2012 Şubat Anneleri

ayıp etmiş kocan, aynısınız falan deseydi keşke, kimseyi üzmeseydi bebek de kızmış babasına

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum,bizim bebekler kış bebeği olacağı için beşik işini nasıl yapacaksınız yani oda alacak mısınız?Sadece beşik alırsam da kıyafetlerini nereye koyucam,kışın bebeğim oturma odasında olmak zorunda olacak ama yazın yatak odasında ne yapacağız bebişi ya?Bir tanede park yatak mı alsam diyorum offff gördüğünüz gibi kafam çok karıştı kızlar,sizler ne diyorsunuz?Bir küçük beşik bir tane de gardrop almayı düşünüyorum şimdilik...

diyosunnnn allah benim bişeyimi vercek az kaldı da du bakalım bende merak ediyorum bana onlar yokken de böle sölemiştii. bide ablamı onore etmek için söledim diyo simdi.. sanki o zaman abladı yanımızdaydıı

ben içgüdüsel olarak doğru olanın hissin eşinin yaptığı sıralama olduğunu düşünüyorum tatlım. hatta ben de aynısını yaptım dikkat edersen. eşiminki de aynıdır. biliyorum. bunda kızılacak birşey yokki. önemli olan bu sıralamaya rağmen adil olabilmek bence. eşim dengeyi çok iyi sağlar. ne onların yanında beni, ne benim yanımda onları üzecek davranışlarda bulunur mesela. belki de kayınvalidemle bu kadar iyi anlaşıyor olmamın en önemli sebebi budur.
bundan küslük mü olur kız

inşallah dayanır canım benım bebeğim..
annem ve kardeşim yoldalar yanıma gelıyolar..
benı üzmez mınığımm..
dualarımız seninle arkadaşım, inşallah verdikleri sıvıyla dayanır meleğin

allah razı olsun canım dualarınıza ihtiyacım var...

öyle her şey bitmiş değil Allahtan bugün gitmişiz doktora pazt gıtsem geç kalacaktım belkıde...
yavrum o kadar sıkışmıdı kı hareket bıle edemıyodu yaa..
dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var..
Allah razı olsun canım..
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. dualarımız seninle. inşallah herşey çok güzel olacak

allah razı olsun canım benım dualarınızı eksık etmeyın..

canım hemen umutsuzluğa kapılma nolursun.rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.dualarım seninle...
allah razı olsun canım benım..
yok umutsuz değilimm Allahtan ümit kesilmez..
sonuçta veren o alan da..
ama içim yanıyo(
canım benim yaa inşallah herşey yoluna girer inş bebeğin sağlıkla dünyaya gelirr..çok üzülldüm gerçektenn rabbim yardımcın olsunn

sağolasın canım benım ..
umarım her şey yoluna gırer..
kızım benı bırakmaz..

ne bicim soru o deyip konuyu kapatabilirdi.. herkes içten içe ailesini basa koyar tabi ama (yegenleri hariccc) herkesin içinde böyle konusulmaz bence

cnmm benimm bisürü yerde okudumm yasam sınırı 24 hafta.. 2 ay degill 2 haftaya ihtiyacın var.. cok üzüldüm gercektenn.. umarım tedavin sonucc verirr tatlımm.. duam seninlee. allah ım yardımcınız olsun. iyi düsün sende ve dua et

Kahogulo

inşallah geçicek bu sıkıntılı günlerin
bolca su içmeye sıvı almaya bak
bu akşam da bi bardak sütünü içip uyumaya çalış

doktorlar sola dönüp uyumayı öneriyorlar bebek daha iyi besleniyormuş
ayrıca bildiğim kadarıyla ultrasonda rahat görünmeyen bebekler için bile sıvı takviyesi yapılabiliyomuş
mümkün olduğunca dinlenirsen ve yatakta vakit geçirirsen bugünleri de atlatırsın

hergün dua ediyorum tanrım en kısa zamanda bana da sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin diye

canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

canımmm çok üzüldüm ama bunu da atlatacağını düşünüyorum
mutlaka vardır bir yolu

canım gözünaydın darısı başıma

ayyy ecrin iyi ki küsmüşsün bende çok gıcık olurdum

bir bebek gördüğümde çok hüzünlenip gözlerim doluyor benim de yok diye

arzu cum allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar size bişi sorcam utanıyorum ama napim
ben oğlumda hamileliğimin son zamanları tuvalete çişimi yaptı bitti diye kilodumu falan giyiyordum
meğerse bitmemiş oluyordu kaç kez üst değiştiriyordum
bu dünde oldu bana daha çok erken değil mi yada başka bir şeyle mi alakalı acaba

günaydın güsel anneler ben geldim nasılsınız? yehuuu azelyam gitmiş süpermiş bebeişi dur bakayım geçmişe belkim fotosunu koymuşturrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…