2012 Şubat Anneleri

ayyy canımmm daha çok gelll bizimle muhabbet ett iyi akşamlar

Bu çok güzel de bunu bi insan evladı öremez ya sanırsam.
En azından benim gibisi.[/QUOTE]

yoook canım inan tane tane delikleri gözüküyor örebilirsin sende extra yetenek gerektirmiyor gerektirseydi ben yapamazdım inan:)))çünkü bendede maharet yok öyle fazla fazla..zaten işten arta kalan zamanlarımda yapacam bakalım kısmetse doğuma kadar biter:))

Ayy canım benim ya...
Sabah görüşürüz, oğluşunu öperim

napalım idare ederiz.....senin kuzun daha 19 haftalık sanırım..tekmeleri başlamadı dimi..benim 20de başladı

evet canım 19 haftalık oldu..ama benim kızım erken kıpırdadı 14 haftayı bitirdi ben hissetmeye başladım.hatta doktora gittik eşimle korktuk acaba bir sorunmu vardır diye ama doktorumda güldü sanırım genetik birşey dedi babasına çekmiştir dedi eşim futbolcu benim:)))erkek gibi kuvvetli bir kızım olacak canım inşallah

güle güle..benim adımı hatırlayamadın ama olsun,darılmam!
sende allaha emanet ol!
beşimde bana akşam gelince bugün neler yaptın dediğinide o gün dışarı çıkmamışsam 'kulüpteydim 'derim hep!:))
o da biliyo artık ne kulübü olduğunu!:))))

aa maşallah bayağı erken anlamışın sen yok anam benimki uslu olcak inş 19da bşladı pıt pıta...daha yeni yenide sıklaştık .çok güzel bişey ama dimi......hadi bitir battaniyeyi aralığa kadarda bende göreyim burdayken..

Bu çok güzel de bunu bi insan evladı öremez ya sanırsam.
En azından benim gibisi.

yoook canım inan tane tane delikleri gözüküyor örebilirsin sende extra yetenek gerektirmiyor gerektirseydi ben yapamazdım inan:)))çünkü bendede maharet yok öyle fazla fazla..zaten işten arta kalan zamanlarımda yapacam bakalım kısmetse doğuma kadar biter:))[/QUOTE]

ama sen bana niye hala numaralrı vermiyosun ki ama yaaa!!!!

iki oldu soruyorum sana1

allah seni ne etsin ...koptumm

ne talan söyliyim kocamda bana hiiiç öyle bişey demedi,bana bıraktı ama ben bu yolu seçtim!(geçici olaraktan)

ben maalesef çalışmak zorundayım
ev kredisi ödüyoruz
evlendik 8 ay sonra ev aldık
Allah olmayanlara da versin
o yüzden mecbur çalışıyorum
önümüzdeki ay 7 yıl kalcak kredinin bitmesine
doğum izninde 6 yıl inşallahhhh
2 yıl daha çalışsam 4 yıl
sonra tazminatımı alı çıksam tazminatımla kapatır mıyım acaba

evmi? aldın..bizimde olur inş evimiz.....

topiğimizdeki hazelimm kim yavvv gitmiyor ordan gelmiyorda

hazelim benim cıkış yapamayı unutuyorum genellikle pek bişey yazamıyorum.... siz hepiniz birbirinizi tanıyosunuz galiba muhabbetiniz cok sıkı fıkı olunca araya giremiyoruz... tabi sonradan katılınca aranıza.. sohbetinize biraz fransız kalıyorum

bizde vizimkiler ve eşimin ailesi yardım etmeseydi bu devirde ikimizin maaşıyla hemen eve girmeyi cesaret edemezdik heralde.
evinde hayırlı olsun canım..güle güle otur bebeğini büyüt..

benim olan darısı sana ve herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…