2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun ya. ama önemli bişey değildir inşallah. korkma canını da sıkma e mi?

Teşekkür ederim. İnşallahh yaa..
Saol cnm ya..
Ya ilk kez o çatala yatınca epey kötü oldum doktorda dedi sen kendini kasıyorsun ondan acıyor dedi ama elimde olan bir şey değil ki..
İnşallahh cnm yaa..

çok geçmiş olsun, inşallah pzt her şey güzel çıkar...

Teşekkür ederim inşallah..
Nazome sanada teşekkür ederim cnm.. Dün uyuyamadım sabah erkenden gittim doktorada ..

Allah yardımcın olsun canım
İnşallah kötü sonuçlarla karşılaşmazsın
şimdi sadece bebeğine odaklan unut onu
normal doğum yaparsan belki et parçası da yokolur doğumda
dün de ben eşime aynı şeyi dedim
kadın olmak ne kadar zormuş
kızken tuzsuz aşım dertsiz başımdı resmen

herkese günaydın
herkes için güzel bir gün olsun

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda giderde biran önce kurtulursun bu sorundan moralini yüksek tutmaya çalış

Azcik okuyim sunlari netten dur basit biseye benzemiyor, limon tavsiyesi dikkate alinacaktir sevgili doktorum sen uzmanligini da cocuk hastaliklari uzerine yap da dogumdan sonra da sormaya devam edelim sana :)

Saol cnm bnm inşallahh...
Saol cnm..
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Doktorada sormak hiç aklıma gelmedi normal yapabilirmiyim diye oda birşey demedi..
Bir daha ki kontorle sorarım..
Hep bana normal doğum yapamıcakmışım gibi geliyordu zaten..
Sende adet aralarında ara ara kanaman oluyor muydu hiç cnm..
İnternetten bakıyorum da belirtilerine öle diyorda merak ettim..

Son düzenleme:
kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar beni.... tetanoz aşımı tam hamile kalmadan bir hafta önce olmuşum... gerek yokmuş sonuncu 4 cü dozum bir yıl sonra...kurtuldum çok şükür...

süstürüklü şeker şöle oluyo canım; hani çiçekli böcekli, atlı karıncalı,tüylü tosbikliii aklına gelenen maximum ıvır zıvırla süslenmiş kimisi dolabına magnet yapar kimsi bademini yer cöpe atar hıhh ahanda onlara ben süstürüklü seker diyorumm :))))

Uzulme bebegım, ben sımdı alır gelırım, hem karısık hem sade, yanına da zeytın ve krem peynır, oohhh mis.

ayyy çok güzellll

slm kızlar nolmuş bu siteye yaa ne ne ifade kalmış ne bişey ... yazı karakterleride gitmiş oooooo çok sıkıcı yaaaaa

selam canım hoşgeldin

kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar beni.... tetanoz aşımı tam hamile kalmadan bir hafta önce olmuşum... gerek yokmuş sonuncu 4 cü dozum bir yıl sonra...kurtuldum çok şükür...

hadi kurtuldun

Olduysan sorun yok canım.. Ne güzel kol ağrısından kurtuldun bak...:)

limonik geçmiş olsun cnm...inş kötü bişey çıkmaz...hepimiz eninde sonunda çıkıcaz o çatala sanırım.off offf...ifadeler niye yok yaaaaaaa

alsana kaçırılmaz indirimi harıka çünkü. da numara sıkıntısı var biraz. Allah'tan benim beğendiğimin 18 numerosuuu vardı...

Çok güzelmiş babuş ben bunlardan aliim özendirdin beni :)

Tabe metropol bebesiyim ben
Ama çok sevimliler, kimse gelmezse kendim yirim :)))

al yavrukuş al. o kızını bunların içide düşünemiyorum. Allah'ım paytak paytak... manken gibi zati zilli. ben gelirim kız ben yirimmm... söylemesi ayıp 61 kilolydum bu sabah. eheheheh dün yediğim kocaman aşureye bağladım ama sonra kendini kandırma gökçe dedimdi.

yalnız artık nasıl bi "ayyyyy inanmıyorummmmmm yaaaaaaaaaa" çıktıysa ağzımdan eşim koşa koşa banyoya geldi. adam düştüm sanmış.. (

Saol cnm..
Arkadaşın biride normal doğum yapamayabilirsin belki demişti ama en iyisini doktor bilir sanırım :S

çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda giderde biran önce kurtulursun bu sorundan moralini yüksek tutmaya çalış

Teşekkür ederim tatlım..

Alamam kredi kartımı kuruttum bu ay :)))
İnşallah önümüzdeki aylara bakecaz
Bu arada 110 gün kalmış kızlar doğurmamaaaaaa :O:O

bugünde herkes burda.... ya sizdede yok dimi kızlar ifade falan..ben yazımın şeklinide değiştiremiyorum yaa....ne gıcık..bomboş beyaz bi sayfa :) .... dün evdeydim kızlar tülleri perdeleri yıkadım...odayı değiştik kış odasına geçtik..camlara silikon çektik.. pazara gittim..belim koptu..akşamda eşimin arkadaşı geldi ona yemek yaptım derken gün bitti çok iş yapınca belimden doğrulamıyorum...

laylammm mucuksss hosgeldinn tatlım.ohh uyudukmu bu saate kadarrr gözlerindee şişmiştir şimdiii senin :)) ben gece uyuyamadım belim kopuyor sankim.sabahtan sandalyeye bi yapıştım daha da kalkmadım.ama sanırım birazdan mecburi kalkış yapmam lazım olacakk...

hazır şişme falan derken:) ya kızlar eşimin yiğeni son haftalarında bi şişmiş bi şişmiş yüzü gözü dudakları..tanıyamadım dal gibi kız... bizdemi? öyle olcaz son zamanlarda yaa... bide kıza hamile o.. inş o kadar kilo almam yaa((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…