- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.621
azoooooo yaktın beni azooooooo... (bu seslenmeyi bu haykırmayı hatta bu pöykürmeyi, recep ivediğin kıçına saplanan saçmaları çıkaran emel'e bağırdığı gibi söylediğimi düşün. emellllll yaktın beni emellllllll tarzında)
Bebeksi Hediyeler | BabyShower
bu nedir ben bunu kendime hediye alsam olma mı? eneeeee süper bi siteymiş bu....
en düzgün 3 görünüyor bence
bi de ben yolda görüyorum 3 tekerlekli olanları çok tipsiz duruyo yaa
sağol canım all hemen yolladım afiyet olsun
evet ya yemem bi taha tövbeler tövbesi
çirkin uzaylım benimm muhohoyyttt videoyu buraya koyabilsem izlemenizi çok isterdim biraz uğraşıcam koymak için elleri ve ayakları mükemmel bir bebek olacak yüz hatlarını çok ayırt edemedik şimdilik çünkü bir sabit durmadıki anacım
araba konusundada inşallah hayırlısı olur fiyatlar beni şaşırttı 800-1000arasından bahsediyolardı kızlar bu fiyatlara bulunca gözüm döndü netten alıcam kesinlikle
çirkin uzaylım benimm muhohoyyttt videoyu buraya koyabilsem izlemenizi çok isterdim biraz uğraşıcam koymak için elleri ve ayakları mükemmel bir bebek olacak yüz hatlarını çok ayırt edemedik şimdilik çünkü bir sabit durmadıki anacım
araba konusundada inşallah hayırlısı olur fiyatlar beni şaşırttı 800-1000arasından bahsediyolardı kızlar bu fiyatlara bulunca gözüm döndü netten alıcam kesinlikle
Sımdı baktım, bunu gorur gormez de sen aklıma geldın.
Al tabıı, yakısır senın yakusuklu ogluna.
Azelyam, nereden bulursun bu sıtelerı bılmem.
Her bırını alasım geldı.
Cok guzel hepsı, coook.
e buu fotojinikk foto yuu bizz niee göremioruzz bizi nie mahrum ediosunn balımmm???:26::26: bakk zaten resimm yok kimsede benimde dahaa kocaaamann 10 günüm var.. ama olmas kii gerideki anneleri de düsünelimmmasallahhh cnmmm kuzunaaaa ayyy fındıkk burunnlu olcek dimekk.. ay insallah ordaki gibi cıkar o burunlarr benim kızımnkide bana benzesin burunla yicem kafayıı
günaydınn kızlarrr...azelya canımm masallahh kuzey oğlana herseyin yolunda olması cooookkk güzelll.maşallah sizeee
demett seninde gözün aydın canımm..masallahhhh sizedee..kızlar öleee oluyoo erken baslamıs kuzucuk ceneyee :))
ya bi faydası olur mu bilmem ama benim kuzen 6 aylık olduktan sonra saçlarına röfle yaptırmıştı. bişey olmadı tabi yavrusuna ama yine de korkuyor insan tabii.
tombik mombik boşver :))) hem hepimiz tombiğiniz hepimiz hamileyizz.... ha bi de kışın saçı asimetrik kestirtme konusuna pek çok kez bu hataya düşmüş biri olarak şiddetle karşı çıkıyorum. kşın saçlarla hiç uğraşılmıyor. kafa donuyor ense donuyor offfff.... şapka taksan uzun saçtaki gibi güzel durmuyor. taktığın an saç kafaya yapışıyor.
kızz benn tüm dalgalarıma ragmenn kestimm sacımıı ölee bi kesmişim kiii omzuma inmesini bekliyorum simdi ellemedenn.accık da omuzda kullanayımm.. ama düzz olsa hiç uzatmamm cünkü hep sık duruyoo.. bide benim 2 görümcemin daha aynı boyda biraz da ondan uzatıyorum hep bi arda oluyoruz komik oluyo ama cnm rengini degiştirmekk istiyo ne dersinn ne renk yakısır acep bana
günaydınn kızlarrr...azelya canımm masallahh kuzey oğlana herseyin yolunda olması cooookkk güzelll.maşallah sizeee
demett seninde gözün aydın canımm..masallahhhh sizedee..kızlar öleee oluyoo erken baslamıs kuzucuk ceneyee :))
Sımdı baktım, bunu gorur gormez de sen aklıma geldın.
