- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.361
bence en iyisi mclaren
kraft 8 çiziyo ya bazı modelleri düz yolda gitmiyo alırsan dikkat et
Valla ben bunları hiç tanımıyom ki…
Kraftı biliyorum içlerinden bi tek, o zaman o daha iyidir diye bi mantık güdüyorum :)
Daha tanıdık ya o açıdan :)
Ben de kinciyimdir, lafımı da sokarım hiç acımam.
Ama aramıcam, arasın trip etcam diyemem.
Direkt ben arar dan dan dan söyler rahatlarım.
Annem hep şey der bana “Kızım bak adamın biri 40 sene sonra intikam almış da, tüh acele ettim demiş, az yavaş” :))))
7 aylığım ya, onun şeysi zaar.
Saat daha 5e geliyomuş yaaaa.
Bizim babuş şimdi kaçar diye düşünüyodum ki, nasıl havaya girdiysem ben de hazırlanmaya başlamışım :)
Rüzgarına aldın savurdun beni be babuş
Valla ben bunları hiç tanımıyom ki…
Kraftı biliyorum içlerinden bi tek, o zaman o daha iyidir diye bi mantık güdüyorum :)
Daha tanıdık ya o açıdan :)
Ben de kinciyimdir, lafımı da sokarım hiç acımam.
Ama aramıcam, arasın trip etcam diyemem.
Direkt ben arar dan dan dan söyler rahatlarım.
Annem hep şey der bana “Kızım bak adamın biri 40 sene sonra intikam almış da, tüh acele ettim demiş, az yavaş” :))))
7 aylığım ya, onun şeysi zaar.
Saat daha 5e geliyomuş yaaaa.
Bizim babuş şimdi kaçar diye düşünüyodum ki, nasıl havaya girdiysem ben de hazırlanmaya başlamışım :)
Rüzgarına aldın savurdun beni be babuş
benim annemde hep kızardı bana bu sabırsızlığımdan!huyum kurusun ama ,dediğin gibi bende aaaa aramam asla,trip yapayım ,yapamıyorum işte olmuyo!şimdi içimden çıkmadı ya yüzüme kapatması,bişey diyemedim içimde kaldı ya,akşama kadar beklesem şuracıkta çatlarım!
mclaren 1,290 lira canım o kadarına gerek yok diye düşünüyorum
kraft için çine yaptırılıyor iyi değil diye duydum bende
babuş kim ya sabahtan beri yazıyorsunuz ama ben bi anlam veremedim
yaa kızlarr kızıma bebek battaniyesi örmeye karar verdim modelde buldum bitane netten sizinde fikrinizi almak istiyorum ama resim nasıl eklenir bilmiyorum yavvvv..çok mu cahilim neeeee mağdurumda mağdurummmmm yardımm edin
aa olur mu kız? ben hep burdayım. görmüyosundur. gerçi km uzaktan görünuyorum bu ara ama :)))
Bunu yedim deme!
etmiyorum ya o neeeeeee.... zati açım şurda...
bu ne bea akşam akşam!amannıınnn..
bu ne bea akşam akşam!amannıınnn..
ahahahah olabülüüü....
ay neyse ben kaçayım deli gibi yağıyor burda. servisci amcam da geldi.... sıyu kızlar... iyi akşamlar. öpuyorum.
yaa kızlarr kızıma bebek battaniyesi örmeye karar verdim modelde buldum bitane netten sizinde fikrinizi almak istiyorum ama resim nasıl eklenir bilmiyorum yavvvv..çok mu cahilim neeeee mağdurumda mağdurummmmm yardımm edin
ben acıların çocuğu emrah modunda geldiğim için eve girene kadar 5buçuk 6 oluyor, ondan görmüyorumdur canım. bana basketbol topu yutmuşsun gibi duruyor diyorlar okulda. arkadan hamile olduğum hiç anlaşılmıyormuş, önümü dönünce şok olurmuş millet öyle diyorlaroğlumun teyzeleri anneyi şımartıyor işte biraz. yoksa kamyon gibin oldum. her türlü uzaktan seçiliyorum bugün balığım ilk defa teyzelerine tepki verdi, çok mutlu oldular. aynı anda karnımda 4 el dayanamadı o kadar güzel bayana çapkın bey, tekmeledi. bütün erkek arkadaşlar çığlıklara bakakaldılar
canım image yazan bi tablo gibi bi yer var ona tıkla url yazan tarafına tıkla resmin özelleiklerinden urlsini kopyala yapıştır yada direk form computer yazan yerden bilgisayarından yükle..
yok beee ben kimmm macaron yemek kimm benim harcım mı
mammaaaaaa
kızlar bu arada İK tahmini doğum iznimi hesapladı ve 10 Ağustos işbaşı
üffff keşke yılsonuna kadar olaydı
hmm o zaman bilmiyorum :44:
Gökçenin bana hemşireden sonra taktığı isim.
Hemşirenin anlamını bilmeyenler var da o açıdan şeetti zaar.
Ben de o yüzden kendisine babuş diyorum.
Bi babuştur gidiyo aramızda işte :))))
yok beee ben kimmm macaron yemek kimm benim harcım mı
kızlar bu arada İK tahmini doğum iznimi hesapladı ve 10 Ağustos işbaşı
üffff keşke yılsonuna kadar olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?