- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.461
çikoltayı çok severim ama hamile kaldıktan sonra pek yiyemez oldum çünkü hemen miğdemi yakmaya başlıyor valla..benim kızda yemeğe başlarım 5 dk içinde bir oyana bir buyana döner dururdu şimdi 2 gündür ufak tefek dokunmalar yapıyor sadece uslandımı naptı
hem yükte hem pahada ağır şekerim boşa demedim kendisi 110 kilocuk
mideni yakıyorsa fenaa tabi yeme o zaman o çok kötü oluyo..bigün yaşadım ben onu su içe içe anca dindirebildim...bazıları yanmaya saçı çıkıyor diyor ama hurafemi gerçekmi? bilmiyorum tabi....hergünleri aynı olmuyor zaten...
110 mu? maşallah ne yapmış öylee amannnn
bulantım geçti şükürler olsunda ama şu miğde yanması hala geçmedi canım yaa cidden çok berbat bişey..yemek borum cayır cayır kavruluyor resmen o sebeple 6 kg verdim ben zaten yemek yemekten soğumuştum bir dönem ama gene kalmadı eskisi kadar şükürler olsun..evet saçı çıkar derler bakalım doğunca görcezz benimki kıl yumağı gibi doğar ozamanayy çenem düştü gene yaaaa çıkamadım bi
herkese iyi akşamlar bende kacıyım cıkış yapıyım bu sefer..... yanlış anlasılıyo yoksa .by byyy
bu sefer valla gittimmmmmmmmmmmmmmmmmm çookk öptümmmmmm
off off nie benim böle sancım oluoo yaaaa
yehuuuuuuu ben geldim kızlar koşturdum resmen ama yinede bu saate kaldım çirkin oğlumu gördüm sonunda işte fotoları
25cm 387gr cıkkkk babası kılıklı zayıf olcak(((
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
alla alla konu ne idi peki geçmişi okuma şansım yokki azoşa ne olmuş kimle kimin arasında geçmiş biilemedim siteyi kapatmasalar bari kızlarr
günaydınnn güzel hatunlarr :)) dün nelerr konustunuzz öleee abowwww..aksam okurken öldüm gülmektenn..halen aklınıza takılan sorular varsa normal doğum yapmıs biri olarak ben size anlatayım ne kadar dikiliyo nasıl oluyooo :)))
selam kizlar naber nasil gidiyor
ben az önce doktordan geldim ayrintili usg ye girdik hersey yolunda cok sükür
bebegim 25 cm ve 470 gr olmus bile
tünaydın kıslarr sabah sabah moralim bozuldu kaç zamandır girmek istediğim bir iş wardı...gebe kalmadan önce başwurdum bugün sabah aradılar gelin başlayın diee akciğer filmi felan istediler ama gebe olduğumu bilmiolardı bende söledim gebeyim diee olmaz diyip kapattılar teli yaa çok üzüldümm
kızlar ben şincik hazırlanıyım nazomla alışveriş merkezine gidip bebeişlere ciciler bakacaz akşama kadar gezelim diyoruz kocalar olmadan:13::13::13:
azelyamın bugün 4 boyutlusu vardı ne yaptı acep merak ediyorum yaaa:44:
eheheh azoş gelemedi.
aile boyu gittiler ya gitmişken doktor hepsine mi baktı naptı acaba?
Evet ben bilmiyorum ki onun doktorunun ismini.
Mesela babuşla kuzenik ama onun doktorunun ismini de bilmiyorum.
Ama azoşunki mükremin onu biliyorum.
Annesinin adını da biliyorum onun :)
anlatmam ya özel.. özel hayata biraz saygı.. azo muyum ben yaaa:))) gerisi hadi akşam olsun evimizde buluşalım... seni özledim vs. ler lar...
kız hoşuma gitti işte anla da. ahehaaaaa ahehaaa..
1 kocam
2 oğlum
3 yardımcım
4 temizlikcim
5 bakıcım
slm arkadaşlar güzel annişler nasılsınız
face deki grubumuza hepinizi beklıyoruz bende 27+2 haftalık hamileyim oradada paylaşımlarınızı beklıyoruz
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linki bu arkadaşlar görüşmek üzere..
mesaim bitti ve oğlumla evimize gidiyoruz. size her zaman cevap yazıp sohbetlere tam olarak katılamasam da hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum. az önce eşim aradı dedim ki "kızlar olmasa ben 9 ay ne yapardım nasıl geçerdi, o bile tanıyor artık sizi oyelkenin ikizleri olacağını, bblauun doktorumuz olduğunu, adengökçenin beni çok güldürdüğünü, dünyamın o tatlı masum içten yazılarını ............ ve şuan daha aklıma gelmeyen ama hep hatırımda olan tüm arkadaşlarımı çok sevdim. allaha emanet olun. sabah yine sizlerleyim.hoşçakalın
amin canım sağol..benim kaynanamlarda allah razı olsun yardım ettiler ama sonrasındada geri almaya başladılar,yavaştan yavaştan!
bak soldn soldan geldiler yine!
var 21 haftalık hamileyim oglum olacak nasipse fırsat buldukça giriyorum zaten....ilk hamileliğim cok bilgi edindim sayenizde ....ankarada yasıyorum burda bi tane arkadasım var sadece...... ama buraya girince daha cok arkadas edinebilecegimi umuyorum inşallah zamanla olur..... kıyafetler bölümüne falan bakıyorumda cok güzel seyler var bende aldıklarımı gösretmek istiyorum ama bilgisayarımda sorun var malesef resim yükleyemiyorum
Selaamm... bugun seker yuklemesi yaptırdım hem aclik hem tokluk normal cikti, keske azicik daha dusuk olsaymis ama gene de iyiymis. Iki saat beklerken de uyumusum saolsunlar guzel ayarlamislar hamile ve ac karna iki saat bekleyenlere yatabilen koltuk ayarlamıslar ayaklarimi da uzattim ohh...
Bu arada sekerli suyu içmede hic bir zorluk yokmus abartmislar yani diktim kafaya bir kerede bitti gitti. Insallah dogumdan sonra da ayni seyi soylerim , amaaan ne varmis buyutecek derim
Ultrasona gidenlere bol sans diliyorum bebiklerinizi de opuyorum.... :79:
canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Canım amniyoinfüzyon ne demek? Nasıl oluyor ve ne için yapılıyor faydası nedir?
2 ay yaşasa diye düşünme, bu haftalarda doğup yaşayan çok bebek biliyorum, yeter ki Allah ömür yazmış olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?