2012 Şubat Anneleri

cnm benim adetimin dışında bir kanamam olmuyodu fakat benim genital bölgenin dışındaydı böle et beni gibi bazen onları yanlışlıkla koparmışım ve çoğalmış patolojye gönderdiler hatta parça alıp sigil çıktı genital sigil adıda varda aklıma gelmiyo tıptaki adı uzunca 15 dk tamamen bayıltarak lzerle yaktılar onları bi daha şikayetim olmadı şükür acı vs neden olmuyoda görüntü kirliliği ve temizlik yaparken zor idi seninki farklı bişi olabilir buna ragmen normal doğum esnasında şayet bir tek izine dai rastlarsak normal doğum yaptırmam bebeğinede bulaşabilir dedi.korkutmayayım seni telaş yapcak bişi yok güselim tamam mı rabbim hayırlısını versin
Leaderrrrrrrrrrrrr çok az kaldı gitmeneeeee :)))

aşkuuum unutmamış beni yaa azcık kaldı oğluşumu görmeme sinyal veriyo aşağıdan saten tekmeliyo anne ösledim seni dieee <3 yarında sıra sende aaayçok heyecanlı yaaa

hııııı anladım. ben de kişiye göre muamele deyince hani şu ramazan bayramında kapıya gelen çocuklar için alınan uyduruk ama janjanlı şekerler gibi sandımdı..

:)))

Alamam kredi kartımı kuruttum bu ay :)))
İnşallah önümüzdeki aylara bakecaz
Bu arada 110 gün kalmış kızlar doğurmamaaaaaa :O:O

nasıl yani? (bön bön bakan smiley) ee benim de 111 gün mü var doğumuma???? nasıl ya

Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcem Tekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.

amanınn bişey kalmamısss kuzuu sayılı gün cabuk gecer diye bosa dememişler demekki P önce sana mı gelcezz bebek görmeyee hakikaten önce kim doğuracak acaba topiktee :))

Olley yarin evdeyim! hastane cikisi, once yemek yiycem tabi , lale dikicem baharda acsinlar insallah oglusum kucagimda olur o zaman, annesi onun totosunu yer o zamaaannnn... :)

KK da sadelik ruzgarlari esiyor galiba cok yavan olmus boyle icon'suz simgesiz, mimiksiz konusmak gibi, brrr sevmedim...

Azcik okuyim sunlari netten dur basit biseye benzemiyor, limon tavsiyesi dikkate alinacaktir sevgili doktorum sen uzmanligini da cocuk hastaliklari uzerine yap da dogumdan sonra da sormaya devam edelim sana :)

Öyle yapayım dime yakışır bana :)))))
Meslek üzerine meslek ekliyorum, yarappiiiiiiii maşallahhhhhhhhh

Alcam alcam ben de, ama pempelere de bayıldım karar vercem şimdi :))))
Bugün yetişemiyorum iletilere, İtalya&#8217;dan misafirim gelcek sölemesi ayıp olmasın da, hazırlıktayım raporlar falan felan&#8230;.

Azoş kız geldin mi, günaydınlar olsunnnnn :)
Sen,ben ve babuş aynı hafta içinde doğurciz galiba

bende seni muuck hoşbulduk 9 da kalktım kahvaltı falan anca havada yağmurlu hiç kalkasım yoktu ben seni kurtaracam bu ev işlerinden inşallah bu arada benim ev piril piril:))

Az kalmış dimeee, hatta 10 gün daha düş o 10 gün 9ay artı 10 günlük kısmı :))) düz hesap 100 de bacım :)))

amanınn bişey kalmamısss kuzuu sayılı gün cabuk gecer diye bosa dememişler demekki P önce sana mı gelcezz bebek görmeyee hakikaten önce kim doğuracak acaba topiktee :))

Sorma Nazomem sayılı gün geçiveriyor, ilk sanırım ben doğurmam sezeryan olacaklar var.Bana da sezeryan derse doktor o zaman ilk doğurabilirim

Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcem Tekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.

yarın benim de şeker yüklemem var. aklıma gelmişken sorayım dur. bu şeker yüklemesi için doktor bana 12-13 ekim gibi gel dedi. ben haftaya gitsem olmaz mı? bunun belli bi haftası var mı? ayrıca senin rengin neden koyu siyah? özelliğin ne bacım senin? burası neresi? ben kimim?

hiç sorma iğrenç olmuş ifadelersiz yaaaaaaa çıldıriciğim..

dünde benim oğluşum öyleydi korktum bişeymi oldu diye bide ev işi çok yapınca..ama akşam yemeğinde başladı pıt pıta içim ferahladı yaa arıyo insan tekmiğini bile :)

kızlar bu ne hız yaaa...
okumaya yetişemedim valla limonum geçmiş olsun bişey çıkmaz umarım... bende yarın detaylı ultrasana giricem sonunda en geç ben kaldım heralde, 5 haftadır görmüyorum oluşumu çok mrk ediyorum, normal ultrasondan farklımı kızlar yaa lütfen cvp verin mrk tan ölüyorum günlerdir...

yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?

Ben yapabiliyorum bak
Sevgiler

Nasıl ama nazar deymesin maşallah

Temam bblau çırağı olarak cevaplıcam 1 haftadan birşey olmaz diyorum..Yine de patrona sormak lazım
Ama sen ırkçılık yapıyon :))) Siyahım diye dışlamayın beni kürkümü veririm bak havalar bozdu

yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?

canım gazlı şeyler yememeye çalış ..gazlı içecekler falan içme..bu gece bende öyle oldum ama kola içmiştim.çok seviyorum napim yaa

dünde benim oğluşum öyleydi korktum bişeymi oldu diye bide ev işi çok yapınca..ama akşam yemeğinde başladı pıt pıta içim ferahladı yaa arıyo insan tekmiğini bile :)

Darısı başıma.Hala beklemedeyim.

Ben varım ben de gazmanım

Ben yapabiliyorum bak
Sevgiler

Nasıl ama nazar deymesin maşallah

Vayyyy ezberledin dimi smiley kodlarını yıh yıh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…