2012 Şubat Anneleri

anammm becermişimmm yuppiii..siz takımlardan acınca ekleyeyim dedim.irem burda 2,5-3 aylık babası hastane içinde fenerbahceli zıbınlar almıstı cocuk epey bi böle gezmiştii.oğlan kılıklı kızım :))

oturup ağlama bebeğini de üzme. ama her şeyine de karıştırtma. en olmadı ağrıyan yerlerine sıcak kompres yap. eşin geldiğinde odanıza çeklin havluyu ısıt bi güzel ağrıyan yerine koy. epey yumuşattıktan sonra o bölgeyi iyice ovdur... ama ağrımayan yerlerini ovdurma. yoksa tetikler orası da ağrır.

katılıyorum hele galatasaraylı olanlar felaket... cart sarı kırmızının en kötü tonu... ama bu beyazın üstüne işlenmiş cimcom arması ile şık durmuş.
bundan alabiliriz bence kızlar....

Kimseye söleme ama doğru olabülüüü

oldu bile bence. o tip yarın alır o tulumu.

anammm becermişimmm yuppiii..siz takımlardan acınca ekleyeyim dedim.irem burda 2,5-3 aylık babası hastane içinde fenerbahceli zıbınlar almıstı cocuk epey bi böle gezmiştii.oğlan kılıklı kızım :))

Dunyam, gecmıs olsun canım.

Melek, Rabbım hayırlısı ıle ve saglıklı bır sekılde yenı bır melekle doldursun gobegını ve sonra kucagını.

yaa elinden geldiğince kullanmamaya çalış canım o tazr şeyleri.ağrıdan çok duramadığımda banada yazdı dr kas gevşetici krem muskorilin yanlız içinde hamilelerde kullanıp kullanılmayacağı konusunda kesin bir çalışma yoktur diyor risk grubuda c..bile bile kullanamadım hatta 1 defa sürdük öyle okumuştuk prespektüsünü sonra hemen gittim yıkadım sürdüğüm yeri allah korusun olmaz olmaz benim bebeğe zarar gelir

sağol cnm damadını merak ediyosun dimi ama uzaylı gibi şu anda seni gidi senii dur yüklemeye çalışayım bi sonra link koyarım bakarsınız çirkinime

tabii tatlımmm bakk kızımda merakk ettiii tepükleyipp duruyoooo

tatlımm pelviks inn öne agırlık yaptıgındann ötürüü bell oyuntusu oluyo ya.. işte o bel oyuntusunun olusmasıı omurganınn dogallıgına terss.. o agırlıktann dolayıı agrı yapması cok normal üstüme yok bencede.. yapabilirsen plates dicem ama alamamm yapamamm diyosan netten sırtın için egzersizler bull bak benim bütün agrılarım bitti.. bide otururken sırtında hep yastık olsun bel bosluguna koyy kıvrım kalmamalıı baskı yapar

dünyam hamilelik sırt bel ağrısı çok yapıyor sanırım bu annenin kilosuyla da alakalı
bebeğin büyümesi hepsi etken mecbur bu ağrıyı çekeceğiz
benim iş yerimde anadolu yakası evim avrupa yakasında servisle gidip gelirken
şekilden şekile giriyorum çok ağrılarım oluyor

adengökçee şimdi fotona baktım da sen şu arka sokaklarda oynayan srışın bi hatun waryaa adını unuttum şimdii ne kadar çok benziousun

katılıyorum hele galatasaraylı olanlar felaket... cart sarı kırmızının en kötü tonu... ama bu beyazın üstüne işlenmiş cimcom arması ile şık durmuş.
bundan alabiliriz bence kızlar....

demi yaaa aynen bende öyle düşünüyorumm bak benim gibi düşünen biri daha var ya artık yanlız değilim(

tabii tatlımmm bakk kızımda merakk ettiii tepükleyipp duruyoooo

taklum yanlız bu epey sürcek sanırsam şu anda %10luk kısmı yüklendi öğleden sonra filan anca biter ben yemek yedikten sonra koyarım buraya kızını yirim senin oğlumu meşhur etcem videolara felan koyuyorum babası bi duysa keser beni:18:

nazome kaç tane doğurdun sen bacım?

sana sorularım olacak da normal doğumla ilgili.

canımm bir kızım var 2003 doğumlu.işte öbürüde yoldaa normal doğumla ilgili her türlü sorunuzz itinayla yanıtlanırrr en normalinden di bizimkii

adengökçee şimdi fotona baktım da sen şu arka sokaklarda oynayan srışın bi hatun waryaa adını unuttum şimdii ne kadar çok benziousun

hiç bilemedim o kızı. çünkü o dizeye tikim var.

kızım o soruyu bız hallettık. nazoş eskısınden de guzel oldu dedi. içim rahatladı. beni boşuna korkulara gark ettin. zilli.

evet. sonuna kadar da destekçinim bu konuda.

ay buraya da ekliyim artıkın göbekten beni göremiyciksinizz digeride dünn pazardann sadecee cizgili olana vuruldum diye paketle aldıgımm minnakk coraplarımızz

Eki Görüntüle 273024

Eki Görüntüle 273025

tamm s harfini olusturdugumm resimde ısıkk belimi oymuss yoksamm diger fotodaki bell daha gercekcii
arkada gördügünüzz yıgınn komple bebekk esyasıı. corapları üstüne koyup cektigim yamuk sey de benim koltuk minderimm.. agırlıgımdann göcmüşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…