- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #30.721
ayyy maşallah yeliz yaaa nasılda güzel çıkmışş göbişin yaa benim daha göbek okadar çok yok sinir oluyorum yaaaEki Görüntüle 273030
gelişimi durmş canım kalp atışı yoktu allah razı olsun canım
ayyy maşallah yeliz yaaa nasılda güzel çıkmışş göbişin yaa benim daha göbek okadar çok yok sinir oluyorum yaaaEki Görüntüle 273030
ana senin bebiş nerde duruyo kızım?
yerim yaaaaaaaaa yerrr.... goca göbüş senii..
Evet benim gobus baya buyudu artık dısarıdan anlasılıyor hamile oldugum. Giydigim kıyafetlerde falan cok belirgin duruyor.
Senin ic karnın buyuk olabilir canım o yuzden dısa vurmamıs olabilir. 1 ay sonra senin de bizimki gibi cıkar ama merak etme sen anlamazsın bile nasıl buyudugunu
sen ne kadar taklı bir hamile olmuşsun cnm benim yirim göbüşünü erkek karnı gibi bu kız
ecrin canım senin kızcen olacaktı dimii..demekki bu karın olayı hakikaten hikayee.al sana direk sivri bi karın..
yerim yaaaaaaaaa yerrr.... goca göbüş senii...
yeahhh ilk sen didin.
tımam hemen hazırlıyorum maddeler halınde sorularımı az bekle:)
söylemesi ayıp benzeten olduydu. hele bi fotom var koysam şoka girersin. (boyle de ukalayım farkettıysen)
kurban olurum kurban... valla moral oluyor bu fotolar bana.
Yastıksız desteksiz oturamıyorum zaten. plateslik durumum yok malesef.. Artık 3.5 ay cekicez bu agrıyı yani
Sırt agrısını durmamıstım daha once ben hamilelikte. Ama basa gelince anlıyor insan demekki varmıs boyle bisey =)
Hadi beaaNiye eskisinden güzel oldu snaıyon peki? Doktor kıyak yapmış kızaaam ayıktın mı :)))
sende ben gibisin benimde 19. haftamda öyleydi son 2 haftadır acayip büyüdü merak etme büyür cnm bede kendime çok dert edioudumm..iç karnın benim gibi geniş seninde herhalde
hayyyyyyyy maşallahhhh 41 kererabbim nazardan sakınsın çok güzel çıkmışsınız
Azcık yokum bebek şikeri bakacam.Öpüldünüz...
Kızlar bu arada hepinizin göbüşlere maşallah 41 kere
slm kızlar ecrinn karnın 8 aylık gibi maşallah yaa...aslıcım seninle göbişlerimiz aynı ..benimde pek yok..aslında küçük olması daha iyi çünkü kukularımızı göremicez az zaman sonra... oda kötü oluyo valla..
dün kocama sordum yaa bende bir sıkıntı vardamı büyümüyor acaba diye oda sen farkında değilsin ben gözlemliyorum 1 haftadır büyüdü değişiklği sen göremiyorsun dedi yaa beni oyalamak için dedi eşşek yada cidden ben farkına varamıyorum
ya kızlar resim eklemek için ne yapıyorduk(
ay buraya da ekliyim artıkın göbekten beni göremiyciksinizzdigeride dünn pazardann sadecee cizgili olana vuruldum diye paketle aldıgımm minnakk coraplarımızz
Eki Görüntüle 273023
Eki Görüntüle 273024
Eki Görüntüle 273025
tamm s harfini olusturdugumm resimde ısıkk belimi oymuss yoksamm diger fotodaki bell daha gercekcii
arkada gördügünüzz yıgınn komple bebekk esyasıı. corapları üstüne koyup cektigim yamuk sey de benim koltuk minderimm.. agırlıgımdann göcmüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?