- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.641
Ocak anneleri feys grubu yüzünden dağıldı
Umarım Şubat anneleri de bu yüzden dağılmaz
ehehehhehe babası beşiktaşlı oğlumun ama anlamaz o futboldan felan. bizde de birazcık fanatiklik var o yüzden oğluma alıcam bundan evet.
de biraz pahalı bi site mi bana mı öyle geldi?
Sağol dünürümmmmİyi bakıom senin damada
:)) Al tatlım al içinde kalmasın :))) Ben almıcam 80tl. pahalı geldi, şimdi doğum fotocusu işine heveslendim fiyat bekliyorum kadından, o teklif verene kadar alışverişe son verdim
kızz benn tüm dalgalarıma ragmenn kestimm sacımıı ölee bi kesmişim kiii omzuma inmesini bekliyorum simdi ellemedenn.accık da omuzda kullanayımm.. ama düzz olsa hiç uzatmamm cünkü hep sık duruyoo.. bide benim 2 görümcemin daha aynı boyda biraz da ondan uzatıyorum hep bi arda oluyoruz komik oluyo ama cnm rengini degiştirmekk istiyo ne dersinn ne renk yakısır acep bana
eheheheh bi ara benim de eltimle aynıydı. hakkat o feci oluyor aynı saç modeliyle aynı ortamda bulunmak. sana her rennk yakışır da teninn rengini bilemedim pek. fotoda beyaz gibi ama. eğer beyazsan bakır tonları derim. ama bence senin rengin koyu tonlar. çikolata tonları da seni afet yaparrr...
Sağol dünürümmmmİyi bakıom senin damada
:)) Al tatlım al içinde kalmasın :))) Ben almıcam 80tl. pahalı geldi, şimdi doğum fotocusu işine heveslendim fiyat bekliyorum kadından, o teklif verene kadar alışverişe son verdim
yalana bak yalana ara vermiş alışverişe. yarın gelir "kızlarrrrrrrrrrrrr çocuğun donu kıçında dursun diye bi aparat çıkmış ondan aldım eheheh" der bu tip.
benim kızımada babası hatane çıkışı takımını galatasaraylı alacam diyor yaaa ben istemiyorum hadi erkek olsa neyse kızda abes durmazmı sizcede..yok dediğimde de bozuluyor adamcağız napsam bilemedim:44:
Selam hanımlar. Nasılsınız?
Dun doktora gidicekler vardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam son durumlar nedir?
Ben dun cok kotuydum. Sırtımın agrısından nasıl kıvrandım. Ama doktora gitmedik tabiki. Kaynanamlar " hamile kadına doktor ne yapacak ki" diyerekten..
Viks surduler cok korkuyorum acaba bir etkisi olur mu bebegime diye.. Esime soyliyim de pazartesi doktora gidelim diyorum kontrol icin.
Suan agrım yok cok sukur ama aksam oldu mu kuduruyor sırtım agrıdan
benim kızımada babası hatane çıkışı takımını galatasaraylı alacam diyor yaaa ben istemiyorum hadi erkek olsa neyse kızda abes durmazmı sizcede..yok dediğimde de bozuluyor adamcağız napsam bilemedim:44:
Hımm pahalı evet, 106 TL!
Ben kızımın bjklı cıcılerını 70 ya da 80 TL ye almıstım.
Yok mu orada galatasaray store?
Yok be kuzum, her heves ettıgımı alacak olsam maasım yetmez.
Bır de anaannesı kızıyor, ben ne alıcam dıye, o yuzden bende ara verdım bıraz.
Dogum fotografcısına bende cok heves edıyorum da, o da pahalı geldı.
700 TL cıvarı ortalama.
yalana bak yalana ara vermiş alışverişe. yarın gelir "kızlarrrrrrrrrrrrr çocuğun donu kıçında dursun diye bi aparat çıkmış ondan aldım eheheh" der bu tip.
Geçmiş olsun dunyam80
ayyy şu kaynanalar öldürcek beni sanane yaaa ne karışıyona ki
geçmiş olsun canım
Ocak anneleri feys grubu yüzünden dağıldı
Umarım Şubat anneleri de bu yüzden dağılmaz
Selam hanımlar. Nasılsınız?
Dun doktora gidicekler vardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam son durumlar nedir?
Ben dun cok kotuydum. Sırtımın agrısından nasıl kıvrandım. Ama doktora gitmedik tabiki. Kaynanamlar " hamile kadına doktor ne yapacak ki" diyerekten..
Viks surduler cok korkuyorum acaba bir etkisi olur mu bebegime diye.. Esime soyliyim de pazartesi doktora gidelim diyorum kontrol icin.
Suan agrım yok cok sukur ama aksam oldu mu kuduruyor sırtım agrıdan
banada pahalı geldi
Hımm pahalı evet, 106 TL!
Ben kızımın bjklı cıcılerını 70 ya da 80 TL ye almıstım.
Yok mu orada galatasaray store?
yok
Face grubu bayadır var zaten canım. Burası kolay kolay dagılmaz merak etme. Hicbir topikte yok boyle muhabbet =)
Benim görüştüğüm kadında ekonomik paket 400 olabilir, 400se istiyorum, 700 çok
Hahahahhaahahah ay deliii koptum ya
Azelyam, Kuzey nasıl?
ıyı mıymıs annesı?
Baska kımler vardı, kahugolo?
Ya onunda nıckını bır turlu yazamıyorum
Ben bu ara pek okuyamıyorum gecmısı ama, ancak aklımda bu ısımler kalmıs.
Hepınız guzel haberler almıssınızdır ınsallah.
Face grubu bayadır var zaten canım. Burası kolay kolay dagılmaz merak etme. Hicbir topikte yok boyle muhabbet =)
Sagolun kızlar.
Geri kafalı insanlar iste HaYaTim..
aa nasıl dağıldı?
sürdürtme sırtına burnuna o tarz şeyler. çok biliyor senin kaynana he. benim sırtım da kopuyor biliyosun yazdım da kaç kere her seferinde de hiç bişey süremiyorum çünkü yasak.
merak etme canım yalnız deilsimn bizim babamızda fener hastane çıkışı alcam die tutturdu benimki de kız ama ben hewesi kırılmasın istioumm kızlara göre olanda war die bilioum ben
merak etme canım yalnız deilsimn bizim babamızda fener hastane çıkışı alcam die tutturdu benimki de kız ama ben hewesi kırılmasın istioumm kızlara göre olanda war die bilioum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?