- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.281
herkes arasın kocalarını bkalım ne tepkiler verecekler!
ama ses tonunuz çok şey olmalı ben öyle konuşmuştum!
böyle uzatarak,yayvan yayvan!aşkkkıııııııııııımmmmm ne yapıyorrsuuunnnnn?!
benimki de yoğun du anladığım kadarıyla,bende bide göbek atıyorum falan deyince,geyik yapacağımı anladı heralde!
amannnnnn..takmıyorum yaa!
ama bi özür bende bekliyorum akşam!
sizde salatayı kim yaptı sonra?eşinmi?
bekle bekle kız dilesin tabiii işi ne ???
ahanda kaşınıyoruz galiba
aaaaa o'nu önceden diyecektın ama. ben gayet resmi konuştum adam hayırdır bişi mi oldu sesin kötü dedi. diyemedim ki adama aslında bu bi test drıver dıye.
küçük lordum napıyo dedi hiççççç dedim... sonrası çok özel olduyğundan anlatamiceeemmm. ehehehehhe
aaaaa o'nu önceden diyecektın ama. ben gayet resmi konuştum adam hayırdır bişi mi oldu sesin kötü dedi. diyemedim ki adama aslında bu bi test drıver dıye.
küçük lordum napıyo dedi hiççççç dedim... sonrası çok özel olduyğundan anlatamiceeemmm. ehehehehhe
walla arayıp adamın yüreğine indirmek istemem..bu aralar hep kötü haber werioumm..efendim felaket tellalı karıcım ,yine ne oldu die açıoo
Eşim yaptı cnm..
Ben dün zaten doktora felanda gidince epey piskolojim kötüydü saolsun oda anlayışlı..
Herşey karşılıklı anlayıştan kaynaklanıyor ama yemekten kalktık bulaşık yıkacıktık işte arkadaşı aradı siz gelmiyormusunuz diye bu aarada arası kötü olduğu arkadaşına gidilecekmiş buda dedi beni çağarmadı evsahibesi gelmicez dedi arayan arkadaşıda demiş ki biz iş arkadaşları hep geleceğiz dedik işte davete gerek yok gel dedi..
Bende epey kötüydüm aslında dedim gitmesek eşimde dedi buzlar erir iyi olur dedi bende onu kırmadım o halde bitkin vaziyette gittim az oturduk kalktık..
aaa olmazzzzzzz anlatttttttt anlattttttttttt
bu bir test dersin
kız belki adamın uykusu gelmiştir
bu arada bende aradım ama gayet odunumsu konuştum
nerdesin oda cnr dan çıktım maslağa gidiyorum dedi
canım çok sıkılıyor dedim benimde dedi :)))
iyi tamam dedim
sıkma canını dedi
görüşürüz dedim okadar
diyorumya bi tek benimkinde sorun var bugün!
dostum biraz sakin... :))) tarzını beğendim direk olaya girenleri severim. de bu sorunun bblua ile alakasız gibi. bahsettiğin kişinin doktorunu bblua nerden blsin kız? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?