2012 Şubat Anneleri

Sımdı baktım, bunu gorur gormez de sen aklıma geldın.
Al tabıı, yakısır senın yakusuklu ogluna.

Azelyam, nereden bulursun bu sıtelerı bılmem.
Her bırını alasım geldı.

Cok guzel hepsı, coook.

en düzgün 3 görünüyor bence
bi de ben yolda görüyorum 3 tekerlekli olanları çok tipsiz duruyo yaa
sağol canım all hemen yolladım afiyet olsun
evet ya yemem bi taha tövbeler tövbesi

3 tekerlekliler aslında denge bozukluğu yaptığı için çok tercih edilmiyo bir ara görüntü olarak çok tuttu fakat çok zahmetli tam dönüş yapamıyo ileri geri hareket ettirmesi çok zor ben tercihlerimin arasında hiç düşünmedim 1500tl civarlarında olanların manevra yapma kabiliyetleri iyi olsada o kadar para sayamayacağım canişkom
ohhhh ellerine sağlık nede güsel olmuşş yarasın oğlumada

tatlımm videonu dailymotion da falan paylass görnmüosann.. sonra buraya linkk verirrsinnn

tatlımm videonu dailymotion da falan paylass görnmüosann.. sonra buraya linkk verirrsinnn

ehehehhehe babası beşiktaşlı oğlumun ama anlamaz o futboldan felan. bizde de birazcık fanatiklik var o yüzden oğluma alıcam bundan evet.

de biraz pahalı bi site mi bana mı öyle geldi?

canım ben cd şeklinde almıoum direk çıktı alıoumm foto makinesinden çekip koyycaktım ama makinenin şarjı bitik akşama koyarım olmasaatombik çirkin bi kız iştee liva hatun

saol cnm öle olcak galibaa babası uğraşsın artıkk

Sağol dünürümmmm İyi bakıom senin damada

:)) Al tatlım al içinde kalmasın :))) Ben almıcam 80tl. pahalı geldi, şimdi doğum fotocusu işine heveslendim fiyat bekliyorum kadından, o teklif verene kadar alışverişe son verdim

ben valla tipini de hiç beğenmiyorum şekilsiz bişey
ben de valla o kadar para veremem
ama ben yazın falan kullansam arabayı
yeğenim o zaman 2,5 yaşında olcak (kız)
umarım artık arabaya binmez de arabası bize kalır

zaten ondan bana
mama sandalyesi
ana kucağı
sarı ve beyaz renkte olan giysileri gelcek

ohh yarasın sana ve oğluşuna

liva ne demekmiş cnm?? isimm gerdi beni yaa ne zormuss.. allah ımm bide öbür taraftaa ilk sorumluluk cocugun ismiymişş. cok bilmek te iyi degil.. ayse koyup cıkıcam isin içinden. sefaatine de nail olur belkimm.. defne cok mu anlamsız yahu yaz kıs solmuyormus defne agacıı bende yaz kıss mutlu olsunn hiç manikk depresifi olmasın insallah didimm

yerimmm onu bennn:))) bak damadımaa iyiceee.yedir için canı ne istiyosaa..tosunum,paşam kuzey oğlann

benim kızımada babası hatane çıkışı takımını galatasaraylı alacam diyor yaaa ben istemiyorum hadi erkek olsa neyse kızda abes durmazmı sizcede..yok dediğimde de bozuluyor adamcağız napsam bilemedim:44:

benim kızımada babası hatane çıkışı takımını galatasaraylı alacam diyor yaaa ben istemiyorum hadi erkek olsa neyse kızda abes durmazmı sizcede..yok dediğimde de bozuluyor adamcağız napsam bilemedim:44:

Selam hanımlar. Nasılsınız?

Dun doktora gidicekler vardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam son durumlar nedir?

Ben dun cok kotuydum. Sırtımın agrısından nasıl kıvrandım. Ama doktora gitmedik tabiki. Kaynanamlar " hamile kadına doktor ne yapacak ki" diyerekten..

Viks surduler cok korkuyorum acaba bir etkisi olur mu bebegime diye.. Esime soyliyim de pazartesi doktora gidelim diyorum kontrol icin.

Suan agrım yok cok sukur ama aksam oldu mu kuduruyor sırtım agrıdan

ayyy yeşiller çok güzel ama pahalı değil mi

günaydın canım maaşallah kuzuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…