2012 Şubat Anneleri

32den sonra rapor mu ne alınıyomuş onun alındığı varsayılarak yapılan bi hesaplama sanırım
çünkü ben erken çıkmak istemiyorum izne bebekle olmak istiyorum sonrasında

32 haftanda doktordan çalışabilir raporu alcaksın iş yerine vercen yoksa yasak çalıştırılmamız raporsuz..

biz de kullanabiliyosun o güzel oluyo

32 haftanda doktordan çalışabilir raporu alcaksın iş yerine vercen yoksa yasak çalıştırılmamız raporsuz..

işte o raporu alıcam tabii yoksa olmuyo galiba

bu arada yerime gelecek kişi 14 Kasım'da burda
Allah'tan işi biliyo daha önce bizim şirkette çalışan kız arkadaş

32den sonra rapor mu ne alınıyomuş onun alındığı varsayılarak yapılan bi hesaplama sanırım
çünkü ben erken çıkmak istemiyorum izne bebekle olmak istiyorum sonrasında

hımm anladım yani senin 08.01 37 haftalıkken falan oluyor öyle mi

keşke kocam da bana;

"Evinin kadını çocuklarımın anası olmanı istiyorum ulennnn "

diye bi şekil yapsa süper olurdu valla

Son düzenleme:

tuhafiyeci gibi ....ipin nosu tığın nosu alemsiniz valla........

mesaim bitti ve oğlumla evimize gidiyoruz. size her zaman cevap yazıp sohbetlere tam olarak katılamasam da hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum. az önce eşim aradı dedim ki "kızlar olmasa ben 9 ay ne yapardım nasıl geçerdi, o bile tanıyor artık sizi oyelkenin ikizleri olacağını, bblauun doktorumuz olduğunu, adengökçenin beni çok güldürdüğünü, dünyamın o tatlı masum içten yazılarını ............ ve şuan daha aklıma gelmeyen ama hep hatırımda olan tüm arkadaşlarımı çok sevdim. allaha emanet olun. sabah yine sizlerleyim.hoşçakalın

çokta maharet gerektiren bişey değil canım zaten büyütüp çıktısını alınca hangi delikte ne örülecek onu ayarlayabiliyoruz canımcım..sende yaparsın bence şimdi kış akşamları uzun oluyor değerlendireyim dedim.ip ve tığı bu akşam sanırım alamam kayınvalidemler geleceklermiş ama alınca hemen yazarım sanada eğer beğendiysen yardımcı olurum canım

hadi bakalım bitane örgü şart sanırım... benimde örgü yeleğim hırkam yok hiç..

valla benimde babaanne yeteneksiz onun elinden hırkaydı yelek işi gelmez örgü olarak annemde yapar ama şu sıralar babamı yeni kaybettiğimiz için kendini tam toparlayamadı ben yapsın istemiyorum bende ya ördürecem yada yelek tarzı şeyleri hazzır alacam canım napalım idare edecez artık

napalım idare ederiz.....senin kuzun daha 19 haftalık sanırım..tekmeleri başlamadı dimi..benim 20de başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…