2012 Şubat Anneleri

evett ben göremiyorummmmm meselaa sözde 8_9 ayda gidicektimm kuaföree.. degill o işi yapmakk corap içinn egilemez oldumm allah a sükürr

hah leader aynı boyutta göbüşlerimm walla
hehehe napalım var birazcıkkk o kadarda olsun artık 21 hafta dolcak ayıp yani bize

Hamiş oldugun anlasılıyor ama canım. Bos gobus gibi durmuyor karnın oglan yatıyor iceride heyt beee
sağol teyzesi kızlar siz biizm nasıl hamile olduğumu öğrendiğimi biliyomusunuz çok entrasandı yeliz anlatsana yine o geldi aklıma ayrıntıları unutma ama
yokkk bacım sende var göbüşş iyi iyi amaaaa maşallahhhh oğlumuzaaaaaa

var dimi olsun ama artık görünce özeniyorum böle göbüklü anneleri benim bebek küçük tabi ondan ahh oğlum kg almıyon sen çık ben sana sorcam

leader göbişin sivri şeker....erkek bebek gerçektende önden önden gidiyoo yaa... maşallah kızz bende aklicem durun sizzz
ekle ekle sivri ama benim yanlarımda çok var normalde kimi kızmı die soruyo bende diyorum ki doğuştan o sepetler mevcutt
ay maşallah

abovvvv

sen emin misin hamile olduğuna

seninki azmış

hayatım benimki küçük teyzesi hani kızcaktınız siz benim oğluma yemek yemiyo die hani ? böle küçücük kaldı görende kız formunu koruyo zanneder bu arada video yüklüyorum bi siteye %30yüklendi linki göndercem 1 saat sonra görün bakın zarganamı çöp bacaklı çocuğum benim:26: kızdrıyo anasını

çok zor oluyo valla benimde yavaş yavaş başlıyo eğilememelerim..bakalım sorun olmaz inş..

yok ben cok memnunn oldumm aslında erken gittigime. tamamı 2 dk sürdü.. anaaa bitti mi didmm.. yazık olmuss acı cektim o kadar zaman.. bide cok temizdi kasıkla bi kaseye koyuyorr sonra spatulayla kaseden alıp yapıyor spatula cöpe kase bulasıga.. ne kadar koydusa hepsini kullandıı acayip hijyenik oldu.. cok rahatladım vala

ne o 2 dk süren
hayyy sizin çenenize bee 20 dk da 5 sayfa yazmışsınız

masallaahhhhh cnmm benimm anaamm dünyamm nerdesinn kızz gobekk rekoru bizdee aaa du bakim azelyam cok kkilo aldım dioduu belkim onunkide büyüktürr

Evet azelyanın gobusu de buyuk bizimki kadar gordum ben gobusunu onun

3ümüz rekordayız bu topikte. Bizi gecmeye calısmayın bakiim

yemek yemesse
ekle de görelim bakalım cin ali'yi

sıkı durun bakimm..iştee buda benim göbişimmmmmm ...gerçi hamiş pantalonumda geldi üstüne ama çok kalın değil...

Eki Görüntüle 273057

maşallah

nerde duruyo kızzzz piypiriklendirme beniii aşağıdamı sorunmu varrrrrr eneeeeeeeeeeeee

kız yok ne sorunu :))) karnın ufak babında bebişini nerde saklıyosun anlamında sordum :)))

maşallah.

Senin gobus ne durumda seni de gorelim bakalım

ahahahaha bi çeksem de koysam di mi. ben daha aldıklarımı çekip koyacam. bi becerebilsem şu tarz işler. iş yerinde çekemem telimin bilmem ne kablosu evde. ama evde aklıma gelse de çeksem :)))

kızz bi andaa cagla kubata da benzettim valla.. ama dudak yapınızz tutmay seninn göbekten ne haberr aceppp ???

benim göbek ıyı ablası nasıl olsun. baya semirdi işte sığamıyoruz bi yerlere. dur akşam çekeyim yaaaaaaa. da ben tekno özürlüüyüm telimin kablosunu bulacam telle çekecem de pcye atacam da buraya eklıcem de. ehehhehe umarım başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…