- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.421
keşke kocam da bana;
"Evinin kadını çocuklarımın anası olmanı istiyorum ulennnn"
diye bi şekil yapsa süper olurdu valla
mesaim bitti ve oğlumla evimize gidiyoruz. size her zaman cevap yazıp sohbetlere tam olarak katılamasam da hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum. az önce eşim aradı dedim ki "kızlar olmasa ben 9 ay ne yapardım nasıl geçerdi, o bile tanıyor artık sizi oyelkenin ikizleri olacağını, bblauun doktorumuz olduğunu, adengökçenin beni çok güldürdüğünü, dünyamın o tatlı masum içten yazılarını ............ ve şuan daha aklıma gelmeyen ama hep hatırımda olan tüm arkadaşlarımı çok sevdim. allaha emanet olun. sabah yine sizlerleyim.hoşçakalın
bizde kuzularımızı büyütürüz özgecim.. yeterki allahım yardımcımız olsun inş...
inşallah canım bide laf aramızda inş.maddi sıkıntımız olmaz biz çalışmayınca
ayyy canımmm daha çok gelll bizimle muhabbet ett iyi akşamlar
inşallah canım bide laf aramızda inş.maddi sıkıntımız olmaz biz çalışmayınca
inş cnm inş....o nedenle dedim eşlerimize çok iş düşüyo diye..senin 3 tane olcak bide.. 5 kişi..zor valla...bende kiradayım 3 kişi olcaz toplam..eşimin iş yerininde durumu belli değil şuan valla inş doğuma kadar bi aksilik çıkmazda...:18:
mesaim bitti ve oğlumla evimize gidiyoruz. size her zaman cevap yazıp sohbetlere tam olarak katılamasam da hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum. az önce eşim aradı dedim ki "kızlar olmasa ben 9 ay ne yapardım nasıl geçerdi, o bile tanıyor artık sizi oyelkenin ikizleri olacağını, bblauun doktorumuz olduğunu, adengökçenin beni çok güldürdüğünü, dünyamın o tatlı masum içten yazılarını ............ ve şuan daha aklıma gelmeyen ama hep hatırımda olan tüm arkadaşlarımı çok sevdim. allaha emanet olun. sabah yine sizlerleyim.hoşçakalın
napalım idare ederiz.....senin kuzun daha 19 haftalık sanırım..tekmeleri başlamadı dimi..benim 20de başladı
ayyy canımmm daha çok gelll bizimle muhabbet ett iyi akşamlar
inş cnm inş....o nedenle dedim eşlerimize çok iş düşüyo diye..senin 3 tane olcak bide.. 5 kişi..zor valla...bende kiradayım 3 kişi olcaz toplam..eşimin iş yerininde durumu belli değil şuan valla inş doğuma kadar bi aksilik çıkmazda...:18:
allah kolay bir yol gösterir inşallah bize de zorluk çekmeyiz
bebişlerimize bakarız sıcacık evimizde mutlu mesut
evet canım 19 haftalık oldu..ama benim kızım erken kıpırdadı 14 haftayı bitirdi ben hissetmeye başladım.hatta doktora gittik eşimle korktuk acaba bir sorunmu vardır diye ama doktorumda güldü sanırım genetik birşey dedi babasına çekmiştir dedi eşim futbolcu benim:)))erkek gibi kuvvetli bir kızım olacak canım inşallah
güle güle..benim adımı hatırlayamadın ama olsun,darılmam!
sende allaha emanet ol!
beşimde bana akşam gelince bugün neler yaptın dediğinide o gün dışarı çıkmamışsam 'kulüpteydim 'derim hep!:))
o da biliyo artık ne kulübü olduğunu!:))))
Bu çok güzel de bunu bi insan evladı öremez ya sanırsam.
En azından benim gibisi.
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize iyi bakın
allah seni ne etsin ...koptumm
ne talan söyliyim kocamda bana hiiiç öyle bişey demedi,bana bıraktı ama ben bu yolu seçtim!(geçici olaraktan)
ben maalesef çalışmak zorundayım
ev kredisi ödüyoruz
evlendik 8 ay sonra ev aldık
Allah olmayanlara da versin
o yüzden mecbur çalışıyorum
önümüzdeki ay 7 yıl kalcak kredinin bitmesine
doğum izninde 6 yıl inşallahhhh
2 yıl daha çalışsam 4 yıl
sonra tazminatımı alı çıksam tazminatımla kapatır mıyım acaba
by byyy şeker iyi bak kuzularımaa..
topiğimizdeki hazelimm kim yavvv gitmiyor ordan gelmiyorda
ben maalesef çalışmak zorundayım
ev kredisi ödüyoruz
evlendik 8 ay sonra ev aldık
Allah olmayanlara da versin
o yüzden mecbur çalışıyorum
önümüzdeki ay 7 yıl kalcak kredinin bitmesine
doğum izninde 6 yıl inşallahhhh
2 yıl daha çalışsam 4 yıl
sonra tazminatımı alı çıksam tazminatımla kapatır mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?