- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.501
doktorumdan korkuyorum sakın kilo alma dedi..kilom 65 şuan..
son 3,5 ayda napıcm ben
Bende korkuyorum bana da "ekmeği derhal kes" dediAma kesemiyorum...
Ben 59 kiloyum, ama hamile kaldığımda 49dum.
kocamdan korkmuyorum dr dan korktuğum kadarevet banada derhal kes dedi birde vitamin ve kan hapı oooo nasıl oluck bilmiyorum vallahi.
Bende korkuyorum bana da "ekmeği derhal kes" dediAma kesemiyorum...
Ben 59 kiloyum, ama hamile kaldığımda 49dum.
:))) 2 hafta sonra doktor tartıcak beni..Gitmek istemiyorum :26: Nasıl toplam 10 kilo ile doğumu tamamlıyorlar hiç aklım almıyor.
ecriinnn....... ecrinnnnnnnnnnnn
slm arkadaşım. Izmirde mi yaşıyosun sen?
ama sen benden 3 hfta öncesin senn kilon normal
gece gidip tartıyımı bozsak ne
Ama bana 3 hafta önce de "fazla yeme hızlı gidiyorsun" demişti10 kilo aldım 6 ayda :18: 10 kilo daha alırım gibime geliyor.
Hehehe iyi fikir
şuanda avatarıma koyduğum resim yaklaşık 20 gün öncesine ait. söyleyin bana bu göbekle hamilelik nasıl 10 kilo ile tamamlanır, hö?
Anaaaa canım benim ya sen o kadar kilo almamışsın, göbüşün çok büyük değil hatta sempatik
basküller 62yi gösteriyor ama şeker, 54 nerdeeeee 62 nerde8 kilo. çanlar benim için de çalıyor, tehlike çanları
selamm kızlarr napirsinizz bakimmm... ben kilo durumunuu coktannn bıraktımmm saldımm gitiizatenn göbegime bakarsanızzz sebebinii anlamakk zor olmayacakk.. yeni bir soru sormak istiyorummm.. abla,abi, anne ,baba,yegen es sıralamasını bana bi yaparmısınızz sevgi olarakk
selamm kızlarr napirsinizz bakimmm... ben kilo durumunuu coktannn bıraktımmm saldımm gitiizatenn göbegime bakarsanızzz sebebinii anlamakk zor olmayacakk.. yeni bir soru sormak istiyorummm.. abla,abi, anne ,baba,yegen es sıralamasını bana bi yaparmısınızz sevgi olarakk
1 numero anne-baba. kesinlikle ayıramam, kıllarına zarar gelse ölürüm...
2 numero kardeş
3 numero eş (kendisi de bu sıralamayı gayet iyi bilir)
yeğen yok ne yazıkki
pekii askitolarınızz bu sıralamayı nasıl yapıyoo acaba???:44::44::44:
şahsen benimkinin annesi kıymetli biliyorum, olsun da zaten, benim de kıymetli
gece gece niye bu salak denklemi soruyorumm cünkü bu gecee rezil oldum resmen. esiminn yegeni ben yengemi teyzemden cok seviorum flan dedi. gülüştükk .. aradan zaman gecti görümcem dedi kii beni mi cok seviyosun karını mı.. kocam %51 le seni dedi.yetmedi annemle babamı kimseyle kıyaslamam dedi.. yetmedii yegenlerimi de kıyaslamam dedi. kayınvalidemin koltukları kubardıı abla abla gibi karın karı gibi sevilir dese de.. sonra kaynanam döndü dedi ki sen de kardesini mi secersin hakanı mı dedi. bende kardesimi dedimm. diger görümcem hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi.. sonuc küsüz amaa küs oldugumuzz gece ilk kezz bebügümm babayı tepikledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?