- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.441
hazelim benim cıkış yapamayı unutuyorum genellikle pek bişey yazamıyorum.... siz hepiniz birbirinizi tanıyosunuz galiba muhabbetiniz cok sıkı fıkı olunca araya giremiyoruz... tabi sonradan katılınca aranıza.. sohbetinize biraz fransız kalıyorum
evmi? aldın..bizimde olur inş evimiz.....
hadi kaçtım herkese iyi akşamlar
hazelim benim cıkış yapamayı unutuyorum genellikle pek bişey yazamıyorum.... siz hepiniz birbirinizi tanıyosunuz galiba muhabbetiniz cok sıkı fıkı olunca araya giremiyoruz... tabi sonradan katılınca aranıza.. sohbetinize biraz fransız kalıyorum
yoook canım inan tane tane delikleri gözüküyor örebilirsin sende extra yetenek gerektirmiyor gerektirseydi ben yapamazdım inan:)))çünkü bendede maharet yok öyle fazla fazla..zaten işten arta kalan zamanlarımda yapacam bakalım kısmetse doğuma kadar biter:))
bizde vizimkiler ve eşimin ailesi yardım etmeseydi bu devirde ikimizin maaşıyla hemen eve girmeyi cesaret edemezdik heralde.
evinde hayırlı olsun canım..güle güle otur bebeğini büyüt..
benim olan darısı sana ve herkese..
aamaşallah bayağı erken anlamışın sen yok anam benimki uslu olcak inş 19da bşladı pıt pıta...daha yeni yenide sıklaştık .çok güzel bişey ama dimi.. ....hadi bitir battaniyeyi aralığa kadarda bende göreyim burdayken..
ben maalesef çalışmak zorundayım
ev kredisi ödüyoruz
evlendik 8 ay sonra ev aldık
Allah olmayanlara da versin
o yüzden mecbur çalışıyorum
önümüzdeki ay 7 yıl kalcak kredinin bitmesine
doğum izninde 6 yıl inşallahhhh
2 yıl daha çalışsam 4 yıl
sonra tazminatımı alı çıksam tazminatımla kapatır mıyım acaba
ama sen bana niye hala numaralrı vermiyosun ki ama yaaa!!!!
iki oldu soruyorum sana1
evet canımm çok erken kımıldadı gerçektende bizde çok şaşırdık ama herkes dedim ya eşime yoruyor duyduklarında ..hemde nasıl güzel bişey tarifi yok 2 gündür çok hareketli değil içim gidiyor acaba kızım nasıl diye
yok canım bizim bi tek 3,5 milyar sanırım kendi babam verdi o da alımsatıma gitti zaten
ki annemde babamda olsa verirlerdi
kaynanamdan da kol saati geldi
Amin canım inşallah sen de kendi evinde huzur içinde büyüt bebeğini
canımcım daha almadım ki ip ve tığı ondan veremedim sana alır almaz verecem hemen canım benimmm
varmı_? bebek cnm gel sende şubat annesiysen öyle şey olurmu burası tüm şubat hamişlerinin yeri atlayı ver ortaya....
bende merak ediyorum oğlumu...:44:.... çukulata ye kımıldar canım..benimki dün bi vurdu yerken..sanki çok güzel dedi anneye..
var 21 haftalık hamileyim oglum olacak nasipse fırsat buldukça giriyorum zaten....ilk hamileliğim cok bilgi edindim sayenizde ....ankarada yasıyorum burda bi tane arkadasım var sadece...... ama buraya girince daha cok arkadas edinebilecegimi umuyorum inşallah zamanla olur..... kıyafetler bölümüne falan bakıyorumda cok güzel seyler var bende aldıklarımı gösretmek istiyorum ama bilgisayarımda sorun var malesef resim yükleyemiyorum
kızlar ben çıkıyorum akşama ağır top misafirim var malum kaynanam gelecekmişancak giderimmm.hepinizi çook öptüm yarın görüşürüzzz
ağır topallah yardımcın olsun hadi byy by bakalımm..kolay gele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?