2012 Şubat Anneleri

merhabalar, nasılsınız topluca? bu sefer erken geldim şekerler, oh eve gelince ayakları uzatması gibi yok. keşke hep böyle olsa ama dün nöbetçiydim, bir gece önce de 2 bacağa sağlam kramplar girmişti. bugün hep topalladım gibi merdiven çıkarken, yürürken hep zorlandım. ders aralarını hep sınıfta geçirmeye çalıştım ama sınıf anyada, tuvalet konyada sizlerde böyle sıkıntılar yoktur umarım. bnm çok erken başladı yaaa

ben dayanamadım,aradım!'
meşgule verdi!bekledim,geri dönmedi!halada beklemedeyim!ama aramıyor!
kabus gibi yaa!

ayyyyy aynı ben ha.
hiç bilmem trip atmasını, sabırsızımdır hemen geri ararım.

bakcam bakcam şüphe ettim kendimden :)

ben biliyorum. sakin olsun ve bebeği kucağından yavaşca yatağına bıraksın...

sonra da arkasına bakmadan kaçsın dime :)

iyiyizz beybii iyiyizzzz...

ben biliyorum. sakin olsun ve bebeği kucağından yavaşca yatağına bıraksın...

ohooo senin bebiş hapı yuttu o zaman şeker..

Hoş geldin tatlım..
O krampları hiç sorma dün gece iki bacağıma uyku arasında kramp girdi , nasıl bağarmışım ki eşim komşular gelecek şimdi diye uykulu uykulu söyleniyordu..ve hala bacak kaslarım ağrıyor..
Doktor erken daha kramp için dedi ve maden suyu iç dedi hap felanda vermedi..

ohooo senin bebiş hapı yuttu o zaman.

niye kız? holıvıt filmlerinde işe yarıyordu bu...

- hey dostum sakin ol ve elindeki silahı yavaşca yere bırak...

ordan esinlendiydim. olmadı di mi?

o zaman bebişe bakıp; - ağlamama hakkına da shipsin ufaklık desek?

(allah'ım hep holıvıt fılm sektorunun işi bu. beynimi ele geçirdiler bak)

ayyyyy aynı ben ha.

aaa acayip kinciyimdir. hayatta aramam surat yaparım çok pis. barışsak bile lafımı sokarım huyum kurusun.

eheheh bırakıp kaçmak da mantıklıymış evet. olası...

ayyyyy aynı ben ha.

yaaa sende öylesin demek..çok sabırsızım çok!
hamilelik beni hiç değiştirmemiş demek!

eeğer ağlamasına dayanabilecekse ,bebek ağlasa bile susana kadar kucağına almayacak!öyle öyle alışır gibime geliyo!

iyiyizz beybii iyiyizzzz...

ooo gökçe hanımlar da burdaymış. iletinizi okuyan cennetlik ben hiç rastlayamıyorum ne zamandır size efeeem

aynı işte. işin enteresanı ben magnezyum ilacı da kullnıyorum, bir gün içmesem nolurki demiştim. gördüm noolduğunu. bazen kafamı kırmak istiyorum böyle düşüncelerle dolu olduğu için. adam aksatmadan iç demiş sana, içsene işte... çok fena birşey ama ya, dayak yemişim, bacaklarıma sopayla vurulmuş gibi sanki. ben de eşimin elini sıkarken kopardım, oh olsun ona. bütün sıkıntıyı biz çekiyoz onlar sevcek kucakalrına laıp alıp, mis gibi, oh... ne güzel hayat

ben konuşmadan duramıyorum,illaki arka arka arkaya arayıp adamı çileden çıkarıcam!yoksa evde çatlarım kendi kendime!!!

kızlar araba markası olarak

cosatta
sunnybaby
kraft

hangisi en iyi sizce

Valla ben bunları hiç tanımıyom ki…
Kraftı biliyorum içlerinden bi tek, o zaman o daha iyidir diye bi mantık güdüyorum :)
Daha tanıdık ya o açıdan :)

aaa acayip kinciyimdir. hayatta aramam surat yaparım çok pis. barışsak bile lafımı sokarım huyum kurusun.

eheheh bırakıp kaçmak da mantıklıymış evet. olası...
Ben de kinciyimdir, lafımı da sokarım hiç acımam.
Ama aramıcam, arasın trip etcam diyemem.
Direkt ben arar dan dan dan söyler rahatlarım.
Annem hep şey der bana “Kızım bak adamın biri 40 sene sonra intikam almış da, tüh acele ettim demiş, az yavaş” :))))
7 aylığım ya, onun şeysi zaar.

Saat daha 5e geliyomuş yaaaa.
Bizim babuş şimdi kaçar diye düşünüyodum ki, nasıl havaya girdiysem ben de hazırlanmaya başlamışım :)
Rüzgarına aldın savurdun beni be babuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…