- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.261
cnm benim adetimin dışında bir kanamam olmuyodu fakat benim genital bölgenin dışındaydı böle et beni gibi bazen onları yanlışlıkla koparmışım ve çoğalmış patolojye gönderdiler hatta parça alıp sigil çıktı genital sigil adıda varda aklıma gelmiyo tıptaki adı uzuncaSaol cnm bnm inşallahh...
Saol cnm..
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Doktorada sormak hiç aklıma gelmedi normal yapabilirmiyim diye oda birşey demedi..
Bir daha ki kontorle sorarım..
Hep bana normal doğum yapamıcakmışım gibi geliyordu zaten..
Sende adet aralarında ara ara kanaman oluyor muydu hiç cnm..
İnternetten bakıyorum da belirtilerine öle diyorda merak ettim..
Leaderrrrrrrrrrrrr çok az kaldı gitmeneeeee :)))
süstürüklü şeker şöle oluyo canım; hani çiçekli böcekli, atlı karıncalı,tüylü tosbikliii aklına gelenen maximum ıvır zıvırla süslenmiş kimisi dolabına magnet yapar kimsi bademini yer cöpe atar hıhh ahanda onlara ben süstürüklü seker diyorumm :))))
Alamam kredi kartımı kuruttum bu ay :)))
İnşallah önümüzdeki aylara bakecaz
Bu arada 110 gün kalmış kızlar doğurmamaaaaaa :O:O
Saol cnm..
Arkadaşın biride normal doğum yapamayabilirsin belki demişti ama en iyisini doktor bilir sanırım :S
Teşekkür ederim tatlım..
cnm benim adetimin dışında bir kanamam olmuyodu fakat benim genital bölgenin dışındaydı böle et beni gibi bazen onları yanlışlıkla koparmışım ve çoğalmış patolojye gönderdiler hatta parça alıp sigil çıktı genital sigil adıda varda aklıma gelmiyo tıptaki adı uzunca15 dk tamamen bayıltarak lzerle yaktılar onları bi daha şikayetim olmadı şükür acı vs neden olmuyoda görüntü kirliliği ve temizlik yaparken zor idi seninki farklı bişi olabilir buna ragmen normal doğum esnasında şayet bir tek izine dai rastlarsak normal doğum yaptırmam bebeğinede bulaşabilir dedi.korkutmayayım seni telaş yapcak bişi yok güselim tamam mı rabbim hayırlısını versin
aşkuuum unutmamış beni yaa azcık kaldı oğluşumu görmeme sinyal veriyo aşağıdan saten tekmeliyo anne ösledim seni dieee <3 yarında sıra sende aaayçok heyecanlı yaaa
Azcik okuyim sunlari netten dur basit biseye benzemiyor, limon tavsiyesi dikkate alinacaktir sevgili doktorum sen uzmanligini da cocuk hastaliklari uzerine yap da dogumdan sonra da sormaya devam edelim sana :)
alsana kaçırılmaz indirimi harıka çünkü. da numara sıkıntısı var biraz. Allah'tan benim beğendiğimin 18 numerosuuu vardı...
al yavrukuş al. o kızını bunların içide düşünemiyorum. Allah'ım paytak paytak... manken gibi zati zilli. ben gelirim kız ben yirimmm... söylemesi ayıp 61 kilolydum bu sabah. eheheheh dün yediğim kocaman aşureye bağladım ama sonra kendini kandırma gökçe dedimdi.
yalnız artık nasıl bi "ayyyyy inanmıyorummmmmm yaaaaaaaaaa" çıktıysa ağzımdan eşim koşa koşa banyoya geldi. adam düştüm sanmış..(
laylammm mucuksss hosgeldinn tatlım.ohh uyudukmu bu saate kadarrr gözlerindee şişmiştir şimdiii senin :)) ben gece uyuyamadım belim kopuyor sankim.sabahtan sandalyeye bi yapıştım daha da kalkmadım.ama sanırım birazdan mecburi kalkış yapmam lazım olacakk...
hııııı anladım. ben de kişiye göre muamele deyince hani şu ramazan bayramında kapıya gelen çocuklar için alınan uyduruk ama janjanlı şekerler gibi sandımdı..
:)))
nasıl yani? (bön bön bakan smiley) ee benim de 111 gün mü var doğumuma???? nasıl ya
amanınn bişey kalmamısss kuzuu sayılı gün cabuk gecer diye bosa dememişler demekkiP önce sana mı gelcezz bebek görmeyee hakikaten önce kim doğuracak acaba topiktee :))
Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcemTekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.
Olley yarin evdeyim! hastane cikisi, once yemek yiycem tabi, lale dikicem baharda acsinlar insallah oglusum kucagimda olur o zaman, annesi onun totosunu yer o zamaaannnn... :)
KK da sadelik ruzgarlari esiyor galiba cok yavan olmus boyle icon'suz simgesiz, mimiksiz konusmak gibi, brrr sevmedim...
Azoş kız geldin mi, günaydınlar olsunnnnn :)
Sen,ben ve babuş aynı hafta içinde doğurciz galiba
Unutmadımmmmmmm :)) Bende yatcam kalkcam gitcemTekmelesin maşallah, bugün benimki sessiz, sabırla tepiklemesini bekliyorum.
Olley yarin evdeyim! hastane cikisi, once yemek yiycem tabi, lale dikicem baharda acsinlar insallah oglusum kucagimda olur o zaman, annesi onun totosunu yer o zamaaannnn... :)
KK da sadelik ruzgarlari esiyor galiba cok yavan olmus boyle icon'suz simgesiz, mimiksiz konusmak gibi, brrr sevmedim...
yarın benim de şeker yüklemem var. aklıma gelmişken sorayım dur. bu şeker yüklemesi için doktor bana 12-13 ekim gibi gel dedi. ben haftaya gitsem olmaz mı? bunun belli bi haftası var mı? ayrıca senin rengin neden koyu siyah? özelliğin ne bacım senin? burası neresi? ben kimim?
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?
dünde benim oğluşum öyleydi korktum bişeymi oldu diye bide ev işi çok yapınca..ama akşam yemeğinde başladı pıt pıta içim ferahladı yaa arıyo insan tekmiğini bile :)
yaa kızlar bişey soracagım size gece hiç rahat değilim karnım balon gibi acayip gazım oluyor resmen gazman gibiyim içinizde benim gibi olan varmııııııııııııııı?
Ben yapabiliyorum bak
Sevgiler
Nasıl ama nazar deymesin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?