- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.701
Evet öyle birşey gördüm bende..Ama bu pamuk tanelerini önceden hazırlamak gerek..Günde 10 kez altı değişcek bebişe ne kadar pamıklı su hazırlarsan hazırla yetmez gibi geliyor, ben ıslak mendil kullanıcam
Evet bence de çok almışım :)
canımsın.... (burda kalp çıkaran o kız var. kalp kalp kalppp)
kız bi sus yardın beni bugun beeeeeee. naif kadınlardan ol azıcık. kızlar öyle şeyler yapmaz bi kerem. zort yazmış bi de yaaaaaaaaaa. ahahaha pıhauhaua ahahah.
evettt ben oğlumun totoşunu 1 yaşına kadar pamukla sildim hiç ıslak mendil kullanmadım
80 tlye hazır alsan daha uygun olmazmıydı ben biberonlu içi şekerli desenli hazır sordum pastaneye 3.5 dedi tanesini 10 tane alsam 35 tl yapar.. 20 tane alsam ki fazlasıyla yeter bana 70 yapar pazarlıkla 60 alırım...ama almicam ....kalabalıksanız tabi daha uygunada gelebiliri biz azızz....az akraba....
evettt ben oğlumun totoşunu 1 yaşına kadar pamukla sildim hiç ıslak mendil kullanmadım
fırlamalık yazacaktım kibar olsun diye pırtlamalık dedim ama olmamış evet evet olmamış:))))halbuki sen hemen anlardın ama
Doktorlarda tembih ediyormuş zaten cnm..
Ama geçen markette yüzdeyüz pamuk ıslak mendillerden gördüm fiyatı diğerlerine göre farklıydı..
O nasıl acaba bilemiyorum :s
Doktorlarda tembih ediyormuş zaten cnm..
Ama geçen markette yüzdeyüz pamuk ıslak mendillerden gördüm fiyatı diğerlerine göre farklıydı..
O nasıl acaba bilemiyorum :s
kız bi sus yardın beni bugun beeeeeee. naif kadınlardan ol azıcık. kızlar öyle şeyler yapmaz bi kerem. zort yazmış bi de yaaaaaaaaaa. ahahaha pıhauhaua ahahah.
pırtlamalık deyince ikilemde kaldım. hayır konunun ucu azo gibi bi gazgörle de dokununca fırlamalık değildir bu kesin pırtlamalıktır dedimdi.
gaz görl deyince de aklıma serkan is may görll şarkısı geldi. offf olsa da dinlesek...
bende gördüm wee organik ıslak havlu ama ne kadar iyi onu bilmiyorum dedigim gibi ben oğlumda hiç ıslak mendil kullanmadım toptan papuk almıştı eşim kocabir top onu kullandım halada biraz var pamımız:)
Dur ben bi yenidoğuran arkadaşıma sorayım ne diyo.
Ona göre stok yapalım daha :)
Şu mu
ehehehehehe :))))
Çok uğraştım yapamadım(
Benim gülüşümde öyle kalın, naif gülemiyorumÇok nefret ediyorum kendimden.Artık bedenimde kalın
aaa....zor olmuştur dimi.pamukla silmek..bana daha zor olur gibi geliyo!
Özellikle hamileliğin 28. haftasından sonra bebek hareketlerinin sayısı bebeğin iyilik hali hakkında bilgi vermesi açısından önem taşımaya başlar. Hareketlerin azalması bebeğin sıkıntıda olduğunu düşündürür ve ileri tetkik gerektiren bir durum olabilir.
Bebek hareketlerinin sayılması basit, ücretsiz ve herkesin yapabilir olması nedeniyle bebeğin izlenmesinde yaygın kullanılan bir yoldur. Hareketleri saymaya başlamak için bebeğin en aktif olduğu zamanı seçmelisiniz. Kaydetmeye başlarken hareketi ve saatini yazın. Her harekette kağıda bir işaret koyun. 10 harekete ulaştığınızda saati yeniden not edin. Bu testi her gün hemen hemen aynı saatlerde yapın. Normalde bebeğinizin 4 saatte en az 10 kez hareket etmesi gerekir. Eğer bu sayı 10'dan az ise doktorunuzu arayın. Bu sırada bebeğin her hareketinin anne adayı tarafından hissedilemeyeceğini bebeklerin hareketlerinin annenin yemesi, aktivitesi ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmekte olduğunu unutmayın. Ancak toplumuzda yaygın ve yanlış bir kanı var; anne karnında çok hareketli olan bebeğin ileride hiperak-tif olacağının göstergesi sayılır. Ya da hareketli bebeklerin erkek, daha az hareketlilerin ise kız olacağı düşünülür. Bu iki kanının da bilimsel bir değeri yoktur.
Yatağa uzanın ve rahatlayın
Şekerli birşeyler için
Yüzükoyun yatın
Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.
Canım bak tecrübeli olduğundan sana birşey sorucam erkek anası olduğun içün :)
Burda ben işyerimde google a yazamıyorumdaŞimdi erkek bebeğin altını temizledikten sonra bezlerken bamyası aşağıya mı bakıcak yukarıya mı bakıcak?
Nihahahahahah maynaksınnnnnnnnnn :))))
Canım bak tecrübeli olduğundan sana birşey sorucam erkek anası olduğun içün :)
Burda ben işyerimde google a yazamıyorumdaŞimdi erkek bebeğin altını temizledikten sonra bezlerken bamyası aşağıya mı bakıcak yukarıya mı bakıcak?
Nihahahahahah maynaksınnnnnnnnnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?