2012 Şubat Anneleri

ehehehhe ehehehhe ehehehhe. doktor dediğin hele öyle olur işte. verdiniz mi kız bari seyirlik parası...

sağol cnm ayak yapısı olarak senle aynı fikirdeyim çok kullanışlı gözüküyo
bu arada geçmiş olsun bencede yeme bir daha yazık bünyeni altüst etmiş
ellerine sağlık bir tabakta bana gönderde yiyeyim

yeee ama çok yeme azcıkta yesen enerji gidiyo bizim canavarlara
bilmiyorum bana biraz zayıf geldi gördün mü sen benim uzaylı oğlumu
kg konusunda ben saten normal bir kg ile hamile kalmadım kuşum 73,5 kg ile hamile kalınca sizin kglar bana çok çok düşük geliyo şimdi 75 olmuşum doğuma kadar 80 geçmessem iyi çünkü çok fena gözükecem suratım küçücük kgyu göstermiyo ama tüm kg göbekte birleşmişti şimdi birde bebek geldi tam oldu
arabadanda kahverengi alt sepet olarak çok hoş geldi bana aynının siyahıda var fakat ben bu rengi daha sevdim babamızda maviyi beğendi ilkini ben yeşille kahve arasındayım??? o piti piti yaparım artık

günaydıın hatunlar ve bebişlerii...biz geldikk...doktor amcamızdaann...tüm herşey gayet normal çıktı... 450 gr ve 26 cm minik tombişimm..doktorumuz yine dayanamayıp 4d ye soktu bakalım güzelleşmişmi diee doğsun bütün bu fotoların parasını alcam dio..yine bi çok fotojenik poz werdi kızımm..bu kız çok fotojenik olcak diee dalga geçti.bide ultrasonda sürekli ağzını oynattı konuşuomuş gibi..doktor bişey anlatıo sanki kızın çok dırdırcı olcak die kocamı kızdırdıanasınnın kızıyine bütün fotolar hastane içinde elden ele gezdi..doktor die senin kzının yüzünden herkes bana kızıo bizim nie böle pozlarımız yok die,göstermeyin kimseye gebertirim dedi ama yine de sekreter kızlar gördüü burnu çok güsel olcak galiba her seferinde ona takılıouz eşimle böyle kalkık minik bi burun bizim ailede burnu güsel olan teyzesi war galiba ona benzicekk..kramplarım için calsiyum werdi..böle iştee Allahım hepimizin bebeklerini korusunn..bizden böle iştee

ehehehhe ehehehhe ehehehhe. doktor dediğin hele öyle olur işte. verdiniz mi kız bari seyirlik parası...

Bana beleşmiş ana olduğumdan benim kuzen doktora kesin kaş göz kırpmıştır o yüzden almadı seyirlik

Görmem mi gördüm tabi, hatta yorumda yapmıştım alıntılayıp.
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne en çok yatanı alırsın

Oyyyyy kuzu maşallah Dırdırcı olcak he yerim onu .))))

azoooooo yaktın beni azooooooo... (bu seslenmeyi bu haykırmayı hatta bu pöykürmeyi, recep ivediğin kıçına saplanan saçmaları çıkaran emel'e bağırdığı gibi söylediğimi düşün. emellllll yaktın beni emellllllll tarzında)

Bebeksi Hediyeler | BabyShower

bu nedir ben bunu kendime hediye alsam olma mı? eneeeee süper bi siteymiş bu....

evettt cünkümm herkesii götürcekk kahvaltıya kayınvalidem.. amann onun bana zararı yokk barıs imzaladıydık eskisi gibi.. kocişş bozuyo bizim aramızıı o nedenlenn tepkiyii kocise koyuyorumm..

saol tatlımm tombik oldum artıkın emme bakk utandım yinedee kızz allah bi boy vermemişş 165 te kamısım yanii accık boyum olsamıss ,olcak kimin olmsamda sansımı denerdimm kokoss kokoss dolanmak içinn bizde leaderimn oglunuu damat sectiydikk emmee

anammm yerim ben onların dötünüüüü

en düzgün 3 görünüyor bence
bi de ben yolda görüyorum 3 tekerlekli olanları çok tipsiz duruyo yaa
sağol canım all hemen yolladım afiyet olsun
evet ya yemem bi taha tövbeler tövbesi

maşallah dırdırcı kızına

teşekkür ederizz cnm saolasın

Maşallaaahhh maşallahh..

Görmem mi gördüm tabi, hatta yorumda yapmıştım alıntılayıp.
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne en çok yatanı alırsın

çirkin uzaylım benimm muhohoyyttt videoyu buraya koyabilsem izlemenizi çok isterdim biraz uğraşıcam koymak için elleri ve ayakları mükemmel bir bebek olacak yüz hatlarını çok ayırt edemedik şimdilik çünkü bir sabit durmadıki anacım
araba konusundada inşallah hayırlısı olur fiyatlar beni şaşırttı 800-1000arasından bahsediyolardı kızlar bu fiyatlara bulunca gözüm döndü netten alıcam kesinlikle

e buu fotojinikk foto yuu bizz niee göremioruzz bizi nie mahrum ediosunn balımmm???:26::26: bakk zaten resimm yok kimsede benimde dahaa kocaaamann 10 günüm var.. ama olmas kii gerideki anneleri de düsünelimm masallahhh cnmmm kuzunaaaa ayyy fındıkk burunnlu olcek dimekk.. ay insallah ordaki gibi cıkar o burunlarr benim kızımnkide bana benzesin burunla yicem kafayıı

günaydınn kızlarrr...azelya canımm masallahh kuzey oğlana herseyin yolunda olması cooookkk güzelll.maşallah sizeee
demett seninde gözün aydın canımm..masallahhhh sizedee..kızlar öleee oluyoo erken baslamıs kuzucuk ceneyee :))

Evet canım fiyatları bana da uygun geldi...
Buraya sadece youtubedan video konulabiliyor sanırım, yani youtube da üyelik varsa oraya yükleyim buraya linkini koyman lazım, ya da izleseneye..Ama o zaman herkes görür nazara felan gelmesin Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…