2012 Şubat Anneleri

evet ya zamanında kafamızı kullanamadık işte

evet ya zamanında kafamızı kullanamadık işte

Ahhhh hayatım tüküreyim ben o kafama zatennnn 2 türlü öğretmenlik yapmayı çok arzu ettim ama ders çalışmadığım için ola ola sütçü oldum matematik öğretmenliği yada anaokulu öğretmeni olmayı çok istedim nasip değilmiş demekki bir baltaya sap olamadık geldik babamızın yanında çalışıyoruzz ( çok sinir ve kötü bir durum üstelik sevmediğim bir mesleği yapmak zorunda olmakda cabası akmşam olmak bilmiyor

masalllaahh kuzunaaaa kocamannn delikanlı oolmuss kızzzz... benimki ne kadar oldu acabaa sana benziyodurr o iyi bakamamıstırr kocişinn... benimkini de babasına benzettiydilerr emmee burnu aynı ben diye öle bi bastırdım kiiii herkess kabullendi simdilikk.. ayy bende odaları gezsemmm noluuuurr sankii.. not alayım bunu da sorayım dr a.

doğumdan sonra devam edecekmisin çalışmaya
yaa banada akşam olmuyor

İYİ YAPMIŞSIN OH OLSUN ONA
YAA ŞÖYLE AİLELERİNİN AĞZINA LAF VERİYORLAR YA
ÖYLE SİNİRLENİYORUM Kİ

bendeee bide bende kardesimi secerim deyincee ablasıı hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi. kayınvalidem dee 2 dk sonra ben ecrinin kocasını cok sevdigini biliyorum dedi sözde ara bulur gibi.. evde bana bence onlar seni idare ettii asıl sen beni rezil ettin dedi.. oollllldu dedimm ben seninn sıralamandaa 14 e düseyimmm sevgi olarakk amaa kosulsuzz sartsızz en cok seni seveyim öyle mi dedim.. cevap vermedi. insan öyleyse de konuyu kapatırr cocuga anneni mi babanı mı cok seviyosun deyince cevap vermiyo sen cocuk kadar olamıyosun dedim.. sonra hormonlarım azdıı gittimm kendi kendime agladım arkada ama ona göstermedim sonra kızımı düsündümm müzikk actımm beraber uyudukkk kuzumla

günaydın kızlar.

ne biçim bi cuma sabahı bu ya? tam siteye giriyorum selam verecem, yazacam bi iş çıkıyor. amniyon sıvısı azalmış arkadaşın mesajıyla zaten dağıldım sabah sabah öffff.

ecrinnnnnnnnnnnn

ben de krize girdim, lcw den iki pantolon aldım, bazı kazaklarım oluyor Allah tan da, idare ediyorum şimdilik.

evettt balımmmmmmanamm kız sen dügünden sonaa sarısınn mı oldunnnn

Son düzenleme:

tatlım bende de acayip şişlik var. dün parmağımı bastırdım bacağıma, resmen oyuk oluştu, yarın sorucam doktoruma. bu arada sen ikiz bebek taşıyorsun bizden fazla kilo alman gayet normal. hiiiiiiçç üzülme.

canım sen biraz korkut kocanı bence
benimki bu konularda benden korkar öyle anasını falan tutamaz ama bizim aramız yok onlarla
ama yine de kızıcağımı bilir
birde sen hamilesin yanii

canım ben hepsini çok beğendim

evet ya bende çok üzüldüm günaydın bu arada

canım muhakkak sende sor doktoruna
ya dünden beri de ya 7 aylık doğurursam diye korku başladı

amannn benimde gobeimnenn totoişimm feciii.. bosverr dogumdan sonaaa zayıflarız hep birlikte balımm.. simdii göbeginle gururr duyabilcegin tek zamanın tadını cıkar.. sonsuz bi rahatlıkk.. yolda arabalar durupp yol veriyo, insanlarr oturcak yerlerini veriyo, bi yerde yemek yeniyosa önce sana servis yapılıyo, aman sen kaldırma diye posetlerin tasınıyoo, o kızınn beli agrırr diye bi iş yaptırılmıyooo bosverr kiloyuu bebege konsantre ol.. bidee bak plates yapabilirsin evde insan kendinii iyi hissediyoo.. cikolatadann daha etkili spor yapmakk.. yada yürüyüss yapp.. zayıflayamassın ama sıkılasırsın dogum sonrası kolaylık olur

evettt balımmmmmmanamm kız sen dügünden sonaa sarısınn mı oldunnnn

ecrinnnnnnnnnnnnnn... ben dün senin fotonu gördüm. ni kadar hoşsun kız sen. daha önce söyleyen oldu mu bilmem ama eşin de aynı ziya kürküt.

allah her daim mutlu eder inşallahhh....

bizim aramız iyi ama kocişin bu tavrı yüzündnn kötü oluyoo sinirr oluyorum bak simdi gitmicem oraya.. kimse de unutmaz bunu simdi hatta pazar kahvaltısında konu bile acılabilir evett cok piss küstümm konusmucam onla burnu sürtsünn ayrıca yatakk orucu da veriyorumm yanındaa.. accık sürünsünn bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…