- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.561
Canım ödem olmuş olabilir.
Muhakkak doktoruna danış...
Çok geçmiş olsun canım...
cnm valla iyiyim demeyi çok istiyorum artık yarın haftasonu ve ben 2 gün boyunca yatıcam bildiğiniz gibyim eksilme yok artma var her gün tatlım beni boşverin siz napıyosunuz kızım nasıl annesi hareket ediyo mu?
günaydın cnm hoşgeldin iyice dinlenmişindir öğretmen olmak için herşeyimi verirdim hem çok kutsal bir meslek hemde tam bir bayan mesleği
evet ya zamanında kafamızı kullanamadık işte
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
cnm valla iyiyim demeyi çok istiyorum artık yarın haftasonu ve ben 2 gün boyunca yatıcam bildiğiniz gibyim eksilme yok artma var her gün tatlım beni boşverin siz napıyosunuz kızım nasıl annesi hareket ediyo mu?
ayy yat hayatım bol bol c vitamini al ve dinlen pazarteside sapasağlam gel inşallah buraya yaaa geçsin artık((2 gündür pek sesi çıkmıyordu dün kayınvalidem bizde yemekteydi akşam gene krizden krizlere soktu laflarıyla sanırım rahatsız olduğumdan nasıl kıpırdadı dün etkileniyor demekki yaa demi böylesine bizden
Ahhhh hayatım tüküreyim ben o kafama zatennnn 2 türlü öğretmenlik yapmayı çok arzu ettim ama ders çalışmadığım için ola ola sütçü oldummatematik öğretmenliği yada anaokulu öğretmeni olmayı çok istedim nasip değilmiş demekki bir baltaya sap olamadık geldik babamızın yanında çalışıyoruzz ( çok sinir ve kötü bir durum üstelik sevmediğim bir mesleği yapmak zorunda olmakda cabası akmşam olmak bilmiyor
İYİ YAPMIŞSIN OH OLSUN ONA
YAA ŞÖYLE AİLELERİNİN AĞZINA LAF VERİYORLAR YA
ÖYLE SİNİRLENİYORUM Kİ
Canım her doğumumda 30 kg aldım..
Emzirirken gidiyor
Hiç üzülme ve kafana takma..
günaydın canım arkadaşlarım. kilo konusu epey canımı sıkıyor. geçen sabah üstüme hiçbirşey olmuyor diye hüngür hüngür ağladım, işe gitmeden sağlam bir cıngar çıkardım evdeeşime dedim cmt günü alışverişe gidiyoruz ve sende geliyosun. yani halinize şükredin
günaydın kızlar.
ne biçim bi cuma sabahı bu ya? tam siteye giriyorum selam verecem, yazacam bi iş çıkıyor. amniyon sıvısı azalmış arkadaşın mesajıyla zaten dağıldım sabah sabah öffff.
ecrinnnnnnnnnnnn
canım kafa kafayayız diyebilirim sana
lcw den pant gömlek fln aldım bende
iyiyim bende detaylı için heyecanlıyım
dün akşam eve gittiğimde ayaklarım çok şişmişti
çorabım içine gömülmüş resmen
annem şok oldu
bendeeebide bende kardesimi secerim deyincee ablasıı hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi. kayınvalidem dee 2 dk sonra ben ecrinin kocasını cok sevdigini biliyorum dedi sözde ara bulur gibi.. evde bana bence onlar seni idare ettii asıl sen beni rezil ettin dedi.. oollllldu dedimm ben seninn sıralamandaa 14 e düseyimmm sevgi olarakk amaa kosulsuzz sartsızz en cok seni seveyim öyle mi dedim.. cevap vermedi. insan öyleyse de konuyu kapatırr cocuga anneni mi babanı mı cok seviyosun deyince cevap vermiyo sen cocuk kadar olamıyosun dedim.. sonra hormonlarım azdıı gittimm kendi kendime agladım arkada ama ona göstermedim sonra kızımı düsündümm müzikk actımm beraber uyudukkk kuzumla
Eki Görüntüle 272967 605tl
Kiraz Bebe.kk.>>.kk.Bebek Arabaları.kk.>>.kk.Travel Sistem Bebek Arabaları 600tl
Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil - Bebek & Çocuk 413tl
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas-Siyah | Baby Max | Bebek Arabas| Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | portatif mama sandalyesi, oyun adrlar, 459tl
sizce bu bebek arabalarından hangini tercih etmeliyim? ben hepsini çok beğendim ve fiyatlara bittim
günaydın kızlar.
ne biçim bi cuma sabahı bu ya? tam siteye giriyorum selam verecem, yazacam bi iş çıkıyor. amniyon sıvısı azalmış arkadaşın mesajıyla zaten dağıldım sabah sabah öffff.
ecrinnnnnnnnnnnn
tatlım bende de acayip şişlik var. dün parmağımı bastırdım bacağıma, resmen oyuk oluştu, yarın sorucam doktoruma. bu arada sen ikiz bebek taşıyorsun bizden fazla kilo alman gayet normal. hiiiiiiçç üzülme.
CANIM teşekkür ederim ama bazen üzülüyorum, yüzümde bişeycik yok. ama vücudum feciiii
yinede canım oğlum yavrum için herşeye değer. doğumdan sonra eski halime dönerim inşallah. çıtır olurum
canım ben hepsini çok beğendim
evettt balımmmmmmanamm kız sen dügünden sonaa sarısınn mı oldunnnn
ben de krize girdim, lcw den iki pantolon aldım, bazı kazaklarım oluyor Allah tan da, idare ediyorum şimdilik.[/QUOTE
kendimi işe zor getiriyorum arkadaşım,makyaj bile yapamıyorum. nerde o kokoş sinem? uzun şıkır şıkır küpeler takan en az 10 cm topuklularla gezen sinem nerdeeee? bir gün maşa yağtığım diğer gün fönlediğim o saçlarım sımsıkı bir tokanın içinde şimdi. eşimde gıcık gıcık gülüyor her sabah, daha da sinir oluyorum. tabi ilk tanıştığımızda sevgiliyken bakmaya doyamazdı bana, saçın şöyle güzel, gözlerin, vücudun v.s... ayyyy sinir oldum bak yine
canım sen biraz korkut kocanı bence
benimki bu konularda benden korkar öyle anasını falan tutamaz ama bizim aramız yok onlarla
ama yine de kızıcağımı bilir
birde sen hamilesin yanii
canım ben hepsini çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?