2012 Şubat Anneleri

ahahahahaha DDDDDDD

Bana heycandan mesaj yazamamıstın sanırım ben de o an pc basında degildim. Yana done beni arıyordun, Funda ya soylemissin bana soylesin diye

Ayyyyyyyy ne gunlerdi valla. Nerdeeeen nereye geldik canım valla kocaman oldu bebişlerimiz 3.5-4 ay sonr adogum yapıcaz Allah'ın izniyle..

ben anlamadım siz hamile mi kalmaya çalışıyodunuz bi topikte sonra hamile kaldınız yaa :44:

evet çok komikti o an ellerim buz kesmiş yazamadım 10 dk fundayada saçmalamışım heralde ne olduğunu anlayamadı kekeledi kaldı oda yazık sonra sen geldim halayları çektikkk
valla bişi kalmadı doğuma yaa ne çabuk geçti günlerr hey gidin heyyy oğlumun uğurlu teyzesiii

ayyy bende anlatayımm kızlarr benimkide kendi capında ilgincti simdikk bennn cok bebik istiyordumm kayınpederimin vafett edicegi içime dogmuss sankii.. :26: neyse kociş istemiyodu daha 2 yıl kadar.. kilo aldım diye spora basladım ben kocişin arkadasınınn karısıyla.. 2 mayıs reglimden önce ve sonra sık ilişki oldu ama tabisi ovulasyon günü deeldi.. reglden 4 gün önce dogum kontrol hapım bitti kilo yapıyo içmicem bi süre sen korun didim emee o da üsendi galiba. 5 maysta reglim bitti ayın 13_14 ü gibiydi.. sabah kalktımm ama cnmm nasıll tatlı istiyooo.. agzıma minik bi browni attım bi keyiff 30 snye sonra korkunc bi mide bulantısı ve cıkardımm annemi aradımm hemen nedense o da allah allahh didi. ama üstnde durmadık.. 2 gün sonra sabah wc de koyu kahve 2 damla geldi. ben yine tırıss anneme ve teyzeme telefon.. dikkat et kendine dediler ama ben cok sacma ya hapı bile yeni bıraktım ne ara olcak didim. o sıra ben 60_69 kg topigindeydim.. kızar sabahları midem bulanıyo 1_2 saat falan didimm. o sıra baska bi arkadasın da regl tarihi gecmiş. 2 kişi de megersem cok bebik istiyomuss.. ben ayın 16 sında dr a gittim.. o reglsi gecen arkadasta. dr resmen dalga gecti benimle kzım regl in 5 inde bitmişş sen daha yeni yumurtluyosun dedi.. ama benn demeye kalmadı lafı agzıma tıktı.. yapalım bi test ama mümkün degil dedi. kanımı verdim sonuc beklerken kaynanamla karsılastım gizli gitmiştim dr a. sonucu aldım dr a gittim yüzüme bile bakmadı gebelik yok dedi. ben sana dedim dedi sonra belki gecen aydandır diye test istedim bu kadar erkenn belirti de olmaz zaten didi. kaynanam olmasa aglardım sıktım kendimi.. o arkadas hamile cıktı topicteki. o gün aglamaktan gözlerim sisti evde. halbuki biz bebek yapmaya ugrasmamıstık ki. niye bu kadar içerledigimi anlamadım..

