2012 Şubat Anneleri

aslı bu senin ikinci bebeğin dimi yanlış hatırlamıyorsam

haa yok canım daha ilk bebeğim..azcık kendimi anlatayım size pat diye hayatınıza girdim zaten27 yaşındayım,mimarım,7 yıl beraber olduktan sonra evlendik eşimle canım bir sürü badireler atlattıktan sonra ama başardık işte kısacası böyle

bu benim başıma 2 defa geldi canım hatta en sonuncusu iş yerindeydim eve eve gidip değiştirme durumum yoktu kahrolsunkibende doktora gittiğimde kontrolde soracam neden olur acaba daha göbeklerimizde çokta büyük sayılmaz erken gibi geldi banada hayatım

allah kucağına almayı nasip etsin canım

sen sor bende soracağım canım birbirimize haber verelim gerçi benim muayne tarihim daha belli değil

kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce

allah kucağına almayı nasip etsin canım

sen sor bende soracağım canım birbirimize haber verelim gerçi benim muayne tarihim daha belli değil

aminn canım hepimizin bebeklerini inşallah..benim bu ayın 31 deydi kontrolüm ama 26sına aldırdım erken giden sorsun bilgilendirelim birbirimizi

kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce

ben kan hapını sabah aç karnına içiyorum canım sabah unutmuyorum hem istersen sende bi öyle dene

Kızlar gunaydın, ben hamıle degılım bebegımde yok ama ablam adına sıze bıseyler sormak ıstıyorum, ablam 23 haftalık hamıle bundan oncekı kontrollerınde bebek bırkac gun gerıden gıdıyodu gecen aykı kontrolunde olması gerekenden ılerıde gıdıyordu dun yanı enson kontrolunde 12 gun gerıden geldıgını solemıs doktor, anne ve bebegın genel durumunda sorun yokmus ama neden bu sekılde ılerı gerı kalıyo onu arastırcaklarmıs dun aksamdan beri gözüme uyku gırmedı cok stres yaptım nolrsunuz bole bısey basına gelen veya etraftan duyan varsa bılgı versın, bebegın kac gram kac cm oldugunu bılmıyorum dun gece morel bozuklugundan soramadım ablama ama asagı yukarı bılgısı olan varsa lutfen bıseyler yazın, sımdıden tskr hepınıze

azoşummmmm gözümüz aydın zuzu süpermiş oğlun maşallah 41 kere yirim ben onuuu aynı tepkiyi banada verdi bebeğim 1 paket çikolata yenirmi doktor sabitleyemedi bi bebeği kıpır kıpır doktor üstten bastırıyo ultrasonla o içerden geri itekliyo ekrandan görüyoruz doktora kızdı bizim sıpa rabbim tez zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin sağ sağlim inşallah cnm benimki küçük daha 25cm 387 grcıkk 20+4te bu çıktı 6 günde önden gidiyormuş hani oğluşunun resmi ama görmek istiyorumm
:))) 2 hafta sonra doktor tartıcak beni..Gitmek istemiyorum :26: Nasıl toplam 10 kilo ile doğumu tamamlıyorlar hiç aklım almıyor.

cnm dikkatlı yemek ye artık düzene gircek ama sen daha bi 5 kg rahat alırsın çünkü son 2 ayda insan esas alıyormuş bebekte öyle bende tartıldım adamı tatrısı bozukmuş 73 kg yu görünce düşüp bayılcaktım eşim bir azarladı beni doktorun yanında bu yemiyo bebekte küçücük kalmış hocam ne yapalım biz bu anneyi die doktorda emre bey tartım bozuk 1,5-2kg fazla koyun üstüne eşiniz 1,5 kg almış maşallah ne güsel dedi doğumu kolay olur hem bebek gayet sağlıklı herşeyden vitamin alıyorsa telaşa lüzum yok dedi.ama ben biliyorum nie kg almadığımı yediklerim içimde durmuyo ki hamile kalmadan önce bağırsak problemi çok yaşadım ben bu yüzden çok kg aldım 7 kg aldım evlendikten sonra 3-4 gğnde bir anca wcye çıkabiliyodum şimdi bu oğlan sanrım bana epey baskı yapıyor yemek yiyorum aradan yarım saat geçmiyo wcye çıkartıyo beni doğal olarakta içimde bişi durmayınca kgda almıyorum sanırım 10kg ile tamamlıycak sınıfına kendimi koyabilirim hatta 7-8kg anca alırım toplamda :44: ne yapalım allah bereket versin diycez şişko hamile kalınca böle oluyo galiba zayıflar daha çabuk kg alıyo

Günaydın kızlar...
Dün gerçekten yoğun ve güzel bir geçirdim..
İzinliydim..
Umarım herkes iyidir..

günaydın canım arkadaşlarım. kilo konusu epey canımı sıkıyor. geçen sabah üstüme hiçbirşey olmuyor diye hüngür hüngür ağladım, işe gitmeden sağlam bir cıngar çıkardım evde eşime dedim cmt günü alışverişe gidiyoruz ve sende geliyosun. yani halinize şükredin

Canım normal doğum yapanların başına geldiğini duymuştum..
Rahim kasları gevşediğinden..

günaydın canım
ohhh ne güzel
bende aşılarla uğraştın sandım

Canım aşılar için gün aldım çocuklara..
Muayene formlarını dağıtmıştım...

Dün izinliydim.. Eşime doğum gününde süpriz yapamamştım
Ona hazırlık yaptım..
Kızlar tutturdu yap yap yap diye..
Bende dayanamadım...
Ama çok güzeldi..

Sen nasılsın?

Canım her doğumumda 30 kg aldım..
Emzirirken gidiyor
Hiç üzülme ve kafana takma..

canım kafa kafayayız diyebilirim sana
lcw den pant gömlek fln aldım bende

iyiyim bende detaylı için heyecanlıyım
dün akşam eve gittiğimde ayaklarım çok şişmişti
çorabım içine gömülmüş resmen
annem şok oldu

haklıyımmm ayyy dimiiii... cokkkkk gıcıkk oldumm cokkk.. napiyim dangalaklık mı yapıyım orda diyo.. yok sekerim dedimm sen sadece bana dangalaklıkk yap oldu muuuu bütün gece kedi gibi dolandı arkamda ama hiç yüz vermedim.. sabah ta ben cıkıyorum dedi ben henüz yatıyodum telefon gelmişş.. sabahta görüsmemiş oldukk.. oh cnma degsinn konusmucam işte

tatlım ben sabah içiyorumm gerci bana sabah yazmıss zaten.. prospektüsü okusana.. belki bi yan etkisi varsa ondan aksam demiştir.. yoksa ne farkeder ha sabah ha aksam nihayetinde ac

günnaaayyyyydınnnnn kızzzlllaaaarrrrrr

Canım ödem olmuş olabilir.
Muhakkak doktoruna danış...
Çok geçmiş olsun canım...

günaydınn canım dün öğleden sonra yoktun iyisin demi?
cnm valla iyiyim demeyi çok istiyorum artık yarın haftasonu ve ben 2 gün boyunca yatıcam bildiğiniz gibyim eksilme yok artma var her gün tatlım beni boşverin siz napıyosunuz kızım nasıl annesi hareket ediyo mu?
Günaydın kızlar...
Dün gerçekten yoğun ve güzel bir geçirdim..
İzinliydim..
Umarım herkes iyidir..

günaydın cnm hoşgeldin iyice dinlenmişindir öğretmen olmak için herşeyimi verirdim hem çok kutsal bir meslek hemde tam bir bayan mesleği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…