2012 Şubat Anneleri

erkek işte yaa
bende hamile kaldığımdan beri eşime gıcık oluyorum

eheheh azoş gelemedi.

aile boyu gittiler ya gitmişken doktor hepsine mi baktı naptı acaba?

yarın yokum demişti gelmeyecek demekki

no comment...

Kuzeni çok tuttum.
Ayrıca da gayet güzell fikir, eğer sonlara doğru benim de ayakkaplar olmazsa giyerim babanne terliklerimi gelirim işe hiç acımam valla

iyidir... yap kız yap ne olucakmış. haöileyiz biz. bize her şey mübah.

canım sıkma canını benimki de hamileliğimden beri bi tuhaf ..Bebişlerimizi kıskanıyolar herhalde

İş yerinde belki bir problem yaşadı ondan öyle ters cevap vermişte olabilir..
Hem erkeklerin geneli böyle fazla takma cnm..
En basiti dün akşam eve gittim yemekte yoktu söylemesi ayıptır balık almıştım onu fırına sürdüm salata yapcam dünde eşim pazara felan gitmişti marul almış ama içi bozuk çıktı bende dedim keşke içine baksaydın bu nasıl marul böle ( ben elleyemiyorum öle bozuk şeyleri) neyse bu başladı söylenmeye aldıklarımı beğenmiyorsun diye sert bi şekilde.. Ben çok kırıldım al dedim salatayı sen yap duşa gircem ben dedim gittim duş aldım uzandım fırındaki pişene kadar sonra gelmiş özür diliyor ..İş yerindeki arkadaşlarıyla arası kötüymüş ondan bahsettii..

aleyküm selam şekerim. nereye gidiyosun gel gel. görmemiştir malum hatun herkese yetişemiyor. babuş ilgilen bakayım hanfendiyle...[/QUOTE]

burdayım biyere giddiğim yok.... bencede görmemiştir...benim _ olan adlı arkadaşla doktorumuz aynımı diye merak etmiştim.... isimleri aynı çünkü... ilgine teşekkürler ... rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Adam çatlak ya. Aradım, açtı efendim dedi.
Naber napıyon cicim dedim.
İyiyim şekerim sen nasılsın dedi :124:
Ben de iyiyim sesini bi duyayım diye aradım öylesine dedim.
Allah razı olsun çok memnun oldum dedi. Ahahahahahahahaha
Dalga mı geçti acaba benlen yaaaaaa :103:

ahaha iyi işte daha ne istiyon kızım
bize de yaranılmıyor yaaa

Ama ama omass kii ben gaza getirmek istemiştim seni
Balık etiini sevsinler kuzu..

Bakın bakın nasıl bir karikatür buldum...

benimki de yoğun du anladığım kadarıyla,bende bide göbek atıyorum falan deyince,geyik yapacağımı anladı heralde!
amannnnnn..takmıyorum yaa!
ama bi özür bende bekliyorum akşam!

sizde salatayı kim yaptı sonra?eşinmi?

aleyküm selam şekerim. nereye gidiyosun gel gel. görmemiştir malum hatun herkese yetişemiyor. babuş ilgilen bakayım hanfendiyle...

burdayım biyere giddiğim yok.... bencede görmemiştir...benim _ olan adlı arkadaşla doktorumuz aynımı diye merak etmiştim.... isimleri aynı çünkü... ilgine teşekkürler ... rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...[/QUOTE]

dostum biraz sakin... :))) tarzını beğendim direk olaya girenleri severim. de bu sorunun bblua ile alakasız gibi. bahsettiğin kişinin doktorunu bblua nerden blsin kız? :)))

bekle bekle kız dilesin tabiii işi ne ???

ahahah du kız ben de arıcam du... bakıyım ne dıyecek.

ahanda kaşınıyoruz galiba

aaaaa o'nu önceden diyecektın ama. ben gayet resmi konuştum adam hayırdır bişi mi oldu sesin kötü dedi. diyemedim ki adama aslında bu bi test drıver dıye.

küçük lordum napıyo dedi hiççççç dedim... sonrası çok özel olduyğundan anlatamiceeemmm. ehehehehhe

hihihihhi!ayyy ne güzel!
benimki kalas! bugün!
bak dahada sinirlendim şimdi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…