2012 Şubat Anneleri

selamm kızlarr napirsinizz bakimmm... ben kilo durumunuu coktannn bıraktımmm saldımm gitii zatenn göbegime bakarsanızzz sebebinii anlamakk zor olmayacakk.. yeni bir soru sormak istiyorummm.. abla,abi, anne ,baba,yegen es sıralamasını bana bi yaparmısınızz sevgi olarakk

Selam canım..Hemen yapayım sıralamayı ama şunu söyliyim ablam-abim-kardeşim yok o yüzden onları katmıyorum Anaa yeğenim de yok hakikaten :))

Anne

Baba

1 numero anne-baba. kesinlikle ayıramam, kıllarına zarar gelse ölürüm...
2 numero kardeş
3 numero eş (kendisi de bu sıralamayı gayet iyi bilir )

yeğen yok ne yazıkki

şahsen benimkinin annesi kıymetli biliyorum, olsun da zaten, benim de kıymetli

gece gece niye bu salak denklemi soruyorumm cünkü bu gecee rezil oldum resmen. esiminn yegeni ben yengemi teyzemden cok seviorum flan dedi. gülüştükk .. aradan zaman gecti görümcem dedi kii beni mi cok seviyosun karını mı.. kocam %51 le seni dedi. yetmedi annemle babamı kimseyle kıyaslamam dedi.. yetmedii yegenlerimi de kıyaslamam dedi. kayınvalidemin koltukları kubardıı abla abla gibi karın karı gibi sevilir dese de.. sonra kaynanam döndü dedi ki sen de kardesini mi secersin hakanı mı dedi. bende kardesimi dedimm. diger görümcem hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi.. sonuc küsüz amaa küs oldugumuzz gece ilk kezz bebügümm babayı tepikledi

Son düzenleme:

Hahahah Allah iyiliğini versin :)))

iyigeceler kızlar

eskiden hamile kalınır ve patır patır bebek doğurulur sanıyodum
ne zor işmiş inanılır gibi değil

sanki bi süzgecin içine serpilmiş gibiyiz
kimi ikili testim kötü çıktı dedi
kimi üçlü
kimi amniyosentez olcam derken tansiyonlar şekerler karışıyo araya
daha bugün okudum bebeğin içinde bulunduğu sıvının az olması bile var
risklerin içinde
bebeğimin kalbinde delik var diyende çıkıyor böbreği küçükmüş diyende

içerde alzheimer hastası annem uyuyor ve gözümün önünde olduğu için huzurluyum bu gece
ona daha bir farklı bakıyorum artık
sanki bebeklerimizin hayata karşı ilk savaşları gibi olanlar
daha dünyaya gelmeden bile başlıyor varolma mücadelesi

işte burda bu mucizenin içindeyken biyerlerde yeni doğan bebeğini sokağa bırakabiliyor annesi
ve başka bir tarafta bir köpek çiftlikte annesi ölen bir domuz yavrusunu emziriyor

bu hayatın anlamsızlığını bir kez daha hissediyorum
HENÜZ HAMİLE DEĞİLKEN EVLİ Bİ ARKADAŞIMLA BEBEK SOHBETİ YAPIYORDUK TA
ONA DEMİŞTİM Kİ "YAA BU SAÇMA DÜNYAYA BEBEK Mİ GETİRİLİR NEFRET EDİYORUM BU DÜZENDEN VE DÜNYADAN "
O DA BANA DEMİŞTİ Kİ " SEVGİ, BELKİDE DOĞURACAĞIN BEBEK DÜNYAYI KURTARACAK "

bu ironik durumu düşünürken şunlarda geçti aklımdan
eğer bir hayata evet deme şansım varken bunu demiyorsam, onu gökyüzünün maviliğinden, denizin kokusundan, sımsıcacık olacağını bildiğim ailemden, tüm canlılardan da mahrum etmiş olmuyor muyum ??

öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…