2012 Şubat Anneleri

eheheh sağol buna sevindim işte. yani yaz akşamlarında giyer diyosun? alıyorumm..... alıyorrummmm. aldımmmmmmm
converse ya ooo yea bayılıyorum bendede bi dünya koleksiyonu var oğlumuda conversçi yapcam muhohoytt aşağı komşum öyle dedi onun yalancısıyım 18 numarayı benim oğlum giyemiyor dedi ayakları tombik ondan yani 6 aylık bebeye rahatçana olur çokta şık ayakkabısı ben dayısına aldırcam ilk ayakkabısını ya adidas all star yada converse aldırcam kikikiki

sağol canişkom sanada günaydın çok heyecanlıyım ya elini yüzünü burnunu yirim ben oğlumun parmaklarını ham yaparım çok öslediim 5 haftadır görmüyorum

ayyy canım geçmiş olsun
inşallah bir şey çıkmaz

günaydın kızlar. 18 numara ayakkabı kaç aylık bebeğe olur????

http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Specialty-Black-Hi-712681/UrunDetay/4922/462433

oğluma bunu alıcam? yaza olur mu?

Olur gıbı ama, bence bebısın dogunca alsan daha ıyı olur.
Bende cok heveslenıyorum ama ıste bu yazlık-kıslık durumu ve bebegın kılo durumu benı kararsız kılıyor.

Gecmıs olsun canım, ınsallah dusundugun kadar kotu degıldır.
Rabbım acıl sıfalar versın.

günaydın canımm..inşallah bir sorun çıkarmaz hamileliğinde sıkıntı yapma kendine..evet malesef insan bazen olumsuz düşne düşüne kötüyü çekiyor üstüne.sonuçların tertemiz çıkcak p.tesi inşallah canım

tabi metropolde yaşıyorsun havanı da atıyorsun. hıhhhh... (allah'ım bayıldım bayıldım. süper bi fikir)

geçmiş olsun ya. ama önemli bişey değildir inşallah. korkma canını da sıkma e mi?

Geçmiş olsun limonum...Öncelikle korkma, doktorun muhtemelen smear almıştır.
Rahim ağzından sürüntü şeklinde alınıyor.Rutin birşey o, patalojiye gidiyor,rahim ağzı kanseri risklerini saptamak için.
Rutin bir uygulama,cinsel aktivite başladıktan sonra yılda bir kez yapılmalı aslında. Ben de yaptırmamıştım onu evlendikten sonra hiç,bu yılın başında yaptırdım.
Korkma yani.
Ben evlendiğimden beri rutin muayenelerde, ilk bebeğimde-düşüğümde, bu bebeğimde onlarca kez alttan muayene oldum.
Kendini kastığın için acımıştır muhtemelen,yoksa acımıyor.
Hatta bu bebeğimde 16+6ya kadar alttan muayene oldum ben...
Korkma Allahın izniyle hiç bir problem çıkmayacak.

canım sen nasıl mevlüt şekeri düşünüyorsun

İnternetten bir araştırmayı düşünüyorum canım.
Ama külahları pek sevmedim ben, daha özgün birşey istiyorum, bulunca paylaşırım.
Kurabiyeler için o verdiğim linki bir incele istersen.

bilmem ki leoo al kız deyınce aldım. trendyoldan aldım converse süper indirim yapmış. kaçırmiimmm dedimdi ama

Converse se ben de bakayım kız hemşira,severim ben converse :)

hım hımmm ben dağıtamam ki kurabiyeleri yerim hepsiniii :))) güzel fikir ama.aslında ben yiyemeyecekleri ellerinde hatıra kalacak bişeyler düşünmüştüm.itiraf ediyorum adamına göre muameleee kimisine çikolata kimisine süstürüklü şekerr:))

Son düzenleme:
canım bişi sorcam sen hamile kalmadan önce smear testi yaptırmamışmıydın?
sıkma canını umarım kötü bişi çıkmazz...

Hayır tatlım hamile kalmadan önce hiç bir şey yaptırmadım..
Rahatsızlığım olmadığından hiç doktora gitmemiştim..
İnşallah..
Geçmiş olsun...Ama ii düşün ii olsun...Hepimizin başına gelebilir valla Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Teşekkür ederim. Evet amin hakkımızda hayırlısı..

ayyy canım geçmiş olsun
inşallah bir şey çıkmaz

Saol cnm..
İnşallah..

Gecmıs olsun canım, ınsallah dusundugun kadar kotu degıldır.
Rabbım acıl sıfalar versın.

Saol cnm..Amin..

