- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.381
Aşağıda eklenti ekle diye bi kısım var canım mesajı yazdığuın yerin altlarına doğru...
Ben de örgü örmek istiyorum ama, becerebilir miyim bilmem.
O nasıl bi izinmiş öyle 10 ağustosa kadar!Süt izinlerini filan mı toplu kullanıcan?
yaa canım hakkaten cahilmişim demekki o image dediğin yer nerde o tabloyu bile bulamadım..bana teker teker anlatırmısın canım yaa sana zahmet olacak ama
ay süper bi fikir!bende evde bütüngün can sıkıntısından patlıyorum,bende mi başlasam ne ,şöyle mavili beyazlı bi battaniye örsem oğluma!
pek beceremem öyle şeyleri,sonrada sıkılır atarım bi kenara ama bu başka !oğlum için sıkarım dişimi örerim seve seve!
canım yaaa ne tür bi ip alıcan?tığ ile mi şiş ile mi örücen banada bilgi verirmisin!
O nasıl bi izinmiş öyle 10 ağustosa kadar!Süt izinlerini filan mı toplu kullanıcan?
nasıl yani 8 hafta değil mi iznin nasıl ağustos olcak
niye kız? holıvıt filmlerinde işe yarıyordu bu...
- hey dostum sakin ol ve elindeki silahı yavaşca yere bırak...
ordan esinlendiydim. olmadı di mi?
o zaman bebişe bakıp; - ağlamama hakkına da shipsin ufaklık desek?
(allah'ım hep holıvıt fılm sektorunun işi bu. beynimi ele geçirdiler bak)
yaa canım hakkaten cahilmişim demekki o image dediğin yer nerde o tabloyu bile bulamadım..bana teker teker anlatırmısın canım yaa sana zahmet olacak ama
süt izinlerini toplu kullandırmıyorlarmış ki
ayyy şöyle evde sıkılıyorum diyenleri boğmak istiyorum
8 hafta doğum öncesi iznimi 09.01.2012 – 04.03.2012 tarihleri arasında, 8 hafta doğum sonrası iznimi 05.03.2012 – 29.04.2012 tarihleri arasında, 52 günlük yıllık iznimi 30.04.2012 – 30.06.2012 tarihleri arasında, 34 günlük süt iznimi 02.07.2012 - 09.08.2012 tarihleri arasında kullanacağımı 10.08.2012 tarihinde işbaşı yapacağımı beyan eder, bilgilerinize rica ederim.
İK böyle bi dilekçe geçti vakti geldiğinde bunu imzalıcakmışım
ayyy şöyle evde sıkılıyorum diyenleri boğmak istiyorum
8 hafta doğum öncesi iznimi 09.01.2012 – 04.03.2012 tarihleri arasında, 8 hafta doğum sonrası iznimi 05.03.2012 – 29.04.2012 tarihleri arasında, 52 günlük yıllık iznimi 30.04.2012 – 30.06.2012 tarihleri arasında, 34 günlük süt iznimi 02.07.2012 - 09.08.2012 tarihleri arasında kullanacağımı 10.08.2012 tarihinde işbaşı yapacağımı beyan eder, bilgilerinize rica ederim.
İK böyle bi dilekçe geçti vakti geldiğinde bunu imzalıcakmışım
oldu oldu çok güzelmiş..
Bizim şirket kullandırıyor valla.
Hayatım’ın şirketi de kullandırıyomuş bak.
52 günlük izni birikmiş hay maşallah.
Bizde sene içinde kullanılmayan izin yanıyo.
Eşim doğursa olurdu bak, onda vardır nerden baksan 80-90 günlük izin.
Bizim şirket kullandırıyor valla.
Hayatım’ın şirketi de kullandırıyomuş bak.
52 günlük izni birikmiş hay maşallah.
Bizde sene içinde kullanılmayan izin yanıyo.
Eşim doğursa olurdu bak, onda vardır nerden baksan 80-90 günlük izin.
canım sen hiç yıllık izin kullanamdın mı kızzzzzzzzzzz
yani 08 ocakta işi bırakıyorsun inş.
çokkk teşekür ederim canım gerçektende fikirleriniz önemli benim için..şimdi kulaklarını siyah yapmayı düşünüyorum kurdelesini kırmızı ana fon rengide beyaz olsun diyorum yani tam bir mini olsun:))))beğendinizmi şimdi gerçektende
çok güzel gerçektende ama zahmetli bişey bu şekli vermek tığdanmı? yapcan örgümü şişmi?:44:
peki 24 haftalık hamile olduğuna göre hayatım
08.01.2012 de ayrılması geç değil mi 8 hafta erken ayrılacağını varsayarsak
kalın ip ve kalın tığ ile hem çabuk bitermiş hemde beni yormazmış canım iş yerinde bir ablam varda ona sordum öyle dedi aklıma yattı benimde biraz bakalım akşam başlayım diyorum doğana kadar ancak biter zaten:))
peki 24 haftalık hamile olduğuna göre hayatım
08.01.2012 de ayrılması geç değil mi 8 hafta erken ayrılacağını varsayarsak
eşinden transfer et izinleri
geçen sene izin kullanmadım doğum iznine eklerim diye
bu sene de sadece 1 hafta kullandım doğum iznine eklerim diye
ee 2012'nin izni de var o da ekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?