- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.521
Hahahah Allah iyiliğini versin :)))
gece gece niye bu salak denklemi soruyorumm cünkü bu gecee rezil oldum resmen. esiminn yegeni ben yengemi teyzemden cok seviorum flan dedi. gülüştükk .. aradan zaman gecti görümcem dedi kii beni mi cok seviyosun karını mı.. kocam %51 le seni dedi.yetmedi annemle babamı kimseyle kıyaslamam dedi.. yetmedii yegenlerimi de kıyaslamam dedi. kayınvalidemin koltukları kubardıı abla abla gibi karın karı gibi sevilir dese de.. sonra kaynanam döndü dedi ki sen de kardesini mi secersin hakanı mı dedi. bende kardesimi dedimm. diger görümcem hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi.. sonuc küsüz amaa küs oldugumuzz gece ilk kezz bebügümm babayı tepikledi
ayıp etmiş kocan, aynısınız falan deseydi keşke, kimseyi üzmeseydibebek de kızmış babasına
diyosunnnnallah benim bişeyimi vercek az kaldı da du bakalım bende merak ediyorum bana onlar yokken de böle sölemiştii. bide ablamı onore etmek için söledim diyo simdi.. sanki o zaman abladı yanımızdaydıı
inşallah dayanır canım benım bebeğim..Yarın herşey belli olacak yani? O zaman bu akşam verdiğim sözü tutarım ben canım saat kaç olursa olsun tüm dualarım seninle, Allah inşallah sana bağışlar bebeğini, herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerle gelirsin.1 ay daha dayanırsa zaten 6.5 aylık oluyor sezeryanla alırlar yaşar, çok umutluyum ben üzmicek bizi kuzu.
dualarımız seninle arkadaşım, inşallah verdikleri sıvıyla dayanır meleğin
allah razı olsun canım dualarınıza ihtiyacım var...
öyle her şey bitmiş değil Allahtan bugün gitmişiz doktora pazt gıtsem geç kalacaktım belkıde...KAHOGULO
canımmm,canımmm..
allah yar ve yardımcın olsun bitanem,alah bebeğine uzun ömürler versin,kucağında görmeyi nasip etsin inşallah..
okurken çok duygulandım,kendimi tutamadım hatta,ama daha hiç bişey bitmiş değil,sende kendini bırakma,bol bol dua et olurmu!bizde burdan bol bol dua edicez canım..keşke daha fazlasını yapabilsek..allh büyük,ümidini yitirme..,
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. dualarımız seninle. inşallah herşey çok güzel olacak
allah razı olsun canım benım..canım hemen umutsuzluğa kapılma nolursun.rabbim onu sana ve babasına bağışlasın.dualarım seninle...
canım benim yaa inşallah herşey yoluna girer inş bebeğin sağlıkla dünyaya gelirr..çok üzülldüm gerçektenn rabbim yardımcın olsunn
ben içgüdüsel olarak doğru olanın hissin eşinin yaptığı sıralama olduğunu düşünüyorum tatlım. hatta ben de aynısını yaptım dikkat edersen. eşiminki de aynıdır. biliyorum. bunda kızılacak birşey yokki. önemli olan bu sıralamaya rağmen adil olabilmek bence. eşim dengeyi çok iyi sağlar. ne onların yanında beni, ne benim yanımda onları üzecek davranışlarda bulunur mesela. belki de kayınvalidemle bu kadar iyi anlaşıyor olmamın en önemli sebebi budur.
bundan küslük mü olur kız
daha canımıniçi benım kı beş buçuk aylık..
amnıyon sıvısı 4cm olacağına 2cm miş
amnıyoinfizyon sıvı vermek..
enjektörle sıvı verecekler göbeğimden.
bebeğimin sıvısı çok azalmışş.
yaşaması bıle imkansız bu şekılde olursaa dediler.
en son çareymış
yarın yaptıracam işte
hakkımızda hayırlısı bakalım..
bir bebek gördüğümde çok hüzünlenip gözlerim doluyor benim de yok diye
canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
gece gece niye bu salak denklemi soruyorumm cünkü bu gecee rezil oldum resmen. esiminn yegeni ben yengemi teyzemden cok seviorum flan dedi. gülüştükk .. aradan zaman gecti görümcem dedi kii beni mi cok seviyosun karını mı.. kocam %51 le seni dedi.yetmedi annemle babamı kimseyle kıyaslamam dedi.. yetmedii yegenlerimi de kıyaslamam dedi. kayınvalidemin koltukları kubardıı abla abla gibi karın karı gibi sevilir dese de.. sonra kaynanam döndü dedi ki sen de kardesini mi secersin hakanı mı dedi. bende kardesimi dedimm. diger görümcem hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi.. sonuc küsüz amaa küs oldugumuzz gece ilk kezz bebügümm babayı tepikledi
bir bebek gördüğümde çok hüzünlenip gözlerim doluyor benim de yok diye
günaydın kızlarrrrrr
günaydınnnn canımmm..hepinize günaydın kızlar....
günaydın güsel anneler ben geldim nasılsınız? yehuuu azelyam gitmiş süpermiş bebeişi dur bakayım geçmişe belkim fotosunu koymuşturrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?