumla

Nasılsınız bakalım. Minişleriniz nasıl

hoşgeldin canım

altında aldı başını gitti
bize kimse altında takmaz

aaa lütfen yaşadığım şehir kesilen sularıyla ünlüdür. her evin bi yerlernde illa 5 lt'lik şişelerde su bidonu vardır. özellikle h.sonları kesilir ki belediyeyi analım...

ahahahahhaha hatta annem bu su kesintilerinde su arızaya sürekli telefon eder ve "x'imiz öldü merhum yıkanacak suların gelmesini bekliyoruz çok mağdur olduk. "diye yalanlar atar.

yine böyle bi yalanında karşıdaki adam "vahhhh vahhhhh yenge başınız sağolsun üzüldüm ya bak şimdi" demişti de annem sandalyeden düşmüştü gülerken.

Kızlar birisi bana yardım etsin yaa

Benim agız kokum var ne kadar dislerimi fırcalasam da gecmiyor. Sabahları da disetlerim kanamıs oluyor uyandıgımda.
Napıcam ben bana bir akıl verin

şansa bak bide gelen kıyafetler bir şeye benzese
benim oğluma pembe etek getirmişlerdi

ne oğluna pembe etek mi ay evet nerde ucuz kıytırık varsa onlar gelir sende onları toplar başkalarına giderisin o kıyafetler döngü şeklinde dolanır durur..

Ay koptum Allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…