2012 Şubat Anneleri

varmı_? bebek cnm gel sende şubat annesiysen öyle şey olurmu burası tüm şubat hamişlerinin yeri atlayı ver ortaya....

evmi? aldın..bizimde olur inş evimiz.....

evet canım Allah size de nasip etsin inşallahhhh

hadi kaçtım herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

ben de kaçıyorum

canım ben de sonradan geldim ocak annelerinden transfer oldum
yabancılık hissetme bence ben de tanımıyorum hiçbirini
Azelya hariç onu evlenmeden önce teeee çeyiz topiğinden tanıyom :13:

kızlar bi bebek battaniyesi buldum erkek için kızada olur mavileri pembe yaparsınız..örgü bilenlere..

Son düzenleme:

sen gel yinede,biz aramııza senide alırız tatlım..
hem herkes burda tanıştı zaten,önceden değil yani!:))
hoşgeldiiinn..

ama sen bana niye hala numaralrı vermiyosun ki ama yaaa!!!!

iki oldu soruyorum sana1[/QUOTE]

canımcım daha almadım ki ip ve tığı ondan veremedim sana alır almaz verecem hemen canım benimmm

yok canım bizim bi tek 3,5 milyar sanırım kendi babam verdi o da alımsatıma gitti zaten
ki annemde babamda olsa verirlerdi
kaynanamdan da kol saati geldi
Amin canım inşallah sen de kendi evinde huzur içinde büyüt bebeğini

evet canımm çok erken kımıldadı gerçektende bizde çok şaşırdık ama herkes dedim ya eşime yoruyor duyduklarında ..hemde nasıl güzel bişey tarifi yok 2 gündür çok hareketli değil içim gidiyor acaba kızım nasıl diye

Evet aynen biz de ev kredisi ödüyoruz.
Araç kredisi de var. hadi o kadar önemli değil de ev uzun vadeli.
Dolayısıyla çalışmama yada uzun ara verme gibi lüksüm yok.
Zaten de imkanım olsa da çalışırdım gibime geliyo…
Allah yardım eder inşallah da çok zorluk çekmeyiz bebeklerimizi bakmakta, hep çalışıp hem eve yetmekte.

bende merak ediyorum oğlumu...:44:.... çukulata ye kımıldar canım..benimki dün bi vurdu yerken..sanki çok güzel dedi anneye..

amin canım sağol..benim kaynanamlarda allah razı olsun yardım ettiler ama sonrasındada geri almaya başladılar,yavaştan yavaştan!
bak soldn soldan geldiler yine!

varmı_? bebek cnm gel sende şubat annesiysen öyle şey olurmu burası tüm şubat hamişlerinin yeri atlayı ver ortaya....

var 21 haftalık hamileyim oglum olacak nasipse fırsat buldukça giriyorum zaten....ilk hamileliğim cok bilgi edindim sayenizde ....ankarada yasıyorum burda bi tane arkadasım var sadece...... ama buraya girince daha cok arkadas edinebilecegimi umuyorum inşallah zamanla olur..... kıyafetler bölümüne falan bakıyorumda cok güzel seyler var bende aldıklarımı gösretmek istiyorum ama bilgisayarımda sorun var malesef resim yükleyemiyorum

bende merak ediyorum oğlumu...:44:.... çukulata ye kımıldar canım..benimki dün bi vurdu yerken..sanki çok güzel dedi anneye..

çikoltayı çok severim ama hamile kaldıktan sonra pek yiyemez oldum çünkü hemen miğdemi yakmaya başlıyor valla..benim kızda yemeğe başlarım 5 dk içinde bir oyana bir buyana döner dururdu şimdi 2 gündür ufak tefek dokunmalar yapıyor sadece uslandımı naptı

kızlar ben çıkıyorum akşama ağır top misafirim var malum kaynanam gelecekmişancak giderimmm.hepinizi çook öptüm yarın görüşürüzzz

hoşgeldin cnm iyi yaptın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…