- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.725
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.581
CANIM teşekkür ederim ama bazen üzülüyorum, yüzümde bişeycik yok. ama vücudum feciiii
yinede canım oğlum yavrum için herşeye değer. doğumdan sonra eski halime dönerim inşallah. çıtır olurum
ecrinnnnnnnnnnnnnn... ben dün senin fotonu gördüm. ni kadar hoşsun kız sen. daha önce söyleyen oldu mu bilmem ama eşin de aynı ziya kürküt.
allah her daim mutlu eder inşallahhh....
Evet aynen biz de ev kredisi ödüyoruz.
Araç kredisi de var. hadi o kadar önemli değil de ev uzun vadeli.
Dolayısıyla çalışmama yada uzun ara verme gibi lüksüm yok.
Zaten de imkanım olsa da çalışırdım gibime geliyo…
Allah yardım eder inşallah da çok zorluk çekmeyiz bebeklerimizi bakmakta, hep çalışıp hem eve yetmekte.
amin canım sağol..benim kaynanamlarda allah razı olsun yardım ettiler ama sonrasındada geri almaya başladılar,yavaştan yavaştan!
bak soldn soldan geldiler yine!
canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..
Ve şimdi anlatayım;
1 paket çikolata yedikten sonra annem, eşim, kuzenim ve ben toplucana gittik 4d ultrasonaDoktor bizi kalabalık görünce esprili yaklaştı Allahtan :)) Turkcell'in indirim paketinden yapmayı felan teklif etti
Neyse oğluşumu gördüm, yüzüne zoom yaptı doktor ama capon mu değil mi anlayamadık, eşim ha bire kendisine benzetip durdu, bence bana benziyordu760 gr. ve 31cm. çıktı Ayrıntılıda bir sorunumuz çıkmadı çok şükür darısı yaptırmamış olanlara inşallah..
Doktor "çikolatayı fazla yemişsin sanırım" dedi, benim velet durmadı karnımda, doktor ultrason aleti ile bastırdıkça bizimkisi de içerden tepikleyim durdu hoşafa döndüm
Sonra gittim doğumdan sonra kalınan odaları gezdim, doğurasım geldi hatta görünce :)) Hastanemin anlaşmalı olduğu "doğum fotoğrafçısı"nın reklamını gördüm duvarda, hemen adını soyadını aldım ve az önce mail attım kendisine.Cevap bekliyorum umarım uçuk bir rakam çıkarmaz.
Benden bu kadar kızlar
gece gece niye bu salak denklemi soruyorumm cünkü bu gecee rezil oldum resmen. esiminn yegeni ben yengemi teyzemden cok seviorum flan dedi. gülüştükk .. aradan zaman gecti görümcem dedi kii beni mi cok seviyosun karını mı.. kocam %51 le seni dedi.yetmedi annemle babamı kimseyle kıyaslamam dedi.. yetmedii yegenlerimi de kıyaslamam dedi. kayınvalidemin koltukları kubardıı abla abla gibi karın karı gibi sevilir dese de.. sonra kaynanam döndü dedi ki sen de kardesini mi secersin hakanı mı dedi. bende kardesimi dedimm. diger görümcem hayatta inanmam ecrin kocasına cok asık dedi.. sonuc küsüz amaa küs oldugumuzz gece ilk kezz bebügümm babayı tepikledi
iyigeceler kızlar
eskiden hamile kalınır ve patır patır bebek doğurulur sanıyodum
ne zor işmiş inanılır gibi değil
sanki bi süzgecin içine serpilmiş gibiyiz
kimi ikili testim kötü çıktı dedi
kimi üçlü
kimi amniyosentez olcam derken tansiyonlar şekerler karışıyo araya
daha bugün okudum bebeğin içinde bulunduğu sıvının az olması bile var
risklerin içinde
bebeğimin kalbinde delik var diyende çıkıyor böbreği küçükmüş diyende
içerde alzheimer hastası annem uyuyor ve gözümün önünde olduğu için huzurluyum bu gece
ona daha bir farklı bakıyorum artık
sanki bebeklerimizin hayata karşı ilk savaşları gibi olanlar
daha dünyaya gelmeden bile başlıyor varolma mücadelesi
işte burda bu mucizenin içindeyken biyerlerde yeni doğan bebeğini sokağa bırakabiliyor annesi
ve başka bir tarafta bir köpek çiftlikte annesi ölen bir domuz yavrusunu emziriyor
bu hayatın anlamsızlığını bir kez daha hissediyorum
HENÜZ HAMİLE DEĞİLKEN EVLİ Bİ ARKADAŞIMLA BEBEK SOHBETİ YAPIYORDUK TA
ONA DEMİŞTİM Kİ "YAA BU SAÇMA DÜNYAYA BEBEK Mİ GETİRİLİR NEFRET EDİYORUM BU DÜZENDEN VE DÜNYADAN "
O DA BANA DEMİŞTİ Kİ " SEVGİ, BELKİDE DOĞURACAĞIN BEBEK DÜNYAYI KURTARACAK "
bu ironik durumu düşünürken şunlarda geçti aklımdan
eğer bir hayata evet deme şansım varken bunu demiyorsam, onu gökyüzünün maviliğinden, denizin kokusundan, sımsıcacık olacağını bildiğim ailemden, tüm canlılardan da mahrum etmiş olmuyor muyum ??
