2012 Şubat Anneleri

maşşallah az dişini sıksa 6 kg mış keşke sezeryan yapsaydı...öyle olursa ben korkarım normal yapamam...

Adese maşallah tombiş tombiş almışın kucağına..benim kardeşlerimde hep öyle doğdu..4 aylık gibi oluyolar yaa çok tatlı oluyo bakmasıda kolay oluyo tombiş çocuğun..tek sorun doymuyorr..:)

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli herkes cicilerini aldımı ben daha sadece bebek arabası ve bı kaç tulum aldım okadar...

ay ben 22 olmusum ne güzel :)
off ancak bu saatte oturabılıyorum bılgısayar basına yaa çok az kişi kalmış

chicconun cantasını almayı dusunuyorum kızlar alan varmı nerden kaca aldınız???

ay ben 22 olmusum ne güzel :)
off ancak bu saatte oturabılıyorum bılgısayar basına yaa çok az kişi kalmış

chicconun cantasını almayı dusunuyorum kızlar alan varmı nerden kaca aldınız???

bize teyzoşumuz mustela'nın bir setini göndermiş. içinde masaj yağı. saç ve vücut şampuanı, kremi, durulanmayan bir jel, temizleme mendili ve alt değiştirme pedi var. sağolsun teyzoş bizi büyük dertten kurtardı. ben çatlak kremi de o markanın kullanıyorum. çok memnunum. ama chicco kullanıp memnun olan da duymuştum.

bendede chicco var hergun olmasada suruyorum bakalım son aylar bellı olcak ıse yarıyormu

bebek cantasını begendım arkadasımda ama uygun bulamadım

bendede chicco var hergun olmasada suruyorum bakalım son aylar bellı olcak ıse yarıyormu

bebek cantasını begendım arkadasımda ama uygun bulamadım

canım, kesinlikle işe yarayacak bir ürün öneremem demişti zaten doktorum. çatlayacağın varsa zaten çatlarsın, krem kullanarak yoğunluğu azaltabilirsin sadece demişti. benim sık kilo alıp vermekten bacaklarımda var zaten. hep 45-50 arası iner çıkardım. şimdi karnımda olacak biliyorum, çok korktuğum için de kullanıyorum. ama sadece içim rahat etsin diye.
ben bebek çantası almadım daha, sanırım bir sırt çantası alacağım. eşim de taşır, pratik olur diye düşündüm... chicco için carrefour falan indirim yapıyor sanırım, yazın görmüştüm. belki bir bakabilirsin canım... 50 lira civarında olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam...

ya neyı nerde alıcam nasıl yatak alıcam kafam cok karıstı ((

benım kucuk odamda bıtane gomme dolap var eskı bıraz onu yenıleyıp bır tanede yatak alıcam ama nasıl bı yatak offf besık ıstıyordum ıkeaya baktım begenmedım acaba buyuyenmı alsam kızlar yardım edın lutfrnnnnnnnnn

hmmm carefour hıc aklıma gelmezdı tamam canm sagoll

kızlar detaylı ultrasona bugün girdim bebeğimin kalbinde delik çıktı.çok üzüldüm.dr içimizi rahatlatan küçük olması dedi.diğer testleri istedi cuma götüreceğiz.riski hesaplayacakmış yüksek çıkarsa sıvı alacaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı.sıvı alacaz derken amniyosentezimi kastetti.2-3 yaşına kadar kapanabilir dedi.

ah canım ilk kez duyuyorum böyle birşeyi doktor kapanabilir dediyse sende öyle olacagını dusun bence ve dua et rabbim yardım etsın hepimizin yavrularını saglıcakla kucaklamayı nasip etsin...

canim insallah ciddi birsey cikmaz... Allah yardimcin olsun canim...

iyi yapmıssın annesi üşümes işte

evet, ne besigi var, ne bebek arabasi... battaniyeye sarip sarip benim yatagima yatiririm artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…