- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.241
bende saınrasm yüzden şiştim!balka yerimde ödem yok gibi geliyo,bacaklarım bileklerim,parmaklarım hiç şişmedi henüz ama yüzüm hem kilodan hemde sanırım ödemden!beni uzun zaman görmeyip ,birden görenler aaaa nekadar değişmişsin falan diyen oldu!.((((((
canım yaa,mutfaağa geçmiştim ,şimdi geldim!evet canım sordum sordum!servikal uzunluğu!bak nasılda hemen anlıyo neyi sorduğumu!sana boşuna doktor demiyoruz!:))))
banada cevab vermedin... aynı soruyu iki kere sordum... görmediğini düşündüm ama belkide cevab vermek istemedin...
neyse boşver kendinize iyi bakın bayanlar....
Valla benimki anlatarak yapmadı ultrasonu…
Ama sıkıntılı bir durum görmediğini söyledi, raporada öyle yazmış.
Ama sanki 2li testte ölçtüklerini hatırlıyorum.
Servikal uzunluğun iyi olmaması, yada gerekinden az olması diyeyim erken doğuma sebep olabiliyormuş.
Yani miyadından önce olan doğumlarda ölçülen ortalama ile miyadında doğumlar arasında 7-10 mm filan var sanırım.
aynen aynen. ben bundan 2 ay önce bi ayaktan şiştim. poğaça gibi kabarıyordu ayaklarım. şimdi iş yerimde masamın altında tabure var uzatıyorum. ama özellikle sabahları el parmaklarımın çok şiştiğini görüyorum. gün içinde de bazen şişiyorlar. ama şmdi ayak şişmesi sorunum nadir oluyor.
ama beni de gören aaa suratın şişmiş falan diyor.
surat şişmeside çok tuhaf görünüyor demekki karşıdan bakanlara!!!!biz kendimizi hergün gördüğüümüz kendimiz kendimize tuhaf gelmiyor ama poğoça gibi ollduk demekki!bana da yüzün şişmiş dediler itiraf ediyorum
ene ikizlere bak... oyelken nerde baksın bunlara bol bol. yerim ya
aynen aynen. ben bundan 2 ay önce bi ayaktan şiştim. poğaça gibi kabarıyordu ayaklarım. şimdi iş yerimde masamın altında tabure var uzatıyorum. ama özellikle sabahları el parmaklarımın çok şiştiğini görüyorum. gün içinde de bazen şişiyorlar. ama şmdi ayak şişmesi sorunum nadir oluyor.
ama beni de gören aaa suratın şişmiş falan diyor.
surat şişmeside çok tuhaf görünüyor demekki karşıdan bakanlara!!!!biz kendimizi hergün gördüğüümüz kendimiz kendimize tuhaf gelmiyor ama poğoça gibi ollduk demekki!bana da yüzün şişmiş dediler itiraf ediyorum
demek ki :))) komik bi durum ama geçen kendi babam bile "ahahahaha tohli gibi oldun kız " dedi bana.
dedim oo o ooo kendi öz baban ki halinden anlamaz millet ne yapmasın...
bu arada tohli lazca iri kuzu demek :))) ehehehe. böyle iri besili...
hahayyyyy....güzelmiş:))demek ki :))) komik bi durum ama geçen kendi babam bile "ahahahaha tohli gibi oldun kız " dedi bana.
dedim oo o ooo kendi öz baban ki halinden anlamaz millet ne yapmasın...
bu arada tohli lazca iri kuzu demek :))) ehehehe. böyle iri besili...
geçenlerdede banyonun camını kapatmak için plastik küçük tabureler varya ona çıktım ,boyum yetişmiyor diye.çat diye içine çöktü kırıldı!allahtan düşmedim,
akşam eşime dedim böyle böyle diye:
bana ne dese beyenirsiniz:sen hala kendini o eski 50 kiloluk halindemi sanıyorsun,sen artık küçük bi danacık oldun demezmi!deli mi ne!
o değil de bugün iş yerinde yeni doğum yapmış bi ablamızı gördüm. ehehehhehe kadın sanki yeni doğurmamış. eskiye dönmüş. hala iskelet gibi. ayyyyy ne tatlı olmuşsun dedi bağa. hiç kilo almadın mı kız dedi dedim 8 kilo aldım. aaaa nerenden dedi. göbüşten dedim. sonra aaa çok fazla almışsın o zaman dedi. sonra da biraz da yüzün şişmiş sanki dedi. ödemin var dikkat et dedi bağa.