Amin cnm Amin..
Annemde üç aylık hamile gibi miyom vardı ve hastaneye yanında ben gitmiştim ve ilk kez o çatalı görmüştüm anneme iğne vurmuşlardı ama kendine zor geldi.. Ölü gibiydi o gün çok korkmuştum ya benimde başıma böle şeyler gelirse diye.. Rabbim daha büyüğünden korusun tabiki..

günaydınn kızlarrrrr... allah ımm begenn tusumdann sonra ifadelerimde gtmişşşşş sularımızdaa hala kesikk calısma uzamıss 11 gibi gelicekmişş.. bi işi de zamanında yapsalar olmuyo sanki. ben olsam degiştirdiydim o vanayı simdiye kadar.. beceriksizler ordusu.. bulasıklarımm yıgıldıı kokuscazz

limoncum gecmişş olsunn balımmm insallah iyii cıkarr sonuclarınn<3

Converse se ben de bakayım kız hemşira,severim ben converse :)

al kız al. özellikle o botlara bayıldım kızım olsa alırım. nasılsa seneye Allah izin verirse ayaklanacaklar mr olanı kaçırma derim.
linkini de attım demin kızı olacak olan kaçırmasın diye ama bakmadın dimek ki...

ahahahha süstürüklü şeker ne be? ahahahhahaa yarıldım burda.

çok geçmiş olsun, inşallah pzt her şey güzel çıkar...

aldım bile :)) olmadı bebeği olan başka bi arkadaşa veririm o giydirir napalım!

O zaman ıyı gunlerde kullansın bebusun.
Ya bende mı alsam sımdı, bılemedım.
Uff ne olacak benım bu alıs-verıs hastalıgım ):

Valla kk.yı sırf bu nedenle protesto edıcem.
Bu ne, durmadan sıte alt ust oluyor.
Yazıdıgımız yorumlar gıder, begen butonu gıder, tablo gıder, ıfadeler, yazı stılı...
Yok, bı de acıklama yapmak ıcın bınbır naz yaparlar!

Tablo demısken, Gurbetım artık tablo ıle ılgılenmek ıstemedıgını yazmıs.
Kırılmıs cunku, sorgusuz bır sekılde 'neden sıldın?' dıye sorulmasına.
Bende nasıl yapılır, bılemıyorum.
Sanırım bu durumda tablosuz kaldık.

ama dünn tekrar yapıyorum yazmıstı bi ara sankiii..

Sağol canım inan harikayım...
Rabbime şükür...
Çocuklarım ve eşimle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
Hemen doğum iznine ayrılasım geliyor...
Eşim dün sana bir yardımcı bulalım olmayacak böyle dedi..
Bende kabul ettim bu kez..
Bir bakıcı bir yardımcı bir de temizlikçi tutacağım inşallah...
HAllettim sayılır..
Cumartesi detaylınla inşallah çok güzel ve umduğun gibi geçer inşallah...
Oğluna isim konusunda karar verdin mi?
En son eşim bu ismi istiyor demiştin...

Canım bende yapmak istiyorum
Ama eşim alalım diyor canım..
100 tane yaptırmayı düşünüyorum
Eşim de yetmez diyor

Geçmiş olsun limonum

Canım geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda..
Günaydın kızlar, koyu renk yazmaya alışmışım vallahi hiç sevmedim böyle...
Bu arada Gökçeeeeeeeeeeeeeeee ayakkabılara aşık oldum : aşıksmiley: :)) yıh yıh ...

kızı olack olan şundan alsın yaaa kaçırmasın... diğer kışa gıyer...

babuş al bundan yaaa hadi...

http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-Andover-Boot-Hi-Grape-Black-717671/UrunDetay/4922/462461

Çok güzelmiş babuş ben bunlardan aliim özendirdin beni :)

tabi metropolde yaşıyorsun havanı da atıyorsun. hıhhhh... (allah'ım bayıldım bayıldım. süper bi fikir)

Tabe metropol bebesiyim ben
Ama çok sevimliler, kimse gelmezse kendim yirim :)))

günaydın ecrincim izmir gibi bir memlekette su yok enterasan inşallah bi düzene girer
limoncum cnm benim geçmiş olsun korkulcak bişi yok bendede vardı o dediğinden ufak bir operasyonla hallediyolar korkulcak bişi yok gökçenin dediği gibi smear almışlar senden onunda biz bayanların 6 ayda bir rutin yaptırması gerekiyor rahim ağzı kanseri olası teşhissi için korkma bişi yoktur içini ferah tut yanlız o et parçası için rahimdeki normal doğumu önermeyebilirler çünkü ne tarz bişi olduğunu inceleyemedikleri için bulaşıcı olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak sezeryan yapmaları olası buna hazırlıklı ol çünkü bende operasyon geçirdim o et parçalarını yaktılar bende bulaşıcı ve çoğalıcıymış mesela şimdi yok şükür ama doğumdan sonra tekrar muaye etcekler varsa normal doğum yapamıycam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…