2012 Şubat Anneleri

cnm sağolasın darısı başına inşallah resimler gayet net ama foto makinam olmadığı için telle çekebildim birde gece çekince gece modu iyice netliği bozdu idare edelim yoksa fotolar süperr gerçekten cd dünden beri kaç kere izledim valla doyamıyo insan o kadar şebek hareketler yaptı ki anlatamam kgsunun boyundan dolayı az olduğunu aslında azda değil ama size öyle geliyor dedi doktor haftasına göre diğer bebeklerden 4 cm uzun maşalallah dedi 6 gün önden gidiyosun haberin ola dedi doktora kızdı benim oğlan ellerini açsın die ultrasonla azcık bastırdı oda içerden geri itiyo ekranda koptuk gülmekten geceye kadarda kızgınlığı geçmedi sanırım hiç olmadığı kadar sert hareketler yaptı

günaydın canım

günaydın canım öyle mi dersin

Bence öyle, tabi bir de ilk zamanlar çok hızlı büyüdü.
Düşünsene 3-4 gramlardan şimdi yaklaşık 500 gram kadar oldular.
Şimdilerde daha yavaş büyüyorlar.
32den sonra yine artar bence hızla büyümeleri.
Son 2 ayda filan.

Kızlar markafonide şöyle bir kazak var.
Sizce nasıl, şimdi montlar filan pek olmuyor ya kazak daha iyi olur diye düşündüm ama, zaten şişkoyuz bi de kürklü filan hepten kaba mı durur sizce?

inatçıyız galiba biraz :)))

eet öyle olacak herhalde

benimkide cumartesi saat 13:00 te , 11 e almayı düşünüyorum:)))
içimde hayvani bir dürtü var

aynen kız bende de sonra sağlıklılarsa bi kaç birşey alıyım diyorum
2 den sonra gün ölüyor çünkü
hadi birlikte arayıp randevularımızı erkene alalım

KIZLAR SİZE BİŞEY SORACAĞIM
benim sanki ilk 2,5-3 ay karnım çok çabuk şişti
ama şimdi 1,5-2 aydır hiç büyümüyor hep aynı
sizde böyle hissediyormusunuz

Günaydın arkadaşlar..

Dün akşam eşimin iş arkadaşlarıyla hep bir araya geldik birinin evinde ve çoğu ile ilk kez tanıştım ve benim gibi Şubatta doğum yapacak biri vardı.. İnanırmısınız bir insanın hiç mi karnı olmaz ya..
Hiç ama hiç hamile olduğu belli değil.. dedim ikinciye hamilesiniz belki ondan yok dedi benim birincidede böyleydi..
Kendimi çok pis şişko gördüm onun yanında..
Diğer arkadaşta demez mi ben doğuma kadar toplam 6 kilo aldıydım dedim ben şimdiden o kadar aldım..oha bana..

hiç belli olmaması da tuhaf ama 5 aylık olduk artık

herkese selam.
bizde 24 haftalık olduk.Ayrıntılı ultrasonumuz Allah a sukur ıyı cıktı. Buyuk oglumda kardesını benımsedı.yarın yenı evımıze tasınıcaz. cınar ım krese alıstı.10 gun sonra seker yuklemesı yapılacak.aile hekimi sureklı arıyor benı test sonuclarım ıcın :) ılgıyı sevıyorum :) bu arada tetonoz asısı olacak var mı?
OGLUMA ISIM ARIYORUM:Abimizin adı Çınar uyumlu olması sartı yok ama hala ısım bulamadık.
DORUK
DENIZ

TAVSİYELERINZI BEKLIYORUM.:

AYRICA HAMIS ALISVEIRSINIZI NEREDEN YAPIYORSUNUZ.BEN HALA ILK OGLUMA HAMISKEN ALDIGIM SEYLERLE IDARE EDIYORUM.

ayyy nasıl şeker bişey bu yaaa maşallahhhhhağzı yüzü nasılda bellikurban olurum yaa..tatlım grip için bişey içip yiyemiyoruz ama bala zencefil karıştır iç o biraz iyi geliyor ıhlamurda öyle gerçi yaparsın sende bişeyler mutlaka ama kendiliğinden geçmesi de 1 haftayı buluyor malesef:2:

Maşallahh tatlım..
Darısı bizlere inş.

hiç belli olmaması da tuhaf ama 5 aylık olduk artık

Bencede tuhaf..
İlk kez öyle birini gördüm hala şaşkınım..

Son düzenleme:
bu sabah itibariyle bende grip oldum bogazım acıyor.3 gundur ıhlamura bal ve lımon dokup ıcıyorudum ama oglum grip oldugu ıcın daha fazla savasamadım.3 gun yatıp dınlenıp ıyılesırım dıyorum.zencefılı bende denıyeyım cunku bogaza ıyı gelıyordu.ayrıca greyfurt bulursanız oda cok ıyı gelıyor.sonucta c vıtamını.

Canım masallah kuzuna resımlerde net cıkmıs.benım mınıgımın ultrason goruntulerı pek guzel degıl.buyuk oglumda bayagı guzel goruntuler yakalamıstık :)

Sabah şerifleriniz hayır olsun efendim

Dünkü hadiseden sonra arınmış olarak, temiz, saf, akpak geldim
hidayete erdim yani
tesadüfen bi bakayım yine de demesem doğuma kadar girmicektim foruma banlandım diye
hatta girince şaşırdım ay canım yağmurluk bu sefer insaf etmiş ne kadarrr azzzz ceza vermiş diye duygulanmışken
baktım ki, aynı şey herkese olmuş duygu selimi geri çektim

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dimi bebeğim benim çok şeker insan hiç mi anneye benzemez yaa sende git senin kızıda bi görelim
bu arada sakın sakın hee zencefil bir numaralı içmememiz gereken bitkiler arasında aman diyim
ıhlamur içiyorum ama banamısın demiyo tatlım benim grip fena sarmış kulaklarım duymuyo burnum komple tıkalı nefes alamıyorum öksürürken iltihaplanma var yani aile hekimi enfexia(antibiyotik),parol(ağrı kesici ateş düşürücü),bide öksürük şurubu verdi dün doktora sordum senin zaten grip epey ilerlemiş sesinden belli kullanabilirsin bir sakıncası yok dedi kullanmassan bebekte çok etkilenir dedi.gece bir tıkandım ki sorma nefes alamadım burun tıkalı azızdanda hırlamayla beraber boğazlarda dolu olunca eşim gece gece nöbetçi eczane aradı
okyanus suyu almış burun spreyi bide viks almış burnuma sıktım spreyi biraz açıldı sonra vikside burun kenarıma sürdümde gözüm açıldı tatlım yaaa allah kimsenin başına vermesin hamileyken bu boyutta grip olmak gerçekten çok zormuş

günaydın hayatim ne oldu dün yaaa ben hastaneye kayboldu bişiler olmuş bilen var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…