2012 Şubat Anneleri

Ben aynen öyle konuştum.
O yüzden o da bana aynı tarzda cevap vermiş olabilir.
Kedi bıyıklım benim aferin ona :)

dostum biraz sakin... :))) tarzını beğendim direk olaya girenleri severim. de bu sorunun bblua ile alakasız gibi. bahsettiğin kişinin doktorunu bblua nerden blsin kız? :)))

Evet ben bilmiyorum ki onun doktorunun ismini.
Mesela babuşla kuzenik ama onun doktorunun ismini de bilmiyorum.
Ama azoşunki mükremin onu biliyorum.
Annesinin adını da biliyorum onun :)

Anlat kız nie anlatmıcan.Sen anlat ben de akşam bankamatike gitmiştik onu anlatırım :) Nihahahahahahaha :)

bence sen onu eve gelene kadar hiç arama o hatasını farkına varır
tabii sen bilirsin benim ki fikir sadece

normalde olsa hamile olmadan önce 50 kere aramış,uzata uzata başının etini yemiştim,niye öyle cevap verdi diye!
nedense bu aralar öyle yapacak halde ve havamda dedğilim!tam tersi çok duygusal ve alınganım.
o yüzden aramaıcam tabiki taaaaa o arayıp bişey lazımmı diyene kadar da konuşmıcam!!!!!!!!!!

:gözlerifaltaşıgibiparlayanoyelkensmılesı:

yaşasın kadın dayanışması

hep öle der bana sağolsun canım kocamm... benim kaynana patron kaynana grubuna girio bu arada

allah bozmasın canım kaynanayı değil hee kocayı

aradımm efendim balımm die açtı önemli bişey mi dedi trafikteymiş arayım ben seni 2 dakkaya dedi bende gerek yok dedimm..çoruma gtmişti iş ziyareti için..gerek yok ölesine aradım dedimm

Benim kocam hiç bana balım demedii..(
Akşam sorcam neden bana hiç balım demiyon diye

anlatmam ya özel.. özel hayata biraz saygı.. azo muyum ben yaaa:))) gerisi hadi akşam olsun evimizde buluşalım... seni özledim vs. ler lar...

mrb arkadaşlar...bende şubatta anne olacağım..sanki tenim koyulaştı...sizlerde böyle bir sorun oldu mu???

Hoşgeldinnnn,Allah tamamına erdirsin.....
Valla ben hala süt beyazım...Koyulaşmadım...

Benim kocam hiç bana balım demedii..(
Akşam sorcam neden bana hiç balım demiyon diye

Ehehehe benimki de demez ki :))))

anlatmam ya özel.. özel hayata biraz saygı.. azo muyum ben yaaa:))) gerisi hadi akşam olsun evimizde buluşalım... seni özledim vs. ler lar...

Ne iyi yapmışın da evlenmişin o kocanla vallahi :)

adamlar da ne yapsalar bize yaranamıyo hee

aheha valla öle ya..
Ben çok duygusal ve alıngan bir insanım hemen ağlarım birşey olsa.. Hiç sevmem bu özelliğimi, güçlü görünmek daha çok hoşuma gider..Çünkü zayıf insanlar hemen ağlar..
Bunada eşim dayanamıyor..
Biz nişanlıyken babam eşime demiş ki bizim kız biraz nazlıdır onu idare et demiş eşimde her zaman bunu hatırlatır der baban haklıymışş aheha
Ablam her zaman seni herkes kaldıramaz kız der kocanın kıymetibi bil sessiz biri diye..

Hoşgeldinnnn,Allah tamamına erdirsin.....
Valla ben hala süt beyazım...Koyulaşmadım...

Ehehehe benimki de demez ki :))))

Ne iyi yapmışın da evlenmişin o kocanla vallahi :)

bence de... benim nazımı kaprisimi başkası çekmezdi...

ahahahah başya yazdığın "aheha" cümlesinden sonrasını okuyamadım. aheha kısmında yarılmışım. ahehaaaaaa. ahehaaaaaa...

iyi yanları da var kötü yanlarıda var tabii
olsun kocanın kıymetini bil ozaman ablanda öyle diyorsa

biz çıkarkende bana öle hitap ederdii..sarışındım o zaman hoş şimdide şarışınımm..hala da öle der bidaha dünyaya gelsem yine onla ewlenirdim cnm kocacım benimm:nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…