- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.961
canim insallah ciddi birsey cikmaz... Allah yardimcin olsun canim...
sagol canım
canım bende seninle sohbet etmeyi çok özledim....Elbette canım.. Hoşgeldin...
Canım yorma kendini artık..
Elif Naz nasıl sen onu deyiver...
Bende çocuklar hasta olmasın istedim canım...
Havalar bozunca hemen salya sümük yatıyorlar...
Açmak farz oldu ..
Gündüzleri idare ediyorum da
Geceleri başka soğuk oluyor
Ne güzel hamama dönüyorsa süper o zaman gülüm...
Bens severim sıcağı..
birçok merkezi sistem ayın 15 inde başlayacakmış ama
dediğin gibi
Canım çok iyiyim
Seni çok özledim
Arada baktım pek göremedim..
Nasılsın?
Evet gülüm... Bebeğim başta tahmin ettiğim üzre erkekmiş..
Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah...
kızlar detaylı ultrasona bugün girdim bebeğimin kalbinde delik çıktı.çok üzüldüm.dr içimizi rahatlatan küçük olması dedi.diğer testleri istedi cuma götüreceğiz.riski hesaplayacakmış yüksek çıkarsa sıvı alacaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı.sıvı alacaz derken amniyosentezimi kastetti.2-3 yaşına kadar kapanabilir dedi.
yehuuuuuuu ben geldim kızlar koşturdum resmen ama yinede bu saate kaldım çirkin oğlumu gördüm sonunda işte fotoları
25cm 387gr cıkkkk babası kılıklı zayıf olcak(((
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
Kızlar birazdan Esim gelicek veeee dısarı cıkıcazz dolanıcaz birazcıkkk..
İnsallah oglumla babamızı kandırırız da biseyler alırızzz
kızlar detaylı ultrasona bugün girdim bebeğimin kalbinde delik çıktı.çok üzüldüm.dr içimizi rahatlatan küçük olması dedi.diğer testleri istedi cuma götüreceğiz.riski hesaplayacakmış yüksek çıkarsa sıvı alacaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı.sıvı alacaz derken amniyosentezimi kastetti.2-3 yaşına kadar kapanabilir dedi.
rabbim yardım etsin canım. umarım en kısa zamanda, en güzel sonuçları alırsın. yanlış anlamazsan başka bir doktora da gitmeni önereceğim. belki doktorundan çok memnunsundur ama yine de gitmelisin bence. bana da böbreğin birinde ufak bir nokta var dedi. ama kendiliğinden kaybolur erkeklerde rastlıyoruz dedi. ben de hiçbirşey yapmadım sonra. ama senin durum farklı tabi. dualarımız sizinle...
rabbim yardım etsin canım. umarım en kısa zamanda, en güzel sonuçları alırsın. yanlış anlamazsan başka bir doktora da gitmeni önereceğim. belki doktorundan çok memnunsundur ama yine de gitmelisin bence. bana da böbreğin birinde ufak bir nokta var dedi. ama kendiliğinden kaybolur erkeklerde rastlıyoruz dedi. ben de hiçbirşey yapmadım sonra. ama senin durum farklı tabi. dualarımız sizinle...
Gunaydın fıstıklar.
Dun cogunuza yanıt veremeden cıktım.
Sıteyı acamadım, bende trafıge kalmayayım dıye oyalanmadım daha fazla.
Sımdı yanıt versem, dunku mevzu gundeme gelır yenıden herkesı banlanma korkusu sarar dıye yazmıyorum
Bakalım bugun gundem ne olacak
Kahvaltıya gıdeyım, bıraz calısayım bakarım artık.
Opuyorum hepınızı
Günaydınlar;
kaç gündür ara ara girip okuyabildiğim kadar okuyorum ama yazamıyorum. inşallah herkes için herşey yolundadır.
günaydın canım iyiyiz allaha şükür genel olarak
sende daha fazla zaman ayır bize :)
Günaydın oyelkencim:)
sorma şu sıralar çok yoğunum. sen nasılsın, detaylı ultrasona girdin mi? gördün mü kızlarını?
yok canım cumartesi günü saat 2 de
bende daha erkene mi aldırsam diye düşünüyorum
KIZLAR SİZE BİŞEY SORACAĞIM
benim sanki ilk 2,5-3 ay karnım çok çabuk şişti
ama şimdi 1,5-2 aydır hiç büyümüyor hep aynı
sizde böyle hissediyormusunuz
ben de ben de istiyorum miniğimi görmek. şeker yüklemesi için randevu aldım 22sine. daha 10 gün var. offff of
bblau cum sen yaptırmışmıydın şeker yüklemesi? çok sıkıntı olmaz herhalde...
bir de park yatak benim beğendiğime benziyor sanırım. yeşilli mavili var bir tane. onda gözüm benim de, haftaya alacağım. titreşim olayı çok süper. gazı olursa-dilerim olmaz ama- çok yardımcı oluyormuş rahatlamalarına... piyasının biraz üstünde bir fiyatı vardı ama değer annesinin şişko balığına
günaydın kızlar nasılsınız???
KIZLAR SİZE BİŞEY SORACAĞIM
benim sanki ilk 2,5-3 ay karnım çok çabuk şişti
ama şimdi 1,5-2 aydır hiç büyümüyor hep aynı
sizde böyle hissediyormusunuz
inşallah sorunsuz çıkacaktır, içini ferah tut.
Bende tam aynı şeyleri düşünüyordum. Nerdeyse 3 4 aylıkken karnım çıkmıştı. Şimdi ki karnım normal geliyor.
Alıştık ondan mıdır acaba?
Günaydın kızlar.
Banlanmamışınız bakıyorum dünden beri
günaydın canım evet burdayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?