- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.241
O zaman ıyı gunlerde kullansın bebusun.
Ya bende mı alsam sımdı, bılemedım.
Uff ne olacak benım bu alıs-verıs hastalıgım ):
al kız al :)))) bişi olmaz korkma eğer olsa idi bağa çoktan bişi olmuş idi...
geçmiş olsun ya. ama önemli bişey değildir inşallah. korkma canını da sıkma e mi?
Saol cnm ya..Geçmiş olsun limonum...Öncelikle korkma, doktorun muhtemelen smear almıştır.
Rahim ağzından sürüntü şeklinde alınıyor.Rutin birşey o, patalojiye gidiyor,rahim ağzı kanseri risklerini saptamak için.
Rutin bir uygulama,cinsel aktivite başladıktan sonra yılda bir kez yapılmalı aslında. Ben de yaptırmamıştım onu evlendikten sonra hiç,bu yılın başında yaptırdım.
Korkma yani.
Ben evlendiğimden beri rutin muayenelerde, ilk bebeğimde-düşüğümde, bu bebeğimde onlarca kez alttan muayene oldum.
Kendini kastığın için acımıştır muhtemelen,yoksa acımıyor.
Hatta bu bebeğimde 16+6ya kadar alttan muayene oldum ben...
Korkma Allahın izniyle hiç bir problem çıkmayacak.
çok geçmiş olsun, inşallah pzt her şey güzel çıkar...
Günaydın bayanlar..
Doktordan geldim şimdi
Alttan baktı işte cnm çok acıdı..
Dedi rahimde bir et parçası var büyük ihtimalle o kanama yapıyor dedi..
Şimdi alsak olmaz dedi seninki kötü bir yerde dedi çok kanaman olur dedi..
Doğumdan sonra alalım ve Patalojiye gönderelim dedi..
ve aynı zamanda bir parça gibi bişe aldı rahim ağzı kanseri için Patalojiye göndertti..
Pazartesi alcam sonuçlarını..
Hep kadın hastalıklarından korkmuşumdur özellikle o çataldan..
İnsanın korktuğu başına geliyormuş demek ki..
Bayan olmak ne kadar zormuş Rabbim ..
Günaydın bayanlar..
Doktordan geldim şimdi
Alttan baktı işte cnm çok acıdı..
Dedi rahimde bir et parçası var büyük ihtimalle o kanama yapıyor dedi..
Şimdi alsak olmaz dedi seninki kötü bir yerde dedi çok kanaman olur dedi..
Doğumdan sonra alalım ve Patalojiye gönderelim dedi..
ve aynı zamanda bir parça gibi bişe aldı rahim ağzı kanseri için Patalojiye göndertti..
Pazartesi alcam sonuçlarını..
Hep kadın hastalıklarından korkmuşumdur özellikle o çataldan..
İnsanın korktuğu başına geliyormuş demek ki..
Bayan olmak ne kadar zormuş Rabbim ..
Günaydın canım.
50 gramda sanırım açlık ve 1. Saate bakıyorlar. Ama eğer riskli aralıkta çıkarsa o zaman 75 gr. Yada 100 gram isteyebilir doktorun.
Benim doktorum baygınlık hissi yaşayabileceğimi o yüzden yatabileceğim konforlu bir hastane önerdi.
Ki ben muhtemelen75 yada 100 gram ve 2.saat, 3.saatlere de kalacağım gibi görünüyor.
Şekerli suyu daha rahat içebilmek için limon sık dedi benim doktorum içine.
Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda..
Günaydın kızlar, koyu renk yazmaya alışmışım vallahi hiç sevmedim böyle...
Bu arada Gökçeeeeeeeeeeeeeeee ayakkabılara aşık oldum : aşıksmiley: :)) yıh yıh ...
