2012 Şubat Anneleri

Anammmmmmmmm karnım nasıl oynadı kızlar anlatamam ilk defa bu kadar kuvvetli hissettim oglumu. Masallah dunden beri kıpır kıpır iceride.

Ayaktayken bile hareket ediyor artık Gobusumu actım oglumu izliyorum yaa. Butun gun izlesem bıkmam. O kadar guzel bir duygu ki..

Bence o anı yasayan birisi olarak sen anlatmalısın canım

şimdi kızçeler benim hamiş olduğumu öğrenmem epey enterasan oldu erken hamilelik belirtileri die bir topiğimiz vardı yelizcim o saman 4 haftalık filan hamile yeni öğrenmiş daha sonra bizde eşimle o saman deneme ayındayız ve adetime 4 gün kalmış ama hiç umudum yoktu o ayda moraller bozuk kasık ağrılarım filan oluyo dedim ben kesin hastalancam.yelizcimde bana taklum özelden mesaj atmış dün gibi aklımda tuğbam sen gidip bir test yapsana dedi yelizim deidm yaa geçen aylarda kaç tane test yaptım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dedim ya nolurr bak benim hatrım için bende senin gibi 4 gün kala öğrendim varsa eğer çıkar dedi yaa dedim umudum yok ama benim içime öyle doğmuyo ne olur denesen dedi senimi kırcam 3tl için dedim yapayım öğlen yemeğine gittim numuneyi kaba aldım biraz beklettim hala cesaretim yok cünkü umudum yok çok çalışma yapmadık o ay ama ovulasyon testi kullanmıştım ben çift çizgi çıktığında o gece birlikte olmuştuk neyse sonra çubuğu idrara daldırdım 2sn bekletip koydum bi köşeye bir yandanda abdest alıyorum namaza durcam elimi yüzümü kuruladım döndüm çubuğa baktım bide ne göreyim ahanda bu

ağzım açık baka kaldım inanamadım test bozuktur die sesim soluğum çıkmıyo o zaman eşimle aynı iş yerinde çalışıyoduk aşağı indim oda dışardan yeni gelmiş haberi yok test yaptığımdan neyin var deyip duruyo söyleyemedim dedim benim bir işim var dışarı çıkıp geliyorum gittim aynı testten 2 tane daha aldım iş yerinin wcde yaptım bu sefer aha şubukların 2side böle bu cadıdır benim hamileliğimi bilen kızlar bilesiniz o yüzden yeri bende başkadır sağolsun eşime anlattım böyle böyle die sonra dedim ben hamileyim inanmadı çubukları gösterince yerinde duramadı baba oluyorum die haykırdı o hafta sonuda babalar günü hediyesi oldu kocama

lavabodan çıktım ağlıyorum resmen ilk önce yelizle paylaştım kız sen erdin mi dedim adetime 4 gün var ve nal gibi çizgiler çıktı nasıl mutlu olmuştu

benimki tembel dün akşamdan beri..sabah iki pıt pıt yaptı tamam.. özlüyor insan vurmayınca yaa...eskiden ne rahatsız edici bişeydir diyodum ama hiç değilmiş...

yaparsınn balım nolcekkk.. benn gğveniyorumm sana basarabilirsinnnn eee sac rengimm içinn bişi dimedinn.. bende dogumdan sonaa kızıl mı olsam acepp ne dirsinn.. ay cingiş gibi mi olurum acepp

Ay o anı yeniden yasadım valla

Cok guzel bir gundu valla. Nedendir bilmem ama icimden oyle gecmisti o testi yapman gerektigini dusunuyordum ve Allah'ım da beni yanıltmadı ve oglusunu o zaman bulduk

ayyyy kıyamamm yaa bak duygusallasstımmm yinee hatırladımm o günlerii canımm yaa nerdeysee unutmusumm benn nostalji oldu sanki üstünden yıllar gecmişş. ne kadarr güzel bi duyguyduu

benimki tembel dün akşamdan beri..sabah iki pıt pıt yaptı tamam.. özlüyor insan vurmayınca yaa...eskiden ne rahatsız edici bişeydir diyodum ama hiç değilmiş...

