2012 Şubat Anneleri

Peki canım sana sıvı vereceklerse o zaman bu iyi birşey dimi, yani sıvısız kalmıcak bebek? Canım bu akşam geç çıkıcam işten ama yarın senin için namaz kılıp dua edicem, Allah kabul etsin, sende ne olur en iyisini düşün.
Bizi haberdar et emi?

allah razı olsun canım benım çok sağolasın..
umarım ıyı olur hayırlısı..
hem amnıyosentez yapacaklar hem amnıyoinfüzyon..
üniversite hastanesinde 2kişiye yapmışlar bırının bebeği 1 ay yaşamış diğeri kayıp bı daha gelmemiş..
en son çare dediler ..
yapacağımız bi şey yok canım benım..

Yarın herşey belli olacak yani? O zaman bu akşam verdiğim sözü tutarım ben canım saat kaç olursa olsun tüm dualarım seninle, Allah inşallah sana bağışlar bebeğini, herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerle gelirsin.1 ay daha dayanırsa zaten 6.5 aylık oluyor sezeryanla alırlar yaşar, çok umutluyum ben üzmicek bizi kuzu.

24 haftalıkken nöbet tutulmuyor, ben 2 haftadır tutmuyorum.

canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

dualarımız seninle arkadaşım, inşallah verdikleri sıvıyla dayanır meleğin

sorun çıkmamış, gözün aydın

KAHOGULO
canımmm,canımmm..
allah yar ve yardımcın olsun bitanem,alah bebeğine uzun ömürler versin,kucağında görmeyi nasip etsin inşallah..
okurken çok duygulandım,kendimi tutamadım hatta,ama daha hiç bişey bitmiş değil,sende kendini bırakma,bol bol dua et olurmu!bizde burdan bol bol dua edicez canım..keşke daha fazlasını yapabilsek..allh büyük,ümidini yitirme..,

AZELYA
çok sevindim canım.hayırlı haberlerle döndün,gözün aydın arkadaşım..maşallah diyeyim..

canlar ıyı akşamlar
sonuçlarım yıne olumsuz
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. dualarımız seninle. inşallah herşey çok güzel olacak

maşallah 760 gr mı olmuş kuzu? boyu da uzuncana gibi geldi ay ben de çok merak ediyorum. inşallah 22sinde şeker için randevumda 4d ile görürüm ben de

ROSESSS canım ben de tutmuyordum şimdiye kadar. ama 6ay bitimine kadar tutuluyor dediler. bu hafta yazmışlar. ben onu bir araştırayım ya, öğretmen az diye koymuşlarmış. ama çok zor geldi valla. dün oğlumun hareketlerini hiç hissedemedim mesela, yorgunluktan ayaklarım şişti değer mi yani 3 hafta için? ama insanları anlamak zor

seninkiler işgüzarmış demek ki, benim okulda öğretmen az değil gerçi ama yine de insaf yani, biraz empati yapsalardı...

KAHOGULO
AZELYA
çok sevindim canım.hayırlı haberlerle döndün,gözün aydın arkadaşım..maşallah diyeyim..

Sağol arkadaşım Teşekkür ederim.

maşallah 760 gr mı olmuş kuzu? boyu da uzuncana gibi geldi ay ben de çok merak ediyorum. inşallah 22sinde şeker için randevumda 4d ile görürüm ben de

Sağol canım evet 23. haftamızda 550di, 2 haftada 200 gr. almış.Boyu da 26 cmdi, üzülüyordum kısa diye, şimdi arayı kapamış sanırım bu hafta ortalama 33 cm. oluyormuş bebekler.
Sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

canlar ıyı akşamlar
sonuçlarım yıne olumsuz
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

canım hemen umutsuzluğa kapılma nolursun.rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.dualarım seninle...

benim tombalak tosbaam da 20 hafta 6 günlükken 493 gr'dı. randevum 24 hafta 6 günlükken. bakalım biz de o 200 gramı görebilecekmiyiz
boyunu söylemedi doktor. ölçemedi galiba... bu sefer sorcam unutmazsam. aklımı başımdan alıyor sıpa

Ohooo o zaman şimdi maşallahı vardır :)) Bende boyunu sormuyorum FL yazan yerdeki rakamı 7 ile çarptığında boyu çıkıyor canım aklında bulunsun.

canım benim yaa inşallah herşey yoluna girer inş bebeğin sağlıkla dünyaya gelirr..çok üzülldüm gerçektenn rabbim yardımcın olsunn

Ohooo o zaman şimdi maşallahı vardır :)) Bende boyunu sormuyorum FL yazan yerdeki rakamı 7 ile çarptığında boyu çıkıyor canım aklında bulunsun.

vay kemik ölçümünden boyu mu çıkıyormuş 26.6 cmmiş o zaman. canım bizimki biraz babaya benzeyecek galiba. ben hep çubuk kraker gibi dolaştım... taaaa ki evlenene kadar. eşim önce beni kendine benzetti (10ayda 7 kilo aldırarak) şimdi de oğluma el attı sanırım sağlıklı olsunlar, tek temennim o, kilo da artar, boy da uzar...

Tabi canım, uzman tvde izledim bugün, bebekler arasında kilo olarak farklılık olabilir diyor, bir bebek 2,5 kilo doğmuş diğeri 4 kilo doğmuş bebekler arasında bile 2,5 kilo olana zayıf diyemezmişsin..Çünkü zaten normal olanı 2,5 ve 4 arasıymış..2.5 altı doğanlar zayıf, 4 üstü doğanlar iri bebek olarak adlandırılırmış..
Maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…