aradan 10 gün gecti ayın 26 sı gibiydi heralde..bulantım falan gecmişti. psikolojikti galiba dedim ama elim hep karnımdaydı nedense.. spor yaparkenn bacagımı kaldıramaz oldm yukarıya cünküm kasıgıma kramp giriyodu.. ben yapamıyorum dedim.. soyunma odasında bebekten konu acıldı.. o beraber gittigim arkadas cool kadın havalarında oldugundan bebek fikrini yerin dibine soktu.. ben 2 yıldan önce cocuk yapmamm önce kcama doyayım bilmem ne.. sonra kocanı evde tutamazsın oturur evde cocuk bakarsın bilmem ne bilmem ne.. öldüm sinirden.. esimede söledim ne terbiyesiz kız bu diye.. hıncımı alamadımm.. bu arada o 10 gün aglayarakk gectii her ota aglar olduydummm o günn dayanamayıpp bi prodüktör aldım yine. cok sakinn gittim banyoda ölesine yaptım o testi. cok silik bi cizgi cıktı ilk defa.. cıktım gittim bi test daha sonuc aynı.. esime söledim cok sasırdı bi yorum yapmadı. ertesi günü zor ettim.. 3. gün o cizgi iyice koyulastı.ve o gün baska bi dr a gidip test yaptırdımm.. ama esim o arada özel sigortaya kadar herseyi arastırmıstıı prodüktöre güvenerekk.. adamm evett gebelik var bu kadar erken anlamanız cok ilginc didiydii 2 gün sonra o ilk dr a gittim. o da bi kan tahlili yaptıı ve sonucc evett düzenli giden bi gebelik.. cok ilginc dedi.. demek adet tarihinle uyumsuzz döllenme didi.. bu sefer de sürekli mutluluktan aglamaya basladımm.. ayy ne garip bi dönemdi.. kese görmeye o gün dr a gittigimizde gel ben vajinal bakıcam uyuyamazsın sen gece didi. yanındaki doktora da bu kız adetinden 10 gün sonra hamileyim diye geldi sen biliyo musun dediiydi aglıcam bakk yinee

videonunn yayınlandıgı sayfa var ya hani. en yukarı bak adres cubugu var ya suan www.kadınlarkulubu/ vs die devam ediyo.. o sayfada o adresi tamamen kopyalayıpp ileti yazdıgın kutuya yapıstırceksin tatlımm.. o kadanncıkkk

ben anlamadım siz hamile mi kalmaya çalışıyodunuz bi topikte sonra hamile kaldınız yaa :44:

aslında şöle cnm hamile kalmayı planladığımız ay tanıştık yelizle erken hamilelik belirtileri die bir topik vardı halada var ama bizden kimse kalmadı
sonra o ay yeliz jet hızıyla hamile kaldı ilk denemesinde ben o ay ovulasyon zamanımı kaçırdım ama salak kafa ilk deneyişte hamile kalcam sanıyorum cahillik işte ordan okuya okuya çok şey öğrendik belirtimiz varmı die hergün kendmizi dinliyoduk yok ilişki esnasında bele yastık koy yok sağa dön sola dön ateş ölçme yöntemi filan vardı heyecan işte hergün birilerinin hamile kaldığını duymak süper geliyodu ama bize hergün yeni bir heyecanla topik açıyoduk birbirimizin adet gününü takip ediyoduk öle işte cnm aslıyrt,dünyam80 ve ben o topikteniz hatta melek63 gelmişti az evvel oda bizim devirden ama tahlihsizlik yaşamış bebeğini aldırmak zorunda kalmış işte

Canım ben hamile kalmısım ama bakıyordum netten belirtilerine falan sonra bu siteyi buldum.

Derken ERken hamilelik topiginde leader asliytr gibi arkadaslarla tanıstım orda birlikte belirti arıyorduk leader o ay gecikmisti ama yanılma olmustu testinde falan.

Oyle oyle bebegi bulana kadar devam ettik o topikte

yaaa bitanem varya seninkide çok ilginç ve süpriz olmuş içinede doğmuş hani rabbim nasip ettimi hiçbişey önüne engel geçemiyo çok şükür bu günlerimizdeyiz rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hımmm ok ecrincim şimdi mamaı yidim meyvemi yiyim bu arada bulaşıklarımı toplayıp incem aşağı amannnnn bugün cuma erkekler namaza gitti ben dükkandan ayrılmayacaktım unutmuşum aman akıl mı kaldı bende umarım arayan kimse olmaz :18: çabuk çabuk ineyim aşağı