öpüyorum hepinizi...
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum,bizim bebekler kış bebeği olacağı için beşik işini nasıl yapacaksınız yani oda alacak mısınız?Sadece beşik alırsam da kıyafetlerini nereye koyucam,kışın bebeğim oturma odasında olmak zorunda olacak ama yazın yatak odasında ne yapacağız bebişi ya?Bir tanede park yatak mı alsam diyorum offff gördüğünüz gibi kafam çok karıştı kızlar,sizler ne diyorsunuz?Bir küçük beşik bir tane de gardrop almayı düşünüyorum şimdilik...
bir bebek gördüğümde çok hüzünlenip gözlerim doluyor benim de yok diye
kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce
Eki Görüntüle 272967 605tl
Kiraz Bebe.kk.>>.kk.Bebek Arabaları.kk.>>.kk.Travel Sistem Bebek Arabaları 600tl
Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil - Bebek & Çocuk 413tl
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas-Siyah | Baby Max | Bebek Arabas| Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | portatif mama sandalyesi, oyun adrlar, 459tl
sizce bu bebek arabalarından hangini tercih etmeliyim? ben hepsini çok beğendim ve fiyatlara bittim
evettt balımmmmmmanamm kız sen dügünden sonaa sarısınn mı oldunnnn
ben de krize girdim, lcw den iki pantolon aldım, bazı kazaklarım oluyor Allah tan da, idare ediyorum şimdilik.[/QUOTE
kendimi işe zor getiriyorum arkadaşım,makyaj bile yapamıyorum. nerde o kokoş sinem? uzun şıkır şıkır küpeler takan en az 10 cm topuklularla gezen sinem nerdeeee? bir gün maşa yağtığım diğer gün fönlediğim o saçlarım sımsıkı bir tokanın içinde şimdi. eşimde gıcık gıcık gülüyor her sabah, daha da sinir oluyorum. tabi ilk tanıştığımızda sevgiliyken bakmaya doyamazdı bana, saçın şöyle güzel, gözlerin, vücudun v.s... ayyyy sinir oldum bak yine
ahahahha aynen ya.şu yazdıklarının altının hepsine den den koydum. elbiseler, kolyeler, küpeler, makyaj saçlar fönlüüü... idi... şimdi elime ne geçerse bedenim neye izin verirse o nu giyorum. küpe müpe hak getire. saç zati düz ama tepeden toplu...
offf offfff doğursak, kiloları versek de eskiye dönsek yaaa....
iyigeceler kızlar
eskiden hamile kalınır ve patır patır bebek doğurulur sanıyodum
ne zor işmiş inanılır gibi değil
sanki bi süzgecin içine serpilmiş gibiyiz
kimi ikili testim kötü çıktı dedi
kimi üçlü
kimi amniyosentez olcam derken tansiyonlar şekerler karışıyo araya
daha bugün okudum bebeğin içinde bulunduğu sıvının az olması bile var
risklerin içinde
bebeğimin kalbinde delik var diyende çıkıyor böbreği küçükmüş diyende
içerde alzheimer hastası annem uyuyor ve gözümün önünde olduğu için huzurluyum bu gece
ona daha bir farklı bakıyorum artık
sanki bebeklerimizin hayata karşı ilk savaşları gibi olanlar
daha dünyaya gelmeden bile başlıyor varolma mücadelesi
işte burda bu mucizenin içindeyken biyerlerde yeni doğan bebeğini sokağa bırakabiliyor annesi
ve başka bir tarafta bir köpek çiftlikte annesi ölen bir domuz yavrusunu emziriyor
bu hayatın anlamsızlığını bir kez daha hissediyorum
HENÜZ HAMİLE DEĞİLKEN EVLİ Bİ ARKADAŞIMLA BEBEK SOHBETİ YAPIYORDUK TA
ONA DEMİŞTİM Kİ "YAA BU SAÇMA DÜNYAYA BEBEK Mİ GETİRİLİR NEFRET EDİYORUM BU DÜZENDEN VE DÜNYADAN "
O DA BANA DEMİŞTİ Kİ " SEVGİ, BELKİDE DOĞURACAĞIN BEBEK DÜNYAYI KURTARACAK "
bu ironik durumu düşünürken şunlarda geçti aklımdan
eğer bir hayata evet deme şansım varken bunu demiyorsam, onu gökyüzünün maviliğinden, denizin kokusundan, sımsıcacık olacağını bildiğim ailemden, tüm canlılardan da mahrum etmiş olmuyor muyum ??