Al tabıı, yakısır senın yakusuklu ogluna.
Azelyam, nereden bulursun bu sıtelerı bılmem.
Her bırını alasım geldı.
Cok guzel hepsı, coook.
Giriş Yap | Facebook bu face grubu kızlar gelmek isteyenleri bekleriz
ehehehhehe babası beşiktaşlı oğlumun ama anlamaz o futboldan felan. bizde de birazcık fanatiklik var o yüzden oğluma alıcam bundan evet.
de biraz pahalı bi site mi bana mı öyle geldi?
3 tekerlekliler aslında denge bozukluğu yaptığı için çok tercih edilmiyo bir ara görüntü olarak çok tuttu fakat çok zahmetli tam dönüş yapamıyo ileri geri hareket ettirmesi çok zor ben tercihlerimin arasında hiç düşünmedim 1500tl civarlarında olanların manevra yapma kabiliyetleri iyi olsada o kadar para sayamayacağım canişkom
ohhhh ellerine sağlık nede güsel olmuşş yarasın oğlumada
babuş gelmedi mi ya? nerde bu kız?
canım ben cd şeklinde almıoum direk çıktı alıoummfoto makinesinden çekip koyycaktım ama makinenin şarjı bitik akşama koyarım olmasaa tombik çirkin bi kız iştee liva hatun
saol cnm öle olcak galibaa babası uğraşsın artıkk
Sağol dünürümmmmİyi bakıom senin damada
:)) Al tatlım al içinde kalmasın :))) Ben almıcam 80tl. pahalı geldi, şimdi doğum fotocusu işine heveslendim fiyat bekliyorum kadından, o teklif verene kadar alışverişe son verdim
günaydıın hatunlar ve bebişlerii...biz geldikk...doktor amcamızdaann...tüm herşey gayet normal çıktı...450 gr ve 26 cm minik tombişimm..doktorumuz yine dayanamayıp 4d ye soktu bakalım güzelleşmişmi diee doğsun bütün bu fotoların parasını alcam dio..yine bi çok fotojenik poz werdi kızımm..bu kız çok fotojenik olcak diee dalga geçti.bide ultrasonda sürekli ağzını oynattı konuşuomuş gibi..doktor bişey anlatıo sanki kızın çok dırdırcı olcak die kocamı kızdırdı anasınnın kızı yine bütün fotolar hastane içinde elden ele gezdi..doktor die senin kzının yüzünden herkes bana kızıo bizim nie böle pozlarımız yok die,göstermeyin kimseye gebertirim dedi ama yine de sekreter kızlar gördüü burnu çok güsel olcak galiba her seferinde ona takılıouz eşimle böyle kalkık minik bi burun bizim ailede burnu güsel olan teyzesi war galiba ona benzicekk..kramplarım için calsiyum werdi..böle iştee Allahım hepimizin bebeklerini korusunn..bizden böle iştee
evettt cünkümm herkesii götürcekk kahvaltıya kayınvalidem.. amann onun bana zararı yokk barıs imzaladıydık eskisi gibi.. kocişş bozuyo bizim aramızıı o nedenlenn tepkiyii kocise koyuyorumm..
koy gitsin kızzzz
[günaydınn kızlarrr...azelya canımm masallahh kuzey oğlana herseyin yolunda olması cooookkk güzelll.maşallah sizeee
günaydın canımmm
ehehehhehe babası beşiktaşlı oğlumun ama anlamaz o futboldan felan. bizde de birazcık fanatiklik var o yüzden oğluma alıcam bundan evet.
de biraz pahalı bi site mi bana mı öyle geldi?
banada pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?