2012 Şubat Anneleri

aa öle deme kısss.. ben hamileligiminn ilk haftalarındaa bebügüm hamsi gibi oldugundan hep nette insanların 4 boyutlu videolarını izledim youtube dan falan birilerine cok moral olabilir

Yastıksız desteksiz oturamıyorum zaten. plateslik durumum yok malesef.. Artık 3.5 ay cekicez bu agrıyı yani

Sırt agrısını durmamıstım daha once ben hamilelikte. Ama basa gelince anlıyor insan demekki varmıs boyle bisey =)

Bayanlar buyrun oglum ve ben

Eki Görüntüle 273022

yerim yaaaaaaaaa yerrr.... goca göbüş senii...

buldummmmm cagla kubattttt

yeahhh ilk sen didin.

canımm bir kızım var 2003 doğumlu.işte öbürüde yoldaa normal doğumla ilgili her türlü sorunuzz itinayla yanıtlanırrr en normalinden di bizimkii

tımam hemen hazırlıyorum maddeler halınde sorularımı az bekle:)

ya yok çağla kubat deil gamze özçelikk hıh adını hatırladım

söylemesi ayıp benzeten olduydu. hele bi fotom var koysam şoka girersin. (boyle de ukalayım farkettıysen)

kurban olurum kurban... valla moral oluyor bu fotolar bana.

Hadi beaa Niye eskisinden güzel oldu snaıyon peki? Doktor kıyak yapmış kızaaam ayıktın mı :)))

ecrin canım senin kızcen olacaktı dimii..demekki bu karın olayı hakikaten hikayee.al sana direk sivri bi karın..

sen ne kadar taklı bir hamile olmuşsun cnm benim yirim göbüşünü erkek karnı gibi bu kız

acayip benzettim walla göz yapısı felaan hoş yanii:34:

gelişimi durmş canım kalp atışı yoktu allah razı olsun canım

ya hayatım tek bir doktorun dediğine bakmasaydın 3-5 doktor gezseydin gayet sağlıklıydın sen inanamıyorum şu anda yaa şoktayım kala kaldım rabbim korusun tez zamandada sağlıklısını nasip etsin bitanem

Hadi beaa Niye eskisinden güzel oldu snaıyon peki? Doktor kıyak yapmış kızaaam ayıktın mı :)))

ahahahahahahha hadı be ordan. yemınle eşimle bile konuşturttun beni. terbiyesiz.......:))) kıyak yapmışmış. ( ınsan doktora nasıl boyle bişi der ya.) bi yemek yıyım bı yere ayrılmayın sorularımla gelicem...

hayyyyyyyy maşallahhhh 41 kererabbim nazardan sakınsın çok güzel çıkmışsınız

ayyy maşallah yeliz yaaa nasılda güzel çıkmışş göbişin yaa benim daha göbek okadar çok yok sinir oluyorum yaaa

Eki Görüntüle 273030

Evet benim gobus baya buyudu artık dısarıdan anlasılıyor hamile oldugum. Giydigim kıyafetlerde falan cok belirgin duruyor.

Senin ic karnın buyuk olabilir canım o yuzden dısa vurmamıs olabilir. 1 ay sonra senin de bizimki gibi cıkar ama merak etme sen anlamazsın bile nasıl buyudugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…