2012 Şubat Anneleri

ayyy maşallah yeliz yaaa nasılda güzel çıkmışş göbişin yaa benim daha göbek okadar çok yok sinir oluyorum yaaaEki Görüntüle 273030

sende ben gibisin benimde 19. haftamda öyleydi son 2 haftadır acayip büyüdü merak etme büyür cnm bede kendime çok dert edioudumm..iç karnın benim gibi geniş seninde herhalde

evet sanırım iç karnım büyük.hmile olmadanda kocaman şişirebiliyordum :))) demekki iç karnım büyük benim

sen ne kadar taklı bir hamile olmuşsun cnm benim yirim göbüşünü erkek karnı gibi bu kız

herkes öle diyoo.. hatta her gördügümm erkek galiba diyo bende etkileniyorumm rüyamda sürekli dr yanlıslık olmus diyoo. ay zaten degişmesine zor alıstımm allah korusun bi daha degişmesinn bunalıma girerimm artıkınn

ecrin canım senin kızcen olacaktı dimii..demekki bu karın olayı hakikaten hikayee.al sana direk sivri bi karın..

kızzz hepsi hikayee.. nahandaa sivri karınn, bulantım da olmadıı neymişş kız cok bulandırırmıs, annesininn güzelligini alırmıss diolar bide.. ne bi leke cıktıı ne bi sivilcee aynı duruyorummm yanii bi tek eksi olayı tutuyoo ama normaldede cok eksi yerim tatlı aramam o nedenlenn pek ayıramadım onu

kızz bi andaa cagla kubata da benzettim valla.. ama dudak yapınızz tutmay seninn göbekten ne haberr aceppp ???

tatlımm 11 lira aldım ben cd yi alabilirsin bence salona gitmene gerek yok.. hattaa ödemi olanlar da yapabilirr kızlarrrr.. doguma da cok yardımcıymıss benden sölemesiii

Hadi beaa Niye eskisinden güzel oldu snaıyon peki? Doktor kıyak yapmış kızaaam ayıktın mı :)))

deli kısss.ne kıyağı kuzum devlet hastanesinde bir pazar günü doğum yaptım ben.kendi doktorumun kayınpederi ölmüştü gelemedi doğuma ( yeni uzmanlık almaya calısan bir asistanın eline kaldıydımm..ammmaaa temiz iş cıkarmıss.eskisinden iyi olduydu hahahahah hayır burda anlatıcam şimdi ne kestiler ne kadar diktiler kızlarr paralıyacak benii sonraa...şu zilloşumu okula götürüp gelicemm..daha da ayrıntılı bilgi istersenizz cm hesabı veririm valla sizeee

slm kızlar ecrinn karnın 8 aylık gibi maşallah yaa...aslıcım seninle göbişlerimiz aynı ..benimde pek yok..aslında küçük olması daha iyi çünkü kukularımızı göremicez az zaman sonra...oda kötü oluyo valla..

sende ben gibisin benimde 19. haftamda öyleydi son 2 haftadır acayip büyüdü merak etme büyür cnm bede kendime çok dert edioudumm..iç karnın benim gibi geniş seninde herhalde

dün kocama sordum yaa bende bir sıkıntı vardamı büyümüyor acaba diye oda sen farkında değilsin ben gözlemliyorum 1 haftadır büyüdü değişiklği sen göremiyorsun dedi yaa beni oyalamak için dedi eşşek yada cidden ben farkına varamıyorum

ayyy maşallah yeliz yaaa nasılda güzel çıkmışş göbişin yaa benim daha göbek okadar çok yok sinir oluyorum yaaaEki Görüntüle 273030

annaamm kızz hiçç cıkmamısss masallaahhhhhh

hayyyyyyyy maşallahhhh 41 kererabbim nazardan sakınsın çok güzel çıkmışsınız

saol datlumm benim içim pek kücükmüşş dimekk ilk haftalardan itibarenn bayan göbek oldum ben:26:
ahanda al bendende o kadar yaaa çıkmıyo göbüşüm yok yok

Eki Görüntüle 273031

Eki Görüntüle 273032

cıkmıss işte cnmm daha ne olsunn.. bende varr anormallik dünyamla benn fazlaa böyüttükkkk

Azcık yokum bebek şikeri bakacam.Öpüldünüz...
Kızlar bu arada hepinizin göbüşlere maşallah 41 kere

begendiklerini bizede göster bebişim.ben cok meraklıyım bu seker işineee :))) içimde kaldıya bunda da yapamazsam catlarımm :))

evette mart topiğindekilerde baktığımda benimkisi küçüktü canım((aman nasılsa büyüyecekler değilmi sağlıklı olsunlarda

güzel güzel göbişin maşallah fena değil hemde daha 19 dasın dimi sen iyi iyi..

ya kızlar resim eklemek için ne yapıyorduk (

ay maşallah

Bayanlar buyrun oglum ve ben

Eki Görüntüle 273022

abovvvv

sen emin misin hamile olduğuna

ahanda al bendende o kadar yaaa çıkmıyo göbüşüm yok yok

Eki Görüntüle 273031

Eki Görüntüle 273032

seninki azmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…