- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.981
günaydınn canım...nasılsın?nasıldı dünki kontrol azcık anlat bakalım..gördünmü oğluşunu 4d de
Günaydın kızlar...
oyelkencim sanırım alışmaktan bana da öyle geliyor.
canım sağlıklı olması çok çok iyi senin adına çok sevindim darısı başıma
kg ya gelincede çok takılma bence resimlerde bulanık çıkmış ama onu görmek herşeye değer
ohhhh ne güzellll
çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz
evet en iyisi aslında bir dr la sabit kalmamak
günaydın canım
günaydın canım öyle mi dersin
yok canım cumartesi günü saat 2 de
bende daha erkene mi aldırsam diye düşünüyorum
cnm sağolasın darısı başına inşallah resimler gayet net ama foto makinam olmadığı için telle çekebildim birde gece çekince gece modu iyice netliği bozdu idare edelim yoksa fotolar süperr gerçekten cd dünden beri kaç kere izledim valla doyamıyo insan o kadar şebek hareketler yaptı ki anlatamam kgsunun boyundan dolayı az olduğunu aslında azda değil ama size öyle geliyor dedi doktor haftasına göre diğer bebeklerden 4 cm uzun maşalallah dedi 6 gün önden gidiyosun haberin ola dedi doktora kızdı benim oğlan ellerini açsın die ultrasonla azcık bastırdı oda içerden geri itiyo ekranda koptuk gülmektengeceye kadarda kızgınlığı geçmedi sanırım hiç olmadığı kadar sert hareketler yaptı
Bence öyle, tabi bir de ilk zamanlar çok hızlı büyüdü.
Düşünsene 3-4 gramlardan şimdi yaklaşık 500 gram kadar oldular.
Şimdilerde daha yavaş büyüyorlar.
32den sonra yine artar bence hızla büyümeleri.
Son 2 ayda filan.
benimkide cumartesi saat 13:00 te , 11 e almayı düşünüyorum:)))
içimde hayvani bir dürtü var
günaydın canım
sanada günaydınnnn canımmmm
Kızlar markafonide şöyle bir kazak var.
Sizce nasıl, şimdi montlar filan pek olmuyor ya kazak daha iyi olur diye düşündüm ama, zaten şişkoyuz bi de kürklü filan hepten kaba mı durur sizce?
Eki Görüntüle 272343 Eki Görüntüle 272344 Eki Görüntüle 272345
KIZLAR SİZE BİŞEY SORACAĞIM
benim sanki ilk 2,5-3 ay karnım çok çabuk şişti
ama şimdi 1,5-2 aydır hiç büyümüyor hep aynı
sizde böyle hissediyormusunuz
günaydınn canım...nasılsın?nasıldı dünki kontrol azcık anlat bakalım..gördünmü oğluşunu 4d de
Günaydın arkadaşlar..
Dün akşam eşimin iş arkadaşlarıyla hep bir araya geldik birinin evinde ve çoğu ile ilk kez tanıştım ve benim gibi Şubatta doğum yapacak biri vardı.. İnanırmısınız bir insanın hiç mi karnı olmaz ya..
Hiç ama hiç hamile olduğu belli değil.. dedim ikinciye hamilesiniz belki ondan yok dedi benim birincidede böyleydi..
Kendimi çok pis şişko gördüm onun yanında..
Diğer arkadaşta demez mi ben doğuma kadar toplam 6 kilo aldıydım dedim ben şimdiden o kadar aldım..oha bana..
günaydın güselim iyi olmaya çalışıyorum grip hala tam gaz devam ediyo bebeğimi gördüm çirkin bişiinatçı ama o kadar tatlıki sıpam tarif etmem mümkün değil o hareketleri felan minikleri süperdi cnm darısı başınıza buda fotoları
Eki Görüntüle 272350
Eki Görüntüle 272351
Eki Görüntüle 272352
günaydın güselim iyi olmaya çalışıyorum grip hala tam gaz devam ediyo bebeğimi gördüm çirkin bişiinatçı ama o kadar tatlıki sıpam tarif etmem mümkün değil o hareketleri felan minikleri süperdi cnm darısı başınıza buda fotoları
Eki Görüntüle 272350
Eki Görüntüle 272351
Eki Görüntüle 272352
hiç belli olmaması da tuhaf ama 5 aylık olduk artık
ayyy nasıl şeker bişey bu yaaa maşallahhhhhağzı yüzü nasılda belli kurban olurum yaa..tatlım grip için bişey içip yiyemiyoruz ama bala zencefil karıştır iç o biraz iyi geliyor ıhlamurda öyle gerçi yaparsın sende bişeyler mutlaka ama kendiliğinden geçmesi de 1 haftayı buluyor malesef:2:
Sabah şerifleriniz hayır olsun efendim
Dünkü hadiseden sonra arınmış olarak, temiz, saf, akpak geldim
hidayete erdim yani
tesadüfen bi bakayım yine de demesem doğuma kadar girmicektim foruma banlandım diye
hatta girince şaşırdım ay canım yağmurluk bu sefer insaf etmiş ne kadarrr azzzz ceza vermiş diye duygulanmışken
baktım ki, aynı şey herkese olmuş duygu selimi geri çektim
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?