Saol cnm..günaydın ecrincim izmir gibi bir memlekette su yok enterasan inşallah bi düzene girer
limoncum cnm benim geçmiş olsun korkulcak bişi yok bendede vardı o dediğinden ufak bir operasyonla hallediyolar korkulcak bişi yok gökçenin dediği gibi smear almışlar senden onunda biz bayanların 6 ayda bir rutin yaptırması gerekiyor rahim ağzı kanseri olası teşhissi için korkma bişi yoktur içini ferah tut yanlız o et parçası için rahimdeki normal doğumu önermeyebilirler çünkü ne tarz bişi olduğunu inceleyemedikleri için bulaşıcı olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak sezeryan yapmaları olası buna hazırlıklı ol çünkü bende operasyon geçirdim o et parçalarını yaktılar bende bulaşıcı ve çoğalıcıymış mesela şimdi yok şükür ama doğumdan sonra tekrar muaye etcekler varsa normal doğum yapamıycam((
al kız al. özellikle o botlara bayıldım kızım olsa alırım. nasılsa seneye Allah izin verirse ayaklanacaklar mr olanı kaçırma derim.
linkini de attım demin kızı olacak olan kaçırmasın diye ama bakmadın dimek ki...
ahahahha süstürüklü şeker ne be? ahahahhahaa yarıldım burda.
Uzulme bebegım, ben sımdı alır gelırım, hem karısık hem sade, yanına da zeytın ve krem peynır, oohhh mis.
slm kızlar nolmuş bu siteye yaa ne ne ifade kalmış ne bişey ... yazı karakterleride gitmiş oooooo çok sıkıcı yaaaaa
kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar beni.... tetanoz aşımı tam hamile kalmadan bir hafta önce olmuşum... gerek yokmuş sonuncu 4 cü dozum bir yıl sonra...kurtuldum çok şükür...
kızlar şimdi sağlık ocağından aradılar beni.... tetanoz aşımı tam hamile kalmadan bir hafta önce olmuşum... gerek yokmuş sonuncu 4 cü dozum bir yıl sonra...kurtuldum çok şükür...
ayyy çok güzellll
selam canım hoşgeldin
hadi kurtuldun
Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda..
Günaydın kızlar, koyu renk yazmaya alışmışım vallahi hiç sevmedim böyle...
Bu arada Gökçeeeeeeeeeeeeeeee ayakkabılara aşık oldum : aşıksmiley: :)) yıh yıh ...
Çok güzelmiş babuş ben bunlardan aliim özendirdin beni :)
Tabe metropol bebesiyim ben
Ama çok sevimliler, kimse gelmezse kendim yirim :)))
Allah yardımcın olsun canım
İnşallah kötü sonuçlarla karşılaşmazsın
şimdi sadece bebeğine odaklan unut onu
normal doğum yaparsan belki et parçası da yokolur doğumda
dün de ben eşime aynı şeyi dedim
kadın olmak ne kadar zormuş
kızken tuzsuz aşım dertsiz başımdı resmen
herkese günaydın
herkes için güzel bir gün olsun
çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda giderde biran önce kurtulursun bu sorundan moralini yüksek tutmaya çalış
alsana kaçırılmaz indirimi harıka çünkü. da numara sıkıntısı var biraz. Allah'tan benim beğendiğimin 18 numerosuuu vardı...
al yavrukuş al. o kızını bunların içide düşünemiyorum. Allah'ım paytak paytak... manken gibi zati zilli. ben gelirim kız ben yirimmm... söylemesi ayıp 61 kilolydum bu sabah. eheheheh dün yediğim kocaman aşureye bağladım ama sonra kendini kandırma gökçe dedimdi.
yalnız artık nasıl bi "ayyyyy inanmıyorummmmmm yaaaaaaaaaa" çıktıysa ağzımdan eşim koşa koşa banyoya geldi. adam düştüm sanmış..(
çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda giderde biran önce kurtulursun bu sorundan moralini yüksek tutmaya çalış
laylammm mucuksss hosgeldinn tatlım.ohh uyudukmu bu saate kadarrr gözlerindee şişmiştir şimdiii senin :)) ben gece uyuyamadım belim kopuyor sankim.sabahtan sandalyeye bi yapıştım daha da kalkmadım.ama sanırım birazdan mecburi kalkış yapmam lazım olacakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?