- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.301
herkes arasın kocalarını bkalım ne tepkiler verecekler!
ama ses tonunuz çok şey olmalı ben öyle konuşmuştum!
böyle uzatarak,yayvan yayvan!aşkkkıııııııııııımmmmm ne yapıyorrsuuunnnnn?!
dostum biraz sakin... :))) tarzını beğendim direk olaya girenleri severim. de bu sorunun bblua ile alakasız gibi. bahsettiğin kişinin doktorunu bblua nerden blsin kız? :)))
aaaaa o'nu önceden diyecektın ama. ben gayet resmi konuştum adam hayırdır bişi mi oldu sesin kötü dedi. diyemedim ki adama aslında bu bi test drıver dıye.
küçük lordum napıyo dedi hiççççç dedim... sonrası çok özel olduyğundan anlatamiceeemmm. ehehehehhe
aradımmefendim balımm die açtı önemli bişey mi dedi trafikteymiş arayım ben seni 2 dakkaya dedi bende gerek yok dedimm..çoruma gtmişti iş ziyareti için..gerek yok ölesine aradım dedimm
bence sen onu eve gelene kadar hiç arama o hatasını farkına varır
tabii sen bilirsin benim ki fikir sadece
Ben aynen öyle konuştum.
O yüzden o da bana aynı tarzda cevap vermiş olabilir.
Kedi bıyıklım benim aferin ona :)
anlat kız nie anlatmıcan.Sen anlat ben de akşam bankamatike gitmiştik onu anlatırım :) Nihahahahahahaha :)
oooo balım falannnn aşka bakkkk
normalde olsa hamile olmadan önce 50 kere aramış,uzata uzata başının etini yemiştim,niye öyle cevap verdi diye!
nedense bu aralar öyle yapacak halde ve havamda dedğilim!tam tersi çok duygusal ve alınganım.
o yüzden aramaıcam tabiki taaaaa o arayıp bişey lazımmı diyene kadar da konuşmıcam!!!!!!!!!!
hep öle der bana sağolsun canım kocamm...benim kaynana patron kaynana grubuna girio bu arada
Ben aynen öyle konuştum.
olabilir!ne güzel aferin eşine,kıymetini bil!
bende biliyorum ama bazen fos çıkıyo işte!
Ben aynen öyle konuştum.
olabilir!ne güzel aferin eşine,kıymetini bil!
bende biliyorum ama bazen fos çıkıyo işte!
aradımmefendim balımm die açtı önemli bişey mi dedi trafikteymiş arayım ben seni 2 dakkaya dedi bende gerek yok dedimm..çoruma gtmişti iş ziyareti için..gerek yok ölesine aradım dedimm
Benim kocam hiç bana balım demedii..(
Akşam sorcam neden bana hiç balım demiyon diye
Ben aynen öyle konuştum.
Evet ben bilmiyorum ki onun doktorunun ismini.
Mesela babuşla kuzenik ama onun doktorunun ismini de bilmiyorum.
Ama azoşunki mükremin onu biliyorum.
Annesinin adını da biliyorum onun :)
Anlat kız nie anlatmıcan.Sen anlat ben de akşam bankamatike gitmiştik onu anlatırım :) Nihahahahahahaha :)
mrb arkadaşlar...bende şubatta anne olacağım..sanki tenim koyulaştı...sizlerde böyle bir sorun oldu mu???
anlatmam ya özel.. özel hayata biraz saygı.. azo muyum ben yaaa:))) gerisi hadi akşam olsun evimizde buluşalım... seni özledim vs. ler lar...
adamlar da ne yapsalar bize yaranamıyo hee
Hoşgeldinnnn,Allah tamamına erdirsin.....
Valla ben hala süt beyazım...Koyulaşmadım...
Ehehehe benimki de demez ki :))))
Ne iyi yapmışın da evlenmişin o kocanla vallahi :)
aheha valla öle ya..
Ben çok duygusal ve alıngan bir insanım hemen ağlarım birşey olsa.. Hiç sevmem bu özelliğimi, güçlü görünmek daha çok hoşuma gider..Çünkü zayıf insanlar hemen ağlar..
Bunada eşim dayanamıyor..
Biz nişanlıyken babam eşime demiş ki bizim kız biraz nazlıdır onu idare et demiş eşimde her zaman bunu hatırlatır der baban haklıymışş aheha
Ablam her zaman seni herkes kaldıramaz kız der kocanın kıymetibi bil sessiz biri diye..
aheha valla öle ya..
Ben çok duygusal ve alıngan bir insanım hemen ağlarım birşey olsa.. Hiç sevmem bu özelliğimi, güçlü görünmek daha çok hoşuma gider..Çünkü zayıf insanlar hemen ağlar..
Bunada eşim dayanamıyor..
Biz nişanlıyken babam eşime demiş ki bizim kız biraz nazlıdır onu idare et demiş eşimde her zaman bunu hatırlatır der baban haklıymışş aheha
Ablam her zaman seni herkes kaldıramaz kız der kocanın kıymetibi bil sessiz biri diye..
biz çıkarkende bana öle hitap ederdii..sarışındım o zaman hoş şimdide şarışınımm..hala da öle derbidaha dünyaya gelsem yine onla ewlenirdim cnm kocacım benimm :nazar:
bence de...benim nazımı kaprisimi başkası çekmezdi...
benimkide hiç bana balım demedi!e sende güzel bişey deseydin ya !hiç bişeycik dememişsin sende!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?