2012 Şubat Anneleri

bende ıslak mendil diye biliyorum,pamuğu duyunca şaşırdım!
en iyi marka ıslak mendilden alırım bende diye düşünüyorum eğer ki zaralı olmayacaksa!

kız bi sus yardın beni bugun beeeeeee. naif kadınlardan ol azıcık. kızlar öyle şeyler yapmaz bi kerem. zort yazmış bi de yaaaaaaaaaa. ahahaha pıhauhaua ahahah.

Çok uğraştım yapamadım (
Benim gülüşümde öyle kalın, naif gülemiyorum Çok nefret ediyorum kendimden.Artık bedenimde kalın

cnm biz bi 100 tane yaptıkta ondan o kadar maliyet tuttu bu şekerin yapılmışına da tanesi 2,5 du

fırlamalık yazacaktım kibar olsun diye pırtlamalık dedim ama olmamış evet evet olmamış:))))halbuki sen hemen anlardın ama

pırtlamalık deyince ikilemde kaldım. hayır konunun ucu azo gibi bi gazgörle de dokununca fırlamalık değildir bu kesin pırtlamalıktır dedimdi.

gaz görl deyince de aklıma serkan is may görll şarkısı geldi. offf olsa da dinlesek...

Doktorlarda tembih ediyormuş zaten cnm..
Ama geçen markette yüzdeyüz pamuk ıslak mendillerden gördüm fiyatı diğerlerine göre farklıydı..
O nasıl acaba bilemiyorum :s

bende gördüm wee organik ıslak havlu ama ne kadar iyi onu bilmiyorum dedigim gibi ben oğlumda hiç ıslak mendil kullanmadım toptan papuk almıştı eşim kocabir top onu kullandım halada biraz var pamımız:)

kız bi sus yardın beni bugun beeeeeee. naif kadınlardan ol azıcık. kızlar öyle şeyler yapmaz bi kerem. zort yazmış bi de yaaaaaaaaaa. ahahaha pıhauhaua ahahah.

Nihahahahahah maynaksınnnnnnnnnn :))))

Özellikle hamileliğin 28. haftasından sonra bebek hareketlerinin sayısı bebeğin iyilik hali hakkında bilgi vermesi açısından önem taşımaya başlar. Hareketlerin azalması bebeğin sıkıntıda olduğunu düşündürür ve ileri tetkik gerektiren bir durum olabilir.

Bebek hareketlerinin sayılması basit, ücretsiz ve herkesin yapabilir olması nedeniyle bebeğin izlenmesinde yaygın kullanılan bir yoldur. Hareketleri saymaya başlamak için bebeğin en aktif olduğu zamanı seçmelisiniz. Kaydetmeye başlarken hareketi ve saatini yazın. Her harekette kağıda bir işaret koyun. 10 harekete ulaştığınızda saati yeniden not edin. Bu testi her gün hemen hemen aynı saatlerde yapın. Normalde bebeğinizin 4 saatte en az 10 kez hareket etmesi gerekir. Eğer bu sayı 10'dan az ise doktorunuzu arayın. Bu sırada bebeğin her hareketinin anne adayı tarafından hissedilemeyeceğini bebeklerin hareketlerinin annenin yemesi, aktivitesi ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmekte olduğunu unutmayın. Ancak toplumuzda yaygın ve yanlış bir kanı var; anne karnında çok hareketli olan bebeğin ileride hiperak-tif olacağının göstergesi sayılır. Ya da hareketli bebeklerin erkek, daha az hareketlilerin ise kız olacağı düşünülür. Bu iki kanının da bilimsel bir değeri yoktur.

Yatağa uzanın ve rahatlayın
Şekerli birşeyler için
Yüzükoyun yatın
Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.

Son düzenleme:
bende gördüm wee organik ıslak havlu ama ne kadar iyi onu bilmiyorum dedigim gibi ben oğlumda hiç ıslak mendil kullanmadım toptan papuk almıştı eşim kocabir top onu kullandım halada biraz var pamımız:)

Canım bak tecrübeli olduğundan sana birşey sorucam erkek anası olduğun içün :)
Burda ben işyerimde google a yazamıyorumda Şimdi erkek bebeğin altını temizledikten sonra bezlerken bamyası aşağıya mı bakıcak yukarıya mı bakıcak?

Dur ben bi yenidoğuran arkadaşıma sorayım ne diyo.
Ona göre stok yapalım daha :)

Şu mu
ehehehehehe :))))

aynen ondan eheheheh... kalp gönder kızım kalp gönder.. bu arada sor bakayım harbiden ne kadar almak gerekıyormuş. bende almaya başlıyım artık.

Çok uğraştım yapamadım (
Benim gülüşümde öyle kalın, naif gülemiyorum Çok nefret ediyorum kendimden.Artık bedenimde kalın

hemen şu köşeye geçip utan kendinden hem kabasın hem de kalın.

Sağol canım paylaştığın için..
Yalnız wolkman yazısını görünce duygulandım, tarih oldu o da yerini mp3 çalarlar aldı Aman konuyu nerden nereye getirdim.
28. haftadan sonra psikopata bağlanırız burda hepberaber 4 saattir sayıyorum felan diye :))

Soruya gelllllll :)
Koptum gidiyorummmmm :))))
Ahahaha ohohoooo kikikikiki

cevap veriyorummmm aşağıya bakacak şekilde dikkatlice yerleştiriyorsun bamyayı eger buna dikkat etmez bamya yukarıda kalırsa bebeğin göğsüne kadar çıkıyor çişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…