Cok acız valla sagol gel beraber olsun

bi dünya ceviz yedim canım çok tokum sağoll

vay anasını behhhh

ben de Azelya ile tee evlenmeden önce çeyiz topiğinden tanıyom
başka da tanımıyorum
ama çeyiz topiğinden çok iyi arkadaşlarım oldu
hepsini çok seviyorum

valla cok pis dogdu hakettenn cünkü regl me 5 gün kala beta hcg degerim 256 idi.. baya da yüksekti.. 3 gün kala ise 460 lara gelmişti.. o yüzden ben aslında reglden önceki o dönemde hamile kaldıgımı düsünüyorum.. yani nisan sonu gibi. ve adet gecikmesi olmadan prodüktörde de cıkmazmıs genelde tüm bunlar olmadan bi hafta önce rüyamda birinin bebegini emzirdigimi görmüstüm.. yine nisan sonu işte. kadının sütü yoktu rüyamda ben emziriyodum böle bembeyaz bi süt akıyodu gögsümden. gögüste benim gögsüm degildi sanki o kadan güzeldi.. bebek te cok güzeldi benim o kadar güzel bi bebegim olamaz fizik olarakk rabbim o zamann içime düsürdüü fındık kurdumu didimm hepp oglum dedimm neden bilmiyorum.. hep erkek bebelr girdi rüyama hamileligim kesinlestikten sonra.. hersey rayında ilerleyince inandım erkek dedimm. sona dr da ikili testte erkekk didi.. yani ben 20 haftaya kadar rüyalarıma ve hissiyatıma ve dr un benzetmesine güvenerekk erkek dogurcam sandım her zamann tutmayabiliyooo bizimki kızceymişşşş bekliyorumm videoyu merakkklaaaa

Son düzenleme:

yaa işte cnm öyle benim burda çok geçmişim yok 7 ay öncesine kadar 7 aydır böle samimi olduk sonra
topikte kaybettik birbirimizi ben tatile gittim geldim millet dağılmış ama hala arkadaşlarla görüşüyozdünyamı ben buldum bu topikteymiş bende gldim
aslıyrt da bizdn snra hamile kaldı martta doğurcak ama burayı çok sevdi aramızda canişkommm

Herkese selam arkadaşlar, hayırlı cumalar.
Geçmişi okuyamadım, inşallah herkes iyidir.
Ben de hamdolsun iyiyim. Hafta sonu şeker yüklemesi yaptıracağım ve dün de idrar tahlili verdim.
Bugün sonuçları aldım, şeker ve tansiyonum lehine bir sorun çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu var görünüyor.
İdrarda hemoglobin 3+ çıkmış, bu da idrarda kan görüldüğünü gösteriyor, epey de bol miktarda.
Bugün idrar kültürü vereceğim ve ona göre enfeksiyonun sebebi bulunup tedavisi uygulanacak.
Doktorum önemli bir şey olmadığını ama tedavi etmemiz gerektiğini de söyledi.
İşte benden haberler böyle.
Doktora gidenler inşallah hayırlı haberlerle gelmişlerdir.
Azelya güzel haberlerini bekliyorum kuzuş.

benim 4 gün önce çıktı testte senin gibi sonra cumaya denk gelmişti salı günü adet günümde doktora gittim bhcg 441,47 çıkmıştı o ay hamile kalmışım hatta 4 haziran gecesi bebek düşmüş rahime o gecede predictor ovulasyon testi çift çizgi göstermişti birlikte olduk tutmuş oğlum neyse ecrin gelcem ben şu bulaşıkları toparlıyım 10 dk snra iş yerimden gircem altlı üstlü evimle iş yerim ordan görüşürük video en geç 2 de yüklenir heralde çıkarken %46 idi

selam babuşcan. azoş çok iyi kuzusu boy atmış kilo almış. doktor aile boyu geldikleri için indirim yapmış bizim azo da hazır indirimdeyken deyip bi dahaki ayın kontrolünü de dün yaptırmış.

sana da geçmiş olsun gözümüz yollarda kaldı. ya bişi olmaz benim de idrarda kan var. kum mu döküyorsun dedi baga kadın. takmıyorum artık ben. sende takma.

benim 3 yıl olcak ocak ayında burda olalı hey gidi heyyy
geçmişte çok güzel şeyler yaşandı bu topiklerin ardında

geçmiş olsun canım önemli bişey değilmiş bak tedavi uygulanıyomuş
söyledi mi ne gibi bi tedavi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…