- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.941
iyi akşamlar herkese kahogulo sivastasın sanırım hangi hastaneye gidiyosun ve hangi doktora öğrenebilirmiyim
sağol cnm darısı sizlere inşalah
babamızın boyu 1,86 dayılara mı çekcek ne onlarda 1,93 - 1,97 cm sanırım harbiden çok uzun olcak çıkıyomuş 55 cm bebek muhohohyyt bir arkadaşımız var 5,5 kg 62cm dünyaya geldi olur mu olur kızlarr annesi doğururken ölüyomuş nerdeyse
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli herkes cicilerini aldımı ben daha sadece bebek arabası ve bı kaç tulum aldım okadar...
Ben kaçar kızlar öptüm sizleri byyby
kızlar moralim bozuk ama ne yapacagımı bilmiyorum. bebekle alakalı değil
ay ben 22 olmusum ne güzel :)
off ancak bu saatte oturabılıyorum bılgısayar basına yaa çok az kişi kalmış
chicconun cantasını almayı dusunuyorum kızlar alan varmı nerden kaca aldınız???
bize teyzoşumuz mustela'nın bir setini göndermiş. içinde masaj yağı. saç ve vücut şampuanı, kremi, durulanmayan bir jel, temizleme mendili ve alt değiştirme pedi var. sağolsun teyzoş bizi büyük dertten kurtardı. ben çatlak kremi de o markanın kullanıyorum. çok memnunum. ama chicco kullanıp memnun olan da duymuştum.
bendede chicco var hergun olmasada suruyorum bakalım son aylar bellı olcak ıse yarıyormu
bebek cantasını begendım arkadasımda ama uygun bulamadım
canım, kesinlikle işe yarayacak bir ürün öneremem demişti zaten doktorum. çatlayacağın varsa zaten çatlarsın, krem kullanarak yoğunluğu azaltabilirsin sadece demişti. benim sık kilo alıp vermekten bacaklarımda var zaten. hep 45-50 arası iner çıkardım. şimdi karnımda olacak biliyorum, çok korktuğum için de kullanıyorum. ama sadece içim rahat etsin diye.
ben bebek çantası almadım daha, sanırım bir sırt çantası alacağım. eşim de taşır, pratik olur diye düşündüm... chicco için carrefour falan indirim yapıyor sanırım, yazın görmüştüm. belki bir bakabilirsin canım... 50 lira civarında olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam...
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli herkes cicilerini aldımı ben daha sadece bebek arabası ve bı kaç tulum aldım okadar...
kızlar detaylı ultrasona bugün girdim bebeğimin kalbinde delik çıktı.çok üzüldüm.dr içimizi rahatlatan küçük olması dedi.diğer testleri istedi cuma götüreceğiz.riski hesaplayacakmış yüksek çıkarsa sıvı alacaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı.sıvı alacaz derken amniyosentezimi kastetti.2-3 yaşına kadar kapanabilir dedi.
ben sadece bi battaniye aldim....
ah canım ilk kez duyuyorum böyle birşeyi doktor kapanabilir dediyse sende öyle olacagını dusun bence ve dua et rabbim yardım etsın hepimizin yavrularını saglıcakla kucaklamayı nasip etsin...
kızlar detaylı ultrasona bugün girdim bebeğimin kalbinde delik çıktı.çok üzüldüm.dr içimizi rahatlatan küçük olması dedi.diğer testleri istedi cuma götüreceğiz.riski hesaplayacakmış yüksek çıkarsa sıvı alacaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı.sıvı alacaz derken amniyosentezimi kastetti.2-3 yaşına kadar kapanabilir dedi.
iyi yapmıssın annesi üşümes işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?