Ben de diyordum huylanırım belki diye ama gercekten de oyle degilmis..
Bazen gıdıklanır gibi oluyorum beklemedigim anda vurdugunda ama o bile cok guzel oluyor

yeliz kim canım

cnm yaa eczaneyi zengin etmişin ama ... olsun güzel haberi almışın.. ben bu testten bi tane aldım..aynısı çıktı ama eşime gösterdim tam olarak inanamadı yanılmayalım dedi.. sağ olsun bir kere denemiştik o ay hemen hamile kaldım..allahıma şükürler olsun korkuyordum hep 4 yıldır korunduk olmaz diye..ama allahım hemen verdi..biz bayağı zaman bekledik kesin sonuç için.. lekelenmem falan oldu dedim kesin bebek geliyo yerleşme kanamasıymış o sonradan öğrendim.. doktora gittik eşimle birbuçuk aylıktı oğlum..hatta burda bazı kızlar ne sabırlısın gitsede doktora dediler ama kesin sonuç için bekledim...allahıma şükürler..

yaparsınn balım nolcekkk.. benn gğveniyorumm sana basarabilirsinnnn eee sac rengimm içinn bişi dimedinn.. bende dogumdan sonaa kızıl mı olsam acepp ne dirsinn.. ay cingiş gibi mi olurum acepp

yazdım da sen görmemişisn. fotodan ten rengini tam seçemedim. bikini izin de vardı o yüzden kendi ten rengin mi değil mi bilemedim.

eğer beyazsan bakır tonları olur sana. ama sen bence koyu ton yakışan hatunlardansın. (fotoya gore yorum yapıyorum) çikolata kahve falan iyi gider sana. ama fotondaki de harika.

güzele yakışır herşey yaptır gıtsın istediğini

ay maşallah ya çok güzel göbüşün mart toppiğinden sızdım buraya göbüşlerine bakmaya ay benimki ne zaman böyle olcak..ah biz kadınlae göbüşümüz çıkar çok çıktı deriz çıkmaz benim niye çıkmadı

ama ben kendim öğrenip hamileliğimi kesinleştirip, eşime süpriz yapmak, en büyük hayalimdi.. olmadı ..çünkü oda bende inanmıştık bebek olacağına...sürekli deneyen bir çift olsaydık aslında süpriz yapabilirdim..bide aynı yerde iç içe çalışınca ondan gizli eczaneye gidemedim haliyle..o benden meraklıydı çünkü..​

mart anneleride bizim göbeklere bakıyoo.. aramızda ne varki zaten dimi... hadi ben kaçar kızlarrrrrr........ yine gelirim inş. byby

yeliz kim canım
dünyam80 adı yeliz taklum
yok kız topu topu 10tl tutmadı harcadığım ondan önceki ayda 7 tane test yaptık biri çift çizgi göstermişti çok hayal kırıklığı yaşamıştım ama ovulasyon ve yelizcik sağolsun bebeğimi çok aramadan bulduk
Ay o anı yeniden yasadım valla

Cok guzel bir gundu valla. Nedendir bilmem ama icimden oyle gecmisti o testi yapman gerektigini dusunuyordum ve Allah'ım da beni yanıltmadı ve oglusunu o zaman bulduk
süperdi msjın bile duruyo yelizim özelden atmıştın yaaa heyecandan dilim damağım kurumuştu nasıl söyliycem die sitedekilerin patlama anı aklındamı 5 sayfa şok msjı ve gülmeler ağlamalar birbirine girmişti
ayyyy kıyamamm yaa bak duygusallasstımmm yinee hatırladımm o günlerii canımm yaa nerdeysee unutmusumm benn nostalji oldu sanki üstünden yıllar gecmişş. ne kadarr güzel bi duyguyduu

ecrincim süper di o gün ki duygularr rabbim olmayan anne babalarada nasip etsin bambaşka bir duygu bu arada ben yemekteyim eve çıktım aşağıda pc açık dükkanda video yükleniyo yüklendikten sonra ne yapmam gerekçek bilgi verirmisin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…