- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.681
Bir daha asla surdurtmem zaten. Bisey olursa hepsinin agzına gozune dalarım zaten. Doktora goturmuyolar bisey vermiycek diye ama kendi kafalarına is yapıyorlar.
Cok sinirlendim zaten dun gece. Hem sinirden hem agrıdan oturdum agladım..
ya siyah-beyaz gene asil duruyor diğer takımların renkleri pek bi cıngıfıllı geliyor bana:)))evet kız olan takımlarıda var en iyisi beyaz olupta ufak arması olanları tercih etmeli değilmi canım hem bizim kocaları kırmamış oluruz
Kimseye söleme ama doğru olabülüüü
anammm becermişimmm yuppiii..siz takımlardan acınca ekleyeyim dedim.irem burda 2,5-3 aylık babası hastane içinde fenerbahceli zıbınlar almıstı cocuk epey bi böle gezmiştii.oğlan kılıklı kızım :))
Kas gevsetici vermisti bana doktor onu kullanıyordum ama hicbir yararı olmadı bana.
Sonra ben-gay kullanayım o iyi gelir dedim bir doktora sorayım dedim kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi doktor. Ama asla surdurmem bir daha viks falan.
Zaten cok korktum bisey olucak diye. Bir ise de yaramadı yarım saat bi yaktı derimi ondan sonra gene aynı agrıyla devam..
Gece de sonunda yorgun dusup uyuyakalmısım zaten
anammm becermişimmm yuppiii..siz takımlardan acınca ekleyeyim dedim.irem burda 2,5-3 aylık babası hastane içinde fenerbahceli zıbınlar almıstı cocuk epey bi böle gezmiştii.oğlan kılıklı kızım :))
sağol cnm damadını merak ediyosun dimi ama uzaylı gibi şu anda seni gidi senii dur yüklemeye çalışayım bi sonra link koyarım bakarsınız çirkinime
Selam hanımlar. Nasılsınız?
Dun doktora gidicekler vardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam son durumlar nedir?
Ben dun cok kotuydum. Sırtımın agrısından nasıl kıvrandım. Ama doktora gitmedik tabiki. Kaynanamlar " hamile kadına doktor ne yapacak ki" diyerekten..
Viks surduler cok korkuyorum acaba bir etkisi olur mu bebegime diye.. Esime soyliyim de pazartesi doktora gidelim diyorum kontrol icin.
Suan agrım yok cok sukur ama aksam oldu mu kuduruyor sırtım agrıdan
Sagolun kızlar..
Bilmem usutmusum gibi davranıyorlar demet'im..
Ama bir gorsen evin icinde yelekle hırkayla geziyorum ayagımda coraplar terlikler eksik olmuyor. Boyle durumda nasıl usutebilirim ki?
Hadi usuttum diyelim 1 aydır hic mi iyilesemedim ben?
nazome kaç tane doğurdun sen bacım?
sana sorularım olacak da normal doğumla ilgili.
adengökçee şimdi fotona baktım da sen şu arka sokaklarda oynayan srışın bi hatun waryaa adını unuttum şimdii ne kadar çok benziousun
tabii tatlımmm bakk kızımda merakk ettiii tepükleyipp duruyoooo
nazome kaç tane doğurdun sen bacım?
sana sorularım olacak da normal doğumla ilgili.
adengökçee şimdi fotona baktım da sen şu arka sokaklarda oynayan srışın bi hatun waryaa adını unuttum şimdii ne kadar çok benziousun
Hade Bismillah
katılıyorum hele galatasaraylı olanlar felaket... cart sarı kırmızının en kötü tonu... ama bu beyazın üstüne işlenmiş cimcom arması ile şık durmuş.
bundan alabiliriz bence kızlar....
demi yaaa aynen bende öyle düşünüyorumm bak benim gibi düşünen biri daha var ya artık yanlız değilim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?