2012 Şubat Anneleri

süt izinlerini toplu kullandırmıyorlarmış ki

yaa canım hakkaten cahilmişim demekki o image dediğin yer nerde o tabloyu bile bulamadım..bana teker teker anlatırmısın canım yaa sana zahmet olacak ama

şimdi buraya cevap yazdığın yer varya oraya girdiğinde yukarda şekillerin arasında tablo gibi image yazan bir kare var hemen zarf şeklinin iki yanında image yazar üstüne gelince zaten ona tıkla http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=21292132 bu kutucuk çıkar karşına form computer yazar dosyaları seçe tıkla sonra hemen altta resimleri teket teker yükle bekle yüklensin sonra tamam de..o kadar

ayyy şöyle evde sıkılıyorum diyenleri boğmak istiyorum

O nasıl bi izinmiş öyle 10 ağustosa kadar!Süt izinlerini filan mı toplu kullanıcan?

nasıl yani 8 hafta değil mi iznin nasıl ağustos olcak

8 hafta doğum öncesi iznimi 09.01.2012 – 04.03.2012 tarihleri arasında, 8 hafta doğum sonrası iznimi 05.03.2012 – 29.04.2012 tarihleri arasında, 52 günlük yıllık iznimi 30.04.2012 – 30.06.2012 tarihleri arasında, 34 günlük süt iznimi 02.07.2012 - 09.08.2012 tarihleri arasında kullanacağımı 10.08.2012 tarihinde işbaşı yapacağımı beyan eder, bilgilerinize rica ederim.

İK böyle bi dilekçe geçti vakti geldiğinde bunu imzalıcakmışım

Gidişat iyi değil gibi sankim

Bence shut up shut up desek şarkı sölesek nasıl olur acep..

şimdi buraya cevap yazdığın yer varya oraya girdiğinde yukarda şekillerin arasında tablo gibi image yazan bir kare var hemen zarf şeklinin iki yanında image yazar üstüne gelince zaten ona tıkla kutu çıkar karşına form computer yazar dosyaları seçe tıkla sonra hemen altta resimleri teket teker yükle bekle yüklensin sonra tamam de..o kadar sonra yolla bize.

Son düzenleme:
süt izinlerini toplu kullandırmıyorlarmış ki

Bizim şirket kullandırıyor valla.
Hayatım’ın şirketi de kullandırıyomuş bak.
52 günlük izni birikmiş hay maşallah.
Bizde sene içinde kullanılmayan izin yanıyo.
Eşim doğursa olurdu bak, onda vardır nerden baksan 80-90 günlük izin.

canım sen hiç yıllık izin kullanamdın mı kızzzzzzzzzzz
yani 08 ocakta işi bırakıyorsun inş.

oldu oldu çok güzelmiş..

çokkk teşekür ederim canım gerçektende fikirleriniz önemli benim için..şimdi kulaklarını siyah yapmayı düşünüyorum kurdelesini kırmızı ana fon rengide beyaz olsun diyorum yani tam bir mini olsun:))))beğendinizmi şimdi gerçektende

peki 24 haftalık hamile olduğuna göre hayatım
08.01.2012 de ayrılması geç değil mi 8 hafta erken ayrılacağını varsayarsak

eşinden transfer et izinleri

canım sen hiç yıllık izin kullanamdın mı kızzzzzzzzzzz
yani 08 ocakta işi bırakıyorsun inş.

geçen sene izin kullanmadım doğum iznine eklerim diye
bu sene de sadece 1 hafta kullandım doğum iznine eklerim diye
ee 2012'nin izni de var o da ekli

çok güzel gerçektende ama zahmetli bişey bu şekli vermek tığdanmı? yapcan örgümü şişmi?:44:

çok güzel gerçektende ama zahmetli bişey bu şekli vermek tığdanmı? yapcan örgümü şişmi?:44:

kalın ip ve kalın tığ ile hem çabuk bitermiş hemde beni yormazmış canım iş yerinde bir ablam varda ona sordum öyle dedi aklıma yattı benimde biraz bakalım akşam başlayım diyorum doğana kadar ancak biter zaten:))

benim bi tane örgüm var zaten üstünde sepet var goncalar çıkıyor içinden..hep kız olcak sandım biraz kıza kaçıyo ama kullanacağım 3 4 ay en fazla...bendemi örsem bilmiyorum hazırlarda hem uygun hem daha iyi..bilemedim şimdi..bide örgünün arkasına astar diktiricem işlemelerin ipi gözükmesin diye arkasından..inş yapan yer bulurum ..bi tane yeter dimi?:44:​

32den sonra rapor mu ne alınıyomuş onun alındığı varsayılarak yapılan bi hesaplama sanırım
çünkü ben erken çıkmak istemiyorum izne bebekle olmak istiyorum sonrasında

hadi bakalım bitane örgü şart sanırım... benimde örgü yeleğim hırkam yok hiç..

Yoo normal değil mi şubat başı görünüyor doğum doğru değil mi?

eşinden transfer et izinleri

geçen sene izin kullanmadım doğum iznine eklerim diye
bu sene de sadece 1 hafta kullandım doğum iznine eklerim diye
ee 2012'nin izni de var o da ekli

Ben bu sene daha 1 haftasını kullandım daha 1 haftam var ama onu transfer ettirmiyorlar seneye bizde.
Bu sene kullanma mecburiyeti var yanıyo yoksa.
Ben iyice ağırlaşırsam o zaman kullanırım diye sakladım.
Seneye iznim 3 hafta. Süt izinlerini de toplu kullanırım sanırım.
Aslında gün bazında verseler de uyar bana, haftada 1,5 gün ediyor sanırım ilk 6 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…