2012 Şubat Anneleri

Canım ecrinn yazmış çok güzel...
Haklı dediği gibi herşeyin hele o göbeğin keyfini çıkaracağın zaman bu zaman...
Eski haline dönersin canım..
Hiç üzülme..
Dediğin gibi yavrun için değer..

ecrinnnnnnnnnnnnnn... ben dün senin fotonu gördüm. ni kadar hoşsun kız sen. daha önce söyleyen oldu mu bilmem ama eşin de aynı ziya kürküt.

allah her daim mutlu eder inşallahhh....

kızz nirde gördün foto yu kimse sölememiştii ama esim kendi sölemiştii beni ziya kürküte benzetiyolar diyee amin cnmm hepimizinn sürsünn.. önce küselimm sonra barısınca mutlu oluruzz sende cok hossun balım masallaaahh

biz de araba almayı düşünüyoruz
ama iyice girecek nasıl olcak bilmiyorum
Allah hepimize kolaylık versin

amin canım sağol..benim kaynanamlarda allah razı olsun yardım ettiler ama sonrasındada geri almaya başladılar,yavaştan yavaştan!
bak soldn soldan geldiler yine!

anaaa geri mi aldılar yok artıkk

canlar ıyı akşamlar
ben bugün doktora gıttım..
sonuçlarım yıne olumsuz
yarın amnıyoinfüzyon olacam..
bebeğimin sıvısı ıyıce azalmış..
2ay daha yaşasa bari
dua edin arkadaşlar..

canım Allah yardımcın olsun inşallah
umutsuzluğa kapılma bol bol dua et
ben de senin için edicem

canım maşallah Allah nazarlardan saklasın

ay çok saçma bi muhabbet olmuş
ben öyle bi sıralama yapamam galiba
geçen de bi taksiye bindim
adam bana ne sordu durduk yere
diyelim ki annen, baban, eşin üçünden biri ölcek hangisi ölsün
ne biçim soru bu ya dedim
hiçbiri ben öleyim dedim ne diyim manyak mıdır nedir

yazın biraz sarstı böyle gitgelleri ben de çok yaşadım ve yaşıyorum da hâlâ :44:

kış beebğiyle beşiğin ne alakası var ben anlamadım
ben park yatak ve büyüyebilen beşik alıcam
3 ay falan yatakodasında park yatakta yatıcak
sonra kendi odasına geçecek kısmetse
e biraz harekelendikten sonra da park yatak salonda olcak
onun içine koyup o orda oyalanırken iş güç yapabilecez

bir bebek gördüğümde çok hüzünlenip gözlerim doluyor benim de yok diye

Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin canım

kızlar dr bana kan hapı vermişti hatta bitti mi diye sordu ama ben daha hiç içmedim
akşamları aç karnına yazıyor bende eve gidince unutuyorum öğlenleri içsem olur mu sizce

ben de sabah tok içiyorum

ben 3 diyorum

cümleten günaydın herkese

dün akşam havuç salatası yapmıştım içine bi tane turp rendeledim
akşam yattık ben sağa dön sola dön yok karnım çatlıcak noluyoa dedim
sonra gark gark gark gark Allah'ım duramıyorum
ondan sonra bi mide bulantısı kusa kusa banyoya zor attım kendimi
bayağı bi çıkardım yani
sonra çıkarırken altıma kaçırdım ay Allah'ım
bi daha hayatta yemem turp mahvetti beni yaaaa

dün akşam bugün için Zülbiye yemeği yaptım misssssssss gibi oldu

evettt balımmmmmmanamm kız sen dügünden sonaa sarısınn mı oldunnnn

ben her renk oluyorum. sarı, kumral, bakır... arada geliyolar bana da 6 aydır eheheheheh dipleri çıkmış bakır saçlarımla salnıyorum ortalıkta.

Ne kadar güzel yazmışsın, sabah sabah içimi ısıttı

hergün dua ediyorum tanrım en kısa zamanda bana da sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin diye

Allah en kısa sürede sana da bu mutluluğu yaşatsın inşallah canım.

canım gözünaydın darısı başıma

Sağol canım, senin de az kaldı yarın gidiyorsun

günaydın güsel anneler ben geldim nasılsınız? yehuuu azelyam gitmiş süpermiş bebeişi dur bakayım geçmişe belkim fotosunu koymuşturrrr

Foto koyamadım tatlım ya, dün dönüp durdu zaten ters doktor solumdan sağ tarafımdaki bebişimi görmeye çalıştı, o sırada bizim velet hareket halinde ya hep suyu dalgalandırdı Kimisinde de ben güldüm görüntü bozuldu düzgün bi resim alamadım cd'den Ama yuvarlak kafalı bıngıl yanaklı bir oğlum olacak onu anladım :)))

Sağol kuşummmmm Ben daha çiko yemicem giderken karar verdim Maşallah oğluşuna annesi haftasına göre çok iyi, bizim velet 22. haftada daha 26 cmdi güdüktü, şimdi arayı az kapamış sevindim
Kilo konusuna gelince; 5 kilo ile tamamlasam 5bin takla atacam :))) Ben umutsuz vakayım.Senin maşallahın var böyle devam eder inşallah

Sağol ecrinnn teyzesi..Doktora sormana gerek yok canım, biz direk doğumhane katına çıktık, hemşireler vardı zaten izin istedik gösterdiler

Ben kahveli olanı beğendim

görürüm ben. ilk sana bakmaktan, seni incelemekten eşine bakmadım sonra bi gözüm kaydı "ene dedim bu ziya kürküt". ve inanmazsın bi an o sandım. ehehehhee. hakkat feci benziyor.

ama sende de bi artis havası sezdim yani... maşallah diyorum burdan taaa. kızın sana benzesin. oğluma düşünebilirim. gerçi sıraya giren kız çok ama seçicez artık seniki mi olur babuşun ki mi olur bakıcaz. (babuş yok burda şuan bu aramızda kalsın bu mevzuu)

kızlar ebru maternity de çılgın cuma var bir iki bişey beğendim ama ürünleri normalden bol mu yoksa normal bedenime göre alayım mı? daha önce oradan alış veriş yapanlar yardımcı olabilir mi

bende öyle kararsız kaldım hepsinin tarzı birbirine yakın ama sizce kullanış bakımından hangini tercih etsem tecrübeli anneler olarak fikrin önemli ve diğer annelerin

canım bence git hepsini gör kapandığında çok az yer tutan hangisiyse onu al
hem özel arabada bagaj yüzünden hemde minibüsle in bin kolay olur

yerim yerrr... maşallah ahretlik büyütmüşün yavruyu epey. hadi gözün aydın atlattın. doğru söyle bak doktor aile indirimi yaptı di mi:)

Sağol yavruguşum Doktor süperdi ya, bizi gördü "topluca geldik ama" dedim çekinerek
Adam dedi "genç turkcelli misiniz, eğer öyleyse indirim yapıcam ama değilseniz 2 kişilik seyirlik ücretini peşin alırım"

Yeni başlayan Gün Akşam Oldu dizisindeki mutfak ve bahçeyi gördünüz mü çok beğendim
Allah bigün hepimize öyle evler nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…