- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.401
32den sonra rapor mu ne alınıyomuş onun alındığı varsayılarak yapılan bi hesaplama sanırım
çünkü ben erken çıkmak istemiyorum izne bebekle olmak istiyorum sonrasında
ayyy şöyle evde sıkılıyorum diyenleri boğmak istiyorum
aaaaaaa!niyemiş o!ben hiç alışık değilim aslında evde oturmaya!çslışmaya alışkınım ben!ama evlendikten sonra pek çalışmadım!ev hanımı oldum ya zaman geçmiyo!:)))))))
belli zamandan sonra gerçekten yapacak hiç bişey olmuyo evde!temizlikle kafayı yiyorsun sadece!
Yoo normal değil mi şubat başı görünüyor doğum doğru değil mi?
Ben bu sene daha 1 haftasını kullandım daha 1 haftam var ama onu transfer ettirmiyorlar seneye bizde.
Bu sene kullanma mecburiyeti var yanıyo yoksa.
Ben iyice ağırlaşırsam o zaman kullanırım diye sakladım.
Seneye iznim 3 hafta. Süt izinlerini de toplu kullanırım sanırım.
Aslında gün bazında verseler de uyar bana, haftada 1,5 gün ediyor sanırım ilk 6 ay.
32 haftanda doktordan çalışabilir raporu alcaksın iş yerine vercen yoksa yasak çalıştırılmamız raporsuz..
Gidişat iyi değil gibi sankim
Bence shut up shut up desek şarkı sölesek nasıl olur acep..
ayy oldumu acaba
32den sonra rapor mu ne alınıyomuş onun alındığı varsayılarak yapılan bi hesaplama sanırım
çünkü ben erken çıkmak istemiyorum izne bebekle olmak istiyorum sonrasında
Yoo normal değil mi şubat başı görünüyor doğum doğru değil mi?
ayyy bu doğum tarihleri ne kadar karışıyor dimi yıl atlıyoruz ya ondan mı acaba
32 haftanda doktordan çalışabilir raporu alcaksın iş yerine vercen yoksa yasak çalıştırılmamız raporsuz..
evet doğru tabii
ayyy şöyle evde sıkılıyorum diyenleri boğmak istiyorum
aaaaaaa!niyemiş o!ben hiç alışık değilim aslında evde oturmaya!çslışmaya alışkınım ben!ama evlendikten sonra pek çalışmadım!ev hanımı oldum ya zaman geçmiyo!:)))))))
belli zamandan sonra gerçekten yapacak hiç bişey olmuyo evde!temizlikle kafayı yiyorsun sadece!
oda doğru ama inan çalışmaktanda sıkılıyor insan hergün aynı tempo aynı maraton..benim çalışma hayatım aralıkta son buluyor inş....inş bi daha çalışmak zorunda kalmam..oğluşumu büyütürüm inş..
oda doğru ama inan çalışmaktanda sıkılıyor insan hergün aynı tempo aynı maraton..benim çalışma hayatım aralıkta son buluyor inş....inş bi daha çalışmak zorunda kalmam..oğluşumu büyütürüm inş..
sanırım benimde öyle olacak
aaaaaa bu örneği nasıl yapıcan!maharetlisin anlaşılan!ayy oldumu acaba
keşke kocam da bana;
"Evinin kadın çocuklarımın anası olmanı istiyorum ulennnn"
diye bi şekil yapsa süper olurdu valla
aaaaaa bu örneği nasıl yapıcan!maharetlisin anlaşılan!
bene de bi ev kadını olaraktan hiç öyle mahaterlerim yoktur!
ama haraşo yu biliyorum ben bitek!!!:))
ondn yapsam olmazmı?
sen bana ipin markasını ,numarasını,bide tığın numarasanı versene!
allaah gönlüne göre versin arkadaşım.bende oğlum biraz büyüsün belki çalışırım diyorum ama hayat ne gösterir bilemem !
aaaaaa bu örneği nasıl yapıcan!maharetlisin anlaşılan!
bene de bi ev kadını olaraktan hiç öyle mahaterlerim yoktur!
ama haraşo yu biliyorum ben bitek!!!:))
ondn yapsam olmazmı?
sen bana ipin markasını ,numarasını,bide tığın numarasanı versene!
sanırım benimde öyle olacak
bizde kuzularımızı büyütürüz özgecim.. yeterki allahım yardımcımız olsun inş...
allaah gönlüne göre versin arkadaşım.bende oğlum biraz büyüsün belki çalışırım diyorum ama hayat ne gösterir bilemem !
hayırlısı artık..eşlerimize çok iş düşüyor...:18:
hadi bakalım bitane örgü şart sanırım... benimde örgü yeleğim hırkam yok hiç..
valla benimde babaanne yeteneksiz onun elinden hırkaydı yelek işi gelmez örgü olarak annemde yapar ama şu sıralar babamı yeni kaybettiğimiz için kendini tam toparlayamadı ben yapsın istemiyorum bende ya ördürecem yada yelek tarzı şeyleri hazzır alacam canım napalım idare edecez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?