- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.661
yalansa yalan de. huylu huyundan vazgeçmez anacım...))
tatlımm videonu dailymotion da falan paylass görnmüosann.. sonra buraya linkk verirrsinnn
slm canım haftan baya ilerlemş görüşmeyeli ya maşallah allahım bi nefeste kurtrsn inş
herkese hayırlı hamilelikler kızlar allah yardmcnz olsun hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsn inş
ya siyah-beyaz gene asil duruyor diğer takımların renkleri pek bi cıngıfıllı geliyor bana:)))evet kız olan takımlarıda var en iyisi beyaz olupta ufak arması olanları tercih etmeli değilmi canım hem bizim kocaları kırmamış oluruz
dünyam geçmiş olsun cnm
dünyam80 geçmiş olsun cnmm benimm ne wiksi yaa üşüttünmü de sen allahım bu kaynanalar öldürcek beni
Yok canım kotu durmuyor. Bence esinin de gonlu olsun alın derim.
Benim eski calıstıgım yerdeki sefim dogum yaptı kızına gs li takım aldılar giydirdiler =)
a.slm canım. Evet 6 aya girdik Allah'ın izniyle. Amin cumlemizinkini kurtarsın bir nefeste.
Senin ne oldu en son sen de hamileydin umarım bir sorun yoktur?
herkese hayırlı hamilelikler kızlar allah yardmcnz olsun hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip etsn inş
olabilir bizimkinin alcağıda sarı üstünde kanarya var böle çizgifilm karekteri gibi minik kanarya yazıyorr:49:
merak etme canım yalnız deilsimn bizim babamızda fener hastane çıkışı alcam die tutturdu benimki de kız ama ben hewesi kırılmasın istioumm kızlara göre olanda war die bilioum ben
Benim görüştüğüm kadında ekonomik paket 400 olabilir, 400se istiyorum, 700 çok
Hahahahhaahahah ay deliii koptum ya
aa nasıl dağıldı?
sürdürtme sırtına burnuna o tarz şeyler. çok biliyor senin kaynana he. benim sırtım da kopuyor biliyosun yazdım da kaç kere her seferinde de hiç bişey süremiyorum çünkü yasak.
baya pahalı bi site hem de. ama şık bi yer belli. kaliteli duruyor.
yok
Sagolun kızlar..
Bilmem usutmusum gibi davranıyorlar demet'im..
Ama bir gorsen evin icinde yelekle hırkayla geziyorum ayagımda coraplar terlikler eksik olmuyor. Boyle durumda nasıl usutebilirim ki?
Hadi usuttum diyelim 1 aydır hic mi iyilesemedim ben?
bizimde öyle olacak sanırsam canım gs'li fanatik bir kızım olacakviks tarzı şeyler yasak canım ..bundan 1 ay evvel belim tutulduğunda dr'um önermiyoruz dedi ne kas gevşetici krem nede viks tarzı şeyler birden deri altında ısınmaya sebebiyet veriyormuş
kürtaj oldum canım yok artık bebegm
özgem nasılsın bakıyım sen çok ösledik biz seni dimi aslıcan yaa neler yapıyosun bebek konusunda varmı gelişmelerin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?