öpüyorum hepinizi...
hergün dua ediyorum tanrım en kısa zamanda bana da sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin diye
canım gözünaydın darısı başıma
günaydın güsel anneler ben geldim nasılsınız? yehuuu azelyam gitmiş süpermiş bebeişi dur bakayım geçmişe belkim fotosunu koymuşturrrr
azoşummmmm gözümüz aydın zuzu süpermiş oğlun maşallah 41 kere yirim ben onuuu aynı tepkiyi banada verdi bebeğim 1 paket çikolata yenirmi doktor sabitleyemedi bi bebeği kıpır kıpır doktor üstten bastırıyo ultrasonla o içerden geri itekliyo ekrandan görüyoruz doktora kızdı bizim sıpa rabbim tez zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin sağ sağlim inşallah cnm benimki küçük daha 25cm 387 grcıkk 20+4te bu çıktı 6 günde önden gidiyormuş hani oğluşunun resmi ama görmek istiyorumm
cnm dikkatlı yemek ye artık düzene gircek ama sen daha bi 5 kg rahat alırsın çünkü son 2 ayda insan esas alıyormuş bebekte öyle bende tartıldım adamı tatrısı bozukmuş 73 kg yu görünce düşüp bayılcaktım eşim bir azarladı beni doktorun yanında bu yemiyo bebekte küçücük kalmış hocam ne yapalım biz bu anneyi die doktorda emre bey tartım bozuk 1,5-2kg fazla koyun üstüne eşiniz 1,5 kg almış maşallah ne güsel dedi doğumu kolay olur hem bebek gayet sağlıklı herşeyden vitamin alıyorsa telaşa lüzum yok dedi.ama ben biliyorum nie kg almadığımı yediklerim içimde durmuyo ki hamile kalmadan önce bağırsak problemi çok yaşadım ben bu yüzden çok kg aldım 7 kg aldım evlendikten sonra 3-4 gğnde bir anca wcye çıkabiliyodum şimdi bu oğlan sanrım bana epey baskı yapıyor yemek yiyorum aradan yarım saat geçmiyo wcye çıkartıyo beni doğal olarakta içimde bişi durmayınca kgda almıyorum sanırım 10kg ile tamamlıycak sınıfına kendimi koyabilirim hatta 7-8kg anca alırım toplamda :44: ne yapalım allah bereket versin diycez şişko hamile kalınca böle oluyo galiba zayıflar daha çabuk kg alıyo
masalllaahh kuzunaaaa kocamannn delikanlı oolmuss kızzzz...benimki ne kadar oldu acabaa sana benziyodurr o iyi bakamamıstırr kocişinn... benimkini de babasına benzettiydilerr emmee burnu aynı ben diye öle bi bastırdım kiiii herkess kabullendi simdilikk.. ayy bende odaları gezsemmm noluuuurr sankii.. not alayım bunu da sorayım dr a.
Eki Görüntüle 272967 605tl
Kiraz Bebe.kk.>>.kk.Bebek Arabaları.kk.>>.kk.Travel Sistem Bebek Arabaları 600tl
Crystal Baby Rider Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil - Bebek & Çocuk 413tl
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas-Siyah | Baby Max | Bebek Arabas| Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | portatif mama sandalyesi, oyun adrlar, 459tl
sizce bu bebek arabalarından hangini tercih etmeliyim? ben hepsini çok beğendim ve fiyatlara bittim
ben her renk oluyorum. sarı, kumral, bakır... arada geliyolar bana da 6 aydır eheheheheh dipleri çıkmış bakır saçlarımla salnıyorum ortalıkta.
ahahahha aynen ya.şu yazdıklarının altının hepsine den den koydum. elbiseler, kolyeler, küpeler, makyaj saçlar fönlüüü... idi... şimdi elime ne geçerse bedenim neye izin verirse o nu giyorum. küpe müpe hak getire. saç zati düz ama tepeden toplu...
günaydın kızlar,
bu sabah işe gelirken servis geç kaldı uzun süre ayakta kadığım içinaz daha bayılacaktım,tasiyonumu ölçtürdüm baya düşmüş,gözlerim karardı önümü göremiyyordum Allah bir daha yaşatmasın çok korktum walla((
kızz nirde gördün foto yukimse sölememiştii ama esim kendi sölemiştii beni ziya kürküte benzetiyolar diyee amin cnmm hepimizinn sürsünn.. önce küselimm sonra barısınca mutlu oluruzz sende cok hossun balım masallaaahh
ben her renk oluyorum. sarı, kumral, bakır... arada geliyolar bana da 6 aydır eheheheheh dipleri çıkmış bakır saçlarımla salnıyorum ortalıkta.
