2012 Şubat Anneleri

aynen aynen. ben bundan 2 ay önce bi ayaktan şiştim. poğaça gibi kabarıyordu ayaklarım. şimdi iş yerimde masamın altında tabure var uzatıyorum. ama özellikle sabahları el parmaklarımın çok şiştiğini görüyorum. gün içinde de bazen şişiyorlar. ama şmdi ayak şişmesi sorunum nadir oluyor.

ama beni de gören aaa suratın şişmiş falan diyor.

canım yaa,mutfaağa geçmiştim ,şimdi geldim!evet canım sordum sordum!servikal uzunluğu!bak nasılda hemen anlıyo neyi sorduğumu!sana boşuna doktor demiyoruz!:))))

ee herıldıs yanii. boşuna mı topige sağlıktan sorumlu topiş bakanı diye atadık hatunu?

banada cevab vermedin... aynı soruyu iki kere sordum... görmediğini düşündüm ama belkide cevab vermek istemedin...

neyse boşver kendinize iyi bakın bayanlar....

aleyküm selam şekerim. nereye gidiyosun gel gel. görmemiştir malum hatun herkese yetişemiyor. babuş ilgilen bakayım hanfendiyle...

7 aylık doğduğum için tedirgin oldum birden,erken doğum olabilirmi diye!kk dada öyle bi konu açılmış,akşam araştırırken buldum,dediğin gibi erken doğuma sebep oluyormuş kısa olması!ben çok merak ettim,kesin doktouma sorucam!sadece rahim ağzının kapalı dediğini hatırlıyorum,bide uzunluğu iyi dedi ama dediğim gibi cm ini bi dahakine öğrenmem lazım!
teşekkürler canım,ilgin ve alakan için....

Eeee madem çokmuş neden baştan hiç kilo almadın mı kız demiş.
Ablayı tutarsız gördüm lohusa sendromu olmuş sen takma onu.

Benim de ayak bileklerim olmuş sana bir kütük. Ayaklar da büyüdü, zaten 39du.
Eşimin ayakkabıları giysem yeridir. Heh valla iyi geldi bu aklıma….

canım yaa,mutfaağa geçmiştim ,şimdi geldim!evet canım sordum sordum!servikal uzunluğu!bak nasılda hemen anlıyo neyi sorduğumu!sana boşuna doktor demiyoruz!:))))

Totoş kalktı benim havalarda geziyorum şu an :78:
Aman çok gündeme gelmesin, kıllananlar var her soruya atlamamdan.Ehhhehehe.

La resmen gözümün önüne geldi iyi mi.
Doru bi atın tepesinde teksas valisi bi babuş, kovboy şapkasını sallaya salaya yeaahhh yeaahhhh diye bağırırkene :90:

İlgileneyim tabe. Soruları ben alıyorum hanfendü, buyurun :))))

Ben de 7 aylık doğdum ama korkmuyorum nedense, içimde bu çocuğu en az 38e kadar getirirmişim gibi bi his var :94:

kıs bende düne kadar hiç korkmuyordum!akşam ne olduysa bu rahim uzunluğu girdi ya gündemime,şimdi ona taktım ya,o yüzden geçiçi bi panik ve tedirginlik yaşadım.bi kaç gün sürer sonra geçer!:)))

aayyyy..bacaklarını bastırınca içe çökmesi lazım mış ödemi anlamak için!sen daha iyi bilirsin de bizimde nacizane bilgimiz işte!.)))))

Ehehhehehe estagfurullah cicim, doğru ödem öyle anlaşılıyormuş :)
Ben de bacaklarıma bakmaya korkuyorum he…
Yarma gibi olcaklar sanırsam doğurasıya :26:

benim o iri kuzenim de son aylarında eşinin ayakkabılarıyla işe gidiyordu. hatta bi gün ahahahhaha bildiğin tuvalet terliğiyle işe gitmiş zavallım. ama o nun ayaklar 40 idi. ahahahahahhahahaha

Allah emi gülmekten tükürüğüm genzime kaçayazdı
Cümleye gel :))))))
Tuvalet terlikleriyle heeeee :) ahahhahahhahahahaha

Kuzu nedense senin şimdi ki halini merak eder oldum..
İri yarıydım birde şiştim diyorsun ya..

hee vaLLA. bi de komik kızdır anlatıyo aynen böyle... kuzi diyo giymişim hamiş elbisemi saçlar toplu takmışım kolyemi. şıkır şıkırım. evden çıkıcam dıyo kapıda servis beklıyo; yok diyo ayakkabı ayagıma gırmıyo. başka gıyeyım dedım dıyo ı ıhh o da olmuyo. en son dıyo daldım tuvalete giydim üstünde malibu yazan plastik terlikleri atladım servise diyo...

ahahahahhahaha kızın ayağına bakan şoka giriyomuş. ahahahahahhaah

anammmmmmmmmmm

çoook sinirliyim.
eşimi aradım az önce,sesini duymak için ..
okadar şirin bi ses tonuyla dedimki:
aşkıııııııııımmmm neyapıyorsun?
-cevap: halay çekiyorum,ne yapıcam çalışıyorum!
hııı,bende göbek atıyordum!ne tesadüf!
cevap:hadi hadi senile uğraşamam şimdi
dedi ve çat yüzüme kapattı!

bu günlerde eşim bana karşı hep bu tavırlarda!çok kırıyo beni!çoookkk!
bende onun için uğraşayım,yemekler yapayım sabahtan beri bu halimle!:2:

Kuzu nedense senin şimdi ki halini merak eder oldum..
İri yarıydım birde şiştim diyorsun ya..

Yok yok beni gazlayamazsın koymam fotoğrafımı, nayır nayır
İri dediysek de akrep nalan diiliz ayol heralde
Olsa olsa göğüsler hariç bir nadide sultan, bacaklardan biraz kırpılmış bir tuğba özay kıvamında.
Hadi bilemedin seren serengil. Ama bülent abla diilim yani yanlış anlaşılmasın :)
Balık etli.(Balina da bi balık demeyin sakın ahahahahahahahahaha )
Ayrıcana ben daha 4 kg aldım

Kuzeni çok tuttum.
Ayrıca da gayet güzell fikir, eğer sonlara doğru benim de ayakkaplar olmazsa giyerim babanne terliklerimi gelirim işe hiç acımam valla

Son düzenleme:

Dur ben de arayacam eşimi, ne dicek bakalım. Dur dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…