2012 Şubat Anneleri

benim annemde hep kızardı bana bu sabırsızlığımdan!huyum kurusun ama ,dediğin gibi bende aaaa aramam asla,trip yapayım ,yapamıyorum işte olmuyo!şimdi içimden çıkmadı ya yüzüme kapatması,bişey diyemedim içimde kaldı ya,akşama kadar beklesem şuracıkta çatlarım!

yaa kızlarr kızıma bebek battaniyesi örmeye karar verdim modelde buldum bitane netten sizinde fikrinizi almak istiyorum ama resim nasıl eklenir bilmiyorum yavvvv..çok mu cahilim neeeee mağdurumda mağdurummmmm yardımm edin

ahahahah olabülüüü....

Eki Görüntüle 272712

kızlar hakkınızı helal edinnn

etmiyorum ya o neeeeeee.... zati açım şurda...

Saat daha 5e geliyomuş yaaaa.
Bizim babuş şimdi kaçar diye düşünüyodum ki, nasıl havaya girdiysem ben de hazırlanmaya başlamışım :)
Rüzgarına aldın savurdun beni be babuş

atla arkama fıstık vahşi atımlan bi tur attırayım sana sitenin şerifi olaraktan. dıgıdık dıgıdık...
yeahh kamon evribadii yeahhh...

ay neyse ben kaçayım deli gibi yağıyor burda. servisci amcam da geldi.... sıyu kızlar... iyi akşamlar. öpuyorum.

canım belki önemli birşey olmuştur işyerinde akşama anlatınca pişman olursun
hem arama ki hatasını anlayabilsin zaten akşama ne kaldı ki

babuş kim ya sabahtan beri yazıyorsunuz ama ben bi anlam veremedim

Gökçenin bana hemşireden sonra taktığı isim.
Hemşirenin anlamını bilmeyenler var da o açıdan şeetti zaar.
Ben de o yüzden kendisine babuş diyorum.
Bi babuştur gidiyo aramızda işte :))))

Son düzenleme:
yaa kızlarr kızıma bebek battaniyesi örmeye karar verdim modelde buldum bitane netten sizinde fikrinizi almak istiyorum ama resim nasıl eklenir bilmiyorum yavvvv..çok mu cahilim neeeee mağdurumda mağdurummmmm yardımm edin

canım image yazan bi tablo gibi bi yer var ona tıkla url yazan tarafına tıkla resmin özelleiklerinden urlsini kopyala yapıştır yada direk form computer yazan yerden bilgisayarından yükle..

aa olur mu kız? ben hep burdayım. görmüyosundur. gerçi km uzaktan görünuyorum bu ara ama :)))

ben acıların çocuğu emrah modunda geldiğim için eve girene kadar 5buçuk 6 oluyor, ondan görmüyorumdur canım. bana basketbol topu yutmuşsun gibi duruyor diyorlar okulda. arkadan hamile olduğum hiç anlaşılmıyormuş, önümü dönünce şok olurmuş millet öyle diyorlar oğlumun teyzeleri anneyi şımartıyor işte biraz. yoksa kamyon gibin oldum. her türlü uzaktan seçiliyorum bugün balığım ilk defa teyzelerine tepki verdi, çok mutlu oldular. aynı anda karnımda 4 el dayanamadı o kadar güzel bayana çapkın bey, tekmeledi. bütün erkek arkadaşlar çığlıklara bakakaldılar

ay süper bi fikir!bende evde bütüngün can sıkıntısından patlıyorum,bende mi başlasam ne ,şöyle mavili beyazlı bi battaniye örsem oğluma!
pek beceremem öyle şeyleri,sonrada sıkılır atarım bi kenara ama bu başka !oğlum için sıkarım dişimi örerim seve seve!
canım yaaa ne tür bi ip alıcan?tığ ile mi şiş ile mi örücen banada bilgi verirmisin!

ayyy ne güzel yaa yerinde olmak isterdim şincik..

canım image yazan bi tablo gibi bi yer var ona tıkla url yazan tarafına tıkla resmin özelleiklerinden urlsini kopyala yapıştır yada direk form computer yazan yerden bilgisayarından yükle..

yaa canım hakkaten cahilmişim demekki o image dediğin yer nerde o tabloyu bile bulamadım..bana teker teker anlatırmısın canım yaa sana zahmet olacak ama

Aşağıda eklenti ekle diye bi kısım var canım mesajı yazdığuın yerin altlarına doğru...
Ben de örgü örmek istiyorum ama, becerebilir miyim bilmem.

yok beee ben kimmm macaron yemek kimm benim harcım mı

mammaaaaaa

kızlar bu arada İK tahmini doğum iznimi hesapladı ve 10 Ağustos işbaşı
üffff keşke yılsonuna kadar olaydı

O nasıl bi izinmiş öyle 10 ağustosa kadar!Süt izinlerini filan mı toplu kullanıcan?

hmm o zaman bilmiyorum :44:

bendeee

Gökçenin bana hemşireden sonra taktığı isim.
Hemşirenin anlamını bilmeyenler var da o açıdan şeetti zaar.
Ben de o yüzden kendisine babuş diyorum.
Bi babuştur gidiyo aramızda işte :))))

hımm anladım cnm

yok beee ben kimmm macaron yemek kimm benim harcım mı

kızlar bu arada İK tahmini doğum iznimi hesapladı ve 10 Ağustos işbaşı
üffff keşke yılsonuna kadar olaydı

nasıl yani 8 hafta değil mi iznin nasıl ağustos olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…