kendi kendimi teselli ediyorum, bu kiloların karşılığında dünyalar tatlısı bir bebek gelicek eve diyorum. düşünsene o minicik tulumların içinde sana şaşkın şaşkın bakıp onu emzirmeni bekleyen bir çift gözayyyyy, olsun ayol, yavrularımız için herşeye değer. bu arada saçlarım röfleli, tabi dipleri öyle çok çıktı ki. acaba organik boya ile dip boya yaptırsak bebişlere zararı olur mu?
bende öyle kararsız kaldım hepsinin tarzı birbirine yakın ama sizce kullanış bakımından hangini tercih etsem tecrübeli anneler olarak fikrin önemli ve diğer annelerin
ben de krize girdim, lcw den iki pantolon aldım, bazı kazaklarım oluyor Allah tan da, idare ediyorum şimdilik.[/QUOTE
kendimi işe zor getiriyorum arkadaşım,makyaj bile yapamıyorum. nerde o kokoş sinem? uzun şıkır şıkır küpeler takan en az 10 cm topuklularla gezen sinem nerdeeee? bir gün maşa yağtığım diğer gün fönlediğim o saçlarım sımsıkı bir tokanın içinde şimdi. eşimde gıcık gıcık gülüyor her sabah, daha da sinir oluyorum. tabi ilk tanıştığımızda sevgiliyken bakmaya doyamazdı bana, saçın şöyle güzel, gözlerin, vücudun v.s... ayyyy sinir oldum bak yine
olsun canım şimdi iki canlısın ondan öyle kocan kendi taşısında görelim
bizim aramız iyi ama kocişin bu tavrı yüzündnn kötü oluyoo sinirr oluyorum bak simdi gitmicem oraya.. kimse de unutmaz bunu simdi hatta pazar kahvaltısında konu bile acılabilirevett cok piss küstümm konusmucam onla burnu sürtsünn ayrıca yatakk orucu da veriyorumm yanındaa.. accık sürünsünn bakalımm
protesto et biraz ya çok karışıyom ama dün akşam beraberdiniz bide pazar mı beraber olcaktınız kaynananla
aman allahım bayılacağımmmmm
Günaydın canlar..
Azelyacım seninde gözün aydın..
Darısı bizlere cnm..
günaydın kızlar,
bu sabah işe gelirken servis geç kaldı uzun süre ayakta kadığım içinaz daha bayılacaktım,tasiyonumu ölçtürdüm baya düşmüş,gözlerim karardı önümü göremiyyordum Allah bir daha yaşatmasın çok korktum walla((
kasabım yelizim dün akşam bende de aynısı oldu. tansiyonum yerlerdeydi resmen. annemdeydik bi anda geldi. anlayamadım annem tansıyona baktı biraz düşük dedi. sanırım bu haftalarda oluyor bu.
Sağol canımmmm
yerim yerrr... maşallah ahretlik büyütmüşün yavruyu epey. hadi gözün aydın atlattın. doğru söyle bak doktor aile indirimi yaptı di mi:)
kendi kendimi teselli ediyorum, bu kiloların karşılığında dünyalar tatlısı bir bebek gelicek eve diyorum. düşünsene o minicik tulumların içinde sana şaşkın şaşkın bakıp onu emzirmeni bekleyen bir çift gözayyyyy, olsun ayol, yavrularımız için herşeye değer. bu arada saçlarım röfleli, tabi dipleri öyle çok çıktı ki. acaba organik boya ile dip boya yaptırsak bebişlere zararı olur mu?
oyyyyyyyyy öyle deme o zaman ben çok duygulanıyorum. zaman geçsin bi an önce istıyorum...şu topıkte biri saçını boyasa ben de boyıcam ama gaza ihtiyacım var sanırım. organik morganik sonuçta kimyasal işte yaa ((
günaydın kızlar,
ayy canım geçmiş olsun
Günaydın canlar..
Azelyacım seninde gözün aydın..
Darısı bizlere cnm..
evet inşallah yaaa
yerim yerrr... maşallah ahretlik büyütmüşün yavruyu epey. hadi gözün aydın atlattın. doğru söyle bak doktor aile indirimi yaptı di mi:)
Yeni başlayan Gün Akşam Oldu dizisindeki mutfak ve bahçeyi gördünüz mü çok beğendim
Allah bigün hepimize öyle evler nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?