2012 Şubat Anneleri

mideni yakıyorsa fenaa tabi yeme o zaman o çok kötü oluyo..bigün yaşadım ben onu su içe içe anca dindirebildim...bazıları yanmaya saçı çıkıyor diyor ama hurafemi gerçekmi? bilmiyorum tabi....hergünleri aynı olmuyor zaten...

bulantım geçti şükürler olsunda ama şu miğde yanması hala geçmedi canım yaa cidden çok berbat bişey..yemek borum cayır cayır kavruluyor resmen o sebeple 6 kg verdim ben zaten yemek yemekten soğumuştum bir dönem ama gene kalmadı eskisi kadar şükürler olsun..evet saçı çıkar derler bakalım doğunca görcezz benimki kıl yumağı gibi doğar ozamanayy çenem düştü gene yaaaa çıkamadım bi

allah yardımcın olsun az az sık sık yee yanma oluyorsa cnm bide su iyi geldi bana dene bakalım.. yanma oldukça...hadi git git top patlar yoksa evde...

bende kaçar sıkıldım azda yoruldum yaza yaza biraz zampik yapim tvde.. bu akşam fatmagülüm var..bakalım kerimle bişey olcakmı? byy byy kızlar ....yazanlar yazmayanlar..hayırlı akşamlar..:79::79:79:

güzel haberlerle dönmek nasip olsun hepimize inş...byyyyyyyyyyy

Selaamm... bugun seker yuklemesi yaptırdım hem aclik hem tokluk normal cikti, keske azicik daha dusuk olsaymis ama gene de iyiymis. Iki saat beklerken de uyumusum saolsunlar guzel ayarlamislar hamile ve ac karna iki saat bekleyenlere yatabilen koltuk ayarlamıslar ayaklarimi da uzattim ohh...
Bu arada sekerli suyu içmede hic bir zorluk yokmus abartmislar yani diktim kafaya bir kerede bitti gitti. Insallah dogumdan sonra da ayni seyi soylerim , amaaan ne varmis buyutecek derim
Ultrasona gidenlere bol sans diliyorum bebiklerinizi de opuyorum.... :79:

Oyyyyy maşallah 41 kere Gözünaydın canım ya, bende savdım sıramı geldim

alla alla konu ne idi peki geçmişi okuma şansım yokki azoşa ne olmuş kimle kimin arasında geçmiş biilemedim siteyi kapatmasalar bari kızlarr

Azoş mu yok yaw benim alakam yok ben okudum o kadar

Anaaammm işte normal doğum yapmış biri Gerçi benim bebiş hala ters duruyor, böyle devam ederse sezeryan yolları gözüküyor ama hala umudum var..Neyse konuya geleyim; ikinciyi normal mi doğurcan? Normal doğurcaksan anlarım ki normalden korkmamak lazım

selam kizlar naber nasil gidiyor

ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile

Selam canım hoşgeldin gözünaydın

Tüh üzüldüm senin adına..Keşke geçen sefer girdiğin işi bırakmasaydın

kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:

Ohh kebap valla ya :) Bol bol gezmişsinizdir siz şimdi, bana ne bende gezdim bugün hastaneden sonra hıh

azelyamın bugün 4 boyutlusu vardı ne yaptı acep merak ediyorum yaaa:44:

Çok şükür herşey iyi çıktı canım.

eheheh azoş gelemedi.

aile boyu gittiler ya gitmişken doktor hepsine mi baktı naptı acaba?

Zaaaaa :)) Kız radyoloji uzmanı çok kafa adamdı he, bizi gördü "gençturkcelli misiniz, ona göre indirim alıcam, yoksa seyirlik ücreti alırım ekstradan" dedi

Evet ben bilmiyorum ki onun doktorunun ismini.
Mesela babuşla kuzenik ama onun doktorunun ismini de bilmiyorum.
Ama azoşunki mükremin onu biliyorum.
Annesinin adını da biliyorum onun :)

Zaaaaaaa Mükremin de yakıştı adama :)) Ama aslı Mükerrem

anlatmam ya özel.. özel hayata biraz saygı.. azo muyum ben yaaa:))) gerisi hadi akşam olsun evimizde buluşalım... seni özledim vs. ler lar...

Ben özelimi mi anlattım ne zaman Ayrıcana hepimiz azoyuz!

kız hoşuma gitti işte anla da. ahehaaaaa ahehaaa..
1 kocam
2 oğlum
3 yardımcım
4 temizlikcim
5 bakıcım

Aman yarabbi dejavu oldum

Yok anacım almayalım biz, face kuranlar yüzünden kkda topicler dağılıyor, biz iyiyiz burda sizi de bekleriz

Çok pis alındım "ve şu an aklına gelmeyenler" buyrun benim

amin canım sağol..benim kaynanamlarda allah razı olsun yardım ettiler ama sonrasındada geri almaya başladılar,yavaştan yavaştan!
bak soldn soldan geldiler yine!

:)))) Bugün yorumlarına çok güldüm, Allahda seni güldürsün.

Ankara'da yaşıyorsan Nazome ve Layla1195 buluşurlarken seni de alırlar

Selam, gözünaydın

Hatunlar 50 sayfa kaynatmışsınız ya

canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

Ve şimdi anlatayım;

1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasona Doktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti

Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu 760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..

Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm

Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.

Benden bu kadar kızlar

canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

Canım amniyoinfüzyon ne demek? Nasıl oluyor ve ne için yapılıyor faydası nedir?
2 ay yaşasa diye düşünme, bu haftalarda doğup yaşayan çok bebek biliyorum, yeter ki Allah ömür yazmış olsun...

Canım amniyoinfüzyon ne demek? Nasıl oluyor ve ne için yapılıyor faydası nedir?
2 ay yaşasa diye düşünme, bu haftalarda doğup yaşayan çok bebek biliyorum, yeter ki Allah ömür yazmış olsun...

daha canımıniçi benım kı beş buçuk aylık..
amnıyon sıvısı 4cm olacağına 2cm miş
amnıyoinfizyon sıvı vermek..
enjektörle sıvı verecekler göbeğimden.
bebeğimin sıvısı çok azalmışş.
yaşaması bıle imkansız bu şekılde olursaa dediler.
en son çareymış
yarın yaptıracam işte
hakkımızda hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…