- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.481
daha canımıniçi benım kı beş buçuk aylık..
amnıyon sıvısı 4cm olacağına 2cm miş
amnıyoinfizyon sıvı vermek..
enjektörle sıvı verecekler göbeğimden.
bebeğimin sıvısı çok azalmışş.
yaşaması bıle imkansız bu şekılde olursaa dediler.
en son çareymış
yarın yaptıracam işte
hakkımızda hayırlısı bakalım..
Peki canım sana sıvı vereceklerse o zaman bu iyi birşey dimi, yani sıvısız kalmıcak bebek? Canım bu akşam geç çıkıcam işten ama yarın senin için namaz kılıp dua edicem, Allah kabul etsin, sende ne olur en iyisini düşün.
Bizi haberdar et emi?
allah razı olsun canım benım çok sağolasın..
umarım ıyı olur hayırlısı..
hem amnıyosentez yapacaklar hem amnıyoinfüzyon..
üniversite hastanesinde 2kişiye yapmışlar bırının bebeği 1 ay yaşamış diğeri kayıp bı daha gelmemiş..
en son çare dediler ..
yapacağımız bi şey yok canım benım..
merhabalar, nasılsınız topluca? bu sefer erken geldim şekerler, oh eve gelince ayakları uzatması gibi yok. keşke hep böyle olsaama dün nöbetçiydim, bir gece önce de 2 bacağa sağlam kramplar girmişti. bugün hep topalladım gibi merdiven çıkarken, yürürken hep zorlandım. ders aralarını hep sınıfta geçirmeye çalıştım ama sınıf anyada, tuvalet konyada sizlerde böyle sıkıntılar yoktur umarım. bnm çok erken başladı yaaa
canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
24 haftalıkken nöbet tutulmuyor, ben 2 haftadır tutmuyorum.
dualarımız seninle arkadaşım, inşallah verdikleri sıvıyla dayanır meleğin
sorun çıkmamış, gözün aydın
canlar ıyı akşamlar
sonuçlarım yıne olumsuz
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
ROSESSS canım ben de tutmuyordum şimdiye kadar. ama 6ay bitimine kadar tutuluyor dediler. bu hafta yazmışlar. ben onu bir araştırayım ya, öğretmen az diye koymuşlarmış. ama çok zor geldi valla. dün oğlumun hareketlerini hiç hissedemedim mesela, yorgunluktan ayaklarım şiştideğer mi yani 3 hafta için? ama insanları anlamak zor
KAHOGULO
AZELYA
çok sevindim canım.hayırlı haberlerle döndün,gözün aydın arkadaşım..maşallah diyeyim..
maşallah 760 gr mı olmuş kuzu? boyu da uzuncana gibi geldiay ben de çok merak ediyorum. inşallah 22sinde şeker için randevumda 4d ile görürüm ben de
canlar ıyı akşamlar
sonuçlarım yıne olumsuz
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Sağol arkadaşımTeşekkür ederim.
Sağol canım evet 23. haftamızda 550di, 2 haftada 200 gr. almış.Boyu da 26 cmdi, üzülüyordum kısa diye, şimdi arayı kapamış sanırım bu hafta ortalama 33 cm. oluyormuş bebekler.
Sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.
benim tombalak tosbaam da 20 hafta 6 günlükken 493 gr'dı. randevum 24 hafta 6 günlükken. bakalım biz de o 200 gramı görebilecekmiyiz
boyunu söylemedi doktor. ölçemedi galiba... bu sefer sorcam unutmazsam. aklımı başımdan alıyor sıpa
allah razı olsun canım benım çok sağolasın..
umarım ıyı olur hayırlısı..
hem amnıyosentez yapacaklar hem amnıyoinfüzyon..
üniversite hastanesinde 2kişiye yapmışlar bırının bebeği 1 ay yaşamış diğeri kayıp bı daha gelmemiş..
en son çare dediler ..
yapacağımız bi şey yok canım benım..
azelyacımm maşşallah hayırlı haberler almışsın senin adına çok sewindimm..yarın bende gidicem doktora bakalımm
arkadaşlar mrb 2 gündür deli gibi iştahım açıldı...kendime dur diyemiyorum..
sizin durumunuz nsl???ufff kendime sinir oldum..
Ohooo o zaman şimdi maşallahı vardır :)) Bende boyunu sormuyorum FL yazan yerdeki rakamı 7 ile çarptığında boyu çıkıyor canım aklında bulunsun.
vay kemik ölçümünden boyu mu çıkıyormuş26.6 cmmiş o zaman. canım bizimki biraz babaya benzeyecek galiba. ben hep çubuk kraker gibi dolaştım... taaaa ki evlenene kadar. eşim önce beni kendine benzetti (10ayda 7 kilo aldırarak) şimdi de oğluma el attı sanırım sağlıklı olsunlar, tek temennim o, kilo da artar, boy da uzar...
Benim iştahım başından beri açık, sabah kahvaltıda zor doyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?