2012 Şubat Anneleri

ehehehhehe babası beşiktaşlı oğlumun ama anlamaz o futboldan felan. bizde de birazcık fanatiklik var o yüzden oğluma alıcam bundan evet.

de biraz pahalı bi site mi bana mı öyle geldi?

Hımm pahalı evet, 106 TL!
Ben kızımın bjklı cıcılerını 70 ya da 80 TL ye almıstım.
Yok mu orada galatasaray store?

Yok be kuzum, her heves ettıgımı alacak olsam maasım yetmez.
Bır de anaannesı kızıyor, ben ne alıcam dıye, o yuzden bende ara verdım bıraz.

Dogum fotografcısına bende cok heves edıyorum da, o da pahalı geldı.
700 TL cıvarı ortalama.

amannn alsın nolcak ki kızı erkeği mi var takımın

yeğenim 28 aralık'ta doğcaktı ama doktor yılbaşı gecesi de gelir hazır olun dedi
onlar da noel baba kostümü hastane çıkışı aldılar çok komikti
bizim velet 7 ocak'ta doğdu

ayyy şu kaynanalar öldürcek beni sanane yaaa ne karışıyona ki
geçmiş olsun canım

Azelyam, Kuzey nasıl?
ıyı mıymıs annesı?

Baska kımler vardı, kahugolo?
Ya onunda nıckını bır turlu yazamıyorum

Ben bu ara pek okuyamıyorum gecmısı ama, ancak aklımda bu ısımler kalmıs.

Hepınız guzel haberler almıssınızdır ınsallah.

merak etme canım yalnız deilsimn bizim babamızda fener hastane çıkışı alcam die tutturdu benimki de kız ama ben hewesi kırılmasın istioumm kızlara göre olanda war die bilioum ben

Yok canım kotu durmuyor. Bence esinin de gonlu olsun alın derim.

Benim eski calıstıgım yerdeki sefim dogum yaptı kızına gs li takım aldılar giydirdiler =)

Benim görüştüğüm kadında ekonomik paket 400 olabilir, 400se istiyorum, 700 çok

yalana bak yalana ara vermiş alışverişe. yarın gelir "kızlarrrrrrrrrrrrr çocuğun donu kıçında dursun diye bi aparat çıkmış ondan aldım eheheh" der bu tip.

Hahahahhaahahah ay deliii koptum ya

Son düzenleme:
Ocak anneleri feys grubu yüzünden dağıldı

Umarım Şubat anneleri de bu yüzden dağılmaz

aa nasıl dağıldı?

sürdürtme sırtına burnuna o tarz şeyler. çok biliyor senin kaynana he. benim sırtım da kopuyor biliyosun yazdım da kaç kere her seferinde de hiç bişey süremiyorum çünkü yasak.

banada pahalı geldi

baya pahalı bi site hem de. ama şık bi yer belli. kaliteli duruyor.

Hımm pahalı evet, 106 TL!
Ben kızımın bjklı cıcılerını 70 ya da 80 TL ye almıstım.
Yok mu orada galatasaray store?

yok

Muuucckkk İyiymiş kuzum sağolasın..31 cm.760gr. olmuşuz
Kahugolo bugün tekrar gidicek hastaneye canım Suyu yine az ve bugün göbekten delip bebeğe su verecekler, inşallah herşey yolunda gider

Face grubu bayadır var zaten canım. Burası kolay kolay dagılmaz merak etme. Hicbir topikte yok boyle muhabbet =)

inşallah canım

Sagolun kızlar.

Geri kafalı insanlar iste HaYaTim..

Allah sabır versin o zaman

aa nasıl dağıldı?

hepsi gitti feyse ordan takip daha kolay diye
arada bakıyolar ama ilk zamanlardaki sohbet yok
benim de doğum 28 ocak
şubat'ta olabilir yani
o yüzden buraya geldim
ocak başı olanlar da aralık'a gitti

sürdürtme sırtına burnuna o tarz şeyler. çok biliyor senin kaynana he. benim sırtım da kopuyor biliyosun yazdım da kaç kere her seferinde de hiç bişey süremiyorum çünkü yasak.

Bir daha asla surdurtmem zaten. Bisey olursa hepsinin agzına gozune dalarım zaten. Doktora goturmuyolar bisey vermiycek diye ama kendi kafalarına is yapıyorlar.

Cok sinirlendim zaten dun gece. Hem sinirden hem agrıdan oturdum agladım..

merak etme canım yalnız deilsimn bizim babamızda fener hastane çıkışı alcam die tutturdu benimki de kız ama ben hewesi kırılmasın istioumm kızlara göre olanda war die bilioum ben

ya siyah-beyaz gene asil duruyor diğer takımların renkleri pek bi cıngıfıllı geliyor bana:)))evet kız olan takımlarıda var en iyisi beyaz olupta ufak arması olanları tercih etmeli değilmi canım hem bizim kocaları kırmamış oluruz

ya siyah-beyaz gene asil duruyor diğer takımların renkleri pek bi cıngıfıllı geliyor bana:)))evet kız olan takımlarıda var en iyisi beyaz olupta ufak arması olanları tercih etmeli değilmi canım hem bizim kocaları kırmamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…