- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.541
aslı bu senin ikinci bebeğin dimi yanlış hatırlamıyorsam
kızlar size bişi sorcam utanıyorum ama napim
ben oğlumda hamileliğimin son zamanları tuvalete çişimi yaptı bitti diye kilodumu falan giyiyordum
meğerse bitmemiş oluyordukaç kez üst değiştiriyordum
bu dünde oldu bana daha çok erken değil mi yada başka bir şeyle mi alakalı acaba
günaydın güsel anneler ben geldim nasılsınız? yehuuu azelyam gitmiş süpermiş bebeişi dur bakayım geçmişe belkim fotosunu koymuşturrrr
haa yok canım daha ilk bebeğim..azcık kendimi anlatayım size pat diye hayatınıza girdim zaten27 yaşındayım,mimarım,7 yıl beraber olduktan sonra evlendik eşimle canım bir sürü badireler atlattıktan sonra ama başardık işte kısacası böyle
bu benim başıma 2 defa geldi canım hatta en sonuncusu iş yerindeydim eve eve gidip değiştirme durumum yoktu kahrolsunkibende doktora gittiğimde kontrolde soracam neden olur acaba daha göbeklerimizde çokta büyük sayılmaz erken gibi geldi banada hayatım
allah kucağına almayı nasip etsin canım
sen sor bende soracağım canım birbirimize haber verelim gerçi benim muayne tarihim daha belli değil
kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce
aminn canım hepimizin bebeklerini inşallah..benim bu ayın 31 deydi kontrolüm ama 26sına aldırdım erken giden sorsun bilgilendirelim birbirimizi
azoşummmmm gözümüz aydın zuzu süpermiş oğlun maşallah 41 kere yirim ben onuuu aynı tepkiyi banada verdi bebeğim 1 paket çikolata yenirmi doktor sabitleyemedi bi bebeği kıpır kıpır doktor üstten bastırıyo ultrasonla o içerden geri itekliyo ekrandan görüyoruz doktora kızdı bizim sıpa rabbim tez zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin sağ sağlim inşallah cnm benimki küçük daha 25cm 387 grcıkk 20+4te bu çıktı 6 günde önden gidiyormuş hani oğluşunun resmi ama görmek istiyorummVe şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
:))) 2 hafta sonra doktor tartıcak beni..Gitmek istemiyorum :26: Nasıl toplam 10 kilo ile doğumu tamamlıyorlar hiç aklım almıyor.
[ı]günaydın kızlar...
Dün gerçekten yoğun ve güzel bir geçirdim..
Izinliydim..
Umarım herkes iyidir..[/ı]
kızlar size bişi sorcam utanıyorum ama napim
ben oğlumda hamileliğimin son zamanları tuvalete çişimi yaptı bitti diye kilodumu falan giyiyordum
meğerse bitmemiş oluyordukaç kez üst değiştiriyordum
bu dünde oldu bana daha çok erken değil mi yada başka bir şeyle mi alakalı acaba
günaydın canım
ohhh ne güzel
bende aşılarla uğraştın sandım
günaydın canım arkadaşlarım. kilo konusu epey canımı sıkıyor. geçen sabah üstüme hiçbirşey olmuyor diye hüngür hüngür ağladım, işe gitmeden sağlam bir cıngar çıkardım evdeeşime dedim cmt günü alışverişe gidiyoruz ve sende geliyosun. yani halinize şükredin
günaydın canım arkadaşlarım. Kilo konusu epey canımı sıkıyor. Geçen sabah üstüme hiçbirşey olmuyor diye hüngür hüngür ağladım, işe gitmeden sağlam bir cıngar çıkardım evdeEşime dedim cmt günü alışverişe gidiyoruz ve sende geliyosun. Yani halinize şükredin
[ı]canım normal doğum yapanların başına geldiğini duymuştum..
Rahim kasları gevşediğinden..[/ı]
[ı]canım aşılar için gün aldım çocuklara..
Muayene formlarını dağıtmıştım...
Dün izinliydim.. Eşime doğum gününde süpriz yapamamştım
ona hazırlık yaptım..
Kızlar tutturdu yap yap yap diye..
Bende dayanamadım...
Ama çok güzeldi..
Sen nasılsın?[/ı]
canımmm çok üzüldüm ama bunu da atlatacağını düşünüyorum
mutlaka vardır bir yolu
canım gözünaydın darısı başıma
ayyy ecrin iyi ki küsmüşsün bende çok gıcık olurdum
arzu cum allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce
haklıyımmm ayyy dimiiii... cokkkkk gıcıkk oldumm cokkk.. napiyim dangalaklık mı yapıyım orda diyo.. yok sekerim dedimm sen sadece bana dangalaklıkk yap oldu muuuubütün gece kedi gibi dolandı arkamda ama hiç yüz vermedim.. sabah ta ben cıkıyorum dedi ben henüz yatıyodum telefon gelmişş.. sabahta görüsmemiş oldukk.. oh cnma degsinn konusmucam işte
İYİ YAPMIŞSIN OH OLSUN ONA
YAA ŞÖYLE AİLELERİNİN AĞZINA LAF VERİYORLAR YA
ÖYLE SİNİRLENİYORUM Kİ
canım kafa kafayayız diyebilirim sana
lcw den pant gömlek fln aldım bende
iyiyim bende detaylı için heyecanlıyım
dün akşam eve gittiğimde ayaklarım çok şişmişti
çorabım içine gömülmüş resmen
annem şok oldu
cnm valla iyiyim demeyi çok istiyorum artık yarın haftasonu ve ben 2 gün boyunca yatıcam bildiğiniz gibyim eksilme yok artma var her gün tatlım beni boşverin siz napıyosunuz kızım nasıl annesi hareket ediyo mu?günaydınn canım dün öğleden sonra yoktun iyisin demi?
Günaydın kızlar...
Dün gerçekten yoğun ve güzel bir geçirdim..
İzinliydim..
Umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?