moralim bozuldu. ben kesin 1 ay sonra bülent ersoy dudaklı patlıcan burunlu olucam bakıngörün. öffff.
bende saınrasm yüzden şiştim!balka yerimde ödem yok gibi geliyo,bacaklarım bileklerim,parmaklarım hiç şişmedi henüz ama yüzüm hem kilodan hemde sanırım ödemden!beni uzun zaman görmeyip ,birden görenler aaaa nekadar değişmişsin falan diyen oldu!.((((((
canım yaa,mutfaağa geçmiştim ,şimdi geldim!evet canım sordum sordum!servikal uzunluğu!bak nasılda hemen anlıyo neyi sorduğumu!sana boşuna doktor demiyoruz!:))))
dehhhhh dehhhh yeahhhhhh....
(yalnız şu an öyle bi havaya girdim ki rodeo yapıyorum şu an. ispanyol paça kotum, kareli gömleğim.. (tabi böyle dana gibi değilim) atım, kovboy şapkam, mahmuzlu çizmelerim, silahım ve şerif rozetim... yıldızım...
aiyyy ağzımda da bi ot parçası (ot mu oluyo kız onlaın ağzında) ) arka fonda da topak topak rüzgardan uçuşan samanlar...
dehh dehh yeahhhhh...
ee herıldıs yanii. boşuna mı topige sağlıktan sorumlu topiş bakanı diye atadık hatunu?
aleyküm selam şekerim. nereye gidiyosun gel gel. görmemiştir malum hatun herkese yetişemiyor. babuş ilgilen bakayım hanfendiyle...
7 aylık doğduğum için tedirgin oldum birden,erken doğum olabilirmi diye!kk dada öyle bi konu açılmış,akşam araştırırken buldum,dediğin gibi erken doğuma sebep oluyormuş kısa olması!ben çok merak ettim,kesin doktouma sorucam!sadece rahim ağzının kapalı dediğini hatırlıyorum,bide uzunluğu iyi dedi ama dediğim gibi cm ini bi dahakine öğrenmem lazım!
teşekkürler canım,ilgin ve alakan için....
Eeee madem çokmuş neden baştan hiç kilo almadın mı kız demiş.
Ablayı tutarsız gördüm lohusa sendromu olmuş sen takma onu.
Benim de ayak bileklerim olmuş sana bir kütük. Ayaklar da büyüdü, zaten 39du.
Eşimin ayakkabıları giysem yeridir. Heh valla iyi geldi bu aklıma….
Totoş kalktı benim havalarda geziyorum şu an:78:
Aman çok gündeme gelmesin, kıllananlar var her soruya atlamamdan.Ehhhehehe.
La resmen gözümün önüne geldi iyi mi.
Doru bi atın tepesinde teksas valisi bi babuş, kovboy şapkasını sallaya salaya yeaahhh yeaahhhh diye bağırırkene :90:
İlgileneyim tabe. Soruları ben alıyorum hanfendü, buyurun :))))
Ben de 7 aylık doğdum ama korkmuyorum nedense, içimde bu çocuğu en az 38e kadar getirirmişim gibi bi his var :94:
hahayyyyy....güzelmiş:))
geçenlerdede banyonun camını kapatmak için plastik küçük tabureler varya ona çıktım ,boyum yetişmiyor diye.çat diye içine çöktü kırıldı!allahtan düşmedim,
bana ne dese beyenirsiniz:sen hala kendini o eski 50 kiloluk halindemi sanıyorsun,sen artık küçük bi danacık oldun demezmi!deli mi ne!
erkek o anacım boşver takma. anlamazlar öyle incelikten...
Benim de ayak bileklerim olmuş sana bir kütük. Ayaklar da büyüdü, zaten 39du.
Eşimin ayakkabıları giysem yeridir. Heh valla iyi geldi bu aklıma….
Totoş kalktı benim havalarda geziyorum şu an:78:
Aman çok gündeme gelmesin, kıllananlar var her soruya atlamamdan.Ehhhehehe.
La resmen gözümün önüne geldi iyi mi.
Doru bi atın tepesinde teksas valisi bi babuş, kovboy şapkasını sallaya salaya yeaahhh yeaahhhh diye bağırırkene :90:
İlgileneyim tabe. Soruları ben alıyorum hanfendü, buyurun :))))
Ben de 7 aylık doğdum ama korkmuyorum nedense, içimde bu çocuğu en az 38e kadar getirirmişim gibi bi his var :94:
ahahahahha bence de. kıskanmış beni bence... hem lohusa hem iskelet. benim bu gürbüz, yanaklarımın al al olmasını kıskandı evet.
ahahahahha güzel anlattım da o yüzden canlandı gözünde öylesine canlı canlı. yeahhhhh yeahhh... 8arka fonda kovboy müziğini unutma)
benim o iri kuzenim de son aylarında eşinin ayakkabılarıyla işe gidiyordu. hatta bi gün ahahahhaha bildiğin tuvalet terliğiyle işe gitmiş zavallım. ama o nun ayaklar 40 idi. ahahahahahhahahaha
hahayyyyy....güzelmiş:))
iltifata bak
ben de 7 aylık doğdum ama korkmuyorum nedense, içimde bu çocuğu en az 38e kadar getirirmişim gibi bi his var :94:
ayyy inşallah canım
kıs bende düne kadar hiç korkmuyordum!akşam ne olduysa bu rahim uzunluğu girdi ya gündemime,şimdi ona taktım ya,o yüzden geçiçi bi panik ve tedirginlik yaşadım.bi kaç gün sürer sonra geçer!:)))
aayyyy..bacaklarını bastırınca içe çökmesi lazım mış ödemi anlamak için!sen daha iyi bilirsin de bizimde nacizane bilgimiz işte!.)))))
benim o iri kuzenim de son aylarında eşinin ayakkabılarıyla işe gidiyordu. hatta bi gün ahahahhaha bildiğin tuvalet terliğiyle işe gitmiş zavallım. ama o nun ayaklar 40 idi. ahahahahahhahahaha
Ehehhehehe estagfurullah cicim, doğru ödem öyle anlaşılıyormuş :)
Ben de bacaklarıma bakmaya korkuyorum he…
Yarma gibi olcaklar sanırsam doğurasıya :26:
Allah emi gülmekten tükürüğüm genzime kaçayazdı
Cümleye gel :))))))
Tuvalet terlikleriyle heeeee :) ahahhahahhahahahaha
Ehehhehehe estagfurullah cicim, doğru ödem öyle anlaşılıyormuş :)
Ben de bacaklarıma bakmaya korkuyorum he…
Yarma gibi olcaklar sanırsam doğurasıya :26:
Allah emi gülmekten tükürüğüm genzime kaçayazdı
Cümleye gel :))))))
Tuvalet terlikleriyle heeeee :) ahahhahahhahahahaha
hee vaLLA. bi de komik kızdır anlatıyo aynen böyle... kuzi diyo giymişim hamiş elbisemi saçlar toplu takmışım kolyemi. şıkır şıkırım. evden çıkıcam dıyo kapıda servis beklıyo; yok diyo ayakkabı ayagıma gırmıyo. başka gıyeyım dedım dıyo ı ıhh o da olmuyo. en son dıyo daldım tuvalete giydim üstünde malibu yazan plastik terlikleri atladım servise diyo...
ahahahahhahaha kızın ayağına bakan şoka giriyomuş. ahahahahahhaah
yehuuuuuuu ben geldim kızlar koşturdum resmen ama yinede bu saate kaldım çirkin oğlumu gördüm sonunda işte fotoları
25cm 387gr cıkkkk babası kılıklı zayıf olcak(((
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
Kuzu nedense senin şimdi ki halini merak eder oldum..
İri yarıydım birde şiştim diyorsun ya..
hee vaLLA. bi de komik kızdır anlatıyo aynen böyle... kuzi diyo giymişim hamiş elbisemi saçlar toplu takmışım kolyemi. şıkır şıkırım. evden çıkıcam dıyo kapıda servis beklıyo; yok diyo ayakkabı ayagıma gırmıyo. başka gıyeyım dedım dıyo ı ıhh o da olmuyo. en son dıyo daldım tuvalete giydim üstünde malibu yazan plastik terlikleri atladım servise diyo...
ahahahahhahaha kızın ayağına bakan şoka giriyomuş. ahahahahahhaah
çoook sinirliyim.
eşimi aradım az önce,sesini duymak için ..
okadar şirin bi ses tonuyla dedimki:
aşkıııııııııımmmm neyapıyorsun?
-cevap: halay çekiyorum,ne yapıcam çalışıyorum!
hııı,bende göbek atıyordum!ne tesadüf!
cevap:hadi hadi senile uğraşamam şimdi
dedi ve çat yüzüme kapattı!
bu günlerde eşim bana karşı hep bu tavırlarda!çok kırıyo beni!çoookkk!
bende onun için uğraşayım,yemekler yapayım sabahtan beri bu